ruubrik.

2010-12-11 @ 13:54:37
Jag saknar mina bebisar! Har inte sett dem på flera dagar.. Åhh, jag vill dit nu! Men har ingen skjuss. ;(
All min kärlek vill ja ge er. All min kärlek har jag gett er. ♥
Nu är det så att dom kommer få vila till jullovet, sen jävla så kommer vi igång! & nästa tävlingstermin ska jag börja med att hoppa LC lokalt & stärka vårat självförtrående, sedan kommer vi klättra & vinna! :D
Med julia kommer jag bara köra på dressyrtävlingar (är ju för gammal för hopptävlingar med b-ponny då) & vi ska bara ha så himmlans kul tillsammans! Det kommer ju vara vårat sista år... Åh, fan, nu gråter jag bara för det. När jag inte längre kommer se henne stå där i stallet, som hon brukar. Kommer jag bryta ihop. Inatt drömde jag att jag lå i hennes toma box & grät. det var helt tomt, inget spån eller något. FY FAN.
-Älsklingar.


Gårdagen/kvällen/natten var sjukt kul! Kollade på skräckfilm med ida,alex & joel. Sen stack killarna, jag å ida satte oss & snackade. Runt halv 1 blev vi sugna på att gå ut i snön. Vi kokade o'boy, fixade varsin macka, tog på oss & satte oss i snön ute i mörkret. Det var inte alls så kallt som vi trodde & det var riktigt mysigt! Efter ett tag (en halvtimma?) gick vi in igen, satte på en film & ida somnade. Jag såg klart hela & grät typ hela tiden. Sjukt fin film -Allt för min syster.
Bilder kommer!
Kommentarer
Postat av: charlotte

Vem mockar och sånt till dina ponnyer nu när du inte kan komma dit?:)

kram

2010-12-12 @ 14:35:36
URL: http://barachalle.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget:

Namn:
Kommer du tillbaka?

Email: (Publiceras ej)

Egen blogg/hemsida/liknande?:

Skriv vad du vill, tänk på att stå för vad du skriver:

Trackback
RSS 2.0