-

2013-08-31 @ 13:46:17
Ibland kommer man till en punkt i livet då ingenting spelar någon roll.

ett liv med minnen

2013-08-31 @ 01:27:00
Har nu gått min andra vecka på gymnasiet. Hur det känns? Ungefär SÅHÄÄÄÄR bra ena sekunden och ännu värre nästa. Har börjat på riktigt med ämnena och kan säga att matten kan ta sig i min röv. Men när jag tappar motivationen så tänker jag på Greys Anatomy och inser hur mycket jag verkligen vill det här. Försöker också påminna mig själv om att jag delar detta med nitton stycken andra människor och vi peppar verkligen varandra. Vi har förlorat tre kämpar under dessa två veckor och när jag häromdagen nämde att mitt sug på dessa tre kommande år var lika med noll började alla med "TÄNK VAD LYCKLIGA VI KOMMER VARA OM TRE ÅR!!" "TÄNK VID STUDENTEN!!" "MAN KOMMER HA DET HÄR MED SIG HELA LIVET!!!" Så gav det mig otroligt med energi. 

Jag har redan funnit mig vänner jag trivs otroligt bra med och min klass, NA13, är otroligt härlig. Alla är så himla olika och det leder till att vi acceptera varandra lätt: vilket jag älskar mer än en solig vinterdag. Och jag älskar verkligen soliga vinterdagar.
När jag ändå nämner det så vore det faktiskt inte så illa med lite snö, lite mys, lite advent och lite vinter. Har längtat efter den lagom länge nu. Avrundar ämnet med en bild med ett urplock av alla bilder från sommarn 2013. Härliga, underbara, älskvärda sommar. 
Arå denna brutta har SJÄLVKLART hunnit gå och förälskat (eller aa, så mycket förälskad man kan vara i någon man inte känner) sig under dessa två veckor på Fria. Förstår inte ens hur man kan lysa så starkt som denne gör. Tänk att en dag få sitta omgiven av vår kärlek, skratta och läsa upp det här för dig.
 
Det sista jag egentligen har att säga är väl att jag red häromdagen! Hahah oj vad länge sedan det var och oj vad jag har dålig kondis. Jag är ett vandrande skämt :-) hahah.
Näe men avslutar inlägget med mina favoritpojkar som jag dessutom såg på Kalmar bioduk häromdagen. <3
SÅ MYCKET KÄRLEK. 
Godnatt, ta hand om er och varandra.

väntar på dig

2013-08-25 @ 19:28:32
Här, just nu, läser du precis den lyrics du vill. För jag vet inte längre vad jag ska säga för att få dig att skriva till mig, få dig att vara ärlig, få dig att öppna upp din fasad. Jag vet inte vad jag ska göra för att få dig att komma tillbaka och stanna hos mig.

Gymnasiet

2013-08-24 @ 11:46:05
Hej ni otroligt trognaläsare! Mycket pågår just nu. Har precis fått min första gymnasiehelg och det känns helt otroligt. Har alltså nu börjat på Växjö Fria Gymnasium där jag läser naturvetenskap. Jag går i klass NA13, som jag absolut tror kommer bli en jättebra klass då jag redan första daen fick "bra vibbar". Hahahha ok det där lät inte bra.
Aja, är hemma över helgen nu så får vi se vad den bjuder på. Sedan är det bara att åka tillbaka till verkligheten.
HARE GÖTT! 
RSS 2.0