"Lät du henne komma närmre, var hon vackrare än mig? Det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig"

2012-05-31 @ 22:01:12
Var en runda i Kalmar med mamma efter skolan. Tanken var förnya mitt pass som gått ut inför Berlin resan med konfagruppen men var tvungen att ha pappas namn påskrivet också, vilket inte gick att ordna just då. Åkte in en sväng till stan och jag köpte ett par örhängen och en mascara. Hittade verkligen inget annat!
Sedan gick jag ut en runda med Andrea. Min fina Andrea.
Kom hem en stund och gick sedan ut med Isac, mötte även ett par kompisar som vi snackade med ett tag. Haha! Kom hem för en stund sedan och mamma gjorde lite fruktsallad till mig som jag sitter och äter nu. Gott! Behöver plugga men glömde alla pappren i skolan..
Har Melissa Horn som sällskap, fruktsallad och äntligen mitt rosahår. Världens bästa vänner, familj och häst. Bloggläsare med för den delen. Livet är bra, det är det!

Hat, hat, samvete, känslor, hat, hat, känslor, kärlek, samvete, hat

2012-05-31 @ 19:04:27

anonymt kan man aldrig ta seriöst

2012-05-31 @ 16:06:33
När jag skrev inlägget visste jag att det skulle bli reaktioner. Men akdrig att det skulle bli så stort, jag skrev det här på min lilla blogg med läsare under hundra. Igår steg statistiken som satan och jag blev jätteförvånad när jag kollade den imorse. Idag har jag fått höra jättemycket, faktiskt så är "Amandas" kommentar det enda negativa jag fått om detta. Dock vet jag att det finns folk med tankar som inte är så glada. En del bryr jag mig inte alls om och en del har jag respekt för. Så, skulle någon vilja att jag togbort någon del så kan jag nog ordna det. Förövrigt "Amanda", skriver du din mail så kommer du inte gillas som anonym. Dessutom så kan vi då reda ut en del saker. Jag var Inte kär i någon, förutom Hugo, när jag var tillsammans med honom. Däremot var jag fortfarande osäker. Hade det varit så hade jag aldrig blivit tillsammans med honom. Återigen, tack för allt! Ni är fantastiska!

chansa

2012-05-30 @ 23:12:50
* Jag gjorde en chansning när jag publicerade inlägget två ner från detta. Men den respons jag fått-galet! Massa kärlek till er, ni är så fina ♥
* Jag chansade när jag färgade håret rosa. Blandade åsikter men 90 % positivt. Haha, gud vad folk reagerade! ;)
Före
Efter.
Det är dock mer "lysande" och lila på riktigt. Nu ska jag duscha och hoppas på att färgen håller i sig, den ska hålla sig men man vet ju aldrig. Återigen-tack för allt!

Hej

2012-05-30 @ 20:22:06

This is it.

2012-05-30 @ 16:49:00
Jag är bättre än så, himla mycket bättre än att skriva så som jag gjorde. Det var dumt av mig att skriva ut allting offentligt och jag har velat hela tiden. Ska jag ha kvar det, ska jag radera, ska jag ha kvar det, ska jag radera? Helt efter vilket humör jag varit på. Jag har ett jävlahumör. Värre än mycket rent ut sagt, det är sjukt. Men det är även det som får mig så bestämd och envis. I alla fall, tillbaka till ämnet, så har jag ett samvete som är dubbelt så värre än mitt humör.
Och det har börjat värka nu. Det fanns aldrig någon mening med inlägget, jag ville bara få skriva av mig men allting blev så jävlastort. Statistiken blev, utan överdrift, dubbelt så hög igår. Jag hade dubbelt så många besökare än vad jag brukar för detta inlägg.
Det började cirkulera på skolan och jag visste inte riktigt vad som hände. Hängde aldrig med i vad som sades. Allt från att jag verkligen skulle stå på mig och jag fick absolut inte ta bort det, han förtjänar att hängas ut. Till att jag fick skylla mig själv att det blev så. Nej, jag ansåg aldrig att jag var perfekt. Jag var fan inne på hans facebook och snokade, fattar ni?! Jag var inte oskyldig. Visst, hade han aldrig fått mig att tvivla från början med att snacka skit om mig hade jag aldrig gjort det. Men, jag gjorde det om och om igen.
Jag skäms över att jag skrev ut allting här för det var inte passande. Jag sjönk i mina egna ögon men som sagt, tanken var aldrig att det skulle bli så stort att man satt i skolan och pratade om att "har du läst Amelias inlägg på hennes blogg?" för så var det.
Jag och Hugo lär inte bli vänner igen men jag kan lova att för er som har han som vän, var glada. Han är bra den killen annars hade jag inte fallit för honom så hårt från början. Och trots att jag är så sårad man kan bli över det han gjorde hade jag aldrig rätt att skriva ut honom så som jag gjorde här.
Tack för all fin respons och alla dundervackra ord. Ni bad mig stå på mig och det gör jag bäst såhär. Nu kan mitt samvete lättna. Jag kan inte radera det folk hann läsa men jag kan stoppa att fler gör det.
och återigen, VIKTIGT -Jag har inte känslor för killen jag nämnde i meningen "då jag gillat en annan kille uppemot tre år" längre. De känslorna tog slut ett tag innan jag blev tillsammans med Hugo. Så du behöver inte kalla mig, som är fem år yngre än dig, för fitta.
This is it.
Amelia Degerman, 1/6

Detta är hur jag ser ut nu

2012-05-30 @ 16:46:33

misslyckat

2012-05-29 @ 23:00:32
Skulle färga håret rosa och numera är hela jag rosa. Ni ska bara se mitt ansikte.. Buhuhu! Vet inte om jag ska skratta eller gråta. -.-
Vi hörs imorgon

2012-05-29 @ 22:26:19
Klicka här. -"Tillsammans kastade vi bort våra känslor för er."

this is the way i'm born

2012-05-29 @ 20:09:25
Hej! :D Hade dressyrträning idag och det gick kalasbra, riktigt nöjd! Lycklig som tusan. Vet ni att denna hoppryttare älskar dressyr? Mamma har varit jättenoga med att om jag hopptränar måste jag variera med dressyrträning för tränare också. Det var rätt trist när jag var yngre, haha.. Men när det började lossna för mig och Julia var det en hel omvändning. Vi lärde oss allting tillsammans och hon kunde verkligen ingenting när vi började. Efter år efter år av träning stck vi ut på vår första dressyrtävling, endast för att det var en kombitävling, och blir tvåa! Sedan tävlade vi ett par gången och kom alltid placerad. Väcktes ett stort intresse och jag glömmer aldrig i Braås när jag rider in på min b-ponny russ, något tjock om magen, i hoppsadel och vinner över alla eleganta c-ponnysar. Haha, den känslan ♥
När vi sedan tog hem Potion så fick vi höra att "han kan inte gå dressyr." Se på oss nu! Visst, vi är inget dunderfint dressyrekipage men har kommit en lång bit på vägen. Tänker varje dag att jag vill ha en dressyrponny att rida.
Har drömmen stående i boxen brevid Potion, tyvärr blev han skadad och i samband med det triangelmärkt. Innan det har han gått med ägarna till stallets dotter fälttävlan SM!
Alldeles strax kommer det dyka upp någonting en del av er väntat på.. ;)

Hej

2012-05-29 @ 01:30:21
Jag är vaken och jag lever. Har snackat med min Andrea i videosamtal till midnatt för att sedan sätta mig och prata med mamma och hennes bästa kompis fram till ett. Jag behövde det och gud vad jag älskar dom alla tre!
Nattens fråga är om jag ska publicera det milslånga inlägg jag skrev eller om jag ska vänta. En del kommer tycka om det och en del kommer tycka det är fel då jag faktiskt hänger ut en del... Får se hur jag känner om det imorgon, men man borde väl stå för sina handlingar? Dock kommer det bli jävligtpinsamt för många inblandade om jag skulle välja att publicera det. Vad tror ni - är jag snäll eller vore hämnden alldeles för ljuv? Okej.. Hämnd är en feg utväg av sorg. Jag vet.
Hehe, kommer inte publicera någonting nu iallafall då jag är arg och inte alltid gör rätt beslut i sådana situationer. Nu måste jag verkligen sova -Godnatt!
En del av inlägget:
"Om detta någonsin kommer bli publicerat så är det för er. För att alla ni som har kännt sådan smärta jag fick känna, för alla er som har det där perfekta förhållandet, för att ni som är kär i någon, för alla er som längtar efter kärleken och för alla ni som trivs som singlar. För alla er som bryr er om mig och för alla er som gör mig starkare för att ni inte tycker om mig. Detta är den dåliga versionen av mitt förhållande som varade i åtta månader."

GROV

2012-05-28 @ 21:38:13

Life

2012-05-28 @ 16:56:05
Har haft asgoa skoldagen med endast en "riktig" lektion. Dessutom har det varit skitvarmt, verkligen SKITvarmt. Haha! Snackade med Matilda och Andrea i väntan på Matildas buss. Det var ingen lång stund men ändå skönt att få gå igenom det ena och andra. :)
Gick, efter det, iväg en runda med Hugo för att snacka och få ett bra avslut. Känns väldigt bra då vårat förhållande var väldigt upp-och-ner, vilket det egentligen har varit sedan tvåtusentolv startade om man tänker efter.. Mestadels bra men vi har haft våra dalor och de har nu blivit för många och för djupa. Så, ett avslut var på sin plats. Olikheter är bra men det finns en gräns där det blir för olikt och.. Ja, vi hamnade där.
.
Kvällens planer är träning för Bella med Potion och sedan ut en runda med Isac. Det var ett tag sedan så våran jogging-runda lär antagligen sluta med en gåochpratarunda. Gud vad jag pratar med alla?! Haha!
Ska bara slänga i mig lite mat innan jag åker ut till stallet.
Blir ingen vacker cam-bild och någonting annat har jag tyvärr inte att bjuda på. Då det lilla smink jag hade imorse kletats ut pågrund av värmen så ser jag ut som ett spöke. Och gjort heeela dagen!

Som Isabella skrev i sin bok "I helgen kommer jag inte få vakna upp med dig, jag kommer inte längre vila där på ditt bröst och känna ditt hjärta dunka. Som dunkar för dig. Jag kommer inte känna dina läppar pressas mot mina, inte känna dina händer över min kropp. Din värme som sprider sig och får mig att känna mig lycklig, trygg."

Den lilla flickan lägger sig förvirrad

2012-05-27 @ 22:22:15

jag just nu

2012-05-27 @ 20:51:26
Skönt att få rensa tankarna och bara va med mitt hjärta!

Ditt leende lyser mer än solen

2012-05-27 @ 18:14:15
Vid elva igår bestämde jag och Ida att vi skulle träffas en stund. Det hade gått två dygn sedan sist och vi hade alldeles för mycket att skacka om! Vi meckade med min cykel så händerna blev helt svarta (HAHA!), cyklade på upp-och-ner vända cyklar (tro mig, man kommer inte långt), pratade, pratade och pratade.
Var hemma runt ett och satte då igång en film. Försökte hålla mig ifrån Facebook då allting handlade om Loreen, a l l t i n g!!
Pappa väckte mig vid nio för att vi skulle väcka mamma med frukost på sängen. Hon blev jätteglad och fick även paket så här på morsdag. Vid kvart över elva traskade jag bort till andra sidan stan och började så duktigt att jobba vid halv tolv. Slutade vid halv sex, har ätit och ska nu byta om till ridbralls. Vi hörs senare ikväll! :)

hehe

2012-05-26 @ 23:09:22
Nu vet jag att paketet även är skickat så det är nog här på tisdag. Nyfikna? Det har jag i alla fall ett par kompisar som är och det är bara en vän som vet. Kan säga att det är en nyans på den högrasidan! :D eller vänta.. är det vänster? Kan ju inte höger och vänster.. Illa! ;)

Vilken hårfärg kommer jag ha på fredag..? ;)

lördag

2012-05-26 @ 21:15:09
Har idag tjänat pengar på att lära mig skopa glass tillsammans med Sofia. Har samma plan om morgondagen, sedan ska jag ut och rida min snutte. Han är för bra han!
Så mycket mer finns inte att säga. Livet leker men gör det något jobbigare med huvudvärk.. Kvällens fråga är dock om jag ska stanna kvar här inne på mitt rum eller gå ut till mamma och pappa? Får se om jag orkar. När jag och Ida avbokar en kväll med massa gott och film- då är man trött. Hehe.
Puss på er!

for you, cause I know you have to look if i'm good

2012-05-26 @ 20:33:13
Ja, jag mår bra.
Ja, jag tänker på dig.
Ja, jag är fortfarande en blandning av sur och besviken på dig.
Ja, det är försent nu.

This is life<3

2012-05-26 @ 18:03:39
Lite blandade bilder sedan igår. Dundermysigt hade vi det med korv, kött, chips, dipp, potatissallad, såser och sallad. Som efterrätt blev det grillade bananer med choklad istoppad. Jo, visst är livet bra ibland!

Söt

2012-05-25 @ 23:04:41
varje gång du gör något dumt blir jag så sur på dig
blir så låg försök att förstå mig
kan du inte hellre va en musikkamrat?
Ta det lugnt det blir säkert bra snart
ingenting blir bättre när
när du behandlar mig såhär
det är så ruttet gjort så stick och göm dig fort
du borde gömma dig
det är så ruttet gjort att vara dum mot mig
det är så ruttet gjort så stick och göm dig fort du borde ångra dig
det är så ruttet gjort att vara dum mot mig
du skulle bara veta hur ledsen jag blir när du gör sådär  mot mig, jag är din vän vet du
det är ganska konstigt att gå runt och spela tuff men vi vet det är en bluff
plocka fram din mjukastil när någon vill att du ska slå
bara le mot dom och gå
ingentign blir bättre när
när du behandlar mig såhär
det är ruttet gjort så stick och göm dig fort
du borde ångra dig
det är så ruttet gjort att vara dum mot mig

om du verkligen ville ha mig, skulle du hållit om mig hårdare

2012-05-25 @ 21:54:16
Härlig kväll, nu ska jag bara vara med mig själv. Det är troligen så mitt liv kommer se ut nu ett tag, bara jag. Jag, tosiga lilla jag!

FET FREDAGSPUSS PÅ ER! En vecka närmre sommarlov <333333333

2012-05-25 @ 17:38:50

Dagens moi

2012-05-25 @ 16:29:02
Ingen kommentar om mitt stökiga rum, tack :D

I like the chance you take so won't you dance with me?

2012-05-24 @ 22:23:16

I like your messy hair. I like the clothes you wear.

I like the way you sing and when you dance with me.

Ready set here we go.

I don't know why I love you.
I just know I can't stop thinking of you
It’s cause you make me smile
You always make me smile

I like that rainbow pair of gym shoes that you wear.
I like the chance you take. I like the mess you make.

I don't know why I love you.
I just know I can't stop thinking of you
OH WAIT oh oh oh oh oh
It's cause you make me smile
oh oh oh oh oh
You always make me smile

I like that rainbow pair of gym shoes that you wear.
I like the way you sing and when you dance with me.
I like the face you make and when you dance with me.
I like the rules you break and when you dance with me.
I like the cake you bake and when you dance with me.
I like the chance you take so won't you dance with me?

I don't know why I love you.

I just know I can't stop thinking of you
OH WAIT
It's cause you make me smile
You always make me smile

I don't know why I love you.
I just know I can't stop thinking of you
OH WAIT oh oh oh oh oh
It's cause you make me smile
oh oh oh oh oh
You always make me smile
oh oh oh oh oh
You always make me smile

Förtjänar jag efter en kass dag!

2012-05-24 @ 19:31:20
Vad har jag och mamma nu beställt..? ;)

Har ingenting att skriva

2012-05-24 @ 17:39:02
Borde plugga satan till spanskaprovet som är imorgon och kommer ha stor betydelse på mitt betyg men jag orkar verkligen inte.
Söt

Under kläderna blottas hud

2012-05-23 @ 22:27:32
Potion har vaccineras och har därför vila ett par dagar. Så passar på att umgås med mina nära och kära! Idag bestämde vi oss för att ta en cykelrunda ner till havet för att bada. Som den badkruka jag är kände jag knappt på det iskalla blå, utan valde att sitta i solen och kolla på medans Ida, Becca och Kalle sprang runt i vattnet.
Efter någon timmes stund i solen hoppade fyra stycken upp på två cyklar och trampade mot pizzerian i Lundegård. När vi väl var framme efter mycket kämpande, inte jag förstås som fick platsen på den ena pakethållaren, möttes vi av en stängd resturang. Var bara att hoppa upp på cyklarna igen, hungriga och trötta som få, och trampa mot Borgholm där vi slutade vid pizzaplaneten. Inte som Lundegårds men det var i alla fall pizza! :)
.
Nu har jag återigen fått tillbaka min röda nyans i håret, har fått i mig en kopp te och ska lägga mig tillsammans med en bra film!
Måste bara berätta att jag är stolt över min otroligt starka mamma, det finns då inte någon som henne <3

BAAAAM, NU DRAR JAG

2012-05-23 @ 16:04:50
Ska **** med "I". wooopsi ;)

Börjes cup 2012

2012-05-22 @ 17:47:19
Tävlingen har varit öppen för anmälningar i tre dagar och det är redan 142 anmälda till kval ett! Alltså nästan hälften av deras max antal som ligger på tre hundra. Det är galet!!
Snackar om Börjes cup, årets roligaste tävling! Det går i tre dagar och är kval ett, två och tre. Sedan går ett visst antal, den del som har bäst resultat under kvalen, till A-Final. Resten går till B-Final. Kvalen går i lätt B, vilket även B-finalen gör. A-finalen går däremot i lätt A.
För mig är det fjärde året jag åker dit och jag är redan supertaggad! Fast det är över en månad kvar... Vi kommer bo på campingen som ligger strax under tävlingsplatsen, vilket är perfekt. Hoppas verkligen vädret levererar då både tävlingsplatsen och campingen ligger nära sjön som är så pass varm att tillochmed jag badar där i.
För er som inte vet det är jag född och levde i Växjö upp till årskurs tre. Och eftersom Växjö ligger jättenära Tingsryd kommer en hel del gamla vänner dit för att tävla, men även för att titta. Bara det får mig att längta något enormt! Har troligen även ha med mig min trogne vän Ida♥♥♥
Förövrigt kan man rida ner till vattnet som man rider igenom världens mysigaste skog för att komma till. Hela alltet är helt enkelt perfekt. Förutom framridningen, bara för att ha någonting att klaga på.^^
Lite bilder sedan förra året, bara jag som ser skillnad om man gämnför med bild från Ölandshoppet iår? :o

3 veckor

2012-05-22 @ 16:31:01
I måndags var det tre veckor sedan jag slog i svanskotan riktigt rejält. Vilken egentligen var ett litet fall men lyckades väl slå i det på något speciellt vis. Har fortfarande ont i en del situationer. Som när jag sitter i sängen med datorn, då flyttar jag nog runt 100 gånger för att märka en bra sittställning. Slutar oftast med att jag ligger på mage.
Vet verkligen inte vad jag ska göra åt det?! Annars gör det ont om jag rider barbacka, ligger på rygg eller liknande. Det gör inte alls lika ont som i början, för då kunde jag knappt gå, men det gör ändå hyffsat ont. Vet verkligen inte vad jag ska göra åt det?
Har sökt på google och sådant men hittar hur mycket olika teorier som helst. Och vet nu inte om jag ska gå till läkaren eller vänta ytterligare lite..?
.
Annars har dagen idag varit bra men tjock! Haha. Köpte först två (!!!) bullar i kafeterian. Den ena för att de var nybakade och den andra för att jag trodde vi skulle göra basilikagifflar under hemkunskapen. Det visade sig vara något helt annant- tårta!! Min grupp vann både smak och utseende. Förjäkla bra! :D

Lördag 19/5

2012-05-22 @ 15:53:42
Lätt B: Fick ett pet på första. Hur irriterande?! Annars kändes banan skitbra! Inga tveksamheter alls och allting kändes bara jätte enkelt. Släpper iväg honom då och då men kommer på mig själv och rättar till det. Speciellt efter det peten, red verkligen igenom rundan och "lämnade" honom inte.
Lätt B (2): Här fick jag ett pet på A hindret i kombinationen, tror jag? Skit samma, blir rätt sur när bommarna faller så. De kunde lika väl legat kvar ju! :( Men med tanke på vilken skit vi har varit i så är jag såhääääääär lycklig över dessa rundor! Inte tvek någonstans och jag rider hela tiden.
Önskar verkligen jag hade helgens rundor på film. Tyvärr glömmer mamma varje gång..
Dunder fina bilder som Johanna har tagit!

En tråkig stund

2012-05-22 @ 00:05:29
Vid intresse av att se någon av bilderna i större format är det bara att klicka på den bild du vill se.

Nu-DUSCH

2012-05-21 @ 23:14:47
Kom hem för en liten stund sedan. var ute på en lång kvällspromenad med min fyrbenta prins! Nu väntar en dusch, sedan film och en godnatts sömn.
Bilden skriker lycka, och gud vad han är snygg!

"Goodbye my love. Our turn to take own ways"

2012-05-21 @ 18:28:07

the list

2012-05-21 @ 16:47:35
Du heter: Amelia Filippa Degerman.
Smeknamn: Det ena, andra och allt däremellan. 
Låt som när du är ledsen sörjer till? Beroende på varför jag är ledsen.
Beroende av: Twitter.
Vad tror folk om dig? Haha, jadu. Beror nog på vem man frågar! Men har fått höra att jag inte är som man först tror, i possitiv ton. :) Vad tror du om mig?
Vad får du oftast komplimanger för? Det är väldigt blandat!
Hur imponerar man på dig? Genom att vara sig själv, stå för sina åsikter och inte sluta kämpa när det blir svårt.
Brukar du skratta för dig själv? Ja, allting är ju ofta så roligt!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:
"okay"
Var bor du?
Borgholm som ligger på Öland, för er som inte vet om denna lilla stad.
Trivs du där?
Ibland.
Har du haft sex idag:
Nej.
Hur svarar du i mobilen:
Beroende på vems namn som står på displayen.
Vem ringde du senast?:
Mamma.
Vad sa den du senast pratade med i telefonen:
Att jag skulle höra av mig sedan.
Antal timmar sömn inatt:
Sju.
Sov du ensam:
Ja.
Brukar du komma i tid:
HAHAH! Nä..
Hur känner du dig nu:
Tom.
Vanligaste färg på dina kläder:
Det är verkligen jätte blandat!
Vad tycker du om fötter:
Fy!
Vad saknar du:
Gårdagens humör.
Hade du en bra kväll igår:
Var himla trött, men somnade lycklig!
Favorit dryck på morgonen:
Juice.
När brukar du oftast gå och lägga dig:
För sent.
Är du blyg?:
Nej, det kan jag nog inte säga.
Sysslar du med någon idrott:
ja, världens bästa<3
Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Nja, egentligen inte. Inte kärlek-kärlek, lixom.
Har du spytt offentligt:
Ja, flygplans landningar </3
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag:
Kissa stående!
Är du nöjd med ditt liv:
Ja.
Är du bortskämd:
Svårt att säga. Beroe på hur man menar med bortskämd.
Har du bra vänner och äkta vänskap?:
JAA! Kanske inte flest, men bäst<3
Vad är det finaste du fått?:
Kärlek! Mellan familj, vänner och pojkvän.
En speciell dag du minns:
27/9 ♥♥♥
Vem ringer du när du är arg/ledsen:
Mamma.
När grät du senast:
Någon gång förra veckan.
Vad skulle du göra om du vann en miljon:
Spara och slösa.
Vill du gifta dig:
Ja, men bara med den rätta.
Vill du ha barn:
Ja, det vill jag. Tre stycken.
Bor dina föräldrar tillsammans:
Nej.
Har du någon gång gråtit dej till sömns:
Ja det har jag.
Biter du på naglarna:
I en del situationer. Eller om jag stör mig på hur lång den är.

Fredag 18/5

2012-05-20 @ 21:46:24
Lc- Bra runda, nöjd! Red dock som en dåre, haha. Sådant som bara fungerar på den höjden. ;) Slutade i alla fall på en tredje plats av trettiofyra startande. Var jätteglad kan jag säga er!
Lb- Ett pet i grunden. Blev förvånad över att vi klarade oxern efter våran extra sväng ni kan läsa om här under. SÅ glömde helt enkelt att rida! Annars en välriden runda. Glömde somsagt vägen till den fetaste oxren på hela banan och lyckas fixa det, haha! Eftersom det var första Lb:n på jättelänge var jag lite tveksam på höjden och efter den omhoppningssvängen föll något från mina axlar och jag kunde andas. Dessutom var jag glad att jag lyckades improvisera en väg och inte få fyra fel. Började rida igen efter den petet. Var asglad att jag kom runt och i mål! :D
Har inte särskillt mycket mer att säga, bajsnöjd över dagen! Förhoppningsvis kommer det bilder lite senare. Tog tyvärr inga själv.. Illa!
.
Har ingen energi och bränt halva ansiktet i solen idag. Gutt! Hörs imorgon.

är lite off här i helgen

2012-05-19 @ 22:39:41
...På måndag kör vi som vanligt!

Mattan och jag innan trevligheter

2012-05-19 @ 08:00:23

sötaste jag sett

2012-05-18 @ 20:07:33

Lycklig som det vore julafton

2012-05-18 @ 18:53:56
Livet är jävligtbra, resultaten idag visade respons på allt slit dag ut och dag in. Nu ska jag äta lite köttfärsås och sedan får vi se hur mycket jag orkar uppdatera er. Har varit på tävlingsplatsen i lite mer än nio timmar, alltså är jag väldigt trött!
Ska ut ikväll och skritta honom lite, vi får somsagt se hur mycket uppdatering som kommer. Livet är i alla fall galetnice!

Let's go crazy

2012-05-17 @ 21:58:48
Vaknade imorse upp brevid Matilda och vi cyklade fort upp till Ica i pymsen för att köpa frukost- Ben & Jerry! En stund senare åkte vi ut till stallet. Red min toker och sedan kom Ida. Vi åt nudlar och snackade om livets stora frågor (eller?) Matilda åkte hem och jag tillsammans med Idas hjälp fixade allting i stallet. Häst, utrustning, mat och allt som man nu ska fixa till tävling. Kom hem runt nio och åt då lite. Nu ska jag strax duscha och sedan packa mina grejer tills imorgon.
Längtar så mycket tills imorgon! Ölandshoppet är väldigt populärt så har en hel del kompisar som ska vara med, men även som kommer för att peppa. Förövrigt finns det ingen känsla som går att jämnföra med känslan när man är på tävling. L y c k a!

långhelg

2012-05-17 @ 11:06:07
Började fantastiskt! Nu kör vi hel dag i stallet och taggning till imorgon! Med dessa låtar:

Hur ska du kunna lyckas om du inte tycker om det du gör?

2012-05-16 @ 13:12:57

Putsade fönster i två timmar idag på operation dagsverke. Nu ska jag strax ut till stallet för att rida, sedan hem för att göra mig iordning. Runt halv sex kommer Matilda hit och säkert Ida också. (Clara, vill skriva ditt namn också ju :(((! ) Åker härifrån vid sju-åtta.
Imorgon ska jag upp rätt tidigt, har en massa att fixa. Men först väntar en kanonkväll! :D
Detta är mina dunder coola vänner Andrewa and Alli, kyss!

I know I'm overreacting a bit

2012-05-16 @ 12:12:35
She's really pretty now isn't she? 
Is she the kind every other girl would love to be? 
You really like her I know you do 
You've got her lipstick kissing marks all over you 

I know I'm crazy I know I am 
I should be locked up considering the state I'm in 
I'm boiling rabbits like every day 
And come to think about it you should throw the key away 

I know I'm overreacting a bit 
But I'm jealous 'cause I love you and I'm sorry if I choke you 
But I'm trying really hard to to become that girl I know you want me to be 
But I'm jealous; I don't mean to I just fail every time when I see you 
I hope you're not mad I'm just jealous 'cause I love you 

You've really had it I'm onto you 
You don't ignore all my flaws the way you used to 
I've got a feeling the end is near 
Is that the sound of the breaking of my heart I hear? 

Cause I just know it you're leaving me 
It's in the tone of your voice when you're accusing me 
Of suffocating and killing you 
With all my threats of my painting you in black and blue 

I know I'm overreacting a bit 
But I'm jealous 'cause I love you and I'm sorry if I choke you 
But I'm trying really hard to to become that girl I know you want me to be 
But I'm jealous; I don't mean to I just fail every time when I see you 
I hope you're not mad I'm just jealous 'cause I love you 

And now I'm standing here feeling so bad and picking flowers from my backyard 
And tearing all the stupid tulips apart he loves me not he loves me not 

Do you have to be so flirty he eyes up every girl under thirty 
It's making me mad and I'm just jealous 'cause I love 

But I'm jealous 'cause I love you and I'm sorry if I choke you 
But I'm trying really hard to to become that girl I know you want me to be 
But I'm jealous; I don't mean to I just fail every time when I see you 
I hope you're not mad I'm just jealous 'cause I love you

känner just nu såhär...

2012-05-15 @ 23:39:48
... BLÄÄÄÄÄÄÄ. JAG SPYYYYYYRRRRRR PPPPPPPÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ DDDDDDDDDIIIIIIIIGGGGGGG.

I'm sorry babe, but I'm not her. and will never be

2012-05-15 @ 21:37:41
She's really counting on your love
Still struggling uphill
But you act like you don't care
Right now she could really use a shoulder
Hanging onto the edge til it's over
She's crying for your love tonight
Loneliest heart to survive, she said
"She's really counting on your love
Still struggling uphill
But you act like you don't care
Right now she could really use a shoulder
Hanging onto the edge til it's over
She's crying for your love tonight
Loneliest heart to survive, she said"

träning

2012-05-15 @ 17:27:28
Hade hoppträning igår och kände ungefär så här.  Men hade världens sämsta dag så taggar om för dressyrträning ikväll istället!
Skolan idag gick fort. Imorgon har vi operation dagsverke vilket betyder att vi ska jobba ungefär fyra timmar för att tjäna pengar till någon skola utomlands. Sedan är vi lediga torsdag och fredag. Fredag-Lördag-Söndag är det Ölandshoppet!!! :D
Nu rullar det på, fy vad livet är bra!

knasponny

2012-05-15 @ 17:10:00
I torsdags var Andrea med mig i stallet, bilderna säger ju allt -piggponny!
Jag är såååå söt
Den goaste!↓
Han stegrar inte utan han lufthoppar, vilket är jäkligt irriterande. Jag vet att jag behöver sänka händerna och vet att jag inte hänger med i hans språng, men jag gör så gott jag kan men vet inte riktigt vad jag ska göra i de lägena.. :/ Dessutom får ni ju bara en inblick i allt han gör. Får knappt med en tredjedel av allt på bild. Jaja, glad är han i alla fall!

"Hey, this is me. I'm born this way, and can't do anything to change that "

2012-05-15 @ 15:41:28

red lips, brown hair, sunshine

2012-05-14 @ 16:47:53

Mina små hjärtan

2012-05-13 @ 14:30:00

Liseberg

2012-05-13 @ 13:01:28
Vid halv fem vaknade jag av min dörr som slog igen, en halvtimma innan alarmet tänkt ringa. Svarade på ett sms och kunde inte somna om. Låg i min säng och kollade mina favoriter. Twitter, Instagram och Facebook i favoritordning. Vid fem vaknade Alice och vi gjorde oss iordning.
Några minuter över sex åkte bussen från Borgholm. Efter tre timmar var det ett stopp på fyrtiofem minuter i Värnamo. Tog luft, umgicks och åkte sedan vidare mot älskade Göteborg. Kom fram vid tolv och vi började åka direkt! Jag är sådan som åker a l l t. Kan verkligen inte fega ur när det gäller sådant, då ångrar jag mig bara efteråt...
Åkte somsagt allt. Gick Gasten två gånger, dog båda. Pratade deeptalk med min Clara. Förlorade pengar på chokladhjul. Köpte smågrejer. Åt alldeles för mycket onyttigt. Ändrade syn på minst två personer, åt det positiva hållet. Blev blöt tackvare Kållerado. Såg en svensk blandning av Ulrik Munter och Justin Bieber (Gifta oss????) Och förstås så skrattade jag-mycket! Hade så otroligt roligt hela dagen, med alla möjliga!
Vid nio åkte bussen från Göteborg, även denna gång med ett stopp på fyrtiofem minuter vid Värnamo. Köpte kycklingnuggets med sötsur sås, fick skynda till bussen och åka hem. Tyvärr var det endast jag, Amalia och Alvin som var sociala på hemresan. Vi planerade hemska väckningar, pratade om det mesta och klagade över den sovande bussen. Var hemma lite innan tre och somnade med ett leende.
Livet är allt bra!

Galet vad lite bilder jag tog under dagen, men också hur glad Matilda ser ut! ;) Var inte klädd i Onepiece under dagen utan det var endast på bussresan hem och bilden är tagen när jag gick den lilla biten hem från busshålls platsen med Håkan i öronen. Ni skulle ha sett vad snyggt jag matchade min bebisdräkt med samma rosanyans på Conversen, haha!
Nu ska jag strax ut till stallet, vi hörs senare!

Visste ni att...

2012-05-13 @ 11:59:21
... Jag kan inte klä på mig rena kläder utan att duscha.
... Jag har sjuka tvångstankar. Kommer inte på något bra exempel nu men som att sätta handen på plattan när den är varm och se hur länge jag klarar att hålla kvar den, såklart räknar jag och ska hela tiden hålla längre än vad jag lyckades med innan.
... Jag är sjukt anti tobak. HATAR när folk röker i min närhet och speciellt när någon röker i närheten av min häst. Okej om man skadar dig själv pågrund av rökning- det är dens val men inte ska jag bli straffad av passiv rökning! Och snuslukt... Jag blir illamående och får huvudvärk.
... Jag har fått en väldig svacka i mitt självförtroende angående mitt utseende. Känner mig ful nästan varje dag och vet inte vad det beror på. Men det kommer vi förbi! Utan dalar finns inga toppar.
... Jag är väldigt beroende av min mamma. Då snackar vi väldigt.. Haha!
Past, present and future- all for one ♥

Godnatt

2012-05-13 @ 03:31:20
Efter en dag, som jag har mycket att berätta om, lägger jag mig nu för att somna till 'sex and the city 2'. Kom hem runt kvart i tre och mamma hade fixat te och tänt massa ljus i mitt rum när jag kom ♥! Godnatt, vi hörs imorgon. Har som sagt en hel del att berätta för er!

En dag kommer du se mitt namn bland de största och tänka "jag kände henne när vi var unga"

2012-05-11 @ 23:59:00

Alli och jag

2012-05-11 @ 22:43:04
I dag har jag klarat mig igenom skolan, varit i stallet och barnvakt samtidigt, duschat på mindre än fem minuter, köpt resgodis och väntar nu på Alice. Hon sover här inatt för imorgon bitti ringer alarmet klockan fem. Vid kvart i sex ska vi vara utanför Borgholms ungdomsgård och vid sex går bussen mot Göteborg. Sedan spenderas hela dagen på Liseberg och hela kvällen på en buss på väg tillbaka till vårat 'älskade' Öland.
Har klurat ut vad jag ska ha på mig imorgon men funderar på om jag ska sitta på bussen med mjukis eller Onepiece. Inget är ju mysigare än min rosa onepiece, men det finns inte mycket som är lika varmt som den heller.. Kanske gör jag så att jag tar med både för på kvällen hem gör det ju inegnting om det är jätte varmt. 
Alli och jag för ganska många år sedan. Kan säga att vi inte hade sovit många timmar den natten tillsammans med min dåvarande klasstjejer. Lyckades endå få en pojkvän jag aldrig träffat, tack vare en bild på mig den morgonen. Kompisenskusin, det är så man gör det. ;)

12345

2012-05-11 @ 16:45:23
1234567898765421/alice

Nya saker

2012-05-11 @ 10:42:30
I går fick jag ett par nya skor, blåa converse, och finnmedel från life-butiken i Borgholm. Tack Ulrika för skorna!

en rolig blandning av det knasigaste och finaste

2012-05-10 @ 12:29:00

Hemma idag

2012-05-10 @ 10:15:57
Så lägger mig nu och kollar på "the notebook", gråta lite och ha det allmänt mysigt i min ensamhet!
Jag och min vän Therese i våra snygga kåpor. Kommer sakna stunderna på konfirmationen. Som tur är har vi en resa kvar tillsammans och vi åker till inget mindre än Berlin! Grymt!

Justin Bieber

2012-05-09 @ 21:58:24
Jag har aldrig varit ett jättefan av Justin men la ut ett inlägg om han för ganska länge sedan. Trodde det skulle bli mitt första och sista, men icke! Såg idag "never say never" men Andrea vilket slutade som alla säger-man blir fast. Justin var en helt vanligt kille, i en liten stad, den enda skillnaden på han var hans otroliga talang. Några klipp på youtube och plötsligt fick han världens chans. Han tog den, följde sin dröm och lyckades mer än någon skulle kunna ana. Förstår inte hur jag kunde, och så otroligt många andra kan, känna sådant ogillande mot honom. Älskar förövrigt hans ögon, och leende, och hans skratt och hans sätt att vara. Och hans låt Boyfriend.
Det var allt, fred på vår jord! Puuuuuuuuuuuss
Tänkte först välja en bild på Justin men alla vet ju hur han ser ut. Valde istället denna vackra, håret ser ut att vara tunnare än bakplåtspapper och det syns verkligen varför folk tycker det är så roligt när jag äter morötter. Ser nämnligen ut som en kanin då, haha!

Det luktar framgång i min närhet

2012-05-09 @ 21:09:51

Seriöst amme

Sometimes

2012-05-09 @ 07:49:12
Var hemma från skolan igår då jag int kände mig helt hundra på morgonen men ångrade mitt val efter lunch. Blir så himla rastlös av att bara vara hemma! Åkte sedan på kvällen ut till stallet med Andrea och Alice så de tog lite foton när jag red. Får se om någon är visningsbar här. ;)
Idag ser dagen inte särskillt spännande ut. har lovat att vara barnvakt till mina syskon och ska då passa på att plugga. Springen antagligen en runda sedan på kvällen. Förövrigt är klockan kvart i åtta och jag är redan helt klar för att cykla till skolan. Tror det var en evighet sedan detta hände senast. Haha! Hoppas ni får en trevlig onsdag! Solen skiner här på Öland i alla fall!
Vilken söt bild på en sjukling från igår!

Lovar att skydda dig mot allt ont

2012-05-08 @ 19:12:39
lillasyster ♥

I min garderob

2012-05-08 @ 15:03:25
mamma fick i födelsedagspresent av två kompisar en helg uppe i Stockholm där de bara skulle ha roligt. Såklart shoppade hon inte bara till sig själv och tänkte visa upp nu, lite sent kanske men ändå, vad jag fick! De stickade shortsen fick jag av min morster men resten av mammsi.

Mitt val

2012-05-07 @ 22:05:31
Jag sätter min häst framför min pojkvän, även vänner i vissa fall. Detta är för en del tydligen jätte svårt att förstå, därför ska jag försöka förklara varför jag har valt att ha det så.
.
Först och främst kan jag säga att ni som inte känner samma band till ett djur som vi ryttare känner till våra hästar kommer aldrig förstå hur det känns. Men jag har hållt på med denna sport sedan jag var fem. Vid åtta års ålder fick jag min första, alldeles egna ponny. Jag har redan från start älskat att tävla. Jag är född som tävlare och kommer dö som vinnare, för innan jag har kommit dit kan jag inte ge mig. Jag ser det mesta som en tävling eller utmaning. Säger någon "du kommer aldrig orka äta upp det" då måste jag äta upp det.
Där är en anledning. Jag rider dels för att det är det absolut bästa som finns, men jag skulle inte kunna rida utan ett mål. Jag behöver utmaningar annars tröttnar jag. För mig räcker det inte att åka ut när jag orkar för att då kommer det sedan inte fungera inne på tävlingsbanan. Eftersom jag hela tiden vill bli bättre än vad jag är måste jag rida, även när jag är trött som satan, det regnar eller om solen skiner och havet lockar mer än en illvarm paddock.
Det är där jag tänker ett steg längre. Om jag nu skulle börja välja min pojkvän, när jag är fjorton år, framför mina drömmar och mitt liv för att det känns bra för stunden-hur mycket kommer jag inte ångra mig dagen det kanske tar slut? Jag skulle aldrig kunna se mig ett liv utan hästar kring mig och även om jag nu är jätte kär och kanske hellre hade varit hos honom i regnet än ute i stallet så vet jag att jag en dag kommer få ångra det och väljer då Potion framför Hugo. Där tänker jag steget längre.
.
När det kommer till vänner så har jag varit den som blivit "bortglömd" när en vän skaffade pojkvän. Plötsligt var hon upptagen hela tiden men såfort det tog slut var man intressant igen. Hon behövde mig och jag fanns där för henne, men vart fanns hon för mig när jag behövde? Uppkrypen i hennes pojkväns famn. Det är efter de tillfällerna jag bestämde mig för att aldrig göra så. När det tar slut (med tanke på våran ålder) kommer jag behöva mina vänner och de fanns där innan han kom in i bilden. Då vill inte jag känna dåligt samvete och behöva komma krypandes tillbaka.  Jag vet hur det känns att plötsligt bli andra handsval och det vill jag inte utsätta en vän för. Känslan när man märker att man existerar för en vän vid de stunderna pojkvännen är upptagen är inte rolig. Och en sådan vän vill jag inte vara.
Tyvärr har jag och Hugo väldigt olika umgängen vilket gör det svårt för oss att blanda pojkvän-flickväns tid och kompisar. Hugo hade säkert i många lägen förtjänat en mysigare flickvän med mer tid men jag gör faktiskt allt jag kan för att få in lite av allt. Men jag är inte en sådan flickvän som behöver träffas varje dag och jag tror det har en stor del i mitt tänk. Sedan är jag väldigt speciell i mitt tänk på många plan. Ser saker från ett helt annat håll än många andra.
Sedan kan man se detta från olika håll vad som menas med "välja framför" och det kan jag gå in på en annan dag. För nu har mina ben somnat och jag vill hämta någonting att äta. Hoppas ni förstår hur jag menar och jag älskar Hugo. Mer än så mycket annat och jag skulle inte kunna tänka mig att inte vara hans. Men jag har mål och drömmar och jag ska komma dit, men det kräver så himla mycket tid. Och jag har valt att lägga min tid på just det. 
Bara för att vi är världens käraste mongon!

Kommer strax, måste duscha

2012-05-07 @ 20:59:04
Haha, vad konstig jag ser ut på detta kortet!

Kärlek till min dator

2012-05-07 @ 16:29:29
Vädret är såhääär bra. Det är väldigt konstigt egentligen vilken effekt vädret har på mitt humör, och väldigt många andra också. Har stått i kafeterian även idag men tillsammans med Sofia. Tänkte först stanna hemma men är väldigt glad över mitt val att gå till skolan ändå.
Efter skolan la jag och Andrea oss på flytbryggan, låg där ett tag och pratade om det ena och det andra. Åskådade ett hus som håller på att rivas och hade det allmänt bra i solen. Gav oss sedan hem åt varsitt håll och jag har precis fått i mig lite mat. Jag ska strax åka ut till stallet, mamma jobbar så jag blir tvungen att skritta bort till träningen. Inte för att det är så jobbigt men i alla fall.  Hoppas jag överlever träningen med tanke på min svanskota, som jag nu kom på att jag inte berättat om. Jaja, det är en annan historia. Inte alltid lätt att sitta på en stol.. ;)
.
Ska in med lite bilder på datorn sedan, måste bara hitta sladden.. Pusssssss
o
Måste jag ens berätta hur gammal bilden är..?

konfirmerad

2012-05-06 @ 20:37:46
Som rubriken lyder konfimerades jag idag! Har haft det dunderbra med människor som jag verkligen tycker om. Började dagen i kyrkan, där det gick över förväntan! Allting rullade på fint. Gjorde någon miss i mitt välkomnande men det är sådant som händer.
Åkte sedan ner till sjöstugan tillsammans med mina gäster (?) hade en underbar eftermiddag. God mat, efterätt, presentöppning och omgiven av folk som bryr sig om mig. Bättre blir det knappast, kärlek på alla håll! Även fast jag är lite besviken på att en del inte kunde komma, hade de också varit där hade det varit fulländat.
Har inte så mcyket mer att säga, ska gå och ta mig en bit kaka av det som finns kvar. Vårat dessertbord innehöll tre olika tårtor, godis, macarons och två olika sorters chokladbollar. Då hade vi även haft smörgåstårta och mat innan det -Äta bör man annars dör man, mat är gott!!!<33333333


Video och just nu

2012-05-06 @ 19:34:41

Första inlägget från min nya dator!

2012-05-06 @ 17:14:20
EN MACBOOK!!! :D
Kärlek

bara ben, solglasögon och vackert sällskap

2012-05-06 @ 00:56:59

"Our love is complicated and difficult but true. Like the universe"

2012-05-05 @ 12:22:00
Although loneliness has always been a friend of mine
I'm leavin' my life in your hands
People say I'm crazy and that I am blind
Risking it all in a glance
And how you got me blind is still a mystery
I can't get you out of my head
Don't care what is written in your history
As long as you're here with me

I don't care who you are
Where you're from
What you did
As long as you love me
Who you are
Where you're from
Don't care what you did
As long as you love me

Every little thing that you have said and done
Feels like it's deep within me
Doesn't really matter if you're on the run
It seems like we're meant to be

I don't care who you are 
Where you're from
What you did
As long as you love me 
Who you are
Where you're from 
Don't care what you did
As long as you love me

I've tried to hide it so that no one knows
But I guess it shows
When you look into my eyes
What you did and where you're comin from
I don't care, as long as you love me, baby

En vecka av många veckor. Men de små ting förändrar det stora

2012-05-05 @ 09:25:57
Tänkte gå igenom denna vecka, där det faktiskt hänt en himla massa. Valborg i måndags och vi var lediga både måndag och tisdag vilket var jättehärligt! Var iväg måndagskväll och hade det dunderbra. Åkte hem runt halv två och sov i min säng tillsammans med Ida och Matilda. Tisdagen hände inget speciellt, det vanliga lixom. En helt vanlig dag med skitbra väder.
På onsdagen var det återigen skola, där det är mer klagande än någon annanstans. Störig mycket faktiskt... Jaja, sålänge inte jag börjar men det för det drar verkligen ner hela ens humör. Vilket jag inte tänkt lika mycket på innan.
På morgonen kom en kille från Robinsson och berättade om hur viktigt det är med drömmar och mål. Han var väldigt duktig, dock kunde han tagit bort en del i hans föreläsning. Han kan jag säga har lyckats i livet!
I torsdags var vi i Kalmar med klassen för att få vara med under en rättegång och gå på museum. Rättegången var vi på för att vi har haft "lag och rätt" i skolan och ska veta hur det går till under en rättegång. Museumet var vi på för att... Jag vet inte! Piratmuseum, vilket var rätt ointressant för min del.
Hela fredagen stod jag i skolans kafeteria tillsammans med klasskompis Oscar! Himla skönt med en skoldag bestående av smörgåsbreande (?), bakande och pratande. Frånochmed åttan får alla två dagar att stå där. :)
.
Avslutar med att visa dessa på chinos. Hur äckligtsnygga?!?!?! Välkommna till min garderob inom kort.
Av dessa från Drdenim är det ju tjejmodellen förstås jag ska ha. (Den åt höger)
Och dessa gula från Wesc.  Kärlek.

Underbara liv

2012-05-03 @ 11:02:34
Tjockar med två dunderbra brudar, livet är fint!

Som den vackraste blomman, klaraste sol, det finaste ting

2012-05-02 @ 14:39:42

Livet när det är som bäst

2012-05-01 @ 14:51:59
RSS 2.0