LYCKLIG

2013-01-21 @ 15:45:38
Måndag igen och det var länge sedan jag var såhär trött, men samtidigt glad. Helgen gick äckligtjävla fort som allting annat nu. Tiden verkligen flyger förbi! I Lördags åkte jag till Nybro med tåget vid tre och var där hela eftermiddagen/kvällen, kom hem med 00 bussen och gick och la mig ganska så direkt. Vid halv sex sedan på söndagen ringde alarmet och vid kvart över 6 blev jag hämtad. Sedan gick hela söndagen åt till att åka skidor i Hestra med Ida, Alice och Matilda. Det var första gången jag åkte skidor och fy vad det var roligt när man väl lärt sig hur det fungerade. Var ju dessutom med mina pinglor som är dunderbra lärare så bättre blir det väl knappast! Tog inte allt för många kort då jag hade fullt upp med att inte trilla, haha! Men här är tre iallafall
Hoppas eran helg har varit bra, om inte så se till att den kommande blir bättre! Allting blir ju vad man gör det till, right? Puuuussss
 
 

Att få slippa vara ditt begär

2013-01-14 @ 16:10:43
Hej! Sitter just nu ensam i mitt rum, hör Keith Urban sjunga You'll think of me och trivs utmärkt med att vara ensam. Förutom Charlie förstås. Men han är alltid med så han tilhör mig och min ensamhet. Sist så berättade jag om lite som hände när det fortfarande var år 2012. Så, 2013 då?
Jo, såhär är det. Jag fick verkligen en nystart! Har tidigare ställt frågan -vad gör det för skillnad om det står en annan siffra bakom ettan i 201. Men jag har fått mitt svar på den frågan. Klart det inte spelar någon jävla roll om det är en tvåa eller trea men JAG kunde känna att NU kör vi om där under fyrverkerierna. Nu glömmer vi det som varit och styr stegen mot ett annat håll! Jag har svårt att släppa saker och därför känns det så jävla bra. Dessutom så har de fjorton dagar som gått varit så himla händelserika och lyckliga! Jag har verkligen varit glad. Jag är en glad person samtidigt som jag har lätt för att stänga mig inne. Blir ibland så att jag fastnar i att känna mig ensam. (Märk skillnad på att känna och vara ensam, som jag nämner i min första mening av inlägget) 2013 kommer nog bli ett otroligt år men mycket känslor. Först och främst våren som kommer vara otroligt MYCKET skola. På tal om det, idag är en stor dag för mig: DEXTER ÖPPNADE FÖR GYMNASIEANSÖKAN!!! Haha, jag tar gymnasiet jätteseriöst och har verkigen ångest för vad jag ska välja.. Aja.
Så sommaren med jobb, vänner, sena nätter, misstag, brustna hjärtan, tårar, skratt, minnen, blekt hår, solbränd hy, besked om gymnasiet och allt det där andra som de flestas favorit årstid bjuder på. Efter det, som jag tror kommer gå jävligt fort, börjar min första termin på gymnasiet. Plötsligt så kommer även detta året vara slut. Och när det är det är jag hela 16 år.. HELT JÄVLA SJUKT! Om jag får säga det själv. Haha shit.. Känns som det var igår jag klev in på Slottsskolan med alldeles för mycket smink som högstadieelev för första gången.
Om tiden ska gå såhär är jag ju förfan snart 25, 35, fru, mamma, 65, pensionär, mormor/farmor, 85, änka och död.. 
Haha näe vet ni vad, nu ska jag städa! (OMG, SHIT HELT JÄVLA SJUKT!!! SKA AMELIA STÄDA???) Hehe, jag har typ blivit något städfreak... Måndag och ny vecka väntar. Ta vara på det ni har och tänk på allt fint livet erbjuder :)
Love, Amelia
 

Vill inte sova själv

2013-01-12 @ 12:06:20
Hej alla ni trogna bloggisar som går in här varje dag för att se om jag uppdaterat. Tyvärr så bjuder jag på besvikelse hela tiden och kan återigen TYVÄRR inte lova att det ska bli bättring. Men har fått itllbaka min dator så chansen är ändå stor att det blir fler inlägg än det varit på sista tiden.
Men för att berätta något roligt: Terminen tidigare, alltså höstterminen, var min jobbigaste höst någonsin. Jag var med om otroligt jobbiga saker och hade ibland lust att bara försvinna någonstans. Jag tänker inte gå in så mycket på det då jag tycker dels att det är jobbigt och för att det är väldigt privat. Jag valde iallafall att lägga all min tid på skolan då det var det enda jag hade kvar och för att jag där inte hade någonting att förlora. Jag valde mellan att skita i allt eller kämpa med allt jag hade kvar. TACK GUD och de få jag hade runt mig att jag valde att kämpa. Hade inte dåliga betyg tidigare men jag ville ändå höja mig så mycket jag kunde. Fick en sådan jävla respons av mina lärare. Sista dagen när jag stod med betygen i min hand var jag så jävla nervös och när jag öppnade kuveret och såg första ämnet började jag gråta. Och ju mer jag fick se, ju mer grät jag. Där vände faktiskt allting. Plötsligt insåg en del hur fel de haft och jag fick förklaring efter förklaring. Även jag valde att göra om och göra rätt.
Vet ni vad jag vill säga?
GE ALDRIG UPP! Allting kan kännas skit och vara så jobbigt som det bara kan bli så KÄMPA PÅ SOM FAN!!! Det låter jävligt lätt att säga osådär men jag vet precis. 
DÖM ALDRIG MÄNNISKOR. Jag har blivit dömd utan någon speciell anledning och det var otroligt jävligt skit jobbigt när folk började se mig så. Speciellt när man bor på ett litet ställe.
VÅGA STÅ UPP MOT DINA KOMPISAR. Du må kanske ha världens bästa kompisar runt dig men alla gör ibland fel. Jag fick förklaringen "jag vågade inte säga något så jag bara höll med". Jag kan acceptera det men jag kan inte förstå hur det kan vara så.. Våga säga till när det blir fel. För din, deras och det utsattas skull! :)
 
Ta hand om er nu och GOTT NYTT 2013 från mig! Juste, som ni ser har jag klippt mig. Heheh
 

Nyår

2013-01-03 @ 12:25:12

Kan inte bilda några bra meningar så jag bjuder på ett par av alla miljoner bilder jag tog, andra skickade och som bara fanns där på mobilen dagen efter. Haha åh, 2013 kommer verkligen bli ett bra år om det blir hälften så bra som de få dagar som redan gått!

RSS 2.0