Sten

2012-08-30 @ 22:49:28

Senaste dagarna

2012-08-29 @ 18:28:00
Söndag: Vakna -> gå ut -> träffa Clara & Alice, hade även med Charlie/Challe -> kolla Alice spela fotboll med Clara, Challe och Frida -> äta på pappa blå (resturang) med ovanstående minus Frida och Challe -> hem
Måndag: Skola -> rasta hund -> träffa Therese -> äta glass -> prata om allt -> följa med henne hem -> gå hem -> Ida kom -> åt nattpannkakor -> delade säng med henne
Tisdag: Skola -> gå hem -> duscha -> film 
Onsdag: Skola -> fika med Clara och den där Challe -> hem -> följa Clara till bussen -> hem. NU: byta om och hoppa upp på cykeln till stallet. Åh, älskling vad jag har saknat dig ♥
Ungefär såhär söta är vi när vi delar soffa i skolcafeterian och skrattar åt alla som går förbi.

"You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life."

2012-08-29 @ 18:07:38
Winston Churchill

Should I stay or should I go?

2012-08-28 @ 19:42:06
Har svårt att beskriva just nu så detta får duga.
 
 
 
 

Before I die

2012-08-26 @ 15:43:00
När jag gått ut gymnasiet så ska jag åka till antingen Mallorca eller Miami för att gå i deras barskola. Förstå vad roligt man kommer ha?? haha, lätt att jag ska. Har läst en massa och förstår inte att alla inte gör det? Eller ja, okej  jag har kanske då en storhäst som jag ska tävla ocg träna med så då lär väl inte planen bli så. Men om det inte ser ut så lär ni hitta mig på något av de ställena och llevandes och lycklig -yey!
Det värsta vore om jag blev gammal och grå med tanken att jag haft ett tråkigt liv. För även om det är hemskt att säga så har man faktiskt endast en chans att göra det bra. Och jag har fått mig chans. Inte bara en utan tre gånger, det är meningen att jag ska vandra på denna jord och jag ska ta vara på det! hihi, gör det du med :)
 

Denna helg är en av sommarens bästa

2012-08-26 @ 11:56:58
Japp, så känner jag! Söndag kvar sedan skoltime igen, men det är gutt. Jag ska bort med mina fyra E:n jag har och höja mig så gott jag kan. Höjde mig faktiskt i nio ämnen mellan höst och vår terminen!! Nu ska jag ta mig en välbehövlig dusch, fysatan vad mitt hår blir äckligt fort.. Brb bli brunett igen hehe! 
 

<3

2012-08-24 @ 21:27:19
Bästabästa vän, jag älskar dig!
Dagen gick sinnessjukt fort, plötsligt satt vi där på lammet och grisen. Jag, min familj och Ida. Alltså det var sjukt vad god (!!) mat det var, ojojoj, över mina förväntningar! Sedan avslutade vi med mys uppe på terassen med en special drink och planer för Cypern. Åh mina vänner, jag ÄLSKAR mitt liv. Ja, det är fint nu. Det må jag säga! 

Too faced

2012-08-23 @ 18:50:58
Se mig testa lip injection för första gången! Kan lova att det sved som satan i början därav min reaktion, hehe.. Såg i efterhand sedan att det syntes mer än vad jag trodde och såg i camen. Läs mer om lip injection från too faced här. Förklarar även i videon varför vi beställde det :)
 
Har även fått ett par Converse idag, bruna! Big love

åhh, fina underbara

2012-08-22 @ 21:51:00
Vi har endast gått två dagar i skolan och jag har verkligen fått ett uppdatering på vilka fina vänner jag har. Satan så bra ni är ♥♥♥

Liten update

2012-08-22 @ 19:39:00
1. Jag har sålt min Justin Bieber biljett, lite sorligt menmen.. Eller sålt och sålt, hade inte betalat dom än men jag och Ida lämnade dom till Clara så hade hon två andra som ville ha dom mer. Dels för att jag känner att det blir en hel del pengar och med tanke på tiden så ska jag antagligen till GBHS (pengar bränns) + så köpte jag Charlie och det. Blir mycket pengar på någon jag egentligen inte lyssnar på. (våra biljetter kostade 1800:-)
-
2. Jag kollar hela tiden på hotell till Cypern nästa sommar, jag och en kär vän ska (troligen) få skapa minnen 4 life där nere!
-
3. Clara har nog världens roligaste inspelning på sin mobil just nu inspelad från ett samtal idag, HAHAHA(!!!!) 
-
4. Om inget annat sägs så kommer det nog upp ett långt inlägg med en hel del känslor inom ett par dagar.
-
5. Vår ombyggda skola, för 60 miljoner, är otroligt fin!! Just have 2 say! 

Somnar till, vaknar till, lever till-Just NU

2012-08-22 @ 00:33:00
 
minns alltid när DU skickade den till mig.

Haters gonna hate

2012-08-21 @ 22:29:50

hehehehhe

2012-08-21 @ 17:34:23
 

Summer of '12

2012-08-20 @ 16:50:05

Sommarlov 2012

2012-08-20 @ 00:03:00
Kan väll på sätt och vis säga att detta är sista sommarlovsdagen då imorgon är dagen innan. Säger som alla andra och som man säger varje år-vart tog sommaren vägen? Men jag vet vart jag var denna sommaren, och där trivdes jag. Jag stod i ölandsglass kläder och sålde glass tillsammans med världens goaste arbetskamrater. 
Utanför det gjorde jag allt och ingenting.
Började lovet med en resa till Berlin, hade otroligt sjukt jävla roligt och lärde mig en hel del.
Var i Tingsryd och umgicks med mina favoriter från Växjö. Kassa resultat från min sida men en otroligt mysig helg. Grät ett par skvättar men ojojoj vad dom tjejerna får mig glad! Förstår inte varför vi inte umgicks mer i sommras.. 
Sedan har sommaren rullat på men de absolut roligaste har nog varit de tre senaste veckorna. Den ena kvällen bättre än den andra, mysiga lugna dagar på jobbet, mys med min nya pojk Charlie, mys med Potion som tyvärr åkte på lite skit i sommras, nattkäk på Kenneth, kärlek som blommat med många års ålderskillnad, moppeåkande, myskvällar i Glabo fester och kvällar sittandes ute. Tyvärr alldeles för många farväl kramar men vad är väl då det när nästa sommar är här redan om tio måndader? Fytusan vilken bra sommar trots sorliga kvällar och sanningar som kommit fram alldeles för sent. 
Har varit kass på det där med bilder så fick bli lite blandat.
Okej, nu sitter jag här sista kvällen. Dagen har jag gjort det bästa av. Köpt glass, grillat, myst och tagit vara på vädret. Tanken var att jag skulle följa med Frida hem till henne men då jag har frisörtid tidigt imorgon blev det ej så. Istället sitter vi på var sitt ställe och pratar på facebook. På tal om facebook, idag har jag även blivit åter vän med en tjej jag inte pratat på länge. Vi vet båda att vi gjort fel och har nu lagt det bakom oss. En fika ska inbokas och en hel del meningar ska bytas. Vet ni? Det går bra nu!! Jag har växt som satan denna sommar. Inte bara på bredden (hehehe, roligtroligt) utan också i mig själv.
Nu ska jag strax avsluta denna kväll, kommer en dag imorgon också! Jag hoppas ni har haft en bra sommar. Big love!
 

samma jävla skit

2012-08-18 @ 20:30:40
Det är nu jag önskar jag kunde komma med ett klockrent inlägg som beskriver varenda känsla i hela min kropp. Som får er att tappa hakan, få en del att trilla av stolen och få en del att förstå. Men jag saknar den delen av mig som kan skriva sådana inlägg. Saknar känslan, saknar orden och saknar sättet. Jag kan gå bak i arkivet och tänka "det DÄR var bra Amelia, I'm proud!" Men jag kan inte det längre. Allt blir samma skit. 
Så jag skiter i att blogga idag också, ingenting blir ändå tillräckligt bra.
Frisörtid på måndag. Ljust eller mörkt? åhhhhh

I just wanna have fun

2012-08-12 @ 18:42:03
Fan vad ovanligt att jag inte har några ringar på mig, haha!
1. Vet ni att jag nästan alltid tycker att jag blir dåligt på bild, på ett fåtal kan jag tycka att jag blev bra.
2. Jag är just nu otroligt trött på Charlie, åååååh!
3. Jag vet otroligt mycket om folk som dom aldrig skulle kunna tänka sig att jag visste. Som när vi träffade ett gäng igår. Aldrig träffat personerna innan men visste att han blablabla mot sin flickvän och att hon är blablabla.. Haha, var lite roligt faktiskt (a) Och saker jag vet om folk som hatar mig, nanana, love u2!
4. Jag har en del såkallade ömma punkter, men dom vet inte många om. 
5. Jag HATAR när man gör något mot någon och sedan inte kan stå för det och berätta som det var.
6. ibland så bara passar engelska ord så bra i en mening!
Varför gör jag detta???????????
 

Så jävla bra kväll!

2012-08-12 @ 03:37:27
Ojojoj, vilka vänner, vilka vänner! Nu kan jag somna lagom lycklig! 3,2,1,0-snart skola. Hur känns det? Nian. Oj, vad tiden går fort. Snart dax för gymnasieval och nationella proven. Låt mig stanna HÄR, just NU, bara ett tag. För nu är fan allting bra. 
Lite natt tankar sådär. GODNATT från mig- Amelia Degerman! 
 
 

oftast snäll

2012-08-08 @ 19:17:54
ÅH VAD JAG JUST NU LÄNGTAR TILLS SKOLAN BÖRJAR! Dels för att jag kommer träffa min fantastiska klass igen som jag saknar och en hel del vänner jag tappat kontakt med nu under sommaren och dels för att jag har en hel del ouppklarade grejer jag ska ta tag i direkt. Och för att inte glömma så vill jag ha jul NU och när skolan börjat så är det bara fyra (!!!) månader tills dess = mys = julafton = födelsedag = moppekort. Nana, life's goooood!

how old?

2012-08-07 @ 11:28:08
Dax för brunch!
Why so serious girl? 

Denna Tisdag

2012-08-07 @ 09:18:03
Ledig dagen började med väckning av Charlie =slickning i hela ansiket. Vid halv sju var han kissad och duschad, kunde inte somna om så satte igång andra avenyn. Efter en eller två avsnitt bytte jag om till ett par short, en t-shirt och joggingskor. Det var dax för en runda i skogen! Var ute i lite mer än sextiominuter och gud så värt! Nu ska jag duscha och sedan sätter jag på ett avsnitt andra avenyn (!!) medans jag svabbar golvet. Sedan blir det frukost någonstans med mamma, och Carlie förstås, var länge sedan vi gjorde något sådant tillsammans. Vart vi tar den vet vi inte än, lutar mot cafet vid mitt jobb. (Ena delen är cafe andra delen är glassbar)
Big love!

SVAR PÅ ÅTERKOMMANDE FRÅGA

2012-08-05 @ 23:57:05
Charlie är av rasen american staffordshire terrier, en så kallad amstaff. :) 
My big love

Charlie

2012-08-04 @ 15:05:55
Min ögonsten, diamant, hjärta och älskling
Kom inte och säg att han är livsfarlig, kamphund osvosv.. Allt blir vad man gör det till och jag kan LOVA att detta är den gosigaste hund jag träffat. Var ute med honom igårkväll efter jobbet och mötte då ett par kompisar så vi stod där och snackade. Isak kommenterade hur gosig han är och i Philips knä sov han ett bra tag. Redan en favorit i Borgholm!! ;)
Jag, Amelia Degerman, skrev på papprena, JAG står som ägare till världens sötaste lilla troll. Jag är lycklig, jag har allt jag vill ha. Potion, Prins och Charlie (Lite elakt nu när jag tänker på det, borde han inte också heta något på P..? Haha) Detta är ett köp jag lagt en stor del av mina sommarpengar på. Men jag ångrar det inte för han kommer ge mig så mycket mer lycka och kärlek än en Animo kavaj och Sabo klocka. 
Jag är stolt och full av kärlek, han är fan MINMINMIN!
(och otroligt trött på fördommar. Återigen, han är inte farlig för att han råkar vara en ras som tidigare VARIT kamphund.)

Charlie<3

2012-08-03 @ 00:00:11
Har redan massvis med bilder att visa men nu kissar jag strax ner mig. Efter att jag gjort något åt det ska jag gå ut sista gången med valpis sedan blir det nattning för honom. Sov på golvet med honom natten till idag och gör nog det inatt med, vill inte ha honom i sängen då det blir så himla äckligt sedan. Så Ida får min säng ensam inatt med, natten innan det delade jag den med Frida. vet inte när jag sov ensam senast..? haha, puss!
 
 
 
 

kli i fingrarna

2012-08-01 @ 17:07:41
Åh, om ni bara visste hur sugen jag är på att berätta en hel historia för er här. Berätta hur jag blivit smutskastad, sviken av nära och hur det är att få veta att alla man umgicks med visste förutom en själv. MEN jag har redan använt bloggen på fel sätt tidigare. (eller, var det egentligen fel när jag bara skrev ut hur jag kände och MIN historia..? ) Det värsta är när man inte heller kan stå för vad man gjort och ta det med mig. 

Jaja, nu ska jag inte lägga mer energi på det idag (ger mig inte särskilt enkelt, jag ska få mitt snack hur eller hur) Dax att åka till min gosing. Kanske har jag min bebis att dela säng med inatt..? LYCKA! :D 
 

Big love

2012-08-01 @ 14:43:23
 
RSS 2.0