brb sova

2011-11-30 @ 22:58:44
Ska lägga mig tidigt denna kväll känner jag, behöver det! Så kryper ner under ett varmt täcke, tänder några ljus, myser med katten och sätter på en bra film. Låter som en kanon idé!
Måste bara fixa lite jobbiga saker först, bland annat ta en snabb dusch & borsta tänderna. Hatar att stå i duschen trött, haha, somnar ju typ?! Gud vilka problem jag har, det är ju galet. ;)
Puss'

Ja men helt ok bild, verkligen! Så ni slipper fråga vad min bror gjort-vattkoppor stackaren :(

"Rosor är röda, facebook är blå. inga gemensamma vänner. Vem fan är du då? "

2011-11-30 @ 21:55:15
Rubriken vart som den vart då det blev kvällens garv, ingen kommentar på det. HAHA.
.
Dagen har överlag varit bra och gått väldigt snabbt, men det kan ha varit för att jag somnade när jag kom hem från skolan... Trött tjej :( Mamma väckte mig en halvtimma innan jag skulle till Tjejgruppen, hon lät mig sova för att jag tydligen behövde det. Vilket inte blev något stall.
Kvällen spenderades alltså med ett gäng bra brudar och en helt underbar *kommer inte ihåg vad det heter när man jobbar med sådant* Sedan var jag även med Alice en mini stund på kron.
.
Imorgon tar jag troligen skolbussen ut till potion, beroende om hur det blir med katten oså.. :)
Det märker vi!! Inte så mycket mer att säga just nu, sitter och kelar med min prinz. Dock ville han inte ställa upp på bild^^
BIG KISS/ U GIRL

så här blev det

2011-11-29 @ 22:49:14
Nu får vi bara hoppas på det bästa-att ingen ringer. För då blir hon ju tydligen våran enligt polisen :D
.
Träningen idag gick super, dressyr. Orkar inte gå ingenom allt just nu ska ducha och plugga.. Varför måste jag göra allting i sista sekund? Datorns fel! -.- Aja, höres imorgon. På tal om imorgon har en himlans massa planer. Rida potion, sticka bort till veterinären med mammsi, rida bonny, puss :*

Våran lilla extra katt ♥

2011-11-29 @ 13:16:24

mitt dunder snygga schabrak, bättre bild på färgen :D

2011-11-29 @ 13:09:07

ehm.. jaha, två katter?!

2011-11-29 @ 10:28:46
Vet inte hur länge jag velat ha en katt och så fick jag världens mysigaste lilla prinz i söndags kväll. Igår när mamma var ute med våran hund på kvällspromenad kom det fan en väldigt liten katt. Den följde efter och satt utanför våran dörr väldigt länge och eftersom det var så sent och den så liten kunde vi inte bara låta den vara ute.
Vi valde att ta in den över natten och den började äta direkt ur Prinz mat.. Sedan var den skygg för allting, morrar, fräste & allt vad den nu gjorde...  Så vi lät den vara i fred lite gran och då kom den och la sig väldigt nära men ändå med uppsikt.
.
I morse ringde vi polisen om någon ringt om bortsprungen katt men det samtalet hjälpte ingenting och dom sa att dom inte kunde göra något. Senare ringde vi veterinären och dem ska kolla någon dag (troligen imon) & kolla om den är chipmärkt för den är inte öronmärkt..
Ska även sätta upp lappar i affärer. Vi tror dock inte den är så van vid att vara ute så på egen hand då den reagerade på allt, följde oss hem, blev skrämd av varje ljud och framför allt för att den var så liten..
.
Vi gör vad vi kan och hör ingen av sig efter allt vi ska försöka med så har vi antingen kvar den eller så får vi lösa det på något annat sätt.. Får helt enkelt se hur det blir.
Någon som saknar en liten mörk spräcklig katt?!
Har ingen bild för tillfället.
.
Annars så blev jag hemma från skolan idag, hade huvudvärk när jag vaknade men har släppt det mesta nu och så har jag dessutom prov idag jag helt glömt att plugga till så stannar hemma och PLUGGAR idag!!
"We have all been small"

Plugga plugga pluggaaaa.....

2011-11-28 @ 20:45:19

Sitter med kemi boken framme och pluggar tillsammans med världens goaste prinz! han hade ju sin första natt här natten till idag och han sov brevid mig hela natten, han avslutar det hela med att väcka mig genom att slicka mig i ansiktet. Kollade klockan och den var tjugo i sex då, haha. Sedan kröp han upp och la sig vid min axel, halvt på.
Åh, vad jag tycker om denna lilla varelse!!!
I alla fall så fick potion vila denna dag, Umgicks en stund med två snygga brudar och sedan som ni vet fick jag sällskap av kemiboken... Fml.
Puss! :D

Kärlek!

2011-11-27 @ 21:49:49
Hinner inte skriva så mycket mer, men måååååste duscha nu och sedan gosa med min nya bebis. Ska även ringa Hugo senare. Puss!
Min nya bebis vet inte hur länge jag velat ha en liten gosig sak (inte häst eller hund som går upp till höften och väger 70 kg) & ikväll fick jag han, prinz puma!
Lovely

Dagens stall....

2011-11-27 @ 21:44:26
...Mig inifrån ut, uppefrån ner:
Underställs tröja-everest
tröja-?
jacka- canada goose
"halsduk"-random, thailand
Långkalsonger- SVEA
Ridbyxor- Kingsland
Strumpor- Kingsland
Skor- Converse (som sedan blev tretorn)
Smink-NONO
(bilder tagna i stallet)

...Potion:
Barbacka, så random stalltäcke och dyon träns + en gullig blå fläta i luggen!

<3

2011-11-27 @ 14:26:00
Jao, sliten grimma slängdes direkt

Klass 3 stormvarning!

2011-11-27 @ 14:12:38

"Är extremt"

Nu varnar SMHI för att stormen kan bli lika illa som Gudrun 2005 eller stormen Per 2007.

– En klass 3-varning är extremt. Senast vi gick ut med en sådan varning var 2007 under stormen Per, säger Linnea Rehn.

Allmänheten uppmanas att inte bege sig utomhus i onödan och att undvika vägarna. Stormen kan orsaka stora störningar i tåg och vägtrafiken, samt hindra flygtrafiken.

– Håll dig inne och uppdatera dig på väderläget. Ge dig inte ut i onödan, säger Lisa Rehn.

Trafikverket har sedan i helgen höjt bevakning på grund av stormen..

.

.

.

.

.

Nu åker jag alldeles strax till stallet ;)

Puss, är det så illa att jag inte överlever- ha det underbart fram till 21 December 2012, för då kommer vi alla att dö!

Tycker ni han passade i mitt GG träns? Det tycker iaf hans ryttare. ;)

"Har vi glömt bort meningen med advent?"

2011-11-27 @ 12:44:25
Uppe med tuppen (halv nio) för att tillbringa en timma i kyrkan, vettigt! Haha, nä men gör det ju inte frivilligt även om jag inte har någonting emot det, det är mysigt speciellt när barnen är med och sjunger på familjegudstjänsterna!
I alla fall, idag blåser det satan och ska tydligen bli riktig storm. Så får rida i ridhuset idag också.. Jag kan tycka det är tråkigt att rida där flera dagar i rad.
Men det är helt klart bättre än inget!
.
Ska även försöka hitta någon som jag kan rida bonny med, men det är inte det enklaste. Amie ringde precis att jag skulle göra det, hitta någon att rida med alltså, annars skulle jag skita i det. Får helt enkelt se hur det slutar!
För isåfall blir det ju så att jag får rida två gånger idag = dubbelt så kul. ;)
.
Just nu har jag faktiskt ingenting mer att säga.. Blir ingen cykel tur för mig idag, blåser alldeles för mycket! Puss

Sweetie ♥

random shit about me (20)-tidinställt

2011-11-27 @ 11:42:00
1. Jag vill verkligen satsa på skolan men ofta hittar jag ingen ork till det och då blir det istället som det blir..
2. Jag vill aldrig falla tillbaka till den jag var ett tag. 20 kilo smink och trodde jag var någonting jag inte var? Patetiskt.
3. Jag litar alldeles för enkelt på folk.
4. Jag tar i 90 % av fallen inte åt mig av det folk säger om mig till andra/till mig.
5. Jag har alltid velat bli polis men kommit fram till att det inte kommer bli så.. Fml
6. Som fortsättning på nummer fem, istället ska jag jobba med barn och ungdomar som "hamnat snett i livet"/ har det jobbigt. Hur och vart vet jag inte men med den inriktningen!!
7. Jag älskar min familjmen suger på att visa/berätta det. Tänker nu inte dra upp hela visan med att dom är bäst i världen, finns ingen bättre osvosvosov.. För det skriver dem flesta på sina bloggar, but just so you know.. Jag tycker min är ;) Är stolt över mina föräldrar och hur dom beter sig mot mina vänner (oftast)! & jag är väldigt glad över att jag föddes i familjen Degerman/Persson! (ogifta päron)
8. Ofta när jag gör någonting fel dyker lappen som ridklubben Udden har i sitt fik up i min hjärna. På den står det "Att misslyckas är inget annat än att lyckas med en miss" eller dylikt.
9. Jag har sveriges sämsta humor och älskar att få folk att skratta. Dock får jag ofta höra att jag är omogen, vilket jag är i sådana situationer :D
10. Jag är sinnessjukt klantig/osmidig och skadar ofta folk i min omgivning.. Förlåt!
11. Jag har börjat tycka om att gå på gudstjänster, galet mysigt i kyrkan!!
12. Älskar att köpa häsrprylar till mig och pollen! Mycket roligare än vanliga kläder, smink, osv..
13. När jag skiver detta borde jag ha duschat och lagt mig i sängen!
14. Jag hatar all "gilla skriver jag blablabla i den logg" på facebook. Inte vill jag ha någon betygssättning på mitt utseénde och även om jag hade velat det så hade det inte varit äkta. Ni som lägger ut, sluta det är bara störande.. Ni som gillar, sluta, det blir sådant jävla spam på hela sidan.. -.- Gillar bara det som inte kan bli störande för andra!
15. Jag älskar Hugo.
16. Jag säger som jag tycker och gör (oftast) inte saker jag vet att jag kommer ångra sedan. Tänker ett steg längre, kommer jag fortfarande tycka det var en bra idé imorgon, om en vecka, månad?
17. Jag hatar när folk ska göra samma saker som jag, säga samma saker som jag, osvosvosov.. Okej att det kan hända en, två, tre gånger. Men det finns fan en gräns!!
18. Ibland vill jag bara skrika åt folk som står mig nära men låter bli då jag vet att jag ångrar mig efteråt.
19. Jag älskar att somna med en tröja som luktar som en pojk jag älskar. Då sover jag gott!
20. min mammsi lagar galet god mat! :D (vilket inte är konstigt då hon har resturan tillsammans med pappi)
Hade ingenting att skriva på sista..
image description


snackar med fin vän ♥

2011-11-27 @ 03:17:41
Med tanken på att jag borde sova.. Påsarna under mina ögon är inte att skryta om, uschuschusch!!!
Lördag: Vaknade med världens finaste brevid, dock känner jag mig alltid jätte äcklig på morgonen.. Men det kanske dem flesta gör? I alla fall bestämde jag mig sedan att cykla ut till stallet vilket jag gjorde. Prövade nya outfiten och han blev dunder söt i den! Red i ridhuset för att det blåste så himlans mycket och han hade bara gått och spänt sig om jag ridit ut. Men det gjorde han verkligen inte i ridhuset.
Så himlans fin han var! Satt och njöt hela ridpasset!! Några timmar senare cyklade jag tillbaka hem.
död häst? haha! Kassabilder men jag gjorde vad jag kunde.
Som ni vet fick jag sedan stressa och sedan cykla bort till sjöstugan för att hjälpa mammsi på julborden eftersom pappa inte kan jobba i helgen.
Har tjänat 800 kr på två dagar, hur nice? :D Vad ska jag nu göra med pengarna? Har dessutom pengar som jag fick från schabraket jag sålde (som egentligen mamma borde få eftersom hon köpte det till mig, hehe) och så har jag ju pengar från bland annat efter att ha varit pippi..
I alla fall, kanske ska köpa något schabrak utan att be mammsi betala? eller ett par hörlurar jag velat ha jätte länge.. Eller ska man försöka spara från nu till GHS?
Jag kan verkligen inte spara, hatar att ha pengar liggande. Att veta att man har pengar med inte gör någonting med dem.. Det är galet vilka problem jag har! ;)
.
Fixade lite med sadeln också. Har en prestige (...?). Jag bytte vad-det-nu-heter. Ni ser på bilderna. Jag tycker jag behöver ett större stöd och eftersom det är karborrar där så kan man byta, fick med två olika storlekar när vi köpte sadeln (ny) Nu får ni ta huvudet på sne. ;)
Första bilden är "stödet" mindre och större på andra. Blev riktigt nöjd och tycker det kändes jätte bra när jag sedan red. :D
Passar även på att visa när jag ryckte med ryckkniv och tunnade ut den med en kniv-borste typ? Haha. Behövde också göra den jämnare i tjocklek.
Blev riktigt nöjd med resultatet! Före och efterbild

HAHA, vänta lite.. måste bara... HAHAHAA

2011-11-27 @ 00:05:25
Nej men hej, jag hade inte alls gult hår.. Jag? Va, nejnej inte alls!! -.-

This one's for you and me, living out our dreams

2011-11-26 @ 23:09:47
Läste gamla inlägg och visst föll det en tår.. Detta året är alldeles strax slut och vilken resa jag har haft. Visst, det har inte varit mitt och Potions tävlingsår, men vi hade våra fantastiska stunder och dem flesta har trott på oss även och framför allt när det såg mörkt ut.
AW, hur taggad jag var på att åka dit ner dit tillsammans med honom. Vi skulle stärka vårat självförtroende men det slutade tvärtom. Men lätt en av dem bästa veckorna i sommar.
Det mesta detta året har varit tillsammans med min häst för han står ute i stallet dag ut och dag in bara för mig och han (+ hästar överhuvudtaget) är det jag vill lägga min tid på. Det är det jag vill satsa på till 100 %, det jag brinner för och glöden i mitt liv. Första tanken när jag vaknar (förutom vad fan är klockan?!?! skoldagar) hur, vart och när ska jag till stallet?
Han är den största delen av mitt liv och det vill jag inte ändra på.
.
En bit av ett inlägg som verkligen fick mig att tänka tillbaka var detta:
Lb- På framhoppningen hade han tillbaka sitt "potion flyt" vilket kändes så skönt!
Inne på banan hoppar vi grunden-Helt felfritt! Lyckan jag kände när vi kom i mål var obeskrivlig. Fan vad gutt, helt enkelt!
Detta gjorde att vi kom alldeles för rakt på nian så det blev en omväg till tian.. Sedan glömde jag att tänka så jag svängde snäft som satan till elvan och tolvan, slog i någon bom men alla låg kvar. Tretton & i mål.
Gick upp i ledning men slutade sedan som placerad på plats 14 av 14 placerade! Lycka, lycka, ,lycka. Det var/är inget fel på min vän. (dock tappade han en sko)
Känslan när mina kompisars mammor gråter för att dom är så glada att det gick så bra för mig, när mamma gråter av lycka, när potion strålar av stolthet, när jag slänger mig runt halsen på han när vi är dubbelnolla med en kanon tid efter dom föregående resultaten.. Ja mina vänner, det slår mycket!
.
& detta!! usch, vet inte hur mycket jag grät den dagen.. Både av lycka och riktig sorg.. Men bättre kunde det inte ha slutat!
.
Har så många minnen från detta år med och utan häst, och som många säger -både bra och dåliga!
"Had a dream I was king,
I woke up, still king"
BTW -Åh, saknar mitt pysslande i photoshop!!!

stressad stressad stressad....

2011-11-26 @ 16:59:14
Har en himlnas massa att göra ikväll och kom precis hem från stallet. Ska hinna duscha och cykla & SKA VARA DÄR VID FEM?! Alltså... det är en kvart! Kommer aldrig hinna, ändå satte jag mig här.. why? ;o
Aja, det ska inte få bli dålig uppdatering.. Det har jag lovat mig själv, för jag tycker det här är så roligt!
Ska berätta om ridpasset senare, imorgon ska jag på gudstjänst vid typ 9-10 (?) tillsammans med Therese. Det tillhör konfirmationen. :)
Sedan cykla ut till stallet, nu jävlar ska jag bli i toppform! Cyklade även idag. Men vet ni? Vi höres senare, puss!
Johanna, visst kan jag skriva klart det! men glömde att spara så får skriva om det helt. Men det kommer. ;)

min nya kärlek

2011-11-24 @ 22:05:29

SÅ HIMLA DÅLIG WEBBCAM BILD, FÄRGERNA ÄR CCPCPCP!!! Lovar bättre bild snart, skulle bara berätta att det kommit! Skrynkligt pga frakten.. Helt kär!!

säg nej till delfinkött och show!!

2011-11-24 @ 21:42:48
Aldrig i hela mitt liv att jag kommer stoppa delfin kött i munnen och jag kommer aldrig betala för att se en delfin show. Vet ni vad dom gör med delfinerna?
I skolan idag såg vi en film om delfinslakt och det är inte okej någonting av vad dem gör. Detta händer i Japan där regeringen/polisen/maffian/osvosv mörklägger det dem gör med dessa fina djur. Dem vet att de gör fel, så då gömmer dom det istället för att sluta. Varför?! Om jag bara visste...
.
Hur dem plågar delfiner på det hemskaste sätt, hur dom får ett djur att ta livet av sig (ja, tro mig, det är vad dem gör. Bestämmer sig för att sluta andas) för att vi människor ska få se dem hoppa och göra fantastiska saker för nöje. Det kanske ser ut som att dem mår bra men det gör dom inte. & dem delfiner dom inte kan ha för show, dem slaktas. Dels är kötter giftigt och dels är det inte många som vill köpa delfinkött utan dem paketerar om det som bland annat valkött. Detta äter folk utan att veta om vad det är & att det faktiskt är giftigt!! Japanena vet inte ens om vad som händer i deras egna land?!
.
Yrkesfiskarna dödar folk som protesterar, polisen förföljer folk som är emot detta och vägrar att låta folk filma/ta kort. (Vilket dem gör ändå) för dem vet att det är felfelfel!! En kommentar i filmen "Folk får inte veta vad som händer här för då kommer det att stoppas"
Trailern till filmen vi såg.
Ibland, ganska ofta, funderar jag på att bli vegetarian.. Hemska äckliga människor.

Varför inte?! :D

2011-11-24 @ 21:04:08
Klicka på bilden!!

In school

2011-11-24 @ 13:58:19

Hellu, sitter i skolan och har religion.. Så jäkla tråkigt, dessutom fattar jag ingenting!
Efter skolan ska jag hjälpa mammsi med julgodis, kanske även tillsammans med Hugo och sedan åka till stallet. Förtillfället har jag ingenting mer att säga, puss! :)

Tredje gången gillt

2011-11-23 @ 21:19:28

Kom precis hem från att ha sett breaking dawn tillsammans med Therese och Ellen, för tredje gången på bio & nu blir det heller ingen mer gång.. :( menmen, längtar tills den kommer ut på dvd eller tills jag får en data som jag kan ladda ner på och längtar framför allt tills del 2 kommer ut! Dock vill jag ju inte det heller då det betyder att dem är slut, det blir ingenting mer och ingenting att längta efter (inom twilight)
Innan bio var det konfirmation, mysigt! Så hann inte till potion idag, konfa direkt efter skolan och sedan en halvtimma på mig att komma hem, käka och gå till biografen.
Men ska baka lite julgodis tillsammans med halva familjen, mamma och pappas julbord nere på deras restaurang startar imorgon så nu ska det sista bakas! Puss

"You will never walk alone"

2011-11-22 @ 23:11:05
Bästa vän, bror, allt vad man nu kan tänka sig. Jag tillägnar detta inlägg till dig, vill att du ska veta att jag aldrig klarat vissa situationer utan dig och jag skulle aldrig någonsing svika dig. Detta hade aldrig löst sig och verkligen aldrig blivit så här bra utan dig, du stod alltid där för mig & jag det samma för dig. Det lovar jag. Varje gång du är ledsen lovar jag att ha en axel och när du är glad lovar jag att skratta med dig. Jag behöver dig.
Du är världens bästa vän, jag älskar dig. & du, jag hoppas verkligen du får henn*, det förtjänar du. ♥

Träning 22/11

2011-11-22 @ 21:32:14
Hoppträning fast me markarbete inriktat, inga höjder och få hinder. Ha koll, hänga med och träna sits.
Vilket är mer än behövligt med mitt flygande överliv.. Får PSYKBRYT på att jag inte kan vänta på honom utan ska "slänga mig fram." Vet ju om problemet så varför gör jag om och om det hela tiden? Aja, jobba på!!
.
Ingen ryttare är perfekt och kommer aldrig bli heller. Även den bästa har alltid någonting att jobba på.
Right?
.
Men Potion skötte sig galant. Fick en himlans fina ord om han språngkurvor/teknik och det är alltid underbart att höra! Nu har jag fått höra från flera stycken att han är som en katt/puma över hindrena vilket är jätte roligt att som ryttare få höra om sin ponny. :D Men han har faktiskt en väldigtväldigtväldigt bra teknik, vilket inte går att förneka. Hehe (a)
Dock kan den bli ännu bättre om han inte behöver balansera upp mig, vilket han behöver när jag slänger mig framåt. och där var vi tillbaka... Måste verkligen bli bättre!!
.
Överlag gick träningen jätte bra, men nu måste jag hoppa in i duschen.. PUSS!
Flyger över staden för att se det från ett annat håll-

jag är redo för en omstart, är ni på?

2011-11-22 @ 00:19:27
Bloggen ska komma igång, så är det bara!! :D
Antingen denna eller tillsammans med någon. Finns det någon på/ i närheten av Öland, tävlingsryttare som vill starta blogg med mig? Haha, säg till!

Vindens Love Potion, en på miljonen

Pappa har hyrt film

2011-11-21 @ 21:55:13

"Harry potter and the deathly hallows part 2" dock har jag redan sett den på bio men den är jävligt bra så kan lika väl se den igen. Te, godis, chips, bra film och familjen, svårt att klå det faktiskt! Nä, nu ska jag krypa ner i en av sackosäkarna (stavning?!) mys pys!! Skabb bild, jao! Helt naturlig direkt från duschen.. ;)

inspiration

2011-11-21 @ 16:34:37
Fick så himla mycket inspiration när jag läste inlägg för ett år sedan på bloggen. Hur mycket bilder jag tog på allting och vilka minnen jag har, underbart!! i alla fall så saknar jag verkligen att leka i photoshop, ha med mig kameran överallt, skriva vad jag gör, tycker & en himlans massa mer.
Så när jag i julklapp får ny data (!!!) så ska jag fixa ps så fort som möjligt.
Jag tror att om jag bara får tillbaka det så kan jag pyssla med bilderna jag tar, vilket gör det hela mycket roligare. Har man fina bilder vill man visa upp dem och vill man visa dem så passar blogg perfekt, right? :D
.
Tävlade igår, 3 klasser.
LD, Collin- Amie ville att jag bara skulle hoppa upp och hoppa då det inte gick så bra för den andra ryttaren. Fick verkligen fram honom och blev nolla, det var en goo känsla! :D
LC, Bonny- Hon var väldigt framåt på framriningen/fram hoppningen men energin dog väldigt mycket inne på banan sedan. Men kom runt & vart nolla! Svängde väldigt mycket och satsade i omhoppningen, men hon orkade verkligen inte så galoppen höll sig inte i alla svängar. Men aja, vart iaf nolla!
LC+5, Bonny (bytte klass, blev denna ist för ld :D)- Vi tog mindre fram ridning och hopp för att spara på energin-vilket var en bra idé! Hon var mycket mer fram och vi kunde både galoppera och svänga i omhoppningen! Blev dubbelnolla även här!!! :D När tio hade hoppat och jag låg på plats 5 av 28 starter bestämde vi oss att åka hem, klockan var 4 och vi hade varit där sedan åtta. Väldigt trötta och kom fram till att jag skulle bli nerpetad och inte placerad.
När vi var nästan hemma ringde telefonen och sa att jag placerat mig! Dunder kul att höra, grymt avslut på tävlingsåret.
.
Bonny och jag har verkligen utvecklats mycket tillsammans under detta halvåret.  Får se hur det blir med oss två nästa år när jag även sätter igång att tävla med Potion igen.. Men det märker vi, jag skulle jätte gärna vilja tävla henne nästa år också, tycker verkligen om den ponnyn alltså!
.
Efteråt blev det Bio tillsammans med Kässlin! Breaking dawn, igen.. Edward är min stora kärlek oså är ju Jacob jäävligt snygg, klaga inte på ditt liv Bella! ;)
Haha, nä men ska ut mot stallet nu, puss! ♥
ovisad bild som Linnéa tagit, åhh, skolavslutningen ♥

Du tror du känner mig, för mig är du främling

2011-11-20 @ 19:02:30
Jag tycker om livet, ja, jag gör faktiskt det!

överdrivet söt bild efter att jag varit pippi!!!!

uppe tidigare än tuppen, hehehehe

2011-11-20 @ 07:21:06
Tävling med Bonny idag! Sista tävlingen detta år & det har gått så fruktansvärt bra att vi gå ner och hoppar en LD & en LC. Vilket jag kan tycka är lite lågt, men det är inte jag som bestämmer.. ;)
Min lördag vart kanon, dock finns det alltid glädjeförstörare.. -.- -MEN SKIT I DOM SÅ ATT SÄGA!!!
Mysig ridtur i skogen tillsammans med therese, hem och duscha + käka & sedan ner till kron (borgholms fritidsgård). Där det var spök kväll, massa tända ljus och skräckfilmer hela kvällen. Mysigt! Dock bangade jag och ett par kompisar så vi hamnade på övervåningen, haha. Och bara så ala vet- Jag älskar att vara tjej, haha :D
.
Tjena hoppsan, inlägget håller på att bli alldeles för oseriöst.. Have a nice day!!
Dagens outfit:
Marinblå kingsland
Vita Whitaker
Blå KL strumpor
Skabbild!! Aja, nu drar jag ! :D

två månader! <3 igår...

2011-11-20 @ 01:23:34
jag älskar dig.

I will always answer when you call my phone

2011-11-18 @ 22:12:18
Because friend, I love you.

Kära, älskade sommar... varför tog du slut så fort?

Hon som gjort mig till den jag är, den som fått mig att verkligen förstå livet. älskar dig. föralltid.

2011-11-18 @ 17:32:00
Min prinsessa
mitt jag
mina alla minnen
min största del av uppväxten

<3

Dagens samhälle, provocerande?

2011-11-18 @ 17:11:41
"Hade inte ja haft min familj & hästar hade jag aldrig varit den jag är idag. Kanske hade jag varit en av dom som super skallen av mig varje helg, knarkar allt jag ser & hånglar med alla som har *u*"
.
En bit av mitt inlägg jag höll på att skriva, men mobilen pep & nu ska jag inte längre sitta inne och ruttna bort utan åker ut till min fyrbenta prins, ciiiao! :)
image description
Amelia MOTDROGER Degerman.
Låt mig aldrig bli som dom som slänger pengar i sjön på sprit och cigg. Låt mig aldrig bli som dom flesta i denna stad, låt mig alltid få gå min egna väg och vara stark. Låt mig alltid få säga min åsikt om saker och ting och låt mig alltid få lägga min tid på det jag vill. Föralltid ska jag följa mitt hjärtas vilja.

åhhh, mamma <3

2011-11-17 @ 23:18:03
Snart är ett Glen Gordon set på väg till mig, kan ni gissa vilken färg? :D - Jo... Fuchsia/Cerise
kärlek!!! Har en så himlans massa "diskreta" färger så varför inte? Lovely, nu är det bara att vänta på att det ska komma! ÅHH, kan det inte bara dunsa ner i brevlådan direkt?
Nästa tävlings set blir det john whitaker.. men vilken modell vill jag ha..? Hmm! kan dom inte göra min stora kärlek som en sverigeflagga, exakt lika dan fast sverige ist.. Det hade varit jätte coolt, eller vad tycker ni?
Mitt John Whitaker union jack, åhh!! Förövrigt älskar jag hela den outfiten, inte för mycket med ändå galet snygg. Hade nog blivit för mycket med luva till, istället en fet dunder söt pannlugg & 'svarowski' pannband..
Min snygging snart är vi tillbaka där vi hör hemma-tävlingsbanan. 2012 ♥
älskade Glen Gordon pannband, varför råkade han slita sönder just dig..? BUHUHU, typ.. ;)

Biiiio!!!!

2011-11-15 @ 23:36:40

Om 8 minuter går jag tillsammans men mina två grymma brudar till vänner mot bion! Första delen av sista twilight, breaking dawn. Underbart!!! Bion börjar 00:15, grymt i lilla Borgholm! :D
Träningen idag gick super, alltså har hela dagen varit det!! Dock kommer jag vara död imorgon i skolan, haha... Puss & Gud vilket osammanhängande inlägg, men är stressad. Bella & Therese har gjort min kväll. Puuuusss!!!

Amelia Degerman tycker om livet!

2011-11-14 @ 21:05:31

"Ibland kan livet bjuda på citroner, då finns det två alternativ:
Antingen så gör du en sur min
Eller
Så gör du det till lemonad"

blä

2011-11-10 @ 19:52:54
ska jag köra på denna eller den jag har? Photoshop laggar ju mer än jag & jag vill verkligen ha en förändring.. -.-

beroende, har jag börjat kan jag aldrig sluta.

2011-11-10 @ 19:16:19
fmlfmlfmlfmlfmlfmlfmlfml... Nu har jag börjat känna suget igen. & när jag väl börjat kan jag aldrig sluta... BUHU!
JÄVLA TWILIGHT BEROENDE!  ;(
Haha, okej, oseriöst inlägg.. men kollade precis på trailern, snälla.. BLI 16:ONDE NU!
twilight <3Bilden under lägger jag endast upp för att ni åtminstonde ser en bild av min "twilightvägg", haha, var helt galen! Låg vaken om nätterna, längtade hem i skolan för att kunna kolla/lyssna/osv.. alltså, helt galet!!

knasiga pojk, jag älskar dig.

2011-11-07 @ 23:53:41
Ignorera (?) mina pippi prickar!

Höstlovet blev mitt & Alice

2011-11-07 @ 23:11:33
Varenda timma mellan måndag och fredag spenderades tillsammans med Alice, underbart!
Måndag-Tisdag övernattning. Tisdag-Ullared med Alice & fritidsgårdarna. Tisdag-onsdag övernattning. Onsdag-fredag växjö.
Tågmys.

Bilderna ovanför är tagna på tåget. Vi var förberedda med mobilladdare till dom nyaste mobilerna i stan (!!!), varm choklad i varsin kopp, mystofflor på fötterna, egensydd kudde med toffsar (<33333) & mjukisbyxor. Folk får säga vad dom vill om det men att sitta på ett tåg & buss med jeans? Nejtack! Bilderna bjuder jag så klart på, allt från bilder på min dunder snygga brud Alice till en väldigt seriös tjej när hon smsar. Sedan är det även några söta bilder jag råkade fastna & på vårat bord med alla viktiga saker!

Resten av bilderna är när vi kommit fram i växjö! Första bilden är på mig & min kusin. (huvudsaken med att åka till växjö var för att hälsa på mormor, ella, mia & magnus) Ni behöver verkligen inte se någon likhet då vi inte är kusiner på riktigt. Lång historia med en mamma som bodde på barnhem osådär.. Men även om vi inte delar efternamn, har samma kött och blod skulle jag inte kunna tänka mig någon bättre mormor, moster eller kusin. För mig är dom en självklarhet i min familj.
Resten av bilderna är på mig och Alice. & ja, vi är snyggast. :D Se hur roligt man kan ha bara av att sätta upp håret i någon löjlig frisyr, vet inte hur länge vi skrattade åt flätorna som stod rakt upp.. HAHA!
Älskar dig min vän.
.
Sedan när jag kommit hem från växjö på fredagen sov Hugo hos mig. Lördag spenderades tillsammans med Arvid & senare Andrea och Alice, även en runda hos min saknade älskling ute i stallet. Söndag vara Pippi på barnkalas & sedan stallet tillsammans med Hugo, Edvin & Pontus.. Fy fan vilka idioter! :D Haha.
Åh, vilket bra höstlov!!

Lycka.

JAG FICK ÅKA EPA TILL STALLET, NANANANA :D

2011-11-07 @ 22:48:49
Lycklig tjej! ;)
.
Första riktiga skoldagen på två veckor, var rätt skönt att komma tillbaka till det "riktiga". Kroppen blir ju så inställd på skola, skola, skola. Inte för att jag hade tackat nej till en veckas lov till, eller två kanske.. Haha!
Fick åtminstonde träffa mina helt awesume kompisar i skolan, det blir ju faktiskt så att man inte hinner ses så ofta som man önskar på fritiden och då har man ju gratis tid i skolan. Haha! :)
.
Efter skolan fick jag åka med Edvin i hans epa! :D Min absolut stora kärlek!! Ehhm, epan alltså! ;)
Förövrigt gick ridpasset jätte bra, jobbar mycket med bommar/små hinder för att han ska bli mer uppmärksam och inte "slöa" över små hinder vilket han gärna gör då han tycker det är onödigt.. Men alltid ska det finnas någonting att jobba med, det är väl kanske en av anledningar till att vi ryttare tycker om våran sport så mycket. Att det aldrig tar slut lixom, man kan aldrig bli bäst eller perfekt.
.
Imorgon blir det skola igen och efteråt träning. Ska för första gången träna för Malin tillsammans med min häst, ska bli roligt! Kan ni hålla en hemlighet..? Eller alltså, jag vill egentligen inte erkänna det för er men framför allt inte för mig själv. Jag har blivit höjdrädd.. Krasch, mitt självförtroende har sjunkit. Efter vårat djupdyk & sedan en lång hoppvila efter det så har jag helt ärligt blivit lite höjdrädd på Potion. Förhoppningsvis kommer detta att försvinna efter bara några träningar. Men så är det.. Fan.
-
Nu ska jag hoppa in i duschen, eller kanske ta ett bad? Det märker vi. Puss!
Långt inlägg för första gången på 100 år eller?!

Döden tar oss alla, tyvärr

2011-11-06 @ 17:59:10
R.I.P Hickstead! ♥
Galet vad saker kan gå fort...

" det finns inga fula människor, bara dom som inte är din smak"

2011-11-06 @ 17:36:02

Barnmys ♥

2011-11-06 @ 16:38:16
Som sagt skulle jag vara Pippi idag och det gick galant! Det kom fram en söt liten gubbe och frågade om han fick ta kort på oss till sitt barnbarn när jag skrittade mot barnens hus.. Gulligt!
Barnen blev som vanligt jätte glada och frågade en massa, ville leka, fick rida, osv.. Lyckliga barn i mitt ♥!
Hihi, vi gör alltid så att jag kommer ridandes, hoppar av, busar lite & sedan får alla barnen rida varsin gång tillsammans med "pippi". Dock såklart födelsedagsbarnet två gånger! ;)
Nästa gång är på lördag i Kalmar. :D
Dock gick vi omkull när vi skulle galoppera iväg "hem", så det vart ju lite.. fel lixom.. Men det gick bra med oss båda vilket är huvudsaken!!
Men nu ska jag städa upp lite frå golvet! Ska ut till potion lite senare (då jag inte har skjus tidigare) ska även ta hem lite saker och lägga ut på annons, need money!
.
Haha, min överdrivet söta 4-åriga syster!

The mind asks the questions, the heart has the answers

2011-11-06 @ 11:26:44
Ligger här i mitt nya rum, i nya lägenheten. Hur känns det? Äsch, Det är bara att vara possetiv!
När jag fått iordning allting kan jag slänga upp bilder eller kanske en video...?  ;)
Haha, & påtal om bilder kom jag på att jag inte har några bilder alls från förra rummet..
.
Idag är det bara att slänga på pippi kläderna för jag ska återigen vara Pippi på barnkalas. Detta är tredje gången och fy satan vad det är kul! Barnes lyckliga ögon och se hur dom verkligen tror att jag är riktiga Pippi. Det är underbart kul! :D
Har med mig Collin så det är faktiskt rätt äkta! Amie är förståss också med.. Dock vet jag inte alls hur detta började men tidigare var Amie Pippi men så fick hon problem med ryggen (?) sedan har det fortsätt så här. Hihi, dunder kul!
.
Efteråt ska jag åka till min bebis, ska se om jag kan få med mig mammsi, för då kan hon ta lite kort! Jag behöver nya för sedan ska jag beställa hem och sätta upp på väggen som ska målas svart. Underbart!
.
Bjussar på en jätte söt bild!!
'

jag står och tvivlar

2011-11-05 @ 19:37:00
Varför måste jag ha fallit så hårt? Jag borde kanske avsluta

åh, att se på detta gör mig glad, dunder cp:iga vän ♥

2011-11-05 @ 16:26:45
"Åh nej, tänk om Hugo ser detta... :o" HAHA!

Vad som än händer -Ge aldrig upp en dröm, en dag kan den vara allt du har

2011-11-05 @ 16:19:24

A & A bara drev!

2011-11-02 @ 20:37:31
image description
AmeliaDegerman.blogg.se ska väl drivas av Amelia Degerman? ;)
RSS 2.0