Jag har himlen runt hörnet(i stockholm)

2016-01-11 @ 21:50:28
Jag har väldigt många vänner som hjälper mig genom allt, jag antingen tycker om eller älskar de allihopa på olika sätt. I helgen blev jag beskriven som cool och stark, men om sanningen ska fram så hade jag aldrig kunnat vara det utan de eller min familj, givetvis. Tack vare dessa kan jag bli ännu coolare, starkare och bättre.
Men det finns en speciell människa i mitt liv som är allt. Denna människa är inte bara mitt lyckopiller, ångestdämpande eller styrka. Hon, eftersom denna människa är en kvinna, är allt. Hon är min sol regniga dagar, min upplsynade måne de mörkaste nätter och trots att hon bor i Stockholm just nu så finns hon där på ett fantastisk sätt som inte går att jämföra med någonting annat. Hon är min +1 på alla listor och hon är den jag vill slippa berätta spännande historier för eftersom jag vill att hon ska vara vid min sida och uppleva det ihop med. 
Men om fallet inte är så, finns det ingenting jag inte berättat för henne, hur mörkt och smutsigt det än kan vara. Hon är den jag skulle gräva lik, råna en bank och uppleva världen med. 
Det bästa av allt är nog att jag aldrig behöver vara något för henne. Hon förstår att jag behöver vara 0 och hon stöttar mig i det. När jag inte kan kliva upp ur sängen ligger hon tyst bredvid eller när jag snäser åt henne tar hon ett steg tillbaka och förstår. Jag vet inte alltid varför hon stannar hos mig eftersom jag kan vara riktigt elak, men hon älskar mig genom allt. Det är även hon som kommer och hämtar mig när jag vaknar upp som ett sunkigt hemsläp och hon som vandrar in med mig på pizzerian när jag har årets Walk of shame. Det är även hon som hämtar våra jackor i garderoben när jag blivit utkastad från klubben, två jävla gånger på en vecka. Och det är hon som söker upp samt skriver till min crush för att wingmana och (!!) lyckas. Det är med denna människa andra anser mig "sitta ihop med" men vem vil inte sitta ihop med henne? Denna vän bor jag ihop med sport jag får chansen och vi gör allt vi kan ihop. Tar varje möjlighet jag kan för att uppleva ett nytt äventyr med henne, men jg sitter hellre på akuten i sex timmar med henne än festar med någon annan. (Läs; träffa en snygg kille af för att öla ;) )
Yasmin är den starkaste människa jag känner. Jag värderar alla dina egenskaper, din personlighet och vår vänskap högst av allt.
Soulie. Bästis. Minna. 
Jag älskar dig. Tack för allt du gör och allt du är. Snart är världen vår, jag längtar efter vår delade framtid. Du är allt.
 
RSS 2.0