slutat blogga?

2013-12-29 @ 16:42:12
Angående det här med "bloggpartner" så har jag typ slutat blogga, därav lägger jag det på is.. :/
Aja passade på nu iallafall när jag sitter hos pappa på hans datorn, för mac är obeskrivligt mycket skönare att skriva på än min usla skol-dator. Eftersom det är den enda dator jag har här i Växjö (lämnat min Mac på Öland) så har jag inte så mycket att välja på.. Säkert en anledning till att bloggen blir lidande!
Åja, mycket har hänt sen sist och att ta upp det här nu känns fettonödigt. Har iallafall kommit igång med träningen, vilket är dunderskönt och det är därför jag just nu är hos pappa faktiskt. (Gymmet ligger ca 20 meter från hans lya) Det betyder alltså att jag sitter svettig och äcklig, har dessutom inte tvättat mitt hår på tre dagar, hahaha och jag HAR tränat under dessa tre dagar euw) så ni får kalla mig äckelpotta. Det är ok. Det gör jag :-) Men har verkligen inte haft tid ???? Och prioriterar inte dirket mitt hår för det är piss i vilket fall. 
Ehm, annars då? Jo har varit på de senast två Lakers matcherna efter juluppehållet och gissa hur det gick?? Jo SJÄLVKLART vinst på båda! Najs dåju, så jag är glad trots lite heartbreak osv...  
Juste! Är både en julafton rikare och ett år äldre. Kommer eventuellt lägga upp bild på allt jag fått, men det kan jag icke lova. 
Inlägget är fett kefft och har ingen speciell röd tråd, men det är åtminstone något så hör jag klag kommer jag personligen kasta okokta ägg på den som klagar. 
Nu är jag lite stressad för ska både hinna duscha, tona håret och TVÄTTA (!!!!!) håret. Sedan ska jag ut och äta med ett par godingar, hare gött för det ska jag! 
Med kärlek, Melan.
 

detta är jag numera (osminkade fröken löken) ifall ni glömt hur jag ser ut, haha
 
 
 
 
 
 
 
 

Hej hej

2013-12-18 @ 12:39:23
Startade morgonen på värsta sätt: insåg att hela min skriva rapport var osparad. Wiho. Bröt ihop och valde att sjukanmäla mig till skolan. Men ångrade mig i sista sekund och cyklade iväg med världens fart, haha, kom fem minuter sent men tyckte det var bra kämpat ändå. Nu ska jag alldeles strax åka ut till stallet. JAAA, det är sant! Är hästägare nu i en vecka!! Lagom underbart.
Sedan ska jag bort till Nattis, köpa lite julklappar och sedan på ansiktsbehandling. Känns ju inte så bra att om jag blir jätteröd efteråt så kommer jag få se ut så på PPPn på Torsdag. Aja, finns väl värre saker (som att kemin är BORTA??)
Så ska göra klart den ikväll, + plugga till provet imon. Najs dåju, som Bejan hade sagt.
Hare gött, kyss
världens goding, min lille Julia. så mycket kärlek
 

WISHLIST

2013-12-08 @ 23:15:00

x antal månaders prenumeration på Glossybox.
 
Duschcreme från body shop i någon äckligt god doft, typ som jordgubb.
Mmmmh har den body buttern och jag älskar såååå mycket

 
BILJETT TILL EMMABODA do I even have to say more
 
(Hunter "strumpor" till mina gummisar) måste kolla upp så fötterna får plats med det ;-)

Ett par skor att ha när jag gymmar osv.. Har ju ett par skor jag har när jag tränar ute, hade velat ha ett par inne också. Märke är inget speciellt, men löve Nike

Voluspa dofljus, chrisp champagne -Södersol


Presentkort -Make up store

Gant weekend väska -Gant, flera butiker


Vita Dr.Denim byxor-Carlings


Femtio nyanser av honom-Bokia, Akademibokhandeln, Åhlens, osv

Pallade inte göra något jävla kollage, har suttit hela dagen med en engelska inlämning som idag vid 23.00 hade sin tidsgräns. Var därför tvungen att välja bort hocket med mina favoriter, ovärt så in i helvete men så blir det när man är lat och allmänt korkad. Men nu är det inne så ja, bra kämpat Amelia! :-) 

Pengar går också hem, haha, behöver ändå massa pengar eftersom jag ska till Prag. Godnatt godingar, alla bilder är klickbara för att få större

daaah

2013-12-05 @ 23:37:14
HALLÅ BITCHES, AMELIA DEGERMAN SÖKER NÅGON ATT DELA BLOGG MED. HÖR AV ER!!

DECEMBER 2013

2013-12-04 @ 19:04:20

Haha men VART tog fritiden vägen?? Har en del födelsedagar också som jag inte skrivit i måste lixom hinna köpa julklappar också. Aja tiden lär ju gå fort i alla fall, längtar nog mest av allt till jullovet. Mmh lov 😍 för er som undrar är matcherna inom parantes bortamatcher. 
Btw jag fyller på önskelistan såfort jag kommer på något haha
RSS 2.0