Bort med all hat, in med allt bra

2012-04-30 @ 11:59:32
I'M BACK BITCHES!
Nej men jag har haft en liten svacka då jag känt mig väldigt ensam och inte riktigt jag. Dock så känns det nu som att jag är starkare än någonsin och detta ska förstås firas med att bloggen ska komma igång igen. Grymt va? ;) Kan inte säga annat än att citatet "What doesnt kill you makes you stronger" verkligen stämmer!

Annars så har mitt liv varit väldigt fullt upp. Praoade hela förra veckan och det avslutades med en fråga om vi ville sommajobba där. Både jag och Ida svarade med intresse. Tre dagar i veckan kommer jag jobba mellan sex på tidiga morgonen till tolv tillsammans med Ida.

Tävlade i lördags och gjorde inget annat än gick in och vann! Blev ett schabrak rikare i samband med det, dock kommer jag nog inte behålla det så länge då jag inte använder vita.

Juste det! Någon hade frågat Hugo om det var slut pågrund av någonting jag skrivit här. Antar att det syftade på min rubrik några inlägg ner? Nej, det är inte slut. Och nej, allt jag skriver handlar inte om min kärlek till Hugo, ibland handlar det inte om någonting speciellt alls bara att det var så jag kände just då. Om det handlar om mig eller någon/några andra vet inte ni, inte jag heller alltid. Men lovar att ni kommer märka när det är slut. Ni kan ju alltid kika i menyn om ni är tveksamma, där står det ju att jag är en flickvän. ;) Har märkt att många frågesätter mig tänk på att ta hästar framför Hugo, och även ibland vänner. Lovar er ett inlägg om det inom kort framtid. Så att ni, läsare, i alla fall förstår mitt tänk.

Fick hem min konfirmations klänning i veckan, ett ord- P e r f e k t i o n!!!

Den skriker jag och är helt underbar!
Nu vet ni att er favorit är tillbaka! ;)

en gång är ingen gång, två är lika med noll

2012-04-29 @ 13:04:54

'

2012-04-27 @ 22:20:20
"One of the most tragic things I know about human nature is that all of us tend to put off living.
We are all dreaming of some magical rose garden over the horizon
-instead of enjoying the roses blooming outside our windows today
"

2010!

"Vi kommer aldrig bli som vi var då, det fina förstördes och kvar finns tappra försök"

2012-04-26 @ 23:06:11

Torsdagsmys

2012-04-26 @ 17:08:52

älskar mitt liv

2012-04-24 @ 19:44:15
♥ 11 dagar till tävling. ♥ 12 dagar till konfirmation. ♥ 19 dagar till liseberg. ♥ 24 dagar till ölandshoppet.

'

2012-04-22 @ 21:29:31
Kom precis hem och är trött som en björn på vintern. Fick gå de sju kilometrarna hem för mammas tåg var försenat (är tågen någonsin i tid?!) I alla fall så tror jag att jag håller på att bli sjuk. Helt utslagen och huvudvärk.. :( Får verkligen inte bli det nu, har inte tid för det! Jaja, shit happens for a reason.
Orkar inte blogga om så mycket mer. Var i kyrkan på gudstjänst och fick sedan åka med Linnea till stallet då hon bor ett stenkast därifrån. Tack ♥ Tvättade, red och fixade för att sedan, som sagt, gå hem i troligen feber. Jag är för duktig jag! ;)
piink hair
Titt vad jag hitt! Det var då inte igår det, haha! Rooosaslinga♥

låt bilden tala

2012-04-22 @ 15:48:18

jag just NU

2012-04-22 @ 15:29:25
Första nollan red precis i mål och jag fick inte ens se rundan för bloggens skull. /cry
Ska till kyrkan vid fem, sedan direkt till stallet. Vi får höras senare!

inblick i min garderob

2012-04-22 @ 12:48:52
Skulle göra ett "inblick i min garderob-inlägg" men bilderna blev för dåliga.. Kassa rent utsagt! Därav blev det ingenting. :)
Återkommer med någonitng vetiigt senare.
Ovisad bild sedan vintras. Lurvig ponny, blond ryttare, fet jacka- saker förändras! ;)

tankar

2012-04-22 @ 11:43:31
Har just nu en hel del funderingar kring mitt tävlande. Alltså kring vilka tävlingar jag ska åka till. Är så himla peppad och vill åka överallt! Förstår ju att det inte funkar så, därför sitter jag här nu och planerar vilka tävlingar jag ska åka till för att det ska bli så bra som möjligt. Beroende på vart de ligger, vilka klasser som finns, datum osv..
Funderade helt ärligt på att stanna hemma från Liseberg för en tävling jag hade velat åka till men det blev Liseberg. Har tänkt på det nu i efterhand om det verkligen var ett bra val men när dagen kommer och jag är framme i Göteborg tror jag att jag hade ångrat om jag inte valt att åka dit. Det är ju faktiskt endast en gång om året.
.
Har en tävling lite halvt eventuellt nästa söndag. Får se om vi åker dit, men ska prata med mamma när hon kommer hem från Stockholm ikväll. I såfall får jag helt enkelt efteranmäla mig på plats. Sedan helgen efter är det en på Udden. Kanske att jag åker dit också. Sedan blir det tävlingsvila en helg för helgen efter är det Ölandshoppet. Blir ganska tajt där men sedan klanar det ut i ett par helger. Blir så då jag vill känna mig säker när jag åker upp till Ölandshoppet då det är en sådan rolig tävling!
.
Men somsagt vi får se. Mamma ska få säga sitt också.. ;)
Var så stolt efter att jag hoppat denna klass då ingen mindre än Mirella kom fram och berömde mig för att jag gjort en så fin runda! 2010 kanske?

Nattlig underhållning

2012-04-22 @ 01:42:29

kärlek är inte du och jag

2012-04-21 @ 00:22:21
Vilken tom bild, inga känslor alls. Precis som rubriken. Och jag.

åh, så fin klänning!!!

2012-04-20 @ 21:58:35
Detta inlägg kändes som mitt! Precis jag, varenda ord! Läs HÄÄÄÄR!
Liten Amelia! :')

Jag sviker aldrig dig

2012-04-20 @ 20:31:02
Jag har inte silver och inte guld
Inget du kan få
Det jag äger ligger blottat för din syn
Mina händer är tomma men hjärtat är fullt
Av nåt du inte ser
Så jag har nånting som är mera värt ändå

För om du tappar modet och faller ner på knä
Kan du vila här hos mig
Som en klippa i stormen att luta dig mot
Och jag sviker aldrig dig

Jag ska följa dig genom eld och vatten

Över land och hav
Jag ska älska dig tills hjärtat slutar slå
Från det högsta berg till den djupaste av dalar ska jag gå
Genom tid och rum
Ja, alla mina dagar ska du få

Och när vindarna leker på vidderna
Dansar jag med dig
Om solen bränner svalkar jag din hud

För om du tappar modet och faller ner på knä
Kan du vila här hos mig
Som en klippa i stormen att luta dig mot
Och jag sviker aldrig dig


Jag ska följa dig genom eld och vatten
Över land och hav
Jag ska älska dig tills hjärtat slutar slå

Från det högsta berg till den djupaste av dalar ska jag gå
Genom tid och rum
Ja, alla mina dagar ska du få

Jag ska följa dig genom eld och vatten
Över land och hav

Genom tid och rum
Ja, alla mina dagar ska du få
Genom tid och rum
Ja, alla mina dagar ska du få

ord som aldrig tar slut

2012-04-20 @ 20:17:53
Jag har en massa ord som vill ut men jag vet inte hur. Känner hur jag tapppat mitt skrivande helt och hållet. Jag blir aldrig nöjd med mina inlägg och det slutar med att jag sitter med ett tomt inlägg och väljer att klicka på Logga ut. Jag tänker för mycket just nu, i allt jag gör. Vill räcka till och vara ännu bättre än vad jag kan. Känner mig inte riktigt tillräcklig i det jag gör. Skriver ett ord, läser det och tänker "är det verkligen rätt?" velar fram och tillbaka. Ju längre jag tänker ju mer ser det rätta fel ut.
Kan säga att jag saknar min förmåga att beröra med mitt skrivande. Jag kunde skriva ett sms och få läsaren berörd av det jag skrev. Känner verkligen inte så längre. Känner hur allt blir upprepat, fel, särskrivet, fel ordval, osvosv.. I allt detta har jag även tappat min blogglust. Har så himla mycket att skriva, egentligen. Jag får dock inte ut någonting av det. Åh! :(

Är förövrigt trött som ett as!! Men det är faktiskt fredag och det väntas två lediga dagar. Sedan som jag tidigare nämnt en veckas prao. Veckan efter är vi lediga både måndag och tisdag. Torsdagen den veckan åker vår klass tillsammans med 8C in till Kalmar för att vara med under en rättegång (tillhör samhällskunskapen) och sedan gå på museum. Dagen efter, alltså fredag, står jag i skolans kafeteria hela dagen och bakar massa goda kakor som resten av skolan sedan får köpa. Haha! Detta gör jag även måndagen veckan efter. Den lördagen efter att jag står i kafeterian tävlar jag och på söndagen är det konfirmation! Helgen efter åker jag på lördagen till Liseberg med überbra människor och helgen efter det är det inget mindre än ÖLANDSHOPPET!!!
Nu förstår ni nog att jag älskar livet och har en hel del att se framemot!
"Live, and love life." Som mamma så fint har hängande på köksväggen.

Söt tjej i stallet!

Klagar då inte

2012-04-20 @ 19:25:13

dog lite när jag såg dessa

2012-04-19 @ 21:53:52
Klicka här->

kass bloggerska

2012-04-19 @ 21:49:18
Har ni märkt vilken kass bloggare jag är? Klart ni har! Men fram till sjätte maj kommer bloggen vara lite nere. För det datumet konfirmeras jag vilket betyder en data till mig! Fick ju virus i min så den funkar inte. Så har en blivit snodd och när pappa flyttade försvann ännu en, därav är det lite knepigt det här med datatid. Dessutom så har jag för övrigt väldigt lite tid att sitta framför datorn så när jag väl gör det blir det antingen kolla tävlingar eller läsa bloggar.
.
Är så trött som man bara kan vara på skolan. Prov hit, prov dit, läxa här, glosor där. Mitt värsta val i livet var när jag valde spanska som språk. Seriöst, det värsta som finns. Kan ingenting heller, vilken knappt någon i min grupp kan. Går i en så fint kallad "stödgrupp". Tror att det har väldigt mycket med vara lärarproblem att göra. Så ni vet alltså. ;)
.
Idag har varit en alldeles underbar dag! En del anledningar:
Pappa är på besök här.
Jag fick pengar till att åka till Liseberg med ungdomsgårdarna i Borgholms kommun.
Jag har blivit återigen vän med en fd. bästa vän som jag blev ovän med för ett tag sedan. ♥
Har sju månader med H idag!!
.
Annars så är allting toppen!! Mår äckligt bra just nu. Vilket är farligt att skriva, jag vet, men gör det ändå. Längar för övrigt himla mycket till Ölandshoppet!! Vilket är tredje helgen i maj och det är redan över 200 starter och fler lär det bli, härligt!  Hoppas verkligen på lika bra väder som förra året. Det var verkligen helt galet!! Dock så var det ju även en hel månad senare. Min och Potions insats förra året var kanon och jag tvivlar på att det skulle vara sämre iår.
Såhär såg man ut mer eller mindre hela tiden när man inte var på hästryggen. Annars dog man, believe me! Hade tillochmed bikini under.
Lagom vacker bränna!
Så var det ju tvättning innan i endast iförd bikini och shorts, hur nice?! Ser ni förövrigt hur lugn han är? När jag fick hem honom kunde jag inte ens få honom att ställa sig där för att visste att det innerbar dusch. Utveckling!!
Jaja, sommartankar, längtar som satan!

Film med mamma, bror och Hugo

2012-04-16 @ 22:27:27

"En droppe hat i din själ sprider sig och missfärgar allt"

2012-04-16 @ 15:33:36
Just nu är jag så himla glad! Det blir bara varmare och varmare. Potion och jag blir bara bättre och bättre, det går inget annat än framåt just nu! Jag har vänner överallt. Kände det idag i skolan hur jag verkligen kan snacka med alla olika sorters människor och ändå ha roligt. Jag är faktiskt väldigt enkel så, kan ha roligt med de flesta. :)

Vet inte riktigt hur långt jag ligger efter men jag börjar med igår kväll, hade en jätte mysig kväll tillsammans med min vän Andrea. Såg film, åt godis och nybakade scones. När hon gick hem pratade jag i telefon, lyssnade på när mamma och hennes vän satt och pratade och la mig sedan för att sova. Jag älskar att lyssna på när vuxna pratar, speciellt om man är lite sådär halvtrött. Haha!

Idag var första skoldagen på en vecka. Det var segt att kliva upp men som jag skrev på twitter gör min klass det himla mycket enklare att gå till skolan. Dessutom så har vi endast denna vecka sedan är det prao en vecka och då ska jag vara tillsammans med Ida på en mataffär i stan. Ville helst vara i Borgholm då det är enklast så. Var i Kalmar vid vårat förra prao tillfälle och allting tar så himla mycket längre tid! Börjar vid tio och slutar fyra, så det är rätt goa tider! Bättre blir det knappast.

Kvällens planer är först Bellaträning och sedan boxning. Idag är det banhoppning som gäller under Bellaträningen, känns bra!

Dessutom som en extra guldstjärna så kom jag i tid till skolan idag, happyface! Det går bra nu!!


varför var jag sådan och hur blev jag så här

2012-04-14 @ 15:30:18

Till

känner mig så här
Haha, känner en sådan skillnad i mig själv. Jag har verkligen vuxit som person. Tro mig, jag har gjort mycket saker jag skämms över och som jag nu i efterhand funderar på med ett frågetecken. Varför gjorde jag så? Varför såg jag ut så? Varför sminkade jag mig så?
Men det är ändå det som har gjort mig till den jag är idag. En del saker behövde jag göra för att sedan förstå att det är bara skit.
När jag började i sjuan dränkte jag mig i smink och skulle aldrig kunna gå till skolan med oplatta hår/uppsatt. Idag vaknar jag ibland en kvart innan skolan börjar och hinner med en dusch, klä på mig och sätta upp håret lite fint. Sedan går jag bort till skolan och umgås med mina vänner, gör det jag ska och klagar på att det är så långt att gå till matan. (;))
Jag var tvungen att vara så för att växa i mig själv och förstå att det är inte så jag vill ha det. Jag kan säga att jag är 95 % säker på att jag under den tiden blev utnyttjad (inte sexuellt, missförstå inte) fast jag trodde att det var mig som person de gillade. Efter en förändring finns det de personer jag umgicks med då som knappt hälsar på mig. Förstår ni? Det är jag himla glad över för nu har jag mina vänner som jag vet att jag kan vara helt-jävla-fucked-up med. Jag är mer eller mindre samma person på insidan, fast jag ser saker från ett annant håll nu. Dessutom är jag 100 % mindre ytlig, det kan jag lova!!
Nu ska jag träffa min brother from another mother. ;)
Love and peace!

vad vore livet utan galenskap?

2012-04-14 @ 14:38:42

Kvällens outfit

2012-04-14 @ 01:48:22

svar på frågor

2012-04-13 @ 20:08:46
Postat av: wilma

Amelia har du och Hugo gjort slut? :(( Saknar dig grymt mycket!!! <3

Svar: Nej, vi är tillsammans igen. :) Saknar dig med min fina vän! ♥

 

Postat av:

Hur laddar du upp bilder på bloggen från mobilen ? ;o

Svar: När man klickar på skapa (för att komma dit man skriver inlägg) så kommer det en undermeny där klickar man på bild så går det att ladda upp bild. Hoppas du förstår annars fixar jag med bilder! Säg bara till igen. :)

min katt vill inte umgås med mig
2012-04-13 @ 19:41:47
Like the old times....
Nä, oseriös. Jag återkommer med någonting vettigt alldeles strax!

uppdatering!!!!! vet ju knappt vad det betyder längre ;)

2012-04-13 @ 15:43:46
I måndags tog jag tåget till Växjö där jag stannade en natt hos min moster. Sedan tidigt tisdags morgon satte jag och Mia, min moster, oss på tåget mot Göteborg. Vi letade upp vårat hotell och gick sedan på stan. Tog en fika, shoppade och hade det allmänt jätte mysigt! Åt senare på pizza hut och skrattade åt våran servitör. Gick till hotellet lafom trötta och kollade på tv.
Onsdag- vaknade och duschade. Åt hotellfrukost (♥) och gick sedan ner till stan. Shoppade lite till och åt på subway. Vid tre satte vi oss på tåget hem. Åt hos mormor för att två timmar senare sätta mig på tåget hem. Somnade gott den kvällen brevid Hugo.
Tack mia för ett par fantastiska dagar!!
.
Igår var jag i stallet. Sedan kom Ida och Alvin. Vi gick ner en stund på kron och gick sedan hem till mig. Hade det allmänt bra i underbart sällskap.
( Jätte dåligt inlägg men är stressad som en ko. Ska försöka få det lite bättre imorgon för då vet jag att jag har tid till datan.)

Lägger upp bilder senare på vad vi köpte! Nu ska jag ut till stallet med Ida, puss!

a story

2012-04-13 @ 11:01:45
I onsdags var det så här->Sedan fick jag se detta... (igår) Då blev jag GLAD!

Nu rullar tåget mot Växjö

2012-04-11 @ 15:10:42

på hotellrummet

2012-04-10 @ 20:47:22
Från sängen är det mindre än en meter till ett... Badkar?! Haha, go! Har shoppat hela dagen och nu mys på hotellet! Bild på min bebbe efter finslip av man/svans/öron/osv dagen innan tävlingen. :)

Öland-Växjö-Göteborg-Öland

2012-04-09 @ 18:33:00
Allting är packat och jag väntar på att tiden ska gå. Vid halv sju tar jag tåget till Växjö. Sover där i natt och åker imorgon, tidigt på morgonen, tåget med min moster till Göteborg! Vi bor på hotell och kommer troligen att gå i varenda affär i hela Göteborg. Sedan åker vi hem Onsdag kväll.
Ska försöka hitta en konfirmation/skolavslutnings klänning. Den jag hade förra året är himla fin men alldeles för tråkigt att ha samma. För varje år känns det lite viktigare att vara fin på speciellt skolavslutningen. Tänk då i nian! :3 Kommer leta länge! & BALEN! Vilket problem jag kommer ha. Speciellt balen på gymnasiet. Haha!

Kom in på helt fel ämne men avslutar här, har detta som ett tidsinställt då jag tror att uppdateringen kommer vara lika med noll under dessa dagar. Någon mobiluppdatering kan kanske slinka in, annars kan ni som vill och har tillgång följa mig på instagram men mest framför allt twitter. :)

Annars så höres vi när jag är hemma igen? Puss!

älskade föräldrar <3

2012-04-09 @ 17:55:34
Fick ettan och tvån av Hungerspelen i torsdags av pappa vilka nu är utlästa alla tre. Så mamma och jag köpte två böcker och en tidning för att jag ska ha någonting att göra på tåget. Gulliga<3! Kan inte vara roligt att köpa böcker till någon som läsee ut de på ett dygn.. ;) Men är det en bra bok och man är på det humöret tycker jag böcker är bättre än filmer! Är på väg till Kalmar nu. Har varit hos Potion också och även pussat på min tväbenta pojk. Mycket hinner man på en dag! Pussssss

Tävling

2012-04-09 @ 14:24:31
Ska berätta om gårdagen. :D Vill först säga det här var första gången jag och potion startar en tävling sedan Börjes cup. Ett meeting där vi stoppade ut oss i alla klasser utom den sista  där vi blev nollade och placerade (?!) Sedan så åkte vi iväg och fick ett kasst avslut på en fantastisk lägervecka. Där bestämmde vi oss för att det här inte funkar. La undan det ett tag för att sedan komma med storm. Började med hinder i vintras igen och det kändes skit bra! Dock så har jag fått en viss rädsla och jag måste hitta tillbaka till mig, vilket jag gjorde i min andra klass igår.

80 cm- Två stopp. Tar på mig de båda helt och hållet! Jag "överger" honom och då klarar han inte av det, kort och enkelt. Vet vad jag gör för fel och jag försöker men glömmer i sista sekund och då är det helt enkelt försent. Förövrigt hade vi bra tempo och resten av banan gick galant! Ville slå mig själv i ansiktet för att jag gör som jag gör men var ändå glad att vi kom i mål.

*peptalk*

85 cm- in på banan- rida som tusan- 0 fel i båda faserna! Lycka!!! Jag red verkligen med tanken att "nu kör vi!" Placerade oss dåligt vid något tillfälle men eftersom jag valde att stanna ställde min vän upp och gjorde som han skulle och mer än så. Han var där och jag var där- vi var återigen ett team. Slutar även på femte plats, som om att dubbelnollan inte var nog med pris för mig! Believe me- det kommer jag leva på länge! :')

Det som inhandlades för ett litet tag sedan

2012-04-08 @ 16:54:57
Förlåt för kassa bilder en del av dem men skamligt nog använde jag färdig inställt..
-Rosetter (spännen)
- Örhängen
-Örhängen
-Amrband
-Blus (?) tröja
-Skor
-(Parfym)flaskor
-Blommiga sängkläder
-kort tröja
-Linne
-Shorts
-Galgar
-klädstång
-svart sidenband. För att göra den vita klädstången svart. ;) har tyvärr ingen efterbild för tillfället men bra blev det!
-Hylla
-Tvättkorg
- säng. Ville ha någonting som kändes "gammalt". Var det bästa jag kunde hitta ;) Blev väldigt nöjd i alla fall!!
-Strumpor
Samma dag fick jag även underkläder från min älskade mormor på posten! Mycket mörkare än på bilden. Sött!

hemma, glad, lycklig

2012-04-08 @ 16:00:55
Fick med mig en rosett hem. Lycka!!! Ekipaget har inte startat en tävling på ett halvår och de har längtat. Äntligen är vi på gång :D Mer senare!

Precis så

2012-04-08 @ 06:07:03

Hatar alla som inte är lika bra som jag

2012-04-07 @ 23:07:49
Nä, jag skämtar bara! Vet inte vad som fick mig att störa mig på allting helt plötsligt. Antagligen för att fel person fick mig att tänka på fel saker. Men ska stänga ner datorn och lägga mig tillsammans med min bok och kolla twitter. Tanken var från början att Ida skulle dela säng med mig även denna natt men det blev ej så. Hämtar henne imorgon bitti för såklart är det hon som följer med mig till tävlingen imorgon! Bättre hästskötare får man leta länge efter. ;) Lite roligt att hon har varit med sedan min och Potions början. :D Egentligen var det för månag smileys på en gång men jag tror ni överlever..? Hatar många smileys!
Det är sjuk skillnad på både han och mig från nu och då!! Förutom en kort period så har hon alltid varit med överallt. (Det var tomt utan dig♥♥♥♥♥♥!!!!) Skämt osido, nu ska jag krypa ner under täcket. Godnatt!

JAG HATAR OMOGNA FACERAPES

2012-04-07 @ 22:32:57
Gud Amelia, du känner mycket hat idag...?
JA DET GÖR JAG!!!! Seriöst, vem vill läsa "jag gillar håriga snoppar" ?!?!?! Facebook har blivit riktig skit.
Bildvalet för att visa att jag faktiskt kan le. Ja, det kan jag. Även idag. ;)

Anledningar till att älska livet

2012-04-07 @ 22:25:42
♥ Imorgon kommer jag få starta inne på tävlingsbanan tillsammans med Potion för första gången på flera månader. Har även världens bästa med i baksätet som pepp, like old times!
-
♥ Åker till växjö på Måndag för att på Tisdag åka med min moster för mys i Göteborg! Shopping!!
-
♥ På Måndag skickas inbjudningarna till min konfirmation ut, förhoppningsvis.
-
♥ Hela nästa helg kommer spenderas tillsammans med min pojkvän.
-
♥ Jag har minst tre meeting inplanerade i sommar.
-
♥ I sommar har jag en resa till Berlin inplanrad med fantastiska människor!
-
Bara en del av mycket!

Fröken bitterfitta

2012-04-07 @ 18:43:01
Jag hatar när folk lägger upp statusar som "gilla så sriver jag ditt namn på min mage", "Gilla om jag är det minsta snygg", "Puffa mig om jag ser bra ut", "gilla så betygsätter jag ditt utseende".
varföööör?!?!??!?!? PLZ, FÖRKLARA FÖR MIG!!!!!!

fem timmar

2012-04-07 @ 18:15:42
Hemma från stallet nu. Ska bara duscha sedan kommer uppdatering. Hej så länge!


Mina viktigaste appar

2012-04-06 @ 20:22:00
Mina viktigaste appar har jag lättast åtkommna, direkt på startskärmen.
Från vänter uppifrån:
Rage reader- Det bästa tidsfördrivet!! Kärlek direkt från hjärtat. För er med humor- ladda ner!
Facebook- Säger ju sig självt. Dock är jag himla trött på facebook, mest en massa skit just nu.
Horoskop- För er som varit med här ett tag vet att jag är beroende av att läsa mitt horoskop. Läser varje dag, stjärnorna ljuger väl aldrig????
Hotmail- Inte så himla viktig egentligen men klarar inte av att ha en tom plats...
Instagram- Älskvärd. En bild säger mer än tusen ord!
Twitter- Min stora kärlek!! Tar både facebook och instagram. Kikar in hela tiden.
Kamera- Säger också sig självt. Utan kameran är jag inget. Knäpper bild på nästan allt! Så länge jag inte har dåligt batteri.
Spotify- Du och jag föralltid. Inget dig spotty, inget mig. ♥♥♥♥
Egentligen ska även Emma vara med på bilden men tyvärr så syns hon inte på denna delen av bakgrunden.

"if you don't design your own life plan.."

2012-04-06 @ 15:45:55
En sak som gör mig riktigt irriterad är människor som känner starkt behov att av kopiera andra. Det finns en skillnad på att inspirera och kopiera. Så ser jag även en skarp skillnad på att till expempel köpa tröjan kompisen har för att den är så jädra snygg och när hela ens garderob ser lika dan ut. Gud, jag får lust att ta ner människan på jorden. Speciellt om man ses mer eller mindre varje dag. HDNHNJKSHJLS. <- Förlåt, kände så.
Har verkligen gått och tänkt lägg inte energi på det Amelia, du har väldigt mycket annat viktigare att lägga det på. Men när det går över en viss gräns, då kan jag inte låta bli. Sure om det hade handlat om kläder eller ytliga saker även om bara det är väldigt irriterande. För mig kryper det under skinnet då det handlar om åsikter, tankar, skämt, framtid och drömmar.
Det var allt. Orkar inte dra upp ett långt åsiktsinlägg då jag känner att det kommer i slutändan bara riktas mot någon och det vill jag inte komma med här på bloggen.  Den ska handla om mig, visst? :) Så, därav avslutar jag här. Peace on earth!
Sikken gammal bild jag lyckades pryda inlägget med!

"When someone breaks your, don't give up. Because somewhere, someone else is is waiting to fix it"

2012-04-06 @ 01:26:08
Update: Det är ju inte tranan som kommer under påsk, det är ju påskharen!! Förvirrad tjej.
.
Har så ont i magen att jag inte vet vart jag ska ta vägen, trött som få och har sådan lust att hugga in i min bok jag fick idag. Därav lär inte detta inlägg bli särskillt välskrivet. Men det är åtminstoden uppdatering, vilket inte längre är så vanligt på denna lilla blogg. Tyvärr.
Igår tog jag skolbussen ut till stallet. red och konstanterade att man ibland önskar sig en stoppknapp någonstans på sin häst. Fick sedan springa till bussen för att komma hem. Tjugo i sex var jag hemma och två minuter över sex var jag på tjejgruppen. Då hade jag hunnit äta, duscha och fräscha upp mig. Stort plus till mig!!
.
Idag fick Potion vila för jag åkte in tillsammans med min vän till Kalmar. Åt Pizza och kollade på bio. Mys med andra ord! Blev även tre ringar och ett par shorts rikare. Vi såg Hungerspelen vars bok jag hann läsa ut på ett (!!!) dygn, då hade jag ändå ett väldigt full lagt schema. Läste mellan Onsdag och Torsdag, vilket är idag. Jag är förjäkla bra jag! ;)
.
Tranan har varit här idag och lämmnat påskpresent till mig! Två böcker- förtsättningarna på hungerspelen. Åhgud, kan inte släppa mig ifrån böckerna. Är helt fast!!! Sedan fick jag även en skinnjacka. :D Älskar att ha olika jackor att välja mellan. Har min röda och nu skinnjacka, sedan har jag även en del av mammsis. Tro mig, det är älskvärt att ha samma storlek som sin mamma!
En bild på min finaste får avsluta inlägget, det väntar en lång dag imorgon. Godnatt!
Följ mig:
AmeliaDegerman@Twitter
Ameliadegerman@Instagram
Just remember my name ;)

Summer

2012-04-03 @ 21:16:37
Vill inviga inlägget med att säga att jag inte hade kunnat döda för denna outift, nejnej. Verkligen inte. Give me? Please.

Träningen idag gick bra, inte alls som förra gången men helt ok. Det kan ju inte alltid gå toppenkanonbra, eller hur? Det går åtminstonde hela tiden åt rätt håll. Vi utvecklas för varje ridpass nu känns det som. På alla plan! Speciellt dressyren.

Ska sätta mig nu med mamma och fixa inbjudan till min konfirmation. Åh, längtar så mycket! Jag återkommer, puss!

"you have to kiss a lot of toads before you find a handsome prince"

2012-04-03 @ 16:46:21
Har varit på toppen humör idag! Solen skiner och jag har så mycket saker att göra att jag inte är ledig fram tills nästa Torsdag. Jag mår bra av att vara planerad och veta att jag inte endast kommer sitta hemma. Två höjdpunkter är att jag äntligen ska få tävla på Söndag och att jag åker till Göteborg på Tisdag!
Kom på mig själv med att nynna på denna låt, är förövrigt inte ett stort fan av den. Men det är verkligen så jag känner mig nu.

Igår hade jag träning till sju med Potion. Det gick jätte bra! Sedan vid halv åtta (STRESS) stod boxning på schemat. Finns inte mycket som gör mig så trött, la mig på golvet en stund innan jag tog en dusch. Fick sedan mysigt nattbesök. Vaknade upp med ett chockerande och väldigt sorligt sms av en vän.. :(
Idag är det dressyrträning med Potion, sedan ska jag sova!! Låta min kropp vila många timmar. Jotjena, lär ju bli så.. ;) Imorgon tar jag troligen bussen ut till stallet och även hem. På kvällen sedan är det boxning för min del. Har boxning Måndagar, Onsdagar och Fredagar, för er som ville veta. :)

Förövrigt måste jag bara berätta om nya låten av Kent. Säger som min bror-kvalité musik! Kent gör det om och om igen. Stolt över att vara svensk? Ibland så lyckas även vi svenskar imponera på mig.

Vill du så går det

2012-04-03 @ 09:46:19
Har fått veta att jag fått E (Godkänt) i spanska, lycklig!! Gud, blev verkligen jätte glad <3 Dessutom fick jag C (ungefär VG) på matteprovet och kom i tid imorse, det går bra nu mina vänner, det går bra nu!

hem

2012-04-01 @ 16:30:46
Är på väg hem nu, gåendes. Hade bara skjuts ut men inte hem. Kände att det var värt det då jag var så himla ridsugen, tror ni inte att han tappat en sko då? -.- Aja, blev lite pyssel med hans svans och man. Hovslagaren kommer ut imorgon innan träningen och fixar hans hovar. Bild på mina fina vandringsskor, jag kommer ha ont i mina fötter. Converse är kasst!!

Känslan när ens kärlek kommer springandes när han ser en <3

2012-04-01 @ 15:53:17
Det är sjukt hur enkelt du kan få mig glad. Ett inlägg endast djurmänniskor förstår..
RSS 2.0