'

2012-02-29 @ 23:34:42
Ska krypa ner under mitt varma täcke nu, avslutar med lite Lasse i öronen och kommer troligen somna med honom inatt. Förhoppningsvis gör katten mig lite sällskap också. med sällskap av Prinz och Lasse -då är livet alldeles för bra!
Dagen har varit så himla upp och ner, glad- super glad- lycklig-ledsen-lycklig-glad-ledsen. Beroende på hur mycket jag tänkt på Han och hur jag vill göra med oss...
Hade konfirmation idag och där bjuds det alltid på skratt, därav fick Potion vila idag. Imorgon ska jag rida och gå till gymmet för första gången! Ska ha genomgång av olika maskiner/saker sedan ska jag gå dig med gämna mellanrum. Nu när det snart är sommar och börjar ju tävla igen. ;) Det ska bli kanon!
Min finaste pojk ♥


"Ljug och kyss mig hårt en sista gång"

2012-02-29 @ 21:58:19

"Gång på gång försöker de krossa mig men än går jag på mina egna ben med ett leende"

2012-02-29 @ 20:34:45
När någon kommer med en kommetar som ska riktas negativt mot mig så viftar jag bort den, frågar varför den var tvungen att kommentera/säga det eller så tar jag det som ett slag i ansiktet. Det svider men går bort.
Första alternativet är endast om jag får höra det från en person som hörde en annan säga det, andra om jag får det direkt från en person och tredje om det råkar vara en speciell person. De jag tar åt mig av kan jag räkna på min ena hand.
.
Kommntarer som att jag inte passar i min hårfärg eller har en ful tröja är som att säga att jag är dålig på fotboll- WHO CARES? :) När det gäller min häst är det ett känsligare ämne. Kommentarer som att jag inte rider honom bra eller att jag överhuvudtaget inte rider bra det känns mer, som tur är har jag inte fått någon sådan kommentar men det var ett exempel. Ett exempel på när jag tagit åt mig är när jag kom på två av mina närmsta (trodde jag) suttit och snackat skit om mig. Inte om mitt utsende utan om hur jag är som person. Det sved väldigt mycket och gör även när jag tänker tillbaka på det. Skillnad på när en "random" slänger ur sig någonting eller när två (fd) nära vänner sitter och snackar rent ut sagt skit om mig med varandra.
Ändå har jag inte sagt ett negativt ord om någon av dem. Använder mig istället av gråt-metoden, rekomenderar det mycket mer än att säga saker man inte menar till andra eller rakt till den som sårat en.
.
Hur gör jag då? För att inte ta åt mig alltså. Jo, det är en väldigt bra fråga. Jag är uppvuxen med att veta att jag alltid kan vara mig själv och att alla människor är lika värda trots bakgrund, familjeförhållande, vänner, färg, osv. Är helt enkelt uppfostrad så och det är jag väldigt glad och stolt över. Har aldrig blivit gämnförd av mamma och pappa utan bara blivit peppad utan för höga krav.
Mamma är den som är med mig på tävlingar och hon lägger aldrig för höga krav på mig utan ställer upp för mig. Detta tror jag har väldigt stor betydelse för mitt självförtroende.
Jag får dessutom en massa glada kommentarer varje dag och varenda litet possetivt ord till mig tar jag åt mig. Det kan handla om att jag är fin eller att jag alltid är så glad. Även att få höra "du verkar ledsen, här får du en kram!" gör mig starkare som person för då vet jag att den bryr sig om mig.
.
Alla människor har olika behov av att känna sig värdefulla. Vissa måste ha bekräftelse varje dag. Kan vara allt mellan att lägga ut nakenbilder på internet eller jaga killar. Jag har inte ett förhållande bara för att känna den bekräfelsen av att duga, utan det är ingenting jag egentligen behöver. Jag har mitt förhållande med Hugo för att jag älskar honom, inte för att jag måste.
Jag klarar mig med att veta att mamma och pappa älskar mig, att mina vänner tycker om mig trots mina brister och jag alltid är jag. Allt annat tar jag bara som plus.
Jag har ingen aning om vad inlägget kom ifrån men lät bara mina fingar skriva ner mina tankar och såhär slutade det. Folk säger att jag är rasist när jag drar "negerskämt" men jag skulle aldrig seriöst ta någon efter färg. Visst stör jag mig på dem som går fram och börjar ta på en, de som snor allt de ser på Netto och de som inte kan beté sig men de skulle lika väl kunna vara från vita och jag hade stört miglika mycket. Ta någon efter hudfärg är bara patetiskt och så fel det kan bli.
När jag drar så kallade "neger"skämt är samma sak som att dra blondinskämt. Man får det att låta som att alla blondiner är dumma i huvudet men det är ju verkligen inte så. Som att man skulle vara korkad på grund av vilken hårfärg man har.. -Haha.
Förresten tog lite bilder på mig själv häromdagen.. Visst är jag söt?

små shopping med mamms, som jag glömde visa!

2012-02-29 @ 19:21:59
ska komma med ett vettigt inlägg om en stund, kom precis hem och ska käka nu! Puss så länge :)

"jag tänker bli din personliga terrorist tills jag vet din hemlighet"

2012-02-29 @ 07:22:40
Flackande blick och lögner du snott
jag kan alla tecken så kom igen ge mig vad du har
vad hände vad hände vad hände vad hände med oss
jag trodde jag äntligen hittat något jag kunde behålla

men aldrig att jag låter dig glida igenom mitt hjärta
för muren jag byggt runt det släpper inte ut nån
och aldrig att jag låter dig glida igenom mitt hjärta
för det är svart och kallt och fult utan dig

du dricker ditt take-away kaffe fort och nervöst
så djävla härligt att man blivit en simpel flyktplan
dina ögon dina ögon dina ögon jag kan se att dom förrått mig
åh dom som brukade vara det enda trygga jag visste

men aldrig att jag låter dig glida igenom mitt hjärta
för muren jag byggt runt det släpper inte ut nån
och aldrig att jag låter dig glida igenom mitt hjärta
för det är svart och kallt och fult utan dig

och jag tänker inte vara storsint i mitt nederlag
jag tänker bli din personliga terrorist tills jag vet din hemlighet
och såklart finns det tusen andra pojkar med öden mycket värre än mitt
med krossade drömmar och krossade hjärtan och krossat hopp
men det skiter jag i för det här handlar bara om mig

men aldrig att jag låter dig glida igenom mitt hjärta
för muren jag byggt runt det släpper inte ut nån
och aldrig att jag låter dig glida igenom mitt hjärta
för det är svart och kallt och fult utan dig

Amelia, min kamera och en väldigt vacker dag

2012-02-28 @ 21:25:35
I gotta go my own way
"I gotta go my own way"

HAHAA

2012-02-28 @ 19:47:19
Eftersom det blev så himla många förra gången så tänkte jag att det inte är någon ide att "bara lägga upp några" för det kommer ändå sluta med en massamassamassa (!!!) så länkar jag till en vän som lyckats få in dem klockrena!
VÄRT ATT KLICKA HÄR
Haha, så goa!

Jag tycker bilden är så härlig, på så många sätt. Solen, glad, vårjacka och livet leker.

underbara människor ♥

2012-02-28 @ 18:39:14
Åh, jag älskar verkligen människor i min omgivning som idag allihop öst på mig med possetiva kommentarer! Blev väldigt ledsen ett tag under dagen så fick jag kommentarer som verkligen gjorde mig glad.
Fick en kram från vänster, en kommentar från höger som löd "Någon med turkosa byxor kan inte vara ledsen! Se bara på dig själv så blir du glad" eller dylikt, hur kan man vara ledsen när man får höra att man mer eller mindre sprider glädje? Eller "Du har verkligen din egna stil!" Glädje ♥
Vill jag ha mina gummistövlar så tar jag dem, vill jag ha turkosa byxor så har jag det, vill jag ha mina byxor nerstoppade i strumporna så har jag det eller om jag vill ha klänning i februar, då har jag det! För att jag är sådan. :) Accept or leave, that's it.
Dagens outfit!
Philip följde med ut till stallet och han fick skritta en runda barbacka medans jag gick med. Det gick kalas bra! Förutom att han höll på att trilla av en gång, HAHA! Åhgud, det roligaste jag sett på länge. Han är en fatanstiskt bra vän som man alltid kan snacka med, dem ska man ta vara på.
Nu ska jag få i mig lite mat. :)

snyggaste ekipaget...? ;)

2012-02-28 @ 17:27:22

my best friend and I ♥

2012-02-27 @ 17:07:13
Ja, jag är söt och nej jag är inte seriös på bilderna! :)

Plugg, plugg och plugg

2012-02-27 @ 15:48:32
Kom hem från skolan för en stund sedan, räknar redan ner till nästa lov vilket är påsklovet om cirka sex veckor. Men nästa vecka är det ju bara fem och veckan efter där fyra, sedan är det faktiskt bara tre!
Igår skulle ni ha sett min häst, eller nä.. Det skulle ni inte. Han var mer över marken än på. Men sådana dagar har väl alla? :)
Idag är det träning och jag har kämpat hela veckan med mina förbaskade "fötter", jag drar dem nämnligen uppåt/bakåt. Det gör jag såklart omedvetet men jag försöker att tänka på att inte göra så. Det är bara att träna!!

Har inte så mycket mer att säga än att min ponny är så fruktansvärt söt! Beebis ♥

massamassamassa plugg

2012-02-26 @ 19:56:48
BRB

jag just nu! myyyys <3

2012-02-26 @ 17:22:49

i kyrkan

2012-02-26 @ 11:30:26
Har denna morgon spenderat två timmar i kyrkan tillsammans med tre vänner. Det var för att det tillhör kon! :) Fick be en bön i micken under gudstjänsten och bära in ett ljus i början. Det är så himla mysigt och vackert i kyrkan! Bild på mig och min vän Oscar innan gudstjänsten.

25* February 2012; outfit

2012-02-25 @ 13:21:30
It really feels like summer, ohjaa'

I'm a geek...

2012-02-25 @ 11:29:06

Goa!

Åhgud så jag suger

2012-02-25 @ 10:43:08
Har verkligen inte haft tid till att uppdatera, förlåt mig! Just nu väntar jag på att äggen som mamma kokar ska bli klara, sedan bär min rumpa ut mot stallet! Har även en hög med bilder på potion som jag ska visa er, tog de i Torsdags!
Vad ska jag mer berätta? I Torsdags vaknade jag brevid Hugo. Åkte sedan ut till stallet för att vara där i några timmar och avslutade Torsdagen med en låååång myskväll tillsammans med min familj. Natten från Tosdag till Fredag var första gången jag sov själv på över en vecka. Har dock bara sovit borta en natt, haha!
Fredagen börjades i stallet och då var mammsi med och hjälpte mig. Sedan åkte jag ut till Hugo vid fyra och kom hem vid halv tolv. Mys! :)
Idag ser dagen ut så att jag ska åka ut till stallet och sedan spendera min kväll och förhoppningsvis natt med min dunderfina vän Andrea som lämnade mig här på öland HEEELA veckan. :( Dålig stil.. Haha, nädå, hon förtjänade det!
Imorgon har jag en massvis att göra men det får ni höra om imorgon!
Tänkte även säga att vi är väldigt söta, eller hur??? <3333333 observera att våra luggar ligger ungefär likadant..

HUR GRYMT?

2012-02-24 @ 10:14:23
J jag har iallafall bokat in 25 juni, då ska jag stå innanför slottets murar! Visste ni att man ser slottet från vårat fönster? Nu vet ni det.. ;) Btw, blev väldigt glad när jag såg att den var åt rätt håll!

sötaste på länge!

2012-02-23 @ 21:55:57
Åh, så söt kommentar! Gjorde verkligen min dag :') De är köpta på Glitter för ynkliga 79 kronor! Tror jag.
Kram på dig ♥

I ♥ shopping

2012-02-23 @ 19:05:38
Måndags var jag i Kalmar med mammsi, det jag kom hem med sedan var..
Halsband-kors
Örhänge- (ear cuff)
Örhänge-långt
Örhäng-ett par
(x2) glasögon
Stor väska
Liten väska
(x2) Ljushållare



helt underbart väder!! lovely

2012-02-23 @ 12:48:04
bilden är från stallet, ni ser paddocken och ridhuset.

the list

2012-02-23 @ 00:40:14
♥Vad gjorde du för exakt ett år sedan? Var sjukskriven och hängde på sjukhuset dagligen, såg ut som e riktig pundare med sönderstuckna armveck och mådde allmänt piss.
Nämn några namn som du hade kunnat tänka dig heta? Philippa, Aleksandra, Galina... Men ärligt talat så trivs jag bäst som Lovisa!
Brukar du titta på Melodifestivalen? Nej, brukade ju alltid ha Mellokvällar med järngänget men nu har ju halva gänget flyttat till England så - inget Mellotittande.. Hejar dock på Ulrik (så klart)!
Hur mycket äter du varje dag? Två avokados, lite fisk/kött och typ 12 tabletter! Glass om det finns hemma, så klart! Får inte i mig mer just nu..
Vart skulle du helst vilja bo? Fick jag chansen att bo i Moskva så hade det förstås varit en no-brainer!
Vad är du mest stolt över med dig själv? Att tre av mina närmsta vänner gått bort i unga år, att jag förlorat x anta älskade hästar, att jag har en hjärtsjukdom - men ändå står på benen. Samt att jag övervann min hopprädsla som jg hade när jag var yngre!
Vad ska dina framtida barn heta? Blir det en son så är Alexei förstås givet.
Berätta nåt vi inte vet? En gång råkde jag ta med mig hästens pass i stället för mitt eget när jag skulle ut, väldigt bra jobbat då de varken har samma storlek eller färg, haha. Kom inte direkt in på krogen som "Madam Butterfly", dör...
Vad är du bra på? Jag tycker att jag skriver bra och sedan så är jag väl en okej ryttare.
Vad är du dålig på? Att öppna mig för folk (förutom här på bloggen..)
Vilken låt lyssnade du på senast? If You Leave med Nada Surf rullar just nu!
Föredrar du svenska eller utländska killar? Det beror helt och hållet på personen, nationaliteten spelar ju egentligen ingen roll men måste jag välja så har jag bäst erfarenheter av ryska killar, alltid så snälla och trevliga!
Anser du dig själv vara en stark person? Andra gör det och ibland får jag nog hålla med dem om att jag är det, i vissa situationer i alla fall.
En outfit du gärna dressar? Jag är klänningsfreak men en vanlig vardag så rockar jag gärna stallboots, jeans, flanellskjorta och en soft, längre jacka!
Ditt drömliv? Oj, svårt att säga. Med drömkillen, en fantastisk karriär och att jag får hålla på med det jag älskar mest - hästarna. Då hade jag varit nöjd!
Är du i ett förhållande just nu? Det är komplicerat, han bor där och jag bor här...
Om du fick vad du ville - vad skulle det vara? Mina pojkar tillbaka.
Vem har varit ditt livs största kärlek hittills? Esa.
Håller det än? Han är död, men kommer kanske alltid att vara mitt livs kärlek. Who knows?
Hur är det med ekonomin? Den är amazing just nu, lär dock inte finnas någon ekonomi kvar efter helgen!
Vem är ditt allt? Alexei var, Challe är.
Vilket är ditt favoritdjur? Apa! (internskämt haha..) Nej men häst så klart!
Finns det någon som du är besviken på? Absolut. Väldigt besviken dessutom, men bortskämda snorungar (som är äldre än mig..) är det bara onödigt att lägga tid på.
Favoritdrink? Bra fråga! Har ingen superduperfavvo men brukar beställa in Mojito, Vanilla Sky, Rosa Pantern, P2, P3, Kapten Cola & Strawberry Daiquiri!
Vilken har varit den tuffaste tiden i ditt liv? När Alexei dog. När Yuri dog. När Esa dog. All gånger jag förlorat en betydande häst (7). Förra våren, med hjärtsjukdomen. Just nu, med nacken och huvudet. Alla gånger Ryssland/Caps/FBK förlorar nån betydande match. Men mest när Alexei dog.
Vad händer i helgen? GHS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Om jag orkar med nacken och så...)
Hur lång är du? 177 cm.
Vad är du verkligen rädd för? Spindlar och nålar.
Vilka bloggar läser du? Ellis, Heidis, Elisa & Emmys, Karins, Carolines, RMNB, Elinas, Per Bjurmans, tror att det är alla som jag läser regelbundet, sen finns det ju många som jag bara läser då och då.
Skulle du kunna vara tillsammans någon bara för att denne var känd/rik? Aldrig!
Har du någonsin varit otrogen? Nej.
Vilka TV-program följer du just nu? Får vi följa med och Top Model Sverige, haha... Heja Rebecka!
Tre band/artister du inte skulle kunna leva utan? Håkan Hellström, The Rolling Stones och Pete Doherty!
Vem pratade du med senast? Nikita, just nu! Kära lilla locken, en av världens roligaste människor, helt klart..
Vad ska du göra i dag? Jag ska upp till stallet och kolla hoppträningen, grinar över att jag inte kan vara med själv men Elisa har min plats i stället, blir kul att se lille Nilsens första hoppträning!
Vad är det galnaste du gjort på fyllan? Haha jag vet inte... Jag minns sällan när jag gör nåt riktigt sjukt! Har några exempel men det känns inte som nåt som jag bör publicera här, haha!
Favoritöl? Corona, och det är den enda..
Har du någon favorit-webbshow? Joining te rush med mina favoriter Andrey Osadchenko och Steve Dangle!
Har du testat droger? Ja.
Om ja, vad? Det är inget jag skriver ut här.
En plats du saknar? Visby residens som mormor hade när hon var landshövding på Gotland, samt lägenheterna i Gamla stan och på Karlaplan!
Politisk åsikt? Ni som vet, ni vet!
Har du någon hemlig crush? Jaaaa, JORDAN EBERLE!!!!!!!!!!!!! Inte så hemligt kanske..
Ett personlighetsdrag som du stör dig på? Identitetssökande människor som söker bekräftelse som tokiga, som inte ex. kan Twittra bara på kul utan måste jaga followers.
Vem är den roligaste personen du vet? Zhenya, och det är jag nog inte ensam om att tycka!
Har du lätt för att gråta inför folk? Raka motsatsen, kan inte ens minnas när jag senast gjorde det.
Favoritskådespelare? Logan Lerman är mannen i mitt liv! Annars Ben Affleck.
Är du kär just nu? Nja. Jo, om han inte hade bott i ett annat land.
Vad sover du med? Två täcken, tre kuddar, en gossehäst och en massa kläder på mig! /Frusen tjej
Samlar du på någonting? Solglajjor och skor!
Vad gjorde du för exakt ett år sedan? Vad jag gjorde den 23 Februari 2011 kan ni läsa här.
Nämn några namn som du hade kunnat tänka dig heta? Skulle vilja ha ett namn som man kan ha ett smeknamn till annars hade jag jätte gärna velat ha mitt andra namn Filippa men jag får vara nöjd med det jag har och är fatiskt glad att jag har ett inte-så-vanligt namn!
Brukar du titta på Melodifestivalen? Har gjort det de senaste gångerna då det är mysigt men hade inte satt igång det om jag suttit ensam.
Hur mycket äter du varje dag? Haha, åhgud vilken fråga! Ingen aning.
Vart skulle du helst vilja bo? På min drömgård.
Vad är du mest stolt över med dig själv? Att jag står upp för vad jag tycker och att jag inte ger upp när jag bestämt mig för någonting.
Vad ska dina framtida barn heta? Någonting speciellt. Är väldigt kär i Vallentin, Renesmee, Kelly och Charlie!
Berätta nåt vi inte vet? Jag blev som yngre väldigt dåligt behandlad av mina fd klasskompisar.
Vad är du bra på? Jag är bra på att få folk att lyssna på mig och att få som jag vill. Haha!
Vad är du dålig på? Jag är dålig på Spanska. Usel faktisk.
Vilken låt lyssnade du på senast? Du behöver aldrig mer vara rädd- Lasse Lindh ♥
Föredrar du svenska eller utländska killar? Killar som killar? Går inte på om de är svenska eller inte.
Anser du dig själv vara en stark person? Beror på vad det handlar om, men ja,  det är jag nog.
Ditt drömliv? Jadu.. Svår fråga!
Är du i ett förhållande just nu? Ja, det är jag! :)
Om du fick vad du ville - vad skulle det vara? Att jag var på gång nu och att mina betyg höjdes rejält!
Vem är ditt allt? Min fyrbenta, håriga vän. Alltid.
Vilket är ditt favoritdjur? Häst, helt klart! :)
Finns det någon som du är besviken på? Ja, rejält.
Vad händer i helgen? Jadu, är väl den enda hästmänniskan som inte är i Göteborg denna helg..? :(
Hur lång är du? 160, cirkus!
Vad är du verkligen rädd för? Djupt vatten.
Skulle du kunna vara tillsammans någon bara för att denne var känd/rik? Absolut. Hur coolt vore inte det? :) ta det lugnt, driver bara!
Har du någonsin varit otrogen? Nej.
Tre band/artister du inte skulle kunna leva utan? Lasse Lindh. ♥
Vem pratade du med senast? Hugo, just nu faktiskt.
Vad är det galnaste du gjort på fyllan? Fyllor är för dem som inte kan ha roligt utan alkohol, punkt.
En plats du saknar? Thailand, innan så åkte vi dit en gång om året men det var ett tag sedan sist nu..
Vem är den roligaste personen du vet? Min spegelbild, haha, åh vad kul vi kan ha!
Har du lätt för att gråta inför folk? Nej..
Favoritskådespelare? Namnam... Massa!
Är du kär just nu? Ohja!
Samlar du på någonting? Nja.. Nej det tror jag inte :)


Kalmar stad

2012-02-23 @ 00:02:06
Har efter en filmkväll med Philip, Ida och Hugo tillbringat min dag i Kalmar tillsammans med Ida. Vi gick från butik till butik inne på Modehuset, åt på fin (!!!) resturang, tog bussen tillbaka in till själva stan, tillbringade olika långa tider i massvis av olika butiker, tog en fika, köpte biobiljetter, butikgående igen, bio, sitta på donken för att sedan ta bussen vid nio hem tillbaka till lilla Borgholm. Kan inte säga annat än att jag har haft det jätte mysigt tillsammans med min fina vän som jag tyvärr inte får ta kort på, därav så blir det inga bilder från dagen.
Lägger upp lite bilder från dagens shopping så kommer sakerna jag köpte med mammsi för någon dag sedan upp lite senare. :)

Från vänster:
Spännen
Läppbalsam, det var så sött och passade perfekt nere i min nyköpta väska!
(liten) Spegel med fågel, samma som övre. Passar pefekt att ha i väskan. Dessutom, HUR SÖT?
(två) Pack toffsar, välbehövligt-alltid!
Dubbelring i form av en ödla.
Köpte inte alls mycket utan bara lite småsaker som ni ser på bilden! Sedan var det ju bio, käk, bussbiljetter (x4), godis, dricka, osvosv :)

Svaren

2012-02-22 @ 23:10:40
1. Mellan 50-60, även uppåt 70. Helt beroende på hur mycket jag uppdaterar! Inga toppsiffror men man måste ju börja någonstans. ;)
2. Tack så mycket, han är 15!
3. Ehm.. Det var jätte svårt! :o Har sett hur många som helst men The shining är grov! Annars beror det helt på vilket humör jag är på och hur "uppskrämd" jag är.
4. Försöker att rida 6 dagar i veckan.
5. Fick en inflammation i någon muskel vid hjärtat (?) eller någonting sådant, har inte så bra koll. Var mest ledsen över att jag inte fick göra det jag ville och tänkte inte så mycket på vad det var som var fel..
5. Julia är 17 år och Potion fyller 8 år den 28 Juni! :)
6. Jag har lovat ett inlägg om det hur länge som helst och jag lovar det kommer! Har fixat bilder nu ska bara få ner lite text också. ;)
7. Se övre.
8. Jo, det är 15 års gräns på den.
9. Kan se till att göra ett längre inlägg angående mina tränare om det är intressant! :)

på bio med Ida

2012-02-22 @ 18:02:21
Höres när jag är hemma från Kalmar,svar från frågestunden oså då, fråga på tills 22 ikväll! Puss (:

"Hoping you've checked my profile"

2012-02-21 @ 18:28:00
Beep, beep on
Now there goes my phone
And once again
I’m just hoping it’s a text from you
It ain’t right
Read your messages twice, thrice, four times a night it’s true
Everyday I patiently wait
Feeling like a fool but I do anyway
Nothing can feel as sweet and as real
Coz no way I would’ve waited in pain
[Chorus]
And maybe it’s true I’m caught up on you
Maybe there’s a chance you’re stuck on me too
Maybe I’m wrong it’s all in my head
Maybe we're afraid of words we both hadn’t said
I’m always connected online
Turn facebook/myspace all the time
Hoping you've checked my profile
Just can't help wondering why you play it cool
But sometimes I’m hopelessly falling for you
Every night on the phone and I
In love with you and I know that you like it girl
All joking inside lets see you and I
Come out and say what you’re trying to hide
[Chorus]
[Bridge]
Like I really want you
I think I need you
Maybe I miss you
I’m thinking of you
Like I really want you
I think I need you
Maybe I miss you
I’m thinking of you
Beep, beep on
Now there goes my phone
And once again
I'm just hoping it's a text from you
It ain't right
Read your messages twice, thrice, four times a night it's true
Everyday I patiently wait
Feeling like a fool but I do anyway
Nothing can feel as sweet and as real
Coz no way I would've waited in pain
And maybe it's true I'm caught up on you
Maybe there's a chance you're stuck on me too
Maybe I'm wrong it's all in my head
Maybe we're afraid of words we both hadn't said
I'm always connected online
Turn facebook/myspace all the time
Hoping you've checked my profile
Just can't help wondering why you play it cool
But sometimes I'm hopelessly falling for you
Every night on the phone and I
In love with you and I know that you like it girl
All joking inside lets see you and I
Come out and say what you’re trying to hide
Like I really want you
I think I need you
Maybe I miss you
I'm thinking of you
Like I really want you
I think I need you
Maybe I miss you
I'm thinking of you

smygtitt och hemlighet

2012-02-21 @ 17:14:40
Smygtitt på två saker jag köpte i Kalmar igår! Resten och bättre bilder kommer.
Visste ni att när det är snö och solen skiner på så måste jag rida med solglasögon? Mina ögon är jätte känsliga och det blir alldeles för ljust annars, sitter och kollar ner i manen på honom vilken inte blir så bra utan förstör hela ridpasset.
Så.. Jag rider med solglasögon när det är sol + snö!

Some pics

2012-02-21 @ 16:21:54
En bild på dig och din bästa vän..
En bild på dig som lyckligast.. Övertaggade ,flygande, på tävlingsbanan! Bilden är tagen mitt i avsaktningen, därav ser han muppppp ut! Men där var jag som lyckligast. Nolla i mål, lovely!
Någonting du aldrig skulle klara dig utan.. Mina vänner, på bilden är bara några få av många fantastiska!

En bild som får dig att le... Alla miljontals bilder på mig och Julia. Men speciellt dessa två!

En bild på dig själv för ett år sedan..
En bild på dig för två års sedan..En gammal bild på dig..
söt...

"ALLA tror jag är bög"

2012-02-21 @ 14:08:53
Ska ta ock städa undan mitt rum då jag har kläder över hela golvet. Har rensat ut tröjor som jag vill ha och resten som jag inte vill ha. Detta resulterade med att allting låg i två högar på golvet. Standard.
Natten till måndag, som jag trodde jag skulle bli ensam under, sov Hugo här! Åkte till Kalmar med mamma under måndagen och träning på kvällen. Det gick inte sååå bra men avslutade ändå glad. Blir så himla trött på mig själv bara, Potion gr pecis som han ska medans jag vet att jag ska kolla upp ändå kollar ner hela tiden, jag vet att jag ska släppa i ytter ändå håller jag kvar, osvosv.. -.-
.
Det var bara att hoppa in i duschen och fixa mig. Philip och ida kom hit medans jag fixade mig och försökte lista ut vem som trollade med mig under sms. Haha!
Vi drog sedan till Jocke, Anton och avslutade med film hos Ida! Det var äckligt kallt och snöade, osvosv, så sov hos Ida. Myyys!
Trevlig kväll minst sagt! Nu ska jag städa så vi höres senare? Ska ta kort på allting jag fick av mammsi också. Kom på att jag helt glömt bort att visa lite små saker som jag och mamma var och köpte i fredags här i Borgholm..? Ska fixa det med! :)
Glöm inte frågestunden som avslutas på onsdag, alltså imon! ;)

träning 20/2

2012-02-20 @ 21:04:58
Jag ska sluta rida,sämst.se. Så djävla trött på mig själv! Varför gör jag om samma misstag hela tiden? DÖÖ AMELIA! Rider fult som attan också. DEPP!Fin häst har jag iaf! :) Bild från min fika idag när jag väntade på mamms!

På öland!!!!sbron

2012-02-20 @ 12:21:35
På väg in till Kalmar med mammsi. Ska kolla skor och väska, så vi får se vad jag kommer hem.med! ;) Mamma ska byta sin spruckna Iphonedisplay också. Iphone är ju kasst! kyss

dagens outfit

2012-02-19 @ 20:31:10
Svarta tights
Vitt linne
Svart kofta
För att få lite färg och piffa upp outfiten:
Blåa örhängen
Blå mariosvamp (halsband, gjort själv)
Blått armband från Pandora
Hatar att vara seriös på bilder då jag aldrig gör mig bra på bild men är jag oseriös har jag någonting att skylla på.. ;)

Bloggtips

2012-02-19 @ 20:17:09
Jag älskar att läsa bloggar och tänkte länka de jag läser dagligen. Rättare sagt, klickar mig in på varje dag. Sedan har jag hur många som helst som jag klickar mig in på ibland när jag får den tanken men nu riktar jag in mig på mina dagliga.
PonnySanning.se
JohannaGrant.se
CarlssonPaTaket.se
FridaHannah.devote.se
BiancaOlofsdotter.devote.se
FinchaCarter.blogg.se
JohannaGrant.devote.se
Gatess.blogg.se
IsabellaSims.blogg.se
Epicfaiil.myshowroom.se
Läste massvis tidigare men de flesta bloggar blir likadana när dem blir större. Tyvärr. Som ni märker är de flesta jag länkat mindre bloggar, förutom PS, Sara och Johanna.
Går ofta in på de som är på sidan av blogg.se ocks och om någon blogg länkat någon. Ja, så går det runt så! ;)
Kyssss

True words

2012-02-19 @ 17:52:00
Too often we don't realize we have until it's gone.
Too often we're to stubborn to say "sorry, I was wrong"
Too often it seems we hurt the ones closest to our hearts.
And we let the most foolish things tear us apart.
Too often we don't realize we have until it's gone.
Too often we're to stubborn to say "sorry, I was wrong"
Too often it seems we hurt the ones closest to our hearts.
And we let the most foolish things tear us apart.

Bak i tiden

2012-02-19 @ 15:53:46
Gick tillbaka lite i arkivet och det slutade med att jag satt och skrattade åt mig själv. Hur såg jag ut, hur tänkte jag där, varför skrev jag det..?
Jag har växt som person väldigt mycket på bara ett halvår, saker jag gjorde i somras kan jag tänka på nu med ett frågetecken. När jag då går tillbaka till förra årets januari så undrar jag om det verkligen är samma tjej. Samma häst, nästan samma kompisar, samma klass, osvosv.. Men om man ser lite mer in på djupet.
Gud! Haha, vet inte om jag ska skratta eller gråta åt mig själv. Men, så var jag då och det är bara att acceptera, right? ;)
image description
Sweetie, hoppas du har det bra i Stockholm, tänker på dig ♥

Solen värmer min kind

2012-02-19 @ 14:32:46
Förlåt för att uppdateringen har varit kass men har verkligen haft fullt upp hela helgen! Tänkte gå igenom den lite snabbt och hopaps att jag inte glömde någon eller något.
Fredag: Var nere på kron-hem för att käka- Philip kom- mötte Alex- @ kron- Therese kom - buss till köping- gå till Ludvig- inlåst på hans toa- kolla film- tjocka chips- somna mitt i allt - vakna - kolla How I met your mother avsnitt- prata om allt - Nolifea existenz- gå hem alldeles för sent - SOVA
Lördag: Vakna- åka till stallet- rida- smörja- rycka man- duscha- Bella, Fincha, Andrea kom hit- @Kron- film- melodifestivalen (KASST) - ta bussen med Peggen och Hugo till Rälla- film- Sov hos Hugo
Söndag: Vakna- mamma hämtade mig -Direkt till stallet- Rida- Smörja- hem ska duscha- käka- gå till kyrkan- Konfirmation möte ang. vår konfirmationavslutning + Berlin resa- hemma kväll med familjen- film- sova ensam för första gången sedan Tisdag (tack katt för att jag iallafall har dig inatt!!!!)
SÖTBILD!
Kyss :)

:)

2012-02-17 @ 19:09:31
Life is fucking good!
Min söta lillasyster och halva lillebror får klä detta inlägg. Väntar just nu på att Philip ska komma hit för att sedan gå ner till Krongården där jag var för en stund sedan men skulle hem och käka då maten inte var klar när jag gick. Tar ju faktiskt bara två låtar att gå därifrån hem! ;)
Nu är säkerligen Philip här närsom så ska ta och städa undan lite på mitt rum! Vill ju att det ska se fint ut.. PUSS!

KYSS MIG I RÖVEN, för jag är så himla mycket längre fram än dig

2012-02-17 @ 17:32:24
Dagens det-är-så-här-jag-är
Dagens outfit
Dagens facelook

Frågestund!

2012-02-16 @ 22:50:36
Fråga vad ni vill och jag svarar helt ärligt! Avslutas på onsdag. :) Ta er chans att fråga det ni vill veta! Alla frågor ska kommenteras i detta inlägg och kommer inte besvara några andra frågor fram tills onsdag. :)

sakerna jag fick i växjö <3

2012-02-16 @ 22:39:18
En klänning, dagbok, fyra tröjor (svart, vit, blå, randigå) pastell blåa byxor, påse te, liten "väska"/plånbok, paket till Andrea, trosor, body butter. Tack mormor & Mia <3

@bilden

2012-02-16 @ 09:56:49
Sitter och kollar på kläder tillsammans med Bella på bilden, haha! Hur mycket snyggt finns det egentligen?
Min söta vän ville ha en länkning och visst kan jag länka henne. Så klicka HÄÄÄÄR NUUUU!!! SÅ blir hon jätte glad när hon kollar sin statestik ikväll! ;)
Men för att få lite gjort ska jag nu stänga ner webbläsaren och skriva klart vad jag har gjort de senaste bildlektionerna.
Bella är nästlängst år höger på bilden. Bilden är från vårat alla hjärtansdag mys!:)

Finaste alla <3-dag kortet!

2012-02-15 @ 20:57:54
Jag älskar dig, alltid <3

Stolt över att jag är jag

2012-02-15 @ 17:11:22
Idag fick jag en kommentar som verkligen fick mig glad, det fick mig att känna att jag är så stolt över mig själv och mitt tänk. Jag försöker att alltid tänka på andra och "man kommer alltid längst på att vara visa att man bryr sig." Ser jag någon må dåligt så berättar jag för den att jag bryr mig. Jag vet att jag aldrig kan få någonting ogjort eller få bort någons smärta men jag kan alltid få en person att veta att jag tänker på den och bryr mig. Det hade jag velat veta i det läget, att jag har någon som bryr sig. Trots att man vet att folk runt omkring så är det väldigt lätt att glömma bort att dem bryr sig om en. Kanske kan jag även lyckas få den må bättre, åtminstonde för stunden.
Igår fick jag en kommentar av Johanna där hon berättade att min kommentar jag skrev efter allt som hände med hennes ponny Chaboukie, hade betytt väldigt mycket för henne. Den hade "varit någonting exra".
Jag skrev bara vad jag kände och varenda ord jag skrev kom rakt från hjärtat, att då få veta att det fick/får henne att bli glad får mig att må bra. Att mina ord kan få någon glad även i den mörkaste stund, det ger mig styrka. Jag älskar att göra andra glada.
Samma sak vid ett annat tillfälle igår när jag hade alla hjärtansdag mys med ett par vänner. Då berättade en av mina tjejer att när jag gått fram till denna och gett henne en kram när hon var svag, fick henne att må bättre och att just den kramen betytt väldigt mycket. Just då, precis där. Vi hade inte snackat på väldigt länge men hon är ändå min vän och för mig var det en självklarhet. Att se henne sitta där med tårar i ögonen och säga att hon ska hem, då tvekade jag inte en sekund på att jag var tvungen att visa att jag finns där för henne.
Om vi så inte snackat på en dag, vecka, månad eller år. För mig är vänskap väldigt mycket starkare än ett tags tystnad.
Jag kommer alltid, alltid, alltid vara där för folk i min omgivning. Vill inte såra någon, vem det än är, och älskar att sprida glädje. Få folk att skratta och aldrig snacka skit om någon -Vad som än händer.
Det förlorar man bara mest på själv. Kanske inte direkt men i efterhand.
Något år gammalt kort, min finaste ♥

Mysig alla <3-dag!

2012-02-15 @ 16:55:23
Igår hade jag en helt dunder mysig alla hjärtansdag! Mys med både vänner och pojkvän, så.. Bättre kunde det knappast bli! Jo, att få träffa min fyrbenta vän förstås men mamma åkte ut och gick med honom så han fick röra på sig iallafall.
Vi gick och köpte godis sedan mysade vi ner oss framför min tv. Grät lite, skrattade mycket, pratade om allt och ingenting. Mitt i allt tog vi oss en cupcake pause, dock var inte jag alls sugen efter allt godis man proppat i sig! ;)
Sista som gick, Andrea, stack vid nio. Vid halv tio var Hugo här, vi satte igång Titanic som Bella glömt här. Tog en pratpause mitt i filmen vilken var behövligt.
Somnade med hans arm runt mig och vaknade något sent. Upp och duscha, väcka Hugo med hårfönen och sedan iväg till skolan.
Med lite Lasse igång ska jag läs några bloggar. Puss fina läsare! Hoppas Ni fick en mysig alla hjärtansdag tillsammans med någon/några ni tycker om eller någonting smaskigt att äta. :3

Depression på facebook

2012-02-14 @ 16:43:33
De senaste två dagarna till idag, speciellt idag, har facebook bestått av "jag är så ensam på alla hjärtansdag" statusar. Detta har stört mig väldigt mycket. Vem har sagt att alla hjärtansdag måste spenderas med sin pojkvän?
Jag tar bjuder hem fyra grymma tjejer. Tillsammans ska vi kolla på titanic, äta rosa hjärtcupcakes och godis. Där hade jag gjort det bästa av denna dag.
Visst, nu kommer Hugo efter att dem gått och sover här. Men hade jag Inte haft Hugo hade inte jag börjat skriva om hur "Forever alone" jag är då jag har så fantastiska vänner och familj. Både mina vänner och familj är ju i mitt hjärta och visst heter inte dagen "för dig och din partner". Utan det är kärlek överlag och jag älskar mina vänner och familj. Eller bara det att få en kram och orden "glad alla hjärtansdag" under dagen gjorde min dag. (Använde ordet "dag" alldeles för många gånger i den meningen-jag vet!)
Jag älskar Hugo och skulle kunna skrika det över hela världen men mina vänner var där innan han var och dem finns där varje gång vi bråkar. Förhoppningsvis finns de där även när han inte kommer finnas där för mig längre därför anser jag att jag inte alltid kan välja honom framför dem.
Jag skulle ha spenderat denna dag, som de flesta med pojkvän, tillsammans med honom men det blev inte så pga olika anledningar och inte skriver jag någonstans om hur synd det är om mig. Tvärtom jag är jätte glad att få ha en myskväll tillsammans med några av alla fantastiska vänner.
Lyckas ju dessutom få in Hugo i dagen också. Om du inte har någon att tillbringa alla hjärtansdag med så är det bara att göra det bästa av det. Mys med din familj, skicka ett sms/ring till någon som betyder lite extra eller köp dig en påse geléhjärtan-Du har ju iallafall dig själv och livet!
Så... Snälla, SLUTA KLAGA PÅ DENNA DAG! Jag har hitills haft jätte mysigt med komplimanger, sms och en massamassa kramar!

Lånade min brors alldeles för stora Gant tröja. Mysigaste på länge! :3 Fick även en kommentar av min hemkunskaps lärare om hur fin den var och förra veckan om mitt örhänge jag gjort själv-she loveees me! :D

grym träning

2012-02-13 @ 22:58:03
Sitter i våran soffa med en varm kopp te, träningen gick kanon! Glömde berätta att jag innan den var på condis och fikade ned Andrea, mys! Matilda satt även med en stund. Snackade ut om allt och fick lätta lite på hjärtat... ;) Jag ska försöka få lite mer tid till datorn så ni slipper mobiluppdatering! Puss så länge och godnatt! SÖT <3<3<3<3

Favourite

2012-02-13 @ 16:59:00
All I know is that you're so nice
You're the nicest thing I've seen
I wish that we could give it a go
See if we could be something

I wish I was your favourite girl
I wish you thought I was the reason you are in the world
I wish my smile was your favourite kind of smile
I wish the way that I dressed was your favourite kind of style

I wish you couldn't figure me out
But you'd always wanna know what I was about
I wish you'd hold my hand
When I was upset
I wish you'd never forget
The look on my face when we first met

I wish you had a favourite beauty spot
That you loved secretly
'Cause it was on a hidden bit
That nobody else could see
Basically, I wish that you loved me
I wish that you needed me
I wish that you knew when I said two sugars,
Actually I meant three

I wish that without me your heart would break
I wish that without me you'd be spending the rest of your nights awake
I wish that without me you couldn't eat
I wish I was the last thing on your mind before you went to sleep

Look, all I know is that you're the nicest thing I've ever seen
And I wish that we could see if we could be something
Yeah I wish that we could see if we could be something

14 februari, vad är det då..? Någon som minns?

2012-02-13 @ 15:57:40
Satt idag på en lektion och pratade om att jag förra året skrivit här på bloggen att det varit den bästa alla hjärtansdag någonsin. Haha, åh, kommer ihåg hur mysigt det var! Alla var så glada, massa kramar överallt och så kommer jag ihåg att Ludvig gjort en hjärt-staty (?!) i slöjden som jag fick. Haha, så sött!
Just nu känner jag bara att alla hjärtansdag inte kommer vara någonting speciellt, ska kolla på filmer med ett par härliga tjejer och försöka hinna städa mitt rum tills dess. Det kommer troligen bli  jätte mysigt, på det ska jag även hinna rida..
Idag blir det träning, markarbete om jag inte räknat fel..? Ska nog gå jätte bra! ;) Vi hörs senare? Kyss!

"spelar ingen roll hur många gånger du säger att du älskr mig efter all skit du sagt"

2012-02-12 @ 22:53:01
Har varit hemma ca en timma nu och pappa överraskade med chips, godis och varm macka med köttbullar när vi kom hem, mysigt! Ska ta kort på allt jag fick för ni brukar vara intresserade..? ;) Märkte nu i efterhand hur mycket idag det blev i föregående inlägg. Haha, så fult!

huvudvärk

2012-02-12 @ 14:26:01
Har verkligen jätte ont i huvudetmen får väl skylla mig själv.. kommer hem vid tio ikväll så även idag lever bloggen på mobiluppdatering. Skulle träffatStina idag men hon var väldigt dålig så det blev inte så. shoppat med Mia idag, jätte nöjd! Just nu kommer jag komma hem med ett par byxor, en dagbok, tre tröjor, ett paket, en plånbok och en body butter rikare! HAPPY FACE!!!

underbara växjö

2012-02-12 @ 09:39:00
vill verkligen inte sätta mig på tåget tillbaka till incest Öland. För få bra männniskor och för mycket falska människor. -"det du inte vet om dig själv vet alla andra" Så många gånger man varit sviken av någon som stått en nära, men... "what doesn't kill you makes you stronger", right? :) Dessutom är det ju bara de som förlorar på det och inte jag!

tjuvtitt i min dagbok

2012-02-12 @ 08:34:00
tidsinställt.-

Grattis på Din dag Andrewa

2012-02-11 @ 16:59:04
Detta inlägg tänkte jag ägna till min fantastiska vän Andrea som har funnits vid min sida ända sedan jag flyttade hit, som var under påsken i klass tre! Jag undrar egentligen hur många dagar hon sammanlagt har lagt på att vänta utanför min port på mig.. HAHA!
Hon är verkligen underbar och en vän man kan lita på i alla lägen. Kan inte komma på någon gång hon svikit mig och då snackar vi (trean-fyran-feman-sexan-sjuan..) snart sex år! Med denna tjej har jag dunder sjukt mycket minnen, allt från att sjunga till från balkong till fönster då vi var grannar till att skämma ut oss med en bajspåse (don't even ask). Vi har sprungit runt i skogen och ätit oss spyfärdiga. Lagat världens godaste kottfärssås och pratat timtal i telefon. Skrattat till tårar för ingenting och bråkat om ett par kartonger, tvättat kläder i havsvatten. & vi har gjort så himlans mycket mer!
För ett par dagar sedan ringde jag henne alldeles för sent helt förstörd och som en riktig vän lyssnade hon på mina problem och fick mig att lägga på med ett leende och de sista tre orden det samtalet bildar världens finaste mening. Jag är så himla glad att jag har Andrea vid min sida och jag hoppas hon förstår hur mycket hon betyder för mig. 
Idag mina fina läsare är det hennes födelsedag och vad säger man? GRATTIS! :D
Döda mig inte nu pälskling!


image description
Hoppas du får en perfekt dag min vän!

go fika

2012-02-11 @ 14:55:44
Efter ännu en runda på stan tar vi oss en fika! Denna gången kom vi hem med en lite större påse innerhållande ett par byxor från Gina tricot! Vi hörs senare och just nu blir det bara mobiluppdatering, men det skadar väl inte? kyss!

första morgonen i växjö

2012-02-11 @ 11:07:34
Har varit på en liten shoppingrunda här i Växjö tillsammans med Alexandet och mormor. Har länge letat efter den "perfekta" dagboken/ skrivbok och ja, vad säger man? Kärlek vid första ögonkastet! ;) så även en liten födelsedagspresent till min kära vän som fyller år idag, GRATTIS STUMPAN! :D

Till dig Andrewa ♥

2012-02-10 @ 21:29:10

@ växjö

2012-02-10 @ 20:02:39
Sitter hos Mia och kollar på Ulrik munther på barnkanalen, Haha! Det var igång då vi har två små barn här men jag klagar inte- Ögongodis! :D
Åkte md min lillasyster med tåget till Växjö idag och imorgon kommer mamma med två syskon till! Stannar här till Söndag och dessa dagar ska jag fylla med lycka! Lovar. ;)

Förövrigt så fick jag största leendet idag tack vare ett meddelande på facebook. Fick veta att denna dunder söta tjej börjar på slottsskolan efter sportlovet! HUR GUTT :D?!
Old picture!

ont i varje kroppsdel

2012-02-10 @ 16:40:07
Finns nog inte ett ända ställe på kroppen som inte gör ont. Åhgud! I skolan idag hade vi "vinterdag" då får man välja mellan x antal saker att göra under dagen. Dumma som vi är valde vi vandring (?!) det var inte riktigt som i tänkte.. Trots att det var hur jobbigt som helst hade jag grymt sällskap! Fick även creed av en lärare att jag hade valt det då han "inte trodde det om mig". Då har han inte sett mig i stallet. ;) lägger upp lite bilder från dagen, dock visar bilderna den bästa sidan. Tro mig, hade hellre suttit i skolan!!

TRUE!

2012-02-10 @ 08:00:00

För feg, för vuxen?

2012-02-09 @ 22:36:49
Det är inte alltid lätt att försöka få ihop alla sina tankar i en text. Det kan lätt bli kluddigt och man kan läsa det fel men jag gör vad jag kan och försöker alltid göra mig bästa. Har inte riktigt alla tankar där de borde men ska även denna gången göra mitt bästa, för jag är väldigt trött på alla som inte klarar av att någon säger emot.
Det så här att jag alltid står för min åsikt och skulle aldrig hålla med någon bara för att. Någonting jag verkligen tycker är fel är att trycka ner någon eller komma med kränkande kommentarer. Detta hände idag. X sa till Y att "han är ful". Detta tycker jag är fel så jag sa att jag tyckte det var en väldigt onödig kommentar, lugnt och gjorde ingen större affär av det. Då fick jag en kommentar om att jag var "så vuxen". Tar det egentligen väldigt posstivt men denna person sa det som någonting negativt. Fick sedan höra detta ett par gången under dagen.
Nu är det så att jag vet att denna person inte menade någonting elakt mot mig utan han "skämtade" bara med mig men detta var bara ett exempel på vad som kan förekomma om man inte håller med alla andra.
Ett annat exempel var som ännu tidigare idag så satt vi på lunchen så fick jag en kommentar om att "tjejer inte ska rapa", då ställde jag frågan om det hade varit okej om jag varit kille. Det hade det såklart.
Varför måste jag vara fräsch, inte göra "äckliga" saker, osvosvosv bara för att jag råkar ha ett annat könsorgan?! Könsroller alltså.. Påtal om tjejer- Kolla denna video är ni snälla,efter att ni läst inlägget! ;) Åh, Anna♥!
.
Jag tycker det är äckligt fel av folk att komma med kränkande kommentarer. För vart vill man komma? Eller att säga någoting på ett nedlåtande sätt. Hur svårt kan det vara att bara vara tyst då? Dessutom är det fegt att snacka negativt om någon som inte kan försvara sig, detta är även någonting jag säger varje gång jag hör någon säga någonting elakt/negativt om en person som inte är där. Missförstå mig inte, det är inte okej att säga någonting elakt om personen är närvarande heller. Men på något sätt tycker folk det är enklare att snacka om någon utan att få motargument av den. Det märker vi speciellt med tanke på all nätmobbning som förekommer.
.
Vart jag ville komma med inlägget var att jag är så himla trött på all skitsnack överallt! Kan man inte bara få vara sig själv utan att folk ska komma med massa åsikter om vad man har på sig, att man har håret sioså, att man har en finne just precis....DÄR! Tro mig, jag kollade mig i spegeln i morse och jag vet om finnen jag har i pannan. Jag vet om att jag har en randig tröja, jag vet om att jag har håret plattat eller vad jag nu har som man tydligen var tvungen att påpeka. Jag visste om den/det långt innan jag fick höra det av någon annan och precis så är det med alla andra. Men nu är jag alldeles för trött för det här och det blev säkert något grammatik eller stavfel men somsagt- är väldigt trött. Fick ändå min åsikt ner skriven och tror det är vädigt många som håller med även om dem gör samma sak, medvetet eller omedvetet. Nu säger jag godnatt.
Love and peace!

-Soligt och härligt!
Vill bara avsluta med att nej, jag är inte felfri på några plan. Jag gör också fel och yttrar fel ord. Men jag tänker alltid, oftast*, ett steg längre innan jag öppnar min mun eller när jag skriver.
"Skriv aldrig någonting du inte skulle kunna säga face-to-face, framför en stor publik"

"en gång i phuket"

2012-02-08 @ 21:21:03
hemkommen efter grymt rolig bio, namnet på filmen hittar ni i rubriken. Åhgud vad jag skrattade igenom hela filmen tillsammans med Ellen och hennes mamma, Ludvig kunde tyvärr inte komma som var planerat först. Men det gick lika bra med Ellens mamma! Nu ska jag plugga och gråta lite till "livet blir bättre" på tv! Go kväll! Bild på mig och fina Bella idag i skolan. Fina vänner jag har <3

"clark clarksson"

2012-02-08 @ 16:12:22
Ska ner och köpa lite choklad med min kära vän efteråt klär jag på mig varmt och åker sedan ut till stallet. Sedan blir det snabb dusch för att se på bio med två vänner, åh så mys! Var länge sedan jag gjorde någonting med dem. ♥
Satt idag på idrotten och tänkte på vilken grym klass jag har! Skulle kunna leva med dem alla en hel vecka, dag ut och natt. Finns ingen jag skulle ha tråkigt med-åh, vilken tur jag har som alltid har hamnat i sådana klasser. Inga bråk och grym sammanhållning. Lovely!
Dock är inte Ellen med på bilden och killen längst ner i högerhörnet är "utbytt" mot en annan kille. Men ja, detta är 8D!

såhär kan det sluta

2012-02-08 @ 10:34:58
Gjorde min ena mario svamp till ett örhänge, visst blev det gulligt? :D Haha! Fick faktiskt possetiva kommentarer av lärare igår, haha! Åhgud vad jag lät fjskis. Förövrigt är jag tillsammans med resten av min klass verlycklig över att svenskaprovet och simningen idag blev inställt! Lovely!

duscha och plugga

2012-02-07 @ 22:35:11
Har ryckt upp mig lite och bakade. Gjorde hemma gjort B&J, nästan godare än originalet! Då är det då allt bra.. ;)
Men ska ta mig en dusch och sedan plugga till provet imorgon. Puss!
Visste ni att jag verkligen älskar att göra pärlplattor? Trodde väl inte det.. ;)
Hemlig hobby!

Lasse Lindh ♥

2012-02-07 @ 20:40:08
2011s räddare, 2012s bästa. Hans texter och hans musik -hela han är kärlek.

värdelös dag

2012-02-07 @ 20:14:20
Eftermiddagen har spenderats under ett täcke i ett mörkt rum. Fml.

Åh vad jag älskar dig mitt finaste!

"When you judge others, you do not define them, you define yourself"

2012-02-06 @ 19:42:06
Har varit med Andrea på Ica då hon skulle köpa hårfärg och behövde hjälp med färg. Slutade med en färg jag själv gärna hade haft men tror den blir för mörk till mig. Trivs verkligen jätte bra som brunett, dessutom har jag fått hur mycket possetivt som helst och det blir man bara ännu gladare över!
Visst, det har varit personer som kommit med kommentarer om att jag var snyggare i blondt och passar bättre i det, osvosvosv.. Men det possetiva har vägt över väldigt mycket! Det är väl dessutom min åsikt som räknas? :)


En osminkad tjej måste verkligen tipsa om denna choklad! Marabou's nya smak med saltlakrits. Bland favoriterna helt klart! Så, tycker du om saltlakrits borde du testa direkt!! Mmmmmh!

shopping tur med mammsi

2012-02-06 @ 18:13:11
Gick ut en stund med massa kläder för att köpa ett par saker med min kära mamma. ("Staden"/affärerna ligger ungär 200 meter från vår ytterdörr) Vi köpte svarta och vita pärlor och ett par ljus till mitt rum. Dessutom kollade vi på lite saker som förhoppningsvis kommer bli senare köp som passar perfekt till mitt rum! Så jag hoppas på att det snart kommer hänga på någon av mina fyra väggar.
Men nu ska jag klä på mig någonting skönare, kyss på er från en sjukling!
Mitt H ♥

illamående

2012-02-06 @ 11:21:02
vaknade och mådde inte alls bra, så stannade hemma.. har alldeles för mycket frånvaro nu. ÅNGEST! Aja, kollar på lite film och tycker allmänt synd om mig själv...love life! ;) hade sjuka drömmar inatt också, att jag dog oskit.. men jag levde ändå och tröstade alla. sjukt!! slänger upp en bild på min överdrivet pigga ponny för ett par dagar sedan.

Try to find the perfect girl

2012-02-05 @ 23:06:46
Ända sedan vi tjejer var små har vi fått en bild på hur vi ska se ut och det vore lögn att säga att media inte påverkar hur "man som tjej ska se ut". Som små fick vi leka med barbie dockor, vilket jag aldrig kommer låta mina barn leka med, som har en midja som en femåring och bröst som jag-vet-inte-vem, långt blondt hår och långa smala ben. Hur nu alla dessa saker kan gå ihop.
Stod idag och kollade på mig själv i spegeln. Visst skulle jag kunna äta mindre godis för att bli smalare och visst skulle jag kunna hoppa över den där mackan innan middagen. Men kommer jag bli en bättre människa om jag vore smalare? Eller en sämre om jag gick upp 5 kilon till? Jag trivs med en godisskål brevid mig när jag tittar på film och jag trivs med den vita mackan med ost och extra saltat smör.
.
Såfort man kollar på bikinis etc så är modellerna sjukt smala men vi har inte en aning om vad som ligger bakom det. Photoshop fix, svältning, tablettätande eller vad som nu faller dem i tanken. Med tanke på vad som finns nu förtiden vet man ju aldrig vad som ligger bakom de kropparna.. Såklart finns det människor som är naturligt smala och har svårt att gå upp i vikt men jag tror verkligen inte alla modeller har den "turen", som jag tror man skulle kalla det i det yrket.
.
Om man söker på "bikinis 2012" på google och väljer att visa bilder så ser nästan allihop lika dana ut. Väldigt smala, speciellt runt midjan, lagom stora bröst, inga celluliter, inte en finne någonstans, inte ett ärr, osvosv.. Man kan inte hitta något fel alls. Sådant som varenda människa har, vad det nu än handlar om. Jag är väldigt säker på att alla har en svaghet, ett komplex. Om det nu handlar om celluiter på benen, finnarna i pannan eller det fettiga håret så finns det någonting man inte tycker om med sig själv. Sedan är det upp till var och en vad man vill göra med det. Gömma sig, svälta sig, sminka över eller helt enkelt acceptera det.
Vad gör det om mina lår går ihop när jag står upp så länge jag är jag? Om dem trycks mot varandra eller om jag har en decimeter emellan så är jag lika perfekt ändå-för att jag är jag och du är du. Med en finne i pannan eller celluliter på benen.
.
Jag verligen älskar att läsa bloggar med framåtriktade tjejer som har självförtroende, jag tycker det är väldigt viktigt att ha god självkänsla. Dock vet jag att det är många tjejer i vårat avlånga land som inte har det och jag önskar verkligen att jag kunde hjälpa till att stärka det hos de som behöver. Då alla är är bra, precis som de är. Tyvärr förstår inte alla det.
Alla små saker är början på någonting stort så ett tips till er som läser, ge dig själv en komplimang varje gång du tittar dig i spegeln. Ja, jag har sagt det tidigare men det hjälper mer än vad man tror.
Tänk på att man aldrig kan se ut som media tycker att man ska. Längst kommer man på att vara sig själv i alla lägen, för det är då du lär känna de som tycker om dig som du är och tycker att just du är perfekt.
Innan du börjar älska någon annan-lär dig att älska dig själv och tänk på att dina starka sidor stärks av dina svagheter. :)

Living young, wild and free

2012-02-05 @ 21:06:04
Haft en dunder mysig kväll med två av mina favorit brudar. Barnkanalen var igång på tvn och vi hade dipp tillsammans med morötter (♥) och choklad. Mys!
Känner att jag har så mycket att skriva men orkar aldrig sätta mig ner och skriva ut mina tankar. Har dessutom tappat skrivförmågan, kan inte alls formulera mig och raderar bara mening efter mening. Men det kommer nog tillbaka snart, förhoppningsvis!
Just nu behöver jag ta mig en lång dusch, känner mig verkligen jätte äcklig. Torr om händerna och håret är åt alla håll= äcklig känsla. Dessutom måste jag ladda min mobil och även plugga. Egentligen skulle jag även behöva vika alla mina rena kläder och lägga i dem i garderoben och lägga smutskläderna bland smutstvätt.
Jaja, man har alltid en massa måsten, right?
Tycker det är så härligt att man ser de lätta snöflingorna.
Imorgon tänkte jag försöka pallra mig upp lite tidigare innan skolan så jag hinner lägga in ett par tidsinställda. Kan verkligen inte lova men ska göra vad jag kan!

nattligt besök

2012-02-05 @ 16:01:53
bara en stund innan jag tänkte lägga mig och sova bestämdes det att Hugo skulle komma och sova här. Satte igång en film och jag somnade ifrån honom, haha, stackarn! Tydligen kunde han inte heller somna för att jag låg och snarkade..
li
HAHAHOOEMEMMIMIMI, sötare får man leta länge efter! Ska alldeles strax möta Andrea. Ikväll blir det vår mys kväll som vi har varje söndag. Morötter, dipp och ponnyakuten! Underbart!

videon med flest visningar

2012-02-05 @ 00:21:29
vad länge sedan! Vi har alla tre förändrats väldigt mycket och tyvärr umgås jag inte med någon av dem som jag gjorde då. Videon får mig verkligen att skratta så att tårar rinner, mest bara för att vi var så himla tråkiga men tyckte vi var roligast. Den är, tycker iallafall jag, värd varenda sekund.
Vill bara säga det också-jag har vuxit väldigt mycket. Kan verkligen sitta och fundera på vad jag tänkte..-Åhgud!
Emma & Fincha, vad tänkte vi? :')

"-jag vill att det ska komma en våldtagare
-Jag hatar min röst!"

dog i trappan

2012-02-04 @ 21:25:35
Trillade ner 5-6 trappsteg, slog i båda armarna och slängde mobilen i väggen så luckan, skalet och batteriet flög åt olika håll... FuckMyLife.
Har kollat på melodifestivalen med min familj och snackat med Andrea under varje låt, vi har kommit fram till både det ena och andra. SEAN BANA- VAD F'N GÖR HAN I MELODIFESTIVALEN? skandal. Ska aldrig mer kolla på skiten. Det är barnprograms varning på det faktiskt.
För att lätta upp stämningen i detta inlägg lägger jag upp bild på hur mitt hår slutade. Ni har ju sett helhet men tänkte gå emr ingående på färgen, låter inte det bra? :)
Flätan är ful, jao

frågar man inget får man inget veta

2012-02-04 @ 19:29:46
Svar: NetOnNet.se! :)

Underbara mage, kan du inte sluta göra ont?

2012-02-04 @ 18:53:17
Åkte hem från Hugo vid tolv, duschade och klädde på mig varmt. Sedan gick jag iväg med hela familjen -storebror och katt till pulkabacke. Vi grillade korv och det var allmänt jätte mysigt! Dock tyckte Bella, vår hund, att det var väldigt orättvist att inte hon fick korv så hon tog saken i egna tassar... ;)
Efter tre timmar var vi hemma igen, åkte då direkt till stallet och nu är jag äntligen hemma i värmen.
Återigen har jag en hel drös med bilder som jag knäppt med min kära kamera, bilden ovanför är helt oredigerad. Så himla härlig! Känns som någon hällt mjöl över allting!

Min fredags kväll

2012-02-03 @ 18:09:31
Åker med bussen om en timma till Rälla. Där världens bästa pojkvän och vän bor. Blir troligen massa mys och skratt med dem. Snöar återigen och har gjort hela dagen.
Tröttsamt. verkligen. Men måste duscha och fräscha till mig efter att ha gått i snöstorm hela dagen, typ.
Känner hästlukt överallt. Finns ingenting bättre. ♥ eller jo... killparfym kanske?
Världens bästigaste kombination!

"Hugo älskar Amelia"

2012-02-03 @ 17:16:13
Klicka på play så kommer detta inlägg ge mer känsla, det lovar jag. Sötaste låten på länge.


Du är mitt allt och världens finaste

2012-02-02 @ 21:18:51
Du målar alla mina dagar med färg, utan dig hade mitt liv varit alldeles grått

Mobilskal

2012-02-02 @ 20:44:17
"Blingskal" har jätte snygga mobilskal och skärmskydd till din Iphone och ett par samsung modeller! Det är helt värdelöst att hitta snygga Samsung skal. Lyckades faktiskt hitta ett till min, men det är en annan hostoria.
Billiga men snygga och även märkesskal för den som vill lägga lite mer på att skal! Klicka bara på länken över min header! Du kommer inte ångra dig, och isåfall, förlåt mig. ;)
"Vi ämnar att erbjuda de mest unika och glittriga skalen till just din telefon. Som en extra tjänst skickas det alltid med ett passande skärmskydd till alla skal. Blingskal.com hoppas vara det självklara valet för dig som vill visa din unika personlighet med hjälp av olika mobilskal! Vi har kunder i hela Norden och ger alltid snabb, fraktfri leverans."

Söt

aldrig sett så mycket snö'

2012-02-02 @ 15:56:43
Kan inte med ord beskriva hur mycket det snöar och hur mycket det har snöat. Det är helt sjukt på så kort tid!
Bara inom 50 meter från vår skola så låg det tre bilar i diket, jag kunde inte cykla hem utan var tvungen att dra cykeln och försöka hitta de enklaste vägarna. Det var verkligen inte det enklaste med tanke på att man inte såg någonting! Under morgonen fick även hela skolan strömavbrott men den kom tillbaka efter bara ett par minuter, tyvärr. Annars hade vi nog fått gå hem då vi går i "baracker" för våran rikiga skola håller på att byggas om och utan el hade de kyllts ner.
Vi får se om det blir någon skola imorgon. Som det ser ut nu så skulle jag inte tro det men vi får hoppas på det bästa!
Jag ser det snöar, jag ser det snöar

Ehm... chacha bitches!

snöstorm & strömavbrott

2012-02-02 @ 08:23:48
brb dö

"Lillebror, jag skyddar dig!"

2012-02-01 @ 22:57:17
När jag råkade ha kameran i handen så började mina småsyskon be mig att fota dem. Dock så fick jag aldrig känslan i bilderna och la ner alldeles för lite tid på att få dem bra. Nu i efterhand så tog jag vara och ökade på bruset dessutom fixade lite med ljuset på datorn, vilket jag egentligen inte gillar men var verkligen tvungen idag. Visst fick bilderna lite charm ändå..? :) Trots den kassa kvalitén.
.
Förörvrigt har jag idag haft fullt upp hela tiden! Först skola, slutar tjugo över tre, halv fyra vara i kyrkan, slutar konfirmationen vid sex, tjejgrupp vid sex, slutade halv åtta, vid kvart i åtta var jag och Therese hos Isac.
Gó eftermiddag minst sagt!

Min minsta älskling är alldeles för söt!

skräckfilm<3

2012-02-01 @ 20:19:27
ligger just hemma hos Isac i hans goa säng och kollar på skräckfilm med han och Therese. Dock undrar jag om de verkligen kollar... ;) Haha! vi hörs sedan, kyss!
RSS 2.0