mat

2012-03-31 @ 18:45:58
Lördagsmiddag med hela familjen och våra älskade gäster! Muuuums!!

Visste ni att jag..

2012-03-31 @ 17:30:06
... Ansers som dum och korkad av väldigt många men är faktiskt väldigt smart. Om jag bara koncentrerar mig tillräckligt och hittar ett intresse i det.

... Är en sjuk tävlingsmänniska. Ger jag mig in i någonting klarar jag inte av att förlora/misslyckas.

... Måste ha kontroll över saker. Till expempel står alla mina flaskor i storleksordning. Störst längst bak och minst längst fram, endast för att jag ska kunna se allihopa.

... HATAR DAGENS VÄDER. döda.

Bild på Ida, mig och Bella under vattnet i badhuset idag! Tro mig- det är inte enkelt att vara vacker under vatten.. Eckligchey

"Förlorar du hoppet förlorar du allt"

2012-03-31 @ 14:42:00

Rödtopp'

Skedning

2012-03-31 @ 12:37:00
Delade säng med Ida inatt. Vi var nere på kron igår vilket var det segaste på länge. Sedan gick vi hem för att kolla på skräckfilm och sedan somna medans den fortfarande var igång. Vilket gjorde att vi kollade klart på den nu i morse. Efter att den var slut och vi ätit frukost kom Bella hit. Nu spelar Timbuktu (Hon rättade mig, skrev först kapten röd-skam!!!)  medans Bella läser över min axel, Ida stack hem för att hämta badkläder. Jag och mina två vänner ska nämnligen till badhuset och simma.
Efteråt åker jag ut till stallet och rider min överpigga och ännu gladare ponny. Dock blåser det jätte mycket så stannar nog på gården idag!

Har träningsverk i hela kroppen idag!! Gjorde 120 situps igår, har nog aldrig gjort så många situps på en gång tidigare. Dessutom uppvärmning som är jobbigare än mycket annat, armövningar med tyngder, osvosvosv.. Tro mig, de pumpar en tills det inte finns någonting kvar. Men känslan efteråt slår mycket!

Kvällensplaner ser just nu ut att bli tältning. Vädret säger att det ska bli jätte kallt, snö på vissa platser (?!) så vi får se vad som händer! Bra blir det nog i vilket fall.

Nu ska jag ta tag i mitt liv. Har en hel del att göra idag. Önskar er alla en mysig Lördag!

Btw så blev jag faktiskt rödhårig! Eller, hade förväntat mig mer rött men är jätte nöjd! Livet är för kort för att inte våga!

hinner endast

2012-03-30 @ 21:01:08
Hinner bara säga hej och då, för nu ska jag iväg igen! Åkte skolbussen ut till stallet, två timmar senare ta bussen tillbaka (=stress), hemma för att packa om väskan på fem minuter, springa bort till boxningen, träna, hem en och en halvtimma för att äta/duscha/fixa mig och nu iväg för roligheter! Eller rättare sagt mys nere på kron med diverse människor.
Vi höres senare och jag är medveten om att uppdateringen bara blir sämre och sämre men jag hinner verkligen inte.. Trevlig fredagskväll på er!

Jag och min snygga vän Oscar på fysiken! Pussssss

good bye

2012-03-29 @ 17:41:06
Vad ska jag göra nu..? ;) Kan bara säga - Byebye lovely brownie<3

paniken...

2012-03-29 @ 15:55:32
... Som uppstår när ett väldigt personligt utkast råkas plubliceras. :'o Mini hjärtattack.

Boxning, kul, verkligen

2012-03-28 @ 23:01:25
Dagen har varit fullspäckad! Idrotten idag spenderades i badhuset. Livräddning, simning, dykning och fritt. Var först lite tveksam på om jag skulle vara med men ångrar inte at jag valde att vara det. Haha, gud! Min klass är fantastisk! Kan ha så jäkla roligt med dem alla. Lite snabbt avsminkad (alltid lika fint med mascararanden liggandes under ögat), backslickhår (ni vet sådär fint det bara blir när man badar)  och allmänt jätte ovacker fick jag höra att jag liknade piff & puff, tackar för den! ;) Tydligen jätte söt. Haha, fin räddning min vän!

Sedan direkt till konformationen, hann inte ens hem och vända. Lagom lugnt med en historia som verkligen berörde mig. Usch, hemskt vad saker kan gå fort!! Annars så hände det inte så mycket förutom att jag fick kommentarer om hur jag äter banan. De är faktiskt godast i mitten, visst?

Efteråt, eller rättare sagt en timma innan konformationen slutade egentligen, stack jag bort till boxningen tillsammans med Andrea och Bella. Har faktiskt planer på att gå kvar där. Inte för att jag vill lära mig att boxas egentligen utan mest för den grymma träningen! Det var verkligen sjukt jobbigt och tror det ger mer än gymmet. Hade lust att sätta mig och gråta. Haha, okej, överdrift! Var hemma kvart över åtta och planerade morgon dagen! Stallet och sedan får jag se om det blir gymmet eller en spring runda.
Tror jag dör närsom helst nu så ska ta och krypa ner under mitt varma täcke. Bara duscha först för tredje gången idag..
Godnatt!

Förjäkla söt bild på de två minsta i familjen Degerman, syskonkärlek ♥

Detta förtjänar jag!

2012-03-28 @ 20:54:07
Pannkakor med både sylt och sirap! Varit på jordens jobbigaste pass, berättar mer swnare!

just like this

2012-03-28 @ 08:55:47
Now and then I think of when we were together
Like when you said you felt so happy you could die
Told myself that you were right for me
But felt so lonely in your company
But that was love and it's an ache I still remember

You can get addicted to a certain kind of sadness
Like resignation to the end
Always the end
So when we found that we could not make sense
Well you said that we would still be friends
But I'll admit that I was glad it was over

But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened
And that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger
And that feels so rough
And you didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records
And then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know
Now you're just somebody that I used to know
Now you're just somebody that I used to know

Now and then I think of all the times you screwed me over
But had me believing it was always something that I'd done
And I don't wanna live that way
Reading into every word you say
You said that you could let it go
And I wouldn't catch you hung up on somebody that you used to know...

But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened
And that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger
And that feels so rough
And you didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records
And then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know

I used to know
That I used to know

nästa gång jag bli singel ska denna upp på min vägg!

2012-03-27 @ 20:26:49

Det är inte vi det är fel på, det är blandningen av oss

2012-03-27 @ 18:07:00

Blond
Sminkälskare
Yngre
och
väldigt mycket dummare.

"Det är inte du som är galen, det är världen som är sjuk"

2012-03-27 @ 16:03:16
Har än så länge inte så mcyket att säga, har endast hunnit komma hem från skolan. Om skolan finns inte särskilt mycket att berätta, lugn dag. Ingenting har brytit schemat så att säga. Det ända nämnbara är att vädret är älskvärt!! Går knappt att förstå att det bara är slutet av Mars.

Annars så vet ni att dagens schema består av ridning och att springa en runda. Dock vet jag inte om det blir någonting av det sistnämnda då jag har ett prov och ett läxförhör imorgon. Behöver verkligen plugga på dem båda.. Tyvärr. Tycker det suger väldigt mycket att skolan tvingar mig att välja bort saker på fritiden. Vi går ju ändå lite mer än sju timmar i skolan varje vardag. Kan man inte få in allting där..?
Ska försöka få till det med skjuts till stallet också, hur jag nu ska lyckas med det.

Nu kommer jag verkligen inte på någonting mer att berätta, blir dock väldigt irriterad på en del människor. Även om jag försöker att inte lägga energi på negatvia saker. Kan man inte bara betee sig vettigt?


Bildbrist, jag lovar att ändra detta inom kort!! Vet själv hur drygt det är att se samma och samma bild hela tiden.

träning

2012-03-26 @ 22:56:00
Direkt efter skolan stack jag iväg till gymmet. Sedan hem en snabbis för att åka ut till stallet. Markarbete stod på schemat denna måndag. Tränar för Ann (aka Bella) varje måndag och då är det varannan markarbete blandat med banhoppning. Sedan tränar jag varannan vecka dressyr för en tränare vid namn Lena. Bara för att klara upp det lite för er. Kan gå in lite mer om mina tränare, de jag har tränat för, någon dag om det vore intressant. :)

Tanken var att jag nu efter träningen skulle ut och springa en runda. Dock blev det inte så då jag plockade ur min väska och kom på hur många läxor jag har som jag behövde göra. Slutade med att jag låg på golvet och klagade över skolan. Mamma lyckades få mig på bättre tankar ganska fort och peppade mig till att plugga! Så, lite fick jag i alla fall gjort.  Med hjälp förstås ♥

Ska ta hand om mitt hår som just nu är uppsuttet i en handduk. Ska även smörja in mina torra händer. Seriöst, hatar att vara torr om händerna!
Godnatt!

söt!

En söndags historia...

2012-03-26 @ 16:32:51
Först... Mumma! Våfflor med tanke på vilken dag det var-VÅFFELDAGEN!
Sedan en go dusch
Geggande in håret i detta:
(Ska tydligen vara skit bra, kan skriva om den senare i ett inlägg)
och...
Sedan var det att krypa ner under ett täcke för att dela säng med H under natten. Sedan upp för då var det redan Måndag igen!

mm, ok... HE-HE

2012-03-25 @ 17:11:15

words

2012-03-25 @ 14:36:36
"If a girl ever steals your man, there's no better revenge than letting her keep him.
REAL man can't be stolen.

"Good girls go bad
because bad boys don't threat them right"


Menar inte alla och visst är det även tvärtom i en del fall.

älskvärd helg

2012-03-25 @ 14:26:18
Natten till idag spenderades, som jag sagt tidigare, i ett tält. Tydligen var det kallare i natt än natten tidigare men det kände inte jag.. Jag vaknade endast en gång denna natt av att jag frös medans både Alvin och Ida tydligen hade frysit jätte mycket. Haha, ja, jag vill att ni ska antecka det!
Vi somnade väldigt tidigt så tanken att grilla natt käk försvann och korven vi köpt blev i stället frukost. Minst lika bra, nästan. Förutom att potatismoset hade blivit jätte äckligt under natten.

Tanken var idag att jag skulle gå till gymet men hinner icke det nu utan tar en jogging rund med Andrea i kväll istället! SKa alldeles strax ut till stallet. Ska bara fixa till mig lite, ser förskräcklig ut! Hade fläta i går kväll (lockigt hår), gummibandet gick sönder (blev tvungen att ha det utsläppt), låg i morse ute i gräset (löv/mossa i hela håret) = trollhår. Luktar dessutom rök efter grillningen, så känner mig sådär halv fräsh ska jag säga er!

Haha, kollade lite gamla bilder i akrivet och hittade bland annat denna. Våran första tävling tillsmamans. Tror faktiskt det är en LC, ser sjukt litet ut men hoppade LC/LB för att jag var tvungen att sätta en nolla i LB:n till championatet jag sedan skulle starta honom i. Fick för övrigt en nolla i LB:n och ett nedslag i LC:n.
Gud vad vi båda har förändrats!!

Solen skiner och jag är fanimej lycklig nu! Tack Elsa för din kommentar, det värmer verkligen ♥! :)

tidsinställda

2012-03-24 @ 20:56:00
Nu när jag ända har lite tid för mig själv och kan låta tankarna sprudla så gör jag ett par tidsinställda, så att det åtminstonde kommer någonting intressant när jag inte har tid att uppdatera. Eller, jag vet ju inte vad ni tycker är intressant men ja.. Haha, någolunda långa inlägg. Kan kalla det, läsvärda..? ;)

Är så himla sugen på att ut och fotografera i det fina vädret någon dag men har för tillfället inget dator att lägga in dem i. Vilket förstör väldigt mycket. Har även en hel del planer med mitt rum, har ändrat en himlans mycket just nu. Ska visa er! Vad vill ni helst ha, bilder eller video? Berätta, det är inte särskillt jobbigt att kommentera. Dessutom får ni jätte gärna berätta vad ni vill läsa om!

Kan även berätta för er att Hugo kommen inte nämnas i bloggen särskillt mycket alls just nu. Det är så lite knas mellan oss och vi vet nog inte riktigt hur vi ska ha det, haha! I alla fall så är vi återigen tillsammans. :)

Kvällensplaner är tältning igen! Helt okej att frysa ihjäl i ett tält i Mars månad..? Nej, men väldigt värt! Skojar inte om jag säger att jag låg och hackade tänder hela natten till idag. Men samtidigt är det så mysigt att det inte går att låta bli. Kortspel och godisätande under en massa täcken- jag överlever det frysandet ;)

Nu ska jag fixa håret och sätta in pommes i ugnen till mina syskon, ombyte väntar också! Vi höres senare! (När jag skrev detta var klockan halv sex)

dör jag nu dör jag lycklig

2012-03-24 @ 17:33:06
Fredagsvällen spenderades lite överallt och avslutades i ett tält tillsammans med mina vänner Ida och Alvin! En kväll och natt som man förklaras med tjock och en massa skratt. Vaknade med att jag säger "SKA JAG DÖDA HAN?" och slår min knytnäve mot Ida. Skrattar bara av att tänka på det!!
Sedan har vi en hel del meningar från kvällen jag undrar vad de kom ifrån och som även de får mig att skratta såhär i min ensamhet.

Sitter nyduschad i shorts och linne i min brors rum. Hemma helt själv och lyssnar på musk och är lycklig över hans ljud. Tro mig- jag klagar icke!
Mamma är på jobbet, Alexander hos en kompis och Anton ute med dem minsta. Pappa har flyttat tillbaka till Växjö och Bella har fått vingar. Visst känns det tomt men jag är glad för dem bådas skull. Pappa är fortfarande pappa och jag hoppas att han nu kan bli lycklig igen! :) Dessutom kommer det göra det lättare för mig att åka till Växjö och hälsa på min saknade släkt och vänner. ♥ I skrivande stund snackar jag faktiskt med en gammal vän från Växjö. Haha, stör mig lite på hur dem snackar! Stör mig med kärlek. ;)

Jag vet att uppdateringen har varit väldigt kass senaste tiden och kan inte lova att den kommer bli jätte mycket bättre men jag ska försöka! Har väldigt mycket i skolan, stallet, övrig träning och där i mellan försöker jag få in vänner. Får panik och grovt dåligt samvete när jag får "men du hinner aldrig träffas.." sms. Jag försöker, det gör jag verkligen!! Men jag ska äta och sova också, det är minst lika viktigt. Veckans planer ser ut såhär:
Måndag- Gym, träning
Tisdag- Rida, jogg
Onsdag- konfa, gym
Torsdag- Jogg, rida
Fredag- Rida, roligheter
Lördag-Rida, gym, roligheter
Söndag-kyrka, rida (x2) jogg
Vi slutar skolan varje dag tjugo över tre, förutom måndag då slutar vi en timma tidigare. Då ska jag även kvällstid få in plugg och vänner. Vill inte klaga för det finns säkerligen de som har ett tajtare schema än jag. Men det finns även de som inte förstår att det är väldigt svårt att alltid ha tid.. Vill verkligen utvecklas i ridningen och vill orka allting och då krävs det mer träning än endast ridningen.
Från och med nästa söndag har jag roliga planer i hästväg, kan tyvärr inte avslöja dem än men roligt ska det bli!!

Tycker det är lite snyggt att mina nya skor matchar min väska! ;) Skorna från SVEA och väskan H&M.
Tidigare i veckan var jag som jag har sagt på en föreläsning/pepptalk/mental träning för Maria Kehagia, hon var grym! Har varit på en liknande tidigare för en annan så har redan varit inne på de tankarna hon snackade om. Det är verkligen galet vad mycket ens egna tankar har för effekt på det man gör.
Ingen mindre än min egna mamma är grym på pepptalk, hon får mig verkligen att se saker från en annan vinkel när jag är ledsen över någonting. Jag älskar och är stolt över dig mamma! ♥ Förutom när mina killkompisar säger att du är snygg.. Haha!


Mobilbild från skolan, här avsitter vi en hel del varma raster! Vi har ett stenkast ner till havet från våran tillfälliga skolplats. Just där jag tog kort är det inte så fint men annars är det.

Avslutar inlägget med en bild på mig och min trogna vän Andrea, en vän för livet ska jag säga er! Körde för ovanlighetens skull på mittbena den dagen bilden togs. Hiss/Diss? :)
Även denna är tagen nere vid vattnet på en rast. Trevlig lördag hälsar jag er!

Dagar som dessa ångrar jag det som hände den sextonde September

2012-03-24 @ 15:21:37
Fin bild på mig och min underbara vän Therese. Har haft en sinnes sjukt rolig kväll/natt och idag väntas en till! Tjatar på Alvin och Ida att de borde följa med deras ensamma vän till stallet en det er ser ut som att jag blir själv, haha! Aja, lika glad är jag. :) Håll i hattarna, det går bra nu!!

jag vill inte låta deprimerande men... detta var inte vad jag vill att stjärnorna ska säga nu

2012-03-24 @ 13:36:39

KLAR

2012-03-22 @ 15:16:45
Är nu klar med mitt svenska arbete och jag är jätte nöjd! Vi skulle göra ett reportage med valfritt ämne. Valde då nätmobbning och intervjuade ingen mindre än Linn Olsson över telefon!! Hur häftigt? :D var väldigt nervös men det gick bra, Linn är verkligen jätte trevligt. Nu ska jag ha kvarsittning.. -.- Höres senare!

"I get jealous, mad, worried and curious. But that's only because I love you so much and I don't want to lose you"

2012-03-21 @ 17:47:11

Har en hel bok att berätta så vart ska jag börja?

2012-03-21 @ 16:25:12
Natten till måndag kollade jag världens äckligaste skräckfilm med Alvin och Ida. Haft en jädrigt rolig helg med dem två. Har en film från helgen som får mig att skratta lika mycket varje gång, dock mest för våra skratt som kommer i slutet. Tyvärr så kan jag inte lägga upp den här.
.
Senare på måndagen vaknade jag upp brevid Ida, hoppade direkt in i duschen för att sedan åka till Kalmar. Handlade en hel del som kommer komma upp på bloggen inom ett par dagar. På kvällen senare var det hoppträning och är jätte nöjd! Kändes verkligen jätte bra.
Någon gång under dagen tog det tyvärr slut mellan mig och Hugo. Sist det tog slut skrev jag ett långt inlägg där jag skrev precis vad jag kände med blöta kinder. Fick en hel del positiv respons men fick senare höra av någon att det var lite väl.. Mycket? Men detta är min blogg och har valt att vara ärlig. Jag tänker inte spela att allting är bra när det inte är det och tvärtom. Om ett år vill jag kunna läsa tillbaka i arkivet och känna de känslorna jag hade när jag skrev. Dock gjorde jag inte det denna gång, varför? Dels för att allting gick väldigt fort och för att jag hade bestämt mig att inte deppa ihop. Känner att väldigt mycket har gått emot mig senaste tiden och när det väl börjat ordna upp sig så tar det slut mellan oss på våran sex månadersdag. Kändes som ett dåligt skämt. Det var när jag fick det första smset efter att han bytt relationsstatus "Är det slut mellan dig och Hugo? :( <3" jag bestämde mig för att detta är inte slutet-det är början på någonting nytt. Inte tillsammans med Hugo kanske men det är ändå en början. What doesn't kill you makes you stronger. Dessutom sättet det blev så tillsammans med vilken dag det var.. Var faktiskt mest sur än ledsen.
.
Tisdag var det skola efter tre välförtjänta lediga dagar. Chill dag, helt klart! Pluggade lite för att sedan åka ut till stallet för dressyrträning. Gick det bra på hoppningen ska jag säga att det gick kanon!! I alla fall om man jämnför i början med slutet. Sedan blev det mer plugg och en låååååång dusch, det är dunder skönt att stå där och rensa tankarna!
.
Onsdag har jag endast varit i skolan än så länge. Tanken var att jag skulle ut och skritta Potion men det krånglar med skjuts så mamma åker nog ut när jag är på tjejgrupp. Maria Kehagia ska nämnligen komma och ha pepptalk med alla tjejer i åk 7-8-9 (?) som är delaktiga i tjejgrupperna som ungdomsgården har ordnat. Fin tanke av kommunen! Det ska bli väldigt intressant och roligt :)
so.. Just smile!

Gift

2012-03-20 @ 15:50:07
Är återigen gift med min Andrewa! Så får det bli, varför? Däääääärför! Haha, nämen berättar senare. Dock inte som förra gången. Vi som hade halvårs dag och allt. Det bli då allt knasigt ibland, inte sant? Men vet ni? Världen kommer komma med större utmaningar! :) En stor måndagspuff från flickan med fru!

glag tjej

2012-03-19 @ 22:28:13
Nöjd och glad tjej efter dagens träning kryper ner i sin nya säng med sina nya söta säbgkläder! Bättre bilder kommer :) Lite plugg sedan sluter jag ögonen. Godnatt!

träning om en timma

2012-03-19 @ 17:04:23
Precis kommit hem från storshopping i Kalmar, nu ombyte och sedan stallet! Pusss

Livet känns faktiskt väldigt bra just nu, försöker se allting positivt och hoppas det kan fortsätta så också!

detta är min vän Ida

2012-03-19 @ 02:04:34

bio

2012-03-18 @ 19:09:12
Sitter på bio just nu, höres senare! :)

some love

2012-03-18 @ 15:03:26
Ögon grönare än skogen
vi måste ge upp
det vet vi båda, du och jag
att vi får glömmas för stunden


Ännu en mysig filmkväll

2012-03-18 @ 13:38:41
Tillsammans med Alvin och Ida gick jag ner till kron en stund för att märka att det där var väldigt dött. Valde att gå hem igen då vi kände att det var rätt onödigt att vara kvar. Satte igång filmen vi alla tre somnat till kvällen innan och jovisst den var väldigt bra faktiskt! Dock lyckades Alvin somna även idag. Stackarn hade kommit hem vid fyra härifrån och väckts vid åtta, haha! Han vaknade sedan till liv och efter x antal försök att förklara för honom vem mördaren fick vi fram saningen. En jädra massa skratt innehöll den kvällen ska jag säga er!
Han gick även idag hem vid fyra. Skillnaden från igår var att både jag och Ida var vakna när han gick. Dock somnade vi bara en kort stund efter att han gått.
.
Har en hel del olika planer för ikväll, det lutar mest åt en hemmakväll själv tillsammans med en del plugg. Vi är nämnligen lediga imorgon då lärarna ska på en kurs om Ipadsen de fått till skolan. För det får vi ta smällen och har en läxa från varje lektion vi har den dagen. Eller det var tanken men har inte för exakt alla lektioner men alladeles för många... ;)
.
Känner mig glad just nu. Visst, jag hade såhäääääääääääääääääääär (och väldigt mycker mer) velat sitta i Nybros ridhus just nu... Hade kunnat ge mycket för det, hade kunnat offra min lilltå för det. Så mycket jag har längtat till den tävlingen. Nu fan (förlåt för ordvalet) är vi på gång!! Jag hade kunnat ge nästan lika mycket för att få mötas av Bella när jag stiger in genom vår ytterdörr. Men.. Jag lever fortfarande, Potion är hel och skolan börjar faktiskt gå bra! Måste bara komma i tid nu också.
Dessutom ska jag till Göteborg på påsklovet med min moster för shopping!!! :D Kommer förhoppninsgvis också hinna ta en fika med mina kära vänner där, Fanny och Nico! Det är lätt att se det negativa och glömma bort det bra. Har en hel del roliga saker att se längta till nu!
Nu ska vi se framåt och vara positiva!!

kära Amelias hjärta, kan du sluta försvåra mitt liv?

2012-03-18 @ 10:28:26
Känner så just nu... Åh, fasiken vad jag inte tycker om sådana här "känslorus", vad vill du nu? ):

"Ni tjejer förstår"

2012-03-17 @ 19:21:11
När man har svårt att välja kläder då är det tjejer som förstår. När man har svårt att bestämma vad man ska packa då är det tjejer som förstår. När man tar lång tid att fixa sig är det tjejer som förstår. Listan kan göras väldigt lång, killar ska tydligen bara slänga på sig någonting, packa i det dem tycker om och fixa sig på fem minuter. Visst är det så..? Visst är vi tjejer jätte ytliga medans killar inte bryr sig alls, eller hur?
Nej, verkligen inte. Min storebror tar ibland länge tid än jag på sig att bestämma vad han ska klä sig i. Han byter flera gånger. Kommer med kommentarer "nej, denna hade jag förra lördagen", "gud vilken tråkig outfit", "detta matchar inte", osvosv.. Visst är det konstigt, han är ju kille. :o

Det finns inte mycket jag blir så irriterad på som dessa könsroller. Jag blir verkligen sur när någon drar ur sig en kommentar som slutar med "..för du är tjej". Så jag får inte göra ditt eller datt och måste göra det och det för att jag inte har snopp? Nej usch, nu sa jag snopp också.. Gud var pinsam jag är.
Som sagt, min bror bryr sig verkligen om sitt utseende och han är inte den ända killen. Så tjejer, min bror förstår också hur det är när man inte kan välja kläder när man ska ut. Min pappa vet hur problemen kan uppstå när man ska packa och jag har en hel del killkompisar som vet hur det är när man aldrig kan fixa klart sig. Jag vet inte många som bryr sig så mycker om vad man har på sig som min bror. Han äger inte ett enda par mjukis och jag har aldrig sett han i skor som inte är märkesskor.

Tror även det kan sänka mångas självförtroende eller åtminstonde göra de osäkra. Tjejer får absolut inte svettas, rapa, fisa, lukta illa, ha orakade armhålor eller ben, osvosv.. Hur jobbigt är det inte att raka benen hela tiden?
Jag är tjejig för att jag har långt hår och sminkar mig eller så är jag killig för att jag är snaggad och tycker det är fint med naturligt utseende. Varför ska man dela upp det som tjejigt och killigt? Det är ju lite dagisnivå, tjejer ska leka med barbie och killar med bilar, killar ska ha blått och tjejer rosa..

Lägg av med könsroller! Det handlar inte om vilket kön man är utan hur man är som person och hur man väljer att ha det.

Eftersom min älskade bror dök upp som exempel flera gånger i detta inlägg får han även stå för bilden. :) Eller för att jag sitter på hans dator, hehe.

Lördag

2012-03-17 @ 18:08:48
Jag och Ida spring ner till affären och köpte fika, sedan gick våra själar till stallet. Där möttes vi av Louise och tog sällskap med henne. Red ut en runda och skrittade för att sedan gå ner i ridhuset då det blåste jätte mycket. Vad hände med solen..? När Louise sedan gick upp tog jag tag i ridpasset och gjorde lite mjukgörande rörelser för att han skulle bli mjuk. Logiskt... ;) Dock var det så himla dammigt. För er som inte vet det är mina ögon jätte känsliga så de tårades hela tiden av dammet, därav kunde jag tyvärr inte vara där inne så länge. Måste se till att det blir vattnat!
Sedan satte jag och Ida och tog en fika som på gamla goa tiden. Haha! För att skryta lite tog jag henne även i biljard. Vi har nämnligen ett biljardbord i stallet. Såklart inte inne i stallet utan i ett speciellt rum på gården. :)

Eftersom jag sitter på min brors dator har jag inga vettiga bilder, därav bild i repris!


on my way home!

2012-03-17 @ 16:26:40
Har varit i stallet med ida. En varm dusch väntar och sedan uppdatering, jag återkommer! :)

"utan dalar finns inga berg-du måste nå botten för att glädjas åt toppen"

2012-03-17 @ 10:47:46
Ligger i skrivande stund i sängen som jag delar med min fina vän Ida. Fantastisk brud det där ska ni veta! Gårdagskvällen spenderades med en hel dl folk i sporthallen och avslutades i min säng med film tillsammans med Ida och Alvin. Somnade tyvärr på Alvin stackarn och snarkade tydligen ganska grovt... Haha!! När jag vaknade sedan var Alvin borta. Han fick troligen nog av två sovande och snarkande tjejer. ;) ska fixa lite frukost till oss och sedan väcka Ida hade jag tänkt. Godmorgon!

Gästbloggning

2012-03-16 @ 16:02:24
Haha, åh såsöt han är, min Hugo! ♥
Dagen har idag varit kanonbra och solen skiner! Hela arton celcius i skuggan, helt sjukt!! Mamma var ute hos potion tidigare idag och var ute en runda med honom så idag ska jag endast vara med mina vänner. Helgen kommer bestå av ridning och stallet. Ska ta och få en massa tvättat och smörja allt. Tvätta vintertäcken och lägga in dem i mitt "skåp" och även tvätta massa skitiga schabrak. Ska försöka få ihop en riktig vårstädning ute i stallet och såklart rida ut hela helgen. Hoppas verkligen det är sådant här väder!!
.
Ikväll är det såkallad nattinatti. Skolans If och komunens ungdomsgård har tillsammans detta. Man amnäler sig frivilligt med sitt lag som man valt själv och spelar fotboll och innebandy. Sedan får resten om man vill komma dit och kolla. Mellan nio på kvällen och ett på natten. Så ska dit med Ida ikväll så får vi se vilka vi träffar där.
.
Jag har åldersnojja. Jag vill aldrig fylla arton. Jag vill kunna tävla ponny hela mitt liv..
Fick denna ångest igår när jag var i stallet. Om jag släpper Potion i ridhuset så han kan gå vart han vill väljer han att ställa sig ovanför mig med mulen i min huvudhöjd. Om jag bara vrider huvudet uppåt skulle jag kunna pussa honom på mulen. Då står han där tills jag ställer mig upp, han har ändå valmöjligheten att springa vart han vill i hela ridhuset. -Älskade fina!

Nu ska jag hoppa in i duschen, trevlig fredag på er! :)

volvo for life

2012-03-15 @ 22:45:32
Tjena! Hugo här, Amelia fick inte vara med idag. Nu kommer lite viktig information här som ni nog inte bryr er om men bra att veta iallafall. Jag var inna på ansiktsboken här om dagen och såg någonting som gjorde min dag jätte bra, det har kommit en ny model av volvo v40. Skit coola med soltak och upp till typ 180 hästars motorer. Men inget slår ju klassikerna! Måset bara säga att det viktigaste i det här inlägget är att jag älskar Amelia Filippa Degerman! hon är mitt allt! min prinsessa, min gudinna och helt enkelt bäst i världen! När jag är med henne är det som att hela världen stannar, att vakna och somna bredvid henne är det bästa jag vet! Nu är det bara en sak till jag måste få med i det här inlägget som jag älskar, har redan volvo och Amelia, nu är det Ölands tur! Nästan alla klagar på att det är ett skit ställe och att dom ska flytta härifrån det första dom gör! JAG ÄLSKAR ÖLAND! Och jag vill aldrig flytta härifrån! Öland är ett underbart ställe på sommaren men ett ganska dött ställe på vintern, men det är skönt också, inte bara dåligt, mitt mål i livet är att bli kvar här hela mitt liv! sprida släkten vidare på min kära ö! Men nu har inte jag tid med det är längre, det var det enda jag hade att skriva , ska nog inte bli bloggare! Puss och kram!

Sometimes you just have to cry

2012-03-15 @ 22:09:00
Det är tomt här utan dig..

jag seglar i motvind

2012-03-15 @ 17:52:39
Valde faktiskt att pallra mig till skolan idag. Nu i efterhand kände jag att det var ett bra val. Kom på lite bättre tankar, fick träffa några av mina fina vänner och skratta en massvis! Har en riktig glädjespridare i min klass vid namn Isabella och tro mig, skoldagar med henne kan aldrig bli tråkiga. :) (<- smiley på det!)
Ska alldeles strax bege mig ut till stallet och rida Potion. Även där komma in på lite andra tankar. Finns det någonting bättre än att vara i stallet när man mår dåligt..? Knappast!
Jag mår dåligt på många plan just nu. Önskar att jag kunde berätta allt men det kan jag inte, tyvärr. Men allting blir bättre och när jag skrattar och är glad är det inte en falsk fasad. Jag är en glad person och försöker att vara det även i den mörkaste stund för det blir inte bättre av att gå runt och vara ledsen bland andra. Det blir inte bättre för mig och det blir tråkigare för dem.

Mycket är förändrat men vi finns kvar, allt som betyder. Du och jag min fina ♥

Bottenlöst fall

2012-03-14 @ 11:59:05
Världen gör allt för att jag ska ge upp och jag gör allt för att behålla mitt leende. Det är verkligen inte enkelt när det känns som allting man gör går emot en.
Omkring 2005 fick vi ta över en väldigt överviktig men glad dobermann vid namn Bella. Hennes tidigare ägare hade inte tiden till henne och valde då att lämna bort henne till oss. Bella blev livrädd om någon kom i högfart mot henne som hon inte kände, allt ifrån joggare till folk på skatebord. Hon attackerade även folk som kändes otrygga i henne närhet. I attack menar jag hoppa och skälla, inte bitas. Hon gjorde inte en fluga förnär. Vi fick henne faktiskt att komma över detta problem! Hon hatade att åka bil och vatten. Hon trodde hon var dubbelt så liten och ville helst av allt ligga i knät om man satt i soffan, hon gnällde om man stängde dörren så att hon inte kunde kolla läget. Bella älskade närhet och fick aldrig nog av att vara ute ocg gå mysiga rundor i skogen. Hon var med när jag provred Julia, hon var med under flytten till Öland, hon var med i flytten från huset till denna lägenhet. Hon var med oss i sex år. Sex fina år.  Många tårar han den fina pälsen torkat.
.
Idag 14 Mars valde hon att lämna livet. Vila i frid Bella ♥

Hon rev ner gaffeln från bordet för att komma åt maten, haha!

Godnatt min fina <3

visste du att...

2012-03-13 @ 23:56:50
... Jag blir ledsen av att läsa inlägg där främst tjejer skriver om deras dåliga självförtroende. Ett vanligt ämne är om bantning och hur "tjocka de är". Jag klandrar dem inte, dagens ideal om hur en tjej ska vara är sjuka. Jag tränar inte för att jag känner mig tjock, jag tränar för att jag vill kunna prestera mer och orka eftersom jag är väldigt aktiv. Önskar verkligen alla kunde se det fina i sig själva! Ännu värre är när de drar ner på maten. Att drabbas av riktiga ätstörningar är inte roligt och ingenting att ta på skämt. Många förstår nog inte hur farligt det är.. Har en väldigt nära vän som drabbats av det och jag önskar verkligen varje dag att jag kunde få henne frisk.
.
... Jag är inte alls mörkrädd. Jag skulle väldigt enkelt kunna gå ut en runda i skogen ensam när det är som mörkast. Jag är mer i så fall för att skrämma upp mig själv och folk i min närhet, jag älskar att känna rädsa. Haha, får en speciell kick av det! Men jag är inte särskillt mörkrädd. Skriker däremot som ett barn till skräckfilmer, speciellt om jag ser dem med Ida. ;)
.
... Jag älskar salt och lök! När jag säger det tar folk det ofta som lökad salt men så är det inte utan salt och lök är bland det bästa! Kan gå in i köket, ta en nypa salt och äta. Gör endast så om det är flingsalt!
Är smöret inte extra saltat och jag har tillgång till salt så saltar jag på mackan. Äter man till exempel på donken saltar jag både pommesen och ketchupen. Ja, listan kan göras lång. Lök äter jag inte "bara så" men mat utan lök.. BUHUH ;( Nä, men stora lökbitar i till exempel köttgrytor eller soppor. Salt & Lök = ♥
.
... Jag bär nästan alltid mitt H kring halsen. Fick det i julklapp av Hugo och som jag tror ni förstår står det för just han, Hugo. Runt halsen-närmst hjärtat. Känner mig nästan tom utan det. Tar bara av mig det om jag ska duscha eller bada, annars har jag mer eller mindre alltid.
.
... Jag hatar när man precis borstat tänderna och märker att man är hungrig. Längtar till frukosten imorgon som jag aldrig kommer hinna äta. Godnatt! :)

Kvällsridning

2012-03-13 @ 22:34:03
Blev, likadant igår, kvällsridning för min del. Har precis kommit hem från ett ridpass som kändes guld rakt igenom! Tog fram lite bommar som sedan blev väldigt låga hinder och jag är så himla nöjd över båda han och mig. Åhgud, nu känns det verkligen bra tills på Söndag!
På ena långsidan hade jag två hinder och sedan ett på mitten som är vinklat med kortsidan så att säga, egenligen så ska jag ha två på andra långsidan också men eftersom hinderstöden står utanför ridhuset orkade jag inte ta in fler. Hehe, skyller på att det var sent och att jag har varit sjuk idag. ;)
I alla fall så red jag lite olika vägar på dessa. Runt, emellan, dit och hit. Ja, fantasin satte gränser! Haha, nä men blandade med att komma rakt, snett, långt avstånd, kort avstånd, hoppa långsidan eller avsluta med det på kanten och ja, det ena och andra somsagt!
Han var verkligen mjuk och lyssnade på mig efter gårdagens dressyrpass. Tanken var egentligen att mamma skulle rida eftersom jag varit/är sjuk men pappa ringde när vi var påväg ner till ridhuset och sa att vi var tvungen att komma hem direkt. Det är nämnligen så att våran fina hund mår kasst.. ;( Men valde ändå att stanna och rida, finns lixom inte så mycket jag kan göra.
Nu måste jag hoppa in i duschen och bli varm, sedan en kopp te och film! Imorgon ska jag till skolan, jag hatar att ligga hemma. Speciellt när jag solen skiner som en varm sommardag. Älskade vår, du är inte en dag försenad och älskad av många. ♥♥♥♥♥
Bild från stallets egna lilla solstråle- Casper med en lugg längre än jag-vet-inte-vad!

I see something black, what could it be?

2012-03-13 @ 14:26:15

hemma idag

2012-03-13 @ 10:30:16
Somnade på det kalla golvet i stallet igår så mår inte särskillt bra idag. Huvudvärk och troligen höjd temp, därav är jag hemma idag! vi höres lite senare. :) Bild på min knasponny som myser med grisen, haha!

Äpplerums lantgård

2012-03-12 @ 16:32:32
Jag har mina hästar uppstallade i Äpplerums lantgård vilket ligger mellan 6-7 kilometer från där jag bor. Det tar cirka tio minuter med bil och en timma att cykla. Det går snabbare hem då man har alla nerförsbackar på hemvägen. ;)
Jag har det väldigt lyxigt med ridhus, paddock, tvättstuga, toalett, fikarum och hagar i olika storlekar. Som om det inte vore nog med det så har de anställda på gården som fixar fodring, utsläpp, insläpp, täckesbyten, mockning, osvosvosv.. När jag åker ut behöver jag alltså mer eller mindre endast göra iordning Potion, rida och ta hand om utrustning. Kan ibland dock sakna allt annat pyssel kring hästen. Oftast brukar jag åka ut och hjälpa till att ta in hästarna då jag tycker det är mysigt och vill såklart hjälpa till!
.
Äpplerum har även uthyrning av stugor, främst sommartid. Vet inte hur dem gör under vinter halvåret men.. Ja, främst sommartid! De hyr ut boxplats och även hästar, antingen heltid eller halvtid. Heltid= 6-7 (?) dagar i veckan och halvtid = 4 (?) dagar i veckan. Detta är jag dock inte säker på, hehe. Men på ett ungefär. Sommartid är de oftast inte lediga då de används vid ridläger, lektioner och uteritter. Ridlägrena, stuguthyrning och sådant kan ni läsa om här. Stallet är väldigt lugnt under vinter halvåret men såfort det blivit sommarlov kommer det flera stycken sommargäster som har sina hästar där hela sommaren. Flera av dem är gamla Växjö kompisar till mig. Som en höjdpunkt kan man köpa glass i vårat såkallade fikarum under sommaren!(!!!!!!)
Gården består av ett "stort" stall, ett litet och x antal uteboxar. Mer än hästar har de en hund, marsvin, höns, kaniner, minigrisar och katter. Säkerligen ett par råttor också. ;) Har även haft en gås tidigare men som tyvärr dog för ett tag sedan och gätter som sedan såldes vidare då vi endast hade de pga "hembrist".
.
Om det inte vore nog med det (hehe) så är ägarna av gården verkligen jätte snälla och har alltid varit som en liten familj för mig. Under min och Ida period i stallet så vet jag inte hur många gånger vi använde numret till Jan-Åke, som är ägaren, eller bankat på deras dörr. Haha! De har verkligen alltid ställt upp för mig och det är jag evigt tacksam för. Jan-åke har räddat (HAHAH) mig och Ida vid många tillfällen när vi trott döden väntar. Nä, skäm åsido! Han bryr sig verkligen om en och hans fru Marie likaså ♥!
.
Inlägget är främst för att ni inte ska tro att han står i sitt bajs och inte får någon mat när jag inte är i stallet och för att jag varmt rekomenderar stallet för er som är intreserade av stallplats, hyraponny, någonstans att bo i sommar under semesterveckan, vill prova på att rida, ta en uteritt, ta en lektion eller varför inte vara med på något av sommarens läger? Jag rekomenderar Äpplerums Lantgård med hela mitt hjärta! :)

Bild på framsidan av stallet från när det fortfarande fanns lite snö, som ni ser.

Ett nummer

2012-03-12 @ 14:53:02
Om tio minuter kommer jag göra någonting jätte roligt! Är sjukt nervös och glad, haha.
ser ut ungefär såhär just nu:

Trött som en.. björn på vintern

2012-03-11 @ 23:23:06
Somnade när Hugo var här ikväll och vaknade för en stund sedan. Ska uppdatera lite fort och sedan somna om.
Tanken var att mamma skulle fota idag när jag red, tyvärr så hade jag glömt minneskortet i datorn alltså blev det inga bilder alls. Det är faktiskt första gången jag gör det misstaget, haha!
Potion var mer än pigg idag-helt sjukt! Red bort till klätterbacken men det gick knappt att klättra med honom. Han bockade, sparkade, stegrade, lufthoppade, osvosvosv.. Det mest irriterande är när han börjar backa och jag verkligen inte kan få honom att gå frammåt. Han stissade upp sig som satan och var alldeles svettig på vägen hem. Tokfis!
.
Duschade och fick sällskap av Hugo efteråt. Kollade lite halvt på en film som jag inte vet hur många gånger han sett här. Antar det är den ända bra film jag har enligt honom. Det kan bero på att det är den ända actionfilm jag har inne på mitt rum. ;)
Snackade och lyssnade på Lasse för att sedan somna en stund innan han skulle gå till bussen, stackarn! Tror han överlevde faktiskt! Var verkligen jätte trött och vi var tysta lite förlänge.. Haha!
Nu ska bara ta en klementin, borsta tänderna och lägga mig för att sova igen. Imorgon förövrigt kommer det troligen ett inlägg om stallet där jag har min(a) ponny(sar) uppstallade. Har helt klart bland världens bästa "hyresvärdar"! Heter det så..? I allafall, kunde knappast haft det bättre. Det är verkligen jätte skönt att kunna känna så då det ändå är min(a) "bebis(ar)" som står där!
Nu.. -Godnatt!

Söndags planer

2012-03-11 @ 11:57:00
Har vaknat och ska få i mig lite stekt ägg hade jag tänkt. Sedan ska jag byta om till favoritkläderna aka ridkläder och dra mig ut till stallet! Mamma följer med och med tanke på att vi ska rida ut en sväng kommer jag tvinga på henne kameran. Ha dock inte så höga förväntningar på bilderna.. Haha!
.
Har inte publicerat inlägget än och har redan fått i mig två äggmackor som pappa varit snäll och gjort till mig! ♥
Men vi höres senare, härlig söndag på er! Här är det underbart väder och 9+ i skuggan.
Cha barnrumpkinder!

Ulrik <3

2012-03-11 @ 01:49:20
Hur go? Haha! " Jag.. Jag.. Tycker du är lite dryg" Stor kärlek till denna snygga pojk!

KAOS

2012-03-11 @ 01:29:05
Kommer helt ihåg alla känslor under denna filmen. Allt var så kaos. Det var sista dagen på lägret och som vanligt ska man visa upp för sina föräldrar vilket vi gjorde med att hoppa en bana på valfri höjd som vi tillsammans med en utbildad banbyggare hade byggt dagen innan (?) Dum som jag är valde jag en alldeles för hög höjd med tanke på vart vi låg i självförtroende graden efter att ha fastnat i ett fast hinder nere på terrängbanan, men det är en helt annan historia.
Jag hade alla tankar någon annanstans, var helt förkrossad över att behöva lämna alla fina människor jag lärt känna under den veckan. Jag och Nico borde ändå ha gråtit ut alla tårar kvällen innan men nej, det fanns tydligen en massa kvar.. Det blev mindre och mindre folk kvar på anläggningen och jag satt kvar på hästryggen utan något riktigt hejdå, fick en kram av Fidde när hon sa att hon skulle åka när hon stod på marken och jag satt på Potion. Inget mer. Victor och Malcolm fick jag aldrig chansen att säga hejdå till.
I allfall så började banan helt åt helvete och det hade redan gått alldeles för lång tid. Det var varmt, jag var helt ur form och allting var försenat med timmar. Sist kvar var jag, Nico och Fanny + deras och min familj. Såklart var det kvar "ledare" som verkligen var fantastiska!(♥) Men, banhoppningen den dagen vill jag bara stryka ett streck över. Men här får ni en film. Vi sänkte ner så det knappt var något hinder kvar ändå så gick det kasst, han hoppade inte ens över utan slår i bommarna. Men som sagt, jag var helt någon annanstans!
Ni får i allafall se vilken fantastisk paddock! GALET STOR och hindrena är sjuktligt fina.. Åhgud vad jag ska ha en sådan här gård när jag blir stor! Och satan vad jag vill tillbaka till alla minnen därifrån!!
Gråter en skvett nu.. Saknar sommaren, saknar hela gänget + Malcolm och Victor, saknar allt!

Vilken härlig dag

2012-03-10 @ 23:56:49
Har verkligen fått en massa bra saker gjorda idag! Började med ett pass på gymmet, vilket tog kål på mig. Haha! Efteråt badade jag med Andrea inne på själva badhuset (gymmet ligger i samma byggnad). Sedan följde Andrea med mig hem, vi käkade oså. Tog bussen en bit för att sedan gå till stallet. Stallet där Potion står ligger ungefär 6-7 kilometer från Borgholm därav tänkte vi att det skulle gå fortare att ta bussen en bit. Dock är jag nästan säker på att det gått snabbare om vi tagit den vanliga vägen, haha! I alla fall så fick vi en massa motion!!
Jag red medans Andrea frös nere i ridhuset. Var barbacka och allmänt lekte. Både han och jag hade väldigt roligt. Andrea tog lite kort och någon film och sedan åkte vi med mamma, som tur var kunde åka ifrån jobbet för att hämta oss, hem.
Väl hemma sattes melodifestivalen igång där vi hade våra olika åsikter. Andrea är fantastisk att diskutera med då vi ofta har olika åsikter och har väldigt svårt att släppa dem, haha! Smsade även med Therese och Bella om hur galet snygg Ulrik Munther är (!!!!) Danny är också riktigt snygg och likaså Eric Saade som syntes i slutet. Sångaren i Top cats är übersöt. Oså Gina med G förstås! Hur söt? Då ska vi verkligen inte tala om Molly Sandens snygghet.. Åhgud!! Alltså innerhåller melodifestivalen en massa gobitar!
Efter att Andrea gått fick jag för mig att göra en fruktsallad som inte alls blev lika bra som mammis.. Men helt klart godkänd! Rev även på lite vitchoklad för att lyxa till den -förtjänar jag helt klart efter denna dag!
Bilder från gårdagens fruktsallad som mamma gjorde till mig ♥

Fina ♥

2012-03-10 @ 11:46:43

världens sötaste bild på mig <3<3<3<3

2012-03-10 @ 10:16:35
Ligger inne i mitt rum och hör hur Alexia och Amadeus spyr inne på toan. Så djävla (ursäka ordvalet) vidrigt!! Känner hur det vänder sig i magen på mig... Fyfarao! Vi höres lite senare, usch!

Prickigt och rosa

2012-03-10 @ 00:36:44

Blir fett less

2012-03-09 @ 22:04:50
Åh, hade precis fått upp världens bästa spelkonsol från källaren så får vi det inte att funka med min tv... :( Vi har hur många olika spelkonsoler som helst men gamecube är lätt det roligaste och med de roligaste spelen! Vi har förövrigt även tre stycken xbox 360, två playstation 2, wii, nitendo 64 och så har vi haft ett playstation 1 men som vi sålde för ett par år sedan.. Dessutom har vi tre sådana man spelar med handen och ett nitendo DS. Sedan har vi massavis med spel!!
Detta endast för att pappa och mina två äldsta bröder är speltokiga. Själv håller jag mig till gamecube och mario spelen, lätt de bästa! :D
.
Var med Potion nere i ridhuset och red, mamma och Alexia gjorde mig sällskap så jag slapp vara själv. Det gick jätte bra!! Han skötte sig super och jag ställde inte direkt några krav.
.
Nu ser det förövrigt ut som att pappa (♥) fixar det så ska spela mario kart, lyssna på musik och äta fruktsallad som mammsi precis kom in med till mig i sällskap av min katt. Lovely friday!!

jag återkommer, ska bara duscha

2012-03-09 @ 20:39:59

För första gången kommer jag få E på ett spanska prov

2012-03-09 @ 17:59:56
Idag har jag gjort mitt första spanska prov under åttan som har kännts riktigt bra! Tror faktiskt jag kommer klara det denna gången, vilket känns dunderbra då jag verkligen vill höja mig denna terminen bland mina betyg. Spanskan var det enda ämnet jag inte fick godkänt i vilken suger piss då jag vet att om jag bara hängt med i början så hade jag lätt kunnat ha högre betyg i det. Till er som börjar sjuan nästa termin- häng med från början!! Det har säkert varit många som sagt det tidigare och många kommer att säga det men snälla, gör det. Jag önskar verkligen att jag gjort det. Lättare att få högre betyg i ett språk än fysik, anser iallafall jag då fysik har ett alfabet jag aldrig kommer lära mig.. -.-
.
Gjorde tidigare ett åsiktsinlägg angående att välja sina vänner med omsorg och med hela sitt hjärta men valde att ta bort det bara en stund efter att det publicerats. Varför? Jo, kom på att det var väldigt osammanhängande och tanken med hela inlägget försvann bakom allt mitt skrivande om mig själv och mina vänner. Så, det valdes att ta bort. Hehe!
.
Nu ska jag byta om för att åka ut till min fyrbenta vän som ska ridas i ridhuset idag! Drar kanske fram lite hjälpsaker för att få lite variation i ridpasset? :) Det märker vi!
Jag och min söta kissemisse ;) Puss!

Att leka med olika ljus i kameran....

2012-03-09 @ 16:09:53
... Kan sluta såhär! 

Runda med hunden

2012-03-08 @ 22:10:00
Var ute lite mer än en timma med Bella, vår hund. Dessutom hade jag sällskap av Lasse i öronen. Nu ska jag ta en dusch och sedan en kopp te. Har fått i mig två kiwis precis, de såg så goda ut när jag kom hem.. ;)
Sedan blir det väl en go film, hyr kanske någon på datorn..? Gjorde det när Hugo sov här för två nätter sedan och då såg vi "Crazy stupid love" helt klart sevärd, jag låg och asgarvade för mig själv när Hugo hade somnat. Haha! Lyckan som försvan när man kom på att man har massa spanska att plugga på.. :/ Nu måste jag duscha, pussssss
Hittade en t-shirt bland mina "ridtröjor" och det stod Ponniacup på den. Känslan som uppstår när den passar och man kommer på att man inte varit på ponniacup sedan 2007.. Hehe!

NU SKA JAG UT OCH SPRINGA!

2012-03-08 @ 20:14:33
Förlåt till alla er med fotforbi! Haha, vad stort mellanrum jag har mellan stortån och tån brevid..? :o

patetiskt inlägg

2012-03-08 @ 19:46:11
Idag har jag inte gjort någonting vettigt. Bara suttit hemma hela eftermiddagen och borde ha pluggat men nä, tror ni jag har fått det gjort? På mitt träningsschema stod det vila för Potion och gym för mig men då skulle mamma tydligen jobba och jag måste ha med henne när jag ska på gymmet, regler..
Åh, tänk vad kort livet är så har jag spenderat en frisk, hel eftermiddag i min säng!!!!!! Dessutom när jag har planerat någonting och det inte blir så då tappar jag motivationen till andra saker. Fy vad patetisk jag är! Men jag skyller på att jag är sur och har träningsabstinens!!! Börjar seriöst klättra på väggarna om jag bara ligger hemma. Avslutar ett patetiskt inlägg men en patetisk bild där jag tror jag är snygg. Fyfan, hur kan jag leva med mig själv efter att ha poserat så på en bild??? Gah, försökte nog likna andra tjejer i vårat avlånga land. Ful lampa har jag också. 
dålig eftermiddag.

blähhöfnfkdfcäckelskitbllakrfdksmd4r

2012-03-08 @ 16:21:46
ÅHGUD VAD JAG ÄR SUR OCH ARG OCH BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. DÖDA NÅGONTING? JATACK! 

"det finns ingenting som tråkar mig så som människor som aldrig drömmer"

2012-03-08 @ 00:48:00
"Det finns ingenting, det finns ingenting som tråkar mig så
som människor som aldrig drömmer och säger att
'Jag är bra, på det här så är jag riktigt bra'

Gör som jag, gör som jag, gör som jag, dröm på
Gör som jag, gör som jag, gör som jag, dröm på

Så många drömmar, drömmar jag haft som aldrig blivit av
Men ändå så är jag glad att jag har haft dom
Och slå mig om jag sitter ner och gnäller över mina problem

Gör som jag, gör som jag, gör som jag, dröm på
Gör som jag, gör som jag, gör som jag, dröm på

Men du kan aldrig säga att du är bättre än mig 
Och jag kan aldrig säga att jag är bättre än dig,
för vem kan mäta en sådan sak"

"just a kiss"

2012-03-07 @ 22:40:00
Lägg inte energi på vad andra ska tycka.
Jag vet att jag iår ska fylla femton och på bilden pussar på ett gosedjur, jag vet att mina ben ser grovt stora ut för att dem är närmre kameran än själva jag, jag vet att jag sitter i en rosa klänning med vita prickar, jag vet att det ligger en bibel på mitt nattduksbord och jag vet att ni inte visste att det var en bibel -Massa knas! ;)

Jag hatar förkortningar

2012-03-07 @ 20:11:59
Mkt, nt, vgd, te/t, dd, sj... Listan kan göras lång! Inte för att jag aldrig använder det men det är väldigt störande när man snackar med någon så innerhåller texten mer förkortningar än hela ord. Hur jobbigt kan det vara att skriva ut till exempel inte (nt) när man ändå har skrivit halva ordet?
Hade en diskution idag om det med en kompis, därav kom jag nu in på det, haha!
.
Direkt när jag kom hem från skolan stoppade jag i mig en korv och bytte om till mjukis. Åkte ut och skrittade ut Potion en runda nu efter två dagars träning. Vi red nästan samma runda som när Philip red honom fast jag gjorde den lite kortare. Var ute ungefär 40-50 minuter och hann på vägen både möta den ena och andra, haha! :)
Snabbdusch för att sedan bege sig mot tjejgrupp! Det är verkligen dundermysigt, fantastiska tjejer är det där också!! Kärlek ♥
.
Nu ska jag äta ost-och-kex & chips-och-dipp mys med mina föräldrar, jag vi tycke rom att gotta oss! :D
Bara så ni alla vet så finns det kex till hela Borgholm nu när mamma och pappa har tagit hem all "mat" från deras fd resturang. Ska lätt ha mys här i helgen med massa kex och vänner, haha, hur mycket som helst finns det i våra skåp nu!!
Btw, bilden är helt oredigerad. Endast lekt med ljuset på kameran.

Det går bra nu

2012-03-06 @ 20:55:40
Träningen gick hur bra som helst. Dock måste jag bli starkare i magen men det har jag redan inplanerat då det är en anledning till att jag skaffat gymkort.
.
Åh, det känns så bra nu när dressyren börjat sätta sig. Vet inte hur många pass jag suttit med tårar i ögonvrån och bara velat hoppa av. Kämpade som en galning med Julia och dressyren då hon var helt olärd i det och precis när vi börjat komma igång och vunnit den ena tävlingen efter den andra blev jag för gammal, sedan börja om på ruta ett igen. Men det är helt klart värt det när man sedan sitter där med ett stort leende och veta att man gjort allting själv, med hjälp av tränare och folk runt omkring förstås!
Dessutom är det lite roligt att jag har haft samma dressyrtränare i ungefär fyra år så vi känner varandra väldigt bra och hon ser ju även skillnaden på honom från då till nu.
.
Just nu äter jag glass med lite allt möjligt i. Min pappa är gud på att komma på onyttiga saker, lägger i det ena och det andra men så blir det alltid lika gott!! Samma sak med mamma fast med mat- haha, go blandning! :D
Tog precis ett bett på en bit päron och nu känner jag smak av godis.. Gott som satan i vilket fall.
Denna bild gör min så glad att det är helt sjukt! Våran andra (?) dressyrtävling och det var ett klubbmästerskap och jag vann hela ponnykategorin, har jag för mig.. Eller om det var året efter?^^ I vilket fall så var jag bottenlöst lycklig den dagen!

"De som dem kommer aldrig förstå sig på de som oss"

2012-03-06 @ 16:16:07
Idag är en sådan dag när jag känner hur bra livet är och kan se det bra i allting. Go känsla! Så nu ska jag få i mig lite mat, om jag har någon plats kvar med tanke på att jag hade hemkunskap för en timma sedan,  sedan bege mig ut till stallet för dressyrträning!
Har gjort ett träningsschema för Mars månad som jag printade ut på papper och satte in i en ram. Nu står den så fint på mitt nattduksbord så jag ser det innan jag somnar och precis när jag vaknar. Dessutom skrev jag med större text tävlingar jag längtar efter så jag kan hitta motivationen när den sjunker lite, tex när jag ska till gymmet. Kanon! :)
Har inte så mycket mer att säga, puss!

Jag älskar dig!

2012-03-06 @ 00:01:00

Fruktansvärt stolt över mig själv...

2012-03-05 @ 23:22:43
...Gjorde precis en sak jag inte trodde jag skulle göra, sådant ger mig en extra kick. Blir stolt över mig själv när jag gör någonting någon annan borde göra för mig. Kan tyvärr inte säga varför då det är fler än jag inblandade men jag är otroligt glad för min egna skull.
Träningen idag gick väldigt bra! Banhoppning stod på schemat och trotts det ena och det andra är jag nöjd. Jag stor trivs med min tränare och hon är väldigt duktig på att förklara, förstå och sätta fingret på problemen. Dessutom så är hon dommare på de flesta tävlingar här i närheten så hon ser även inne på banan vad som händer, både när det går bra och dåligt.
Tillbaka till träningen, jag har mina dåliga sidor och tyvärr tar de upp väldigt mycket då det förstör för både mig och Potion. Men det är sådant som jag måstemåstemåste jobba bort och det ska jag verkligen kämpa med. Men annars så går det jätte bra!!
Då jag är helt slut orkar jag inte gå in mer på detaljer utan nu får en överlag berättelse! Tog ett bad istället för dusch och då tar det alltid längre tid, höll även på att somna i badet. Vi höres helt enkelt imorgon! PUSS!

"Hej mammsi, jag steker i solen!"

2012-03-05 @ 20:26:08
Återkommer om hur det gick på träningen om en stund för nu ska jag äta upp min glass och sedan ta en lång, varm dusch!

"Dear whoever is reading this -you are beautiful and someone out there is crazy about you. So smile, life is too short to be unhappy"

2012-03-05 @ 17:02:08
fula hund ♥♥♥♥♥

Tjena mittbena

2012-03-05 @ 15:48:18
Hejsan, idag ser jag ut såhär. Men det gör jag ju alltid, därför kan jag lägga upp denna fula bild på mig själv. :) Annars idag har jag varit med han, han, han, han, han och han. Så nu är jag populär. För att visa att jag har dålig självkänsla och behöver känna mig "gillad" lägger jag upp en bild där jag visar massvis med hud. Med en dramatisk engelsk text till, eller en mening som innerhåller någonting negativt med mig själv för då kanske jag får en massa kommentarer om att jag inte alls är ful, tjock, osvosv..
Annars så... får jag väl äta lite choklad.
Btw, ja, vi använder yes diskmedel och ja, jag sitter i köket.
Nej men för att vara lite seriös.. Alldeles strax är det dax för träning med Potion. Och jag får panik!!!! Hittar inte min ena KL piké och inte mina ena par KL strumpor. Utöver detta har jag förstört min klocka (ambandsklocka) och mitt Thomas sabo armband är borta, JAG HATAR MITT LIV!!!

Jag kanske gillar att ta kort på mig själv med camen, vavavava???? Kan jag inte vara lite seriös :(? Tydligen inte.
Inlägget spårar ur helt därför lägger jag av nu. Eller för att bilderna på mig tog slut..?
Tror jag vet vad ni tänker- varför har hon klänning på sig?! Jo, jag tänkte att det skulle vara min träningsoutfit. Vad tror ni, kommer min tränare tycka jag är snyggt klädd? Nä, jag var faktiskt klädd så i skolan denna vackra dag! Bara ben, rätt kort klänning, axelbandslös och endast en kofta. Sommarkänslor!! eller kan det vara så att jag snart kommer bjuda på lite bilder på mig och min nallebjörn i olika klänningar?
No one know! Förutom jag förstås. Och min nalle. Och katten. Och mamma. Hunden kan också veta... Annars så vet ingen. INGEN SA JAG!!!
Avslutar ett helt värdelöst inlägg med en mysig bild på min fina lilla Julia! Åh, vad jag saknar att rida min kicka!! ♥

Lovely candy

2012-03-04 @ 21:01:14
Nu ska jag ha lite mys med min familj, söndagsmys. :D Puss fina läsare, det går bra nu!

klippklippklipp

2012-03-04 @ 17:40:57
Äntligen har jag tagit tummen ur röven och sett till att fixat bilder till önskeinlägget jag fick för hur länge som helst sedan! Hur jag klipper min häst.
Börjar framifrån och ska verkligen försöka förklara så bra som jag kan!
Det jag använder är sax, ryckkniv (?) och någonting jag inte-vet-vad-det-heter men den är kanon på att tunna ut manen!
Till manen använder jag inte saxen utan tunnar endast ut och rycker. Här ser ni för och efterbild.
Även luggen tunnar jag ut (ändå har han jätte tjock!!!) och sedan klipper jag "topparna" bara för att den ska vara jämn. Även här för och efterbild, dock väldigt orättvis då de är tagna olika dagar för att mobilen laddade ur. Men ni ser att den är gämnare på efterbilden, och borstad-haha! ;) tunningsgrejen + sax används här. 
Klipper även av en bit man där grimman/nackstycket på tränset ligger. Använder saxen. 
Öronen lägger jag inte så mycket energi på utan klipper endast det som "sticker ut". Klämmer ihop gögersidan till vänster och klipper alltså det som sticker ut utanför "öronkanten". Det blev lite krångligt att förklara. Använder saxen.
KASSBILD! men ni ser ungefär längden- nu har jag ändå låtit den vara. Brukar klippa till hans has annars, bara för att jag tycker det är snyggt med korta svansar! Använder här bara saxen. 
Förövrigt är han vintertid helklippt förutom huvud och ben. 
Annars klipper jag även hovskägg ode men låter det under vinterhalvåret då det är snö, gegga, osvosv. Då använder jag saxen men kan även ha ryckkniven.
Bild på min snygging från ridhuset!

Det vi trodde var slutet blev början på någonting nytt

2012-03-04 @ 15:32:23
Tror han tycker om mig.. eller vad säger ni, kärlek i blicken????????

Sean banan-vilket skämt!

2012-03-04 @ 14:23:23
Enligt min facebook igår kväll så är jag den enda som tycker såhär men som jag tror ni har förstått står jag för min åsikt och vill dela med mig av den.
Igår kväll var det, som många av er vet, melodifestivalen. I en duell var det Sean Banan mot Thorsten Flinck, Flinck vann vilket jag tycker var bra. Dock bombades hela facebook senare om hur fel Sverige röstar, dessutom stavade 50% av dem Flincks efternamn med bara k och inte ck vilken var väldigt störande (!!!!!)
Sean Banan är enligt mig ett skämt. Seriöst, melodifestivalen sjönk väldigt lågt i mina ögon när jag fick höra att han skulle vara med. Ska inte det vara ett "seriöst"program? Fick mer en känsla av barnkalas.
Hur många barnfamiljer kollar inte på melodifestivalen..? Dels använder han sig inte av korrekt svenska och så använder han ord och meningar jag inte vill att mina småsyskon eller barn om jag hade haft några ska gå runt och sjunga på. "nu ser jag bara string" så sjunger han någonting och pekar ner på sin k*k och att han tillexpempel petar sig i näsan. Seriöst? Sedan så dissar han andra i sin låt, sjunger om att olagliga saker är bra(svarttaxi) och säger nej till skatteverket. Hur kan han ens få uppträda i ett program som melodifestivalen? Han hade go melodi och man blir glad av hans refräng men om man lyssnar på texten... Urkass är min mening! Thorsten hade åtminstonde en betydelsefull text och han kan sjunga!
Jag tycker helt klart Sverige gjorde rätt att skicka vidare Thorsten Flick istället för Sean Banan.

Horoskop

2012-03-04 @ 13:46:48
Visste ni att jag måste läsa mitt horoskop varje dag? Haha, nu vet ni! Det sjuka är att det stämmer nästan varje dag. Vad stjärnorna säger idag:

Lyxade till denna lördag med lite godis

2012-03-03 @ 22:04:31

underbara älskade Lasse <3

2012-03-03 @ 21:24:37
Sitter just nu med Ida i telefon och lyssnar på Lasse Lindh, min stora djävla kärlek! Hans texer är så sjukt bra och hans röst.. Åh! Lasse är så fantastisk på alla vis och hans musik har tröstat mig i många lägen. Den första låten jag lyssnade på av honom var Varje litet steg:
Det var exakt den videon och jag kommer ihåg att jag skrev till en vän "är det okej att jag blir kär i en 40:åring?" även om han inte ens var 40 då.. Haha!
Lasse är min absoluta favorit artist och har en spellista på Spotify med bara hans låtar, som jag länkade i ett inlägg här under.
Tänkte bara dela med mig av min kärlek och tro mig att om ni gillar svenska, dunderbra, texter så ta några minuter att lyssna på honom så kommer ni vara fast!! True love ♥
Lasse Lindh.

Livet blir vad man gör det till

2012-03-03 @ 18:12:54
Åh, haft en helt underbar dag! Vi åkte till sjukhuset efter att ha köpt en stor, mysig, nalle för att hälsa på Ellen. Finafina Ellen! ♥ Vi satte oss och spelade ett sort kortspel. Det var då jag, Therese, Bella, Ellen och Emma. Emma åkte efter någon runda så jag gick och knackade på Oscars rumsdörr (ännu en klasskompis som råkade ha rummet brevid-HAHA) och frågade om han ville vara med och spela. Det ville han förstås. Ni skulle sett hans min när jag klev in på hans rum, haha, förvånad kille!
Efter tre (?) timmar så åkte vi därifrån för att köra förbi modehuset. Köpte en ring, förvånade..? ;)))))
Bjuder på lite bilder från dagen, har haft en dundermysig dag! Tyvärr blir Potion vilande idag också. Men ibland blir det så.
Det är så tråkigt att bilderna hamnar åt fel håll! :/

tidsinställt

2012-03-03 @ 13:17:00
När detta inlägg publiceras vet jag inte vad jag gör, hemma är jag i alla fall inte. Antingen är jag någonstans i Kalmar eller så sitter jag vid en fotbollsmatch och checkar killar som spelar fotboll tillsammans med två vänner, mest sannorligt är att jag sitter hos en tredje vän som förtillfället "bor" inne i Kalmar. Ska knäppa lite bilder under dagen då det är underbart väder ute, dock blir det ju bara med mobilkameran men helt kass är den inte.
.
Men ja, vi hörs senare. Planerna blir ändrade. Trodde jag skulle hinna ut till stallet innan men vi åkte tidigare än tänkt till Kalmar så jag tar det efteråt. Ikväll ser det ut som att det blir hemmakväll för mig. Förutom att jag troligen ska möta Hugo en stund, så får vi se vad som händer efteråt men det lutar helt klart åt hemmakväll.
Dagens facelook:

Dagens outfit:

BLOMMIGT!
Tröja- Only
Jeans- Gina tricot
Väska- vet inte, fick av mammsi häromdagen!
Solglasögon- Glitter
Jacka- H&M
Big kiss!

"något patetiskt men jag vill bara ha dig"

2012-03-03 @ 09:27:11
Alltid känns det som om jag är två steg bakom dig
du som alltid får infall, drar åt dig ljuset jag aldrig,
men alltid velat prova
du säger jag ger dig något som du, alltid har saknat,
en godhet en värme och jag lägger mig bredvid
och tänk att något så enkelt som du bredvid dig mig
kan göra mig så lugn

Det låter som en kliché och en lögn, en kärlekssång,
något patetiskt men jag vill bara ha dig

Alltid är du vacker, hår och läppar och lockar och hud,
som alltid doftar sommar vårregn, äpplen eller vild kaprifol
och alltid med ett skratt som smittar av sig eller smiter ner i den
alltid så sköna sängen vi lärt oss att kalla vår
Och tänk att något så enkelt som du bredvid mig kan göra mig så lugn

Det låter som en kliché och en lögn, en kärlekssång,
åh nonsens, men jag vill bara ha dig

Det låter som en kliché och en lögn, en kärlekssång,
något patetiskt men jag vill bara ha dig
Det låter som en kliché och en lögn, en kärlekssång,
åh nonsens, men jag vill bara ha dig.

Hur ska man göra vid ett vägval?

2012-03-03 @ 03:03:30
Vaknade för en stund sedan efter att ha somnat till en film. Ida sover som en stock och jag lyssnar på min Lasse, han har fantastiska texter! Här får ni världens bästa spotifylista- Världens bästa <333333
Nattetid är sämst för om jag väl börjat tänka och fundera kommer jag aldrig till någonting vettigt. Något som känns jätte bra inatt kommer jag inte alls tycka samma sak om imorgon och just nu kan ni nog alla komma på vad jag tänker på.. Jag saknar honom massvis och ännu mer än så.
.
Ida och jag tillbringade kvällen nere på Krongården och det var vi inte ensamma om, haha! Sedan kom vi hem och gjorde oss varm choklad och fruktsallad. Imorgon bitti ringer mitt alarm för Therese och hennes mamma, även Bella kommer sitta med i bilen, kommer och hämtar mig vid tio. Då ska vi in till Kalmar och hälsa på en näravän. Fina underbara vän♥
Så nu ska jag försöka samla mina tankar och somna om. Lasse får vara den som sjunger mig till söms, som vanligt. ;) Puss! Btw, så hatar jag min röst. Tänker nu på videobloggen här under!
Försökte måla på ett leende men det blev fail.. Haha! Just smile!

"We can't talk about the future"

2012-03-02 @ 18:29:00
I teorin är det lätt det finns någon för alla
men säg det till dom som blir kvar
När man är brutna som vi var
krävs det inte mycket stöd för att man ska luta sig mot det
men älskling, vi var fel redan från start

Åh Ljug! Ljug och kyss mig hårt en sista gång
Inga röda ögon, låt oss ta oss för vad vi var

Som idé var vi bra,
en vilsen hjälper en vilsen
Hur kan det bli värre än det var?
Fast inga hårda ord,
ingen ånger eller nåt sånt vi gav det allt vi kunde ge
Och älskling allting går sönder till slut, det är bara en fråga om tid

Åh Ljug! Ljug och kyss mig hårt en sista gång
Inga röda ögon, låt oss ta oss för vad vi var


Och jag vet att vi inte är dom första,
att tusen, tusen andra före oss
har känt det vi känt och gjort det vi gjort
men det känns ändå som vi är dom första
och dom vackraste nånsin och jag skiter egentligen i allt annat
men så här kan vi inte säga farväl älskling så,

Ljug! Ljug och kyss mig hårt en sista gång
Inga röda ögon, låt oss ta oss för vad vi var

NANANNANAAAA

2012-03-02 @ 18:07:19
Nu kommer Ida alldeles strax och vi ska ner till Krongården så får vi se vart vi hamnar senare under kvällen. Kommer även dela säng med henne inatt, mys!!
Har ett tidsinställt som kommer dyka upp senare. PUSS!

Ni är kärlek för mig

2012-03-02 @ 17:05:08
Jag föredrar att skriva än att sitta och prata med mig själv i en kamera utan att få svar. Hela situationen känns så dum men jah gjorde ett par tappra förslag och alla andra spårade verkligen ur så denna fick det bli. Somsagt, så har jag verkligen jätte svårt för att finna de rätta orden. Kan inte komma på någon mening som förklarar tillräckligt bra hur mycket alla fina ord betyder och hur glad jag blir. För jag blir verkligenverkligen jätte glad! Blir alldeles varm när jag tänker på hur många som bryr sig om mig när jag bara är jag-alltid. Åh, jag är verkligen lyckligt lottad med tanke på vilka fina människor jag har runt mig.
.
Dessutom pratar jag väldigt fort vilket gör att jag fastnar på orden och pratar väldigt otydligt men här har ni någonting ni kan kolla på. Som lite extra får ni även helgens planer. :)
Kyss!
Min underbara Lasse i bakgrunden!

2/3, dagen som igår var imorgon

2012-03-02 @ 10:09:38
Hur mår jag idag? Jagär glad över mitt val över att gått hit idag. Folk får mig att skatta mellan mina stunder jag vill gråta.. Men, jag har fina människor runt mig som stöttar, kramar och pratar med mig. :)jag är ju fortfarande vid liv och för det ska jag vara glad. Det kan ju alltid vara värre! Puss, dagens outfit: Röd vårjacka jag fick av Mia för ett par dagar sedan! <3

Åh, <3

2012-03-01 @ 23:51:58
Vad ska man säga? Världens mest fantastiska vänner har jag. Och det har tydligen rullat in ännu fler. (Har jag börjar lägga upp en, kan jag ju inte skita i resten!)
JAG ÄLSKAR ER MINA VÄNNER! Ni ger mig hopp, glädje och en djävla massa lycka! Åh, vad vore jag utan er? Som jag tidigare har sagt så kan jag inte finna några ord som beskriver hur mycket jag älskar er och hur fruktansvärt glad jag blir över alla fina ord. Det är inte här utan även på facebook men det är mer privat då dessa ändå går att se, för alla. När man inte tror att det går att gråta fler tårar rullar detta in och vad gör man? Jo, gråter floder! Känslig kväll.
Älskade fina ♥
Kärlek till dig!
Imorgon ska jag försöka komma med lite glada inlägg av en glad skrivare men just nu, ikväll, kan jag verkligen inte vara glad. Men imorgon kör vi!! :)

<3

2012-03-01 @ 21:34:31
Åh, denna fina kommentaren.. Vet inte vad jag ska säga, blir så himla glad att jag bara vill springa och krama om någon. Att man kan få så fina ord genom att bara vara sig själv. Bamsekram på dig och tack så jätte mycket! ♥ Hittar verkligen inga ord. Vad ni är fina och så gulliga mot mig söta bloggläsare!
Tyvärr vet jag inte vem du heller är...
.
Tack alla underbara vänner för sms, samtal och facebook meddelanden idag. Folk man inte har snackar med på ett tag har skrivit och såklart även de jag pratar med dagligen! Jag känner mig tusen gånger starkare för varje litet ord och jag har verkligen världens finaste människor omkring mig. Jag är verkligen lyckligt lottad! <3
Älskar er mina underbart vackra vänner!
Åh, tårar rinner ju för alla fina ord!

Tiden läker alla sår

2012-03-01 @ 19:40:50
Detta kommer bli kluddigt och säkerligen osammanhängande det vet jag redan nu men jag behöver skriva av mig detta och vill somsagt dela av mig med allt.
.
Folk säger alltid att "man lär sig av sina misstag" och jag har levt på det. Gör man inga misstag så har man inte upplevt mycket. Däremot försöker jag att inte göra om ett när jag gör det, tydligen finns det dem som inte förstår att man inte ska göra om det. Det ska man inte när man vet att det ändå inte kommer sluta bra.
Jag har fått gråta massvis nu och det visste jag att jag skulle få göra innan jag bestämde mig för att göra slut med Hugo. Jag älskade honom verkligen med hela mitt hjärta och jag har aldrig tidigare känt så starka känslor för en kille. Men ibland måste man låta hjärnan ta över. "Lyssna alltid på ditt hjärta", dock måste man ibland tänka på vad som är bäst för sig själv. Hellre att jag kommer somna med tårar en natt och tycka att det är jobbigt en tid framöver än att behöva gå med en gnagande känsla i magen och låta det krossa mig mer och mer. Nu har jag i alla fall fått ta smällen och låta det läka än att ett litet sår ska bli större och större med tiden.
Fegt gjort, kanske. Men nu valde jag "den enkla vägen" för min egna skull.
.
Jag är ingen "medelmåtta" jag skrattar jätte mycket när jag är glad och gråter jätte mycket när jag är ledsen, jag skrattar inte lite grann och gråter någon tår. Jag föredrar att skratta och folk beskriver mig ofta som glad men jag blir också välidgt ledsen men då är jag det bara ett tag. Om en vecka kommer troligen allting kännas mycket bättre och jag kommer inte vara hemma imorgon. Jag gråter mycket idag, så kan jag skratta med mina fina vänner imorgon. För att ligga hemma och tycka synd om mig själv hela dagen imorgon kommer varken jag eller Hugo, min familj eller vänner må bättre av.
.
Under gymmet och innan fällde jag inte en tår men så fort jag stigit in genom dörren till mitt rum kom allt. Jag bröt ihop fullständigt, satte igång musik och snackade massvis med mamma. Hon är min idol, min fantastiska älskade mamma! ♥
.
Johannas långa berättelse om Chaboukies bortgång är någonting jag har i tankarna just nu, den har insirerat mig väldigt mycket. Hela Johanna och hennes tänk inspirerar mig faktiskt.. För mig vore det jordens undergång om Potion försvan ur mitt liv, hon blev plöstligt av med sin bästa vän men hon kom med kommentaren "Allt har en mening." Just det tänker jag på. Allt har en mening, allt har en mening, allt har en mening..
Det var meningen att det skulle bli han och jag, Vi, Oss och det är jag fruktansvärt glad för. Han kommer alltid finnas i mitt hjärta som mitt första seriösa förhållande. Han har gett mig så mycket. Kärlek, glädje, lycka, sorg, besvikelse men han var framförallt min pojkvän. I nästan sex månader, vi var arton dagar från ett halvår. På det hinner man med mycket, väldigt mycket. Men det var tydligen också meningen att vi inte skulle få någon halvårsdag.
.
Men, jag har bestämt mig för att inte gråta så mycket mer än ikväll. Jag ska inte gråta för att det är över utan le över att det hände och var. Jag är dessutom väldigt ung och kommer troligen träffa en miljontals pojkar ute i världen! Även tjejer kanske..? Never say never!
Han var min, han var den som hade namnet "älskling" bland mina kontakter, det var han som gav kyssarna jag aldrig kunde få nog av, det var han jag älskade att somna brevid för att vakna med han bara några centimeter ifrån, han var den jag älskade att bli kittlad av, att skratta med, att prata med nätterna långa. Det var han som följde med mig till kyrkan som han hatar för att jag skulle slippa sitta ensam, det var han som jag saknade hela tiden och han jag älskade att få kärleksfulla sms av. Det var han som jag klagade på över småsaker som hans djävla färdigmat, jag älskade när hans lockar stack utanför mösskanten. Det var han som tog min hand bland folk, det var han som kom och kramade mig bakifrån. Jag älskade allt han gjorde för mig, jag älskade när han smsade med "flickan i mitt liv", jag älskade när han hoppade sådär Hugo glatt som bara han gör. Det är han jag älskar men som inte längre tillhör mig.
.
Han gjorde mig lycklig och bottelöst kär varje ögonblick vi var tillsammans. Dock har alla sagor sina slut.
Leif Hugo Vallentin Wiberg, jag glömmer aldrig oss.
image description
Nittonde September tvåtusenelva ♥


Fina, underbara!

2012-03-01 @ 18:55:40
Åh, tack för den nya energin. Tusen tack! Hittar inga ord, det gör jag inte om någonting just nu. Men massa kärlek till dig, anonym, även om jag hade velat veta vem du är.. ♥♥
Jag ska bara gråta lite till, sedan är det slut för min del. Kommer skriva ut alla mina känslor, för det är vad jag behöver. Jag kommer vara hundra procent ärlig. Varför ska jag skriva ut allting när jag är glad om jag inte kan dela av mig av det ledsna?
Det är som att jag inte skulle skriva när det går dålig på en tävling men alltid berättar när det går bra.

'

2012-03-01 @ 16:30:41
Troligen kommer det inte komma mer idag eller ikväll. Jag är nära att bryta ihop närsom så då är det bara bättre att jag låter bli och håller mig härifrån än att det ska komma massa deppinlägg. Dyker kanske upp någon färdig skriven text från en låt men att sätta mig och skriva känner jag mig inte i form för.
Har satt igång "deppmusik" spellistan, Hejdå oss.

"du och jag känns som vargen och grisen-jag litar inte på dig och rädd för att du ska skada mig"

2012-03-01 @ 14:45:35
Är just nu på lite skoj i gymmet med min klass, haha! Här är lite bilder sedan vi var här förrförra torsdagen. :) Ikväll ska jag till gymmet, men det är ett annat, fräschare, gym! :)
RSS 2.0