men allt är bra

2012-06-30 @ 18:06:20
Helgens resultat SUGER, kassa rent ut sagt. Men vet ni? Livet leker och utan motgång-ingen framgång! Så vi gör såhär- Dusch efter en lång lökig dag och sedan ryttarfest! Vi har här hunnit med det mesta, inklusive det se Tingsryds absolut snyggaste kille! Promise you ;)
Men nu har jag inte tid. Pussssss!
Bild på mig och min vän Therese, varken hon eller jag har haft några resultat i helgen, tyvärr. Men som Birger sa- det hade kunnat vara världskrig! 
 

nya tag

2012-06-29 @ 11:01:39
Var ledsen, glöm det :)

Idag kör vi

2012-06-29 @ 08:17:07
Nu ska jag strax upp och göra mig iordning. Fick pappas filmkamera igår, alltså en riktig filmkamera så kan nu LOVA er film! :D Dunderbra!
Igår kväll kom vi fram runt nio och jag red ut en sväng barbacka. Har alltid och kommer alltid älska Tingsryds små ridvägar i skogen som går ner till vattnet.. ÅHHH!
När vi var klara med allt så åkte vi ner till campingen och letade upp husvagnen vi delar tillsammans med ett par kompisar jag har kännt så länge jag kan minnas + Sara. Bytte om och gick sedan bort till en annan husvagn som vi grillade hos. Mys! 
 
Förövrigt så ser jag tävlingsplatsen från husvagns fönstret, guttsatan!

För åtta år sedan föddes idag min prins

2012-06-28 @ 20:08:11
Världens finaste och bästa. Livets mening och ljus. Mitt allt, min fina ♥

"du skulle bli knäckt om du visste vad folk tycker om dig"

2012-06-28 @ 19:44:05
Sitter just nu på väg till Tingsryd, nyduschad häst, smörjda lädersaker, tvättade stövlar, tvättade schabrak, packat skåp och en full bil. Livet.. Vad ska jag säga? Det är så jävlabra! Vill egentligen inte säga så då det nästan alltid ska hända någonting om man säger att det är så, men jag är verkligen lycklig. Det var länge sedan jag kände mig såhär stark och glad, otroligt peppad på allt!!
Så hoppas jag, ungefär lika mycket som jag är lycklig, att det ska gå bra imorgon! Ska köra så det ryker, jag vet vad jag vill & dit ska jag komma, punkt. Nu gör vi det vi är bäst på och älskar! Det är på kärlek, lycka, vilja och glädje vi gör det. :D
Du är allt

Det fanns ingen bara du, men jag är lyckligare nu

2012-06-28 @ 13:17:28
Jag är ungefär såhääääääääääär glad just nu! Om jag bara kunde med ord beskriva hur glad jag är över livet och allt som hör till. WIWIWIWIWIHOOO :D
Igår var jag på marknad med Clara. Köpte ingenting, inte ens godis. :o haha! Vi gick sedan tillsammans med Ida till resturang pappa blå och åt där. Medans vi satt där försvann solen och det började ÖSregna och även åska. Vi gick bort till marknaden en snabbis och landade sedan hemma hos mig. Pratade, lyssnade på musik och hade det allmänt bra. Vid fem åkte Clara och jag somnade en stund. Åkte sedan ut till Potion och kvällsred i regnet. Men efter bara en ministund slutade det och passet gick bra. Fast lite bättre än så ändå! 
 
Idag har jag gjort lite ärenden på stan (Låter vuxen, hehe) och såfort mamma kommer hem igen ska jag åka ut till stallet. Innan dess blir det att packa upp väskan sedan Berlin och packa om den för helgens tävlingar. Tanken var att jag skulle ha med mig min hästskötare och bästa vän, men det blir tyvärr inte så. Men ska se till att överleva. ;)
Jag kommer faktiskt ha med datorn och internet, så hoppas att det ska fungera som det ska. Vill kunna uppdatera er om allt som händer. Eftersom jag inte har Iphone och android inte har någon blogg.se app så kan jag tyvärr inte uppdatera er igenom mobilen. Eller jo, jag kan skriva men ej lägga upp bilder. SURT!
Igår ösregnade det och bytte då ut tränset mot mitt GG, funderar på att ha med det i helgen också. Han är otroligt söt i det. Men vi får se hur det blir med det :) 

hehe

2012-06-27 @ 13:16:00
Som folk tror jag är;
Hur jag är;
 

Som om jag inte har nog med kläder, hehe

2012-06-27 @ 12:09:12
Har precis klickat hem lite grejer. Jag menar, är det rea så är det! Visar när det dumpat ner här hemma. Tack mamma för det!
Morgonen har varit kass och blir ju inte bättre av att min sömn denna natt var cirka en timma. Men kan inte skylla på någon annan än mig. Eller jo, kan ju skylla på han som höll mig vaken... ;) På tal om det, fick frågan om jag är över Hugo och svaret är ja. Och ja är även svaret på frågan om vi har snackat efter inlägget jag publicerade och det är lugnt mellan oss. Nu vet ni det också. :)
 
Nu ska jag duscha och göra mig iordning. Vid ett kommer min sockersöta vän hit och vi ska bort till marknaden och titta runt och säkerligen träffa folk vi känner. Dagen ser ut att bli kanonbra, trots min dåliga sömn. En sväng till stallet blir det på kvällen sedan. :)
Clara-Jag-Matilda i Berlin. Hehe, ursäktar mitt hår. Det var rosa/orange/rött/blondt/brunt, solblekt och urtvättat. Vackert helt enkelt, typ

vaken, tyvärr

2012-06-27 @ 05:31:16
Vill helst av allt bara krypa under täcket igen, men nä. Upp och hoppa! Snälla någon, gör mig en tjänst och skjut mig. ÅHHHHH! De enda tidiga mornarna som är godkända i mitt liv är tävlingsmorgonar. Vad är det för mening?! Jaja, ni förstår vad jag menar. En liten gullebild på det också, hatar livet (inte egentligen men mitt morgonhumör är KASST)

ska upp om två timmar

2012-06-27 @ 03:10:16
JAG ORKAR INTE!!!!!!
Jag vet att jag kommer bli tvungen att åka ut till stallet imorgon eftermiddag/kväll så om jag varit smart hade jag gått och lagt mig tidigare så att jag inte är på dåligt humör. För om Potion märker att jag är det då lär ingenting gå bra, och om jag är lätt retlig så är jag inte rolig. Det kan jag lova!
Men vaf'n, på riktigt - klockan fem?! Roligt sommarlov, wihooooo. Tjänar ju ingenting på det heller. Döda mig.
Snutte i tjock vinterpäls, precis sådär känner jag mig när jag tänker på klockan. Godnatt! 

Tack Melissa för att du förstår ♥

2012-06-27 @ 00:17:25
"Jag är nog inte det du drömmer om
Men jag är det du ser"

Jag har blivit vald av andra
Det är min hemlighet
Den ena saknar känsla
Den andra ödmjukhet

Ja, jag vill säga att jag älskar dig
men det är för tidigt än

Jag hade slutat prata
Jag var så van och stänga av
Du frågade vem som förstört mig

Jag tog allting för givet
Det var något fel på mig
Jag måste varit någon annan
Innan jag kände dig

Allt hår väck, åhhh

"Du har ju alltid fullt upp"

2012-06-26 @ 21:46:09
Men det är banne mig inte lätt att få in allt man vill göra på tjugofyra timmar. Hade jag fått bestämma skulle dygnen vara längre, hehe. :) Livet med för den delen. Det sista jag vill just nu är att det ska ta slut, jag älskar livet och allt som händer där. På riktigt, allting går så jävla bra just nu. Hoppas, verkligenverkligenverkligen att det håller sig såhär nu och hoppas lika mycket att det ska gå bra under Börjes cup som är i helgen. LOVE LIFE!!
 
Idag har jag vaknat, varit i stallet och jobbat från tre till nio. Eventuellt ska jag ut en sväng strax med trevligt sällskap, men vi får se hur det blir med det. Imorgon bitti, alldeles för tidigt, ringer tyvärr mitt alarm så blir ingen sen kväll för mig i alla fall.
 
Vet ni vad jag gjorde igår? Jo, jag la över ALLA mobilbilder på datorn. Efter det raderade jag en massa skit från de mapparna, så tänkte bjuda er på en lagom gullig bildbomb från det mesta. Fast.. hehe, 99 % av alla bilder är på mig. Men pratade med Therese i telefon samtidigt som jag rensade och vi kom fram till att väldigt många har så hög procent bilder av sig själv, men tar man en så slutar det ju med att man tagit hundramiljader. Olika vinklar, miner, osvosv..
Nana, nu ska jag "knyta ihop säcken" HAHA, börjar sakna skolan.. Skämt. Nu avslutar jag innan det går överstyr, puss :)
Gullan

SKYNDA,SKYNDA, SKYNDA

2012-06-26 @ 14:29:41
Hej rosa hår, saknar dig redan. Hoppas du har det bra nere i avloppet, puss
Kanske möts vi en dag igen!
 

Stallet

2012-06-26 @ 11:30:21
Nu åker jag ut till stallet, är en aning stressad då jag ska jobba i eftermiddag. Jaja, så går det när man försover sig, eller är uppe länge när man inte borde. Vi höres senare!

Jag kommer få dig att falla för mig, endast genom att vara mig själv

2012-06-26 @ 01:18:57

JUSTE!

2012-06-25 @ 23:25:35
Tack Andrea och Minna för att ni höll igång bloggen medans jag var i Berlin! (resan jag har lovat att berätta om men aldrig kommer igång med...)
Ni är fantastiska tjejer, kan lova att jag skrattade och satt med ett brett leende när jag läste era inlägg. Eller såg vilka vackra bilder ni lyckades hitta på mig!
Har ju min charm, hehe.

Måndag 25 Juni

2012-06-25 @ 23:16:02
05.00-Alarmet ringer.
05.15- Andra alarmet ringer, kliver upp.
05.45- Ida hämtar mig på cykeln.
05.50- Kliver in på Tempo.
06.00- Börjar jobba.
09.10- Slutar jobba.
09.40 (?)- Kliver in hos frisören.
10.35- Färdig hos frisören.
11.45- Går till jobb nummer två.
11.55- Kliver in på Ölandsglass.
12.00- Börjar jobba.
16.30- Slutar jobba.
17.15- Börjar laga mat.
17.50- Äter mat tillsammans med mina syskon.
18.10- somnar i köket liggandes på stolarna. (-.-!!!!!!)
19.00- Vaknar. 
19.20- Kliver in i stallet.
21.10- Åker från stallet.
21.20- Hämtar datorn hos Ida.
21.22- HEMMA, SLAPPA, DUSCHA, SLAPPA, ÄTA CHOKLAD OCH DRICKA TE.
Om någon undrar varför jag har två jobb så är det för att jag var inte säker på att jag skulle få det ena, och då tackade jag ja till Tempo när vi fick frågan. Sedan visade det sig att vi fick väldigt lite tider där och jag kunde inte säga då att jag inte ville ha det. För det kändes elakt.. Sedan fick jag båda men kände att jag klarar de nio timmarna i veckan på Tempo, då tiderna ändå inte krockar. Dessutom älskar jag att jobba på Ölandsglass, så det var en självklarhet! Trivs verkligen!!
Så, that's it. :)

Detta förtjänar jag, hehe

2012-06-25 @ 22:59:47
Var lite smått stressad när bilderna togs och la upp dom direkt. 1. För att jag var supersugen och ville mysa ner mig direkt. 2. För att en film jag ville se skulle börja bara en kort stund efter att jag fått klart allting. 
Nu blir det iallafall en film på datorn i sällskap av Prinz, hemma själv och det känns förjäkla skönt! Är så otroligt trött att jag avbokade alla planer för kvällen, var i stallet och myste och åkte sedan direkt hem. Det är verligen som Isabella skriver i sina böcker. Egentid för sig själv är otroligt viktigt. Hur lockande det än är att följa med på fest eller en myskväll i stan med sina vänner så måste man ibland tänka på sig själv. Har otroligt lätt för att gå upp i varv och glömma bort mig själv, då slutar det med att jag går in i väggen. Paus, andas. Ta det lugnt, man kan inte alltid göra allting på en gång. 
Visst är teesilen den sötaste i sett? :D Köpte den till mamma när jag var i Berlin, haha!

Svar

2012-06-25 @ 22:04:35
Tar upp detta i ett inlägg ifall fler är nyfikna.
Jag använder en hårolja som heter "Nashi Argan oil". Den använde jag varje dag, men tog ett uppehåll utan någon speciellt anledning men ska börja igen efter att ha pratat med frisören i dag. Mamma köper den hos frisör, vet dock inte vad den kostar då jag inte varit med och köpt någon gång. Men googlade och då kom det upp 100 ml för 279 :-, så antar att det ligger omkring det priset.
Så här beskriver de den på deras hemsida:

Skönhetsbehandling för alla typer av hår!

  • Ger en otrolig glans på ett ögonblick
  • Gör håret extremt lätt att hantera
  • Ger en fantastisk mjukhet
  • Reparerar skadat hår
  • Volym till fint hår
  • Halverar fön- och stylingtiden
  • Skyddar håret från UV-strålning och yttre påverkan
Jag håller helt med på  alla punkter och kan inte säga annat än att jag är supernöjd med den och tycker att den är värd varje krona. Anänder den vanligtvis varje dag. Innan jag ska göra någonting med håret, om jag så duschat eller inte. De rekomenderade när mamma var där första gången att använda den en eller flera gånger om dagen för att uppnå bästa resultat.
Detta är tredje eller fjärde flaskan jag har, ifall det säger någonting om vad jag tycker. ;) Dessutom som ett plus i kanten är den skonsam mot miljön! 
Om det är någontign mer du undrar är det bara att fråga eller googla. Google har svar på det mesta! :) kram
 

Hejsan

2012-06-25 @ 11:09:26
Jo, jag lever. Jag gör faktiskt det. Hehe. Nämen jag vet att uppdateringen har stavats kass men jag menar -det är sommarlov! Trots att det inte känns så på grund utav vädret. I går kväll hade jag tid till datorn men då är det så att jag glömt min lilla bebis hos Ida. Men ska hämta hem honom så snart som möjligt. Och ja, jag snackar fortfarande om min dator.. ;) För tillfället sitter jag vid datorn min bror fick i tidig födelsedags present. Gissa vad han fick? En macbook, bättre än min dessutom. Jag som var glad att jag hade någonting bättre än han. He, he.
 
Annars, förutom vädret och min förkylning, är livet perfekt. Har i dag hunnit med att både jobba och vara på besök hos frisören. Blev av med allt det slitna och kan säga att jag inte var en sekund för tidig men att gå dit. Egentligen borde jag nog gå dit oftare än vad jag gör, då det verkligen var sjukt slitet. Men nu är det borta! När vi ändå pratar hår så kan jag berätta att jag gjort en stor förändring sedan sist. Har nämligen färgat bort det rosa, sorgligt men skönt. Sorgligt då det stack ut och jag trivdes med det, men samtidigt skönt för att det var så himla mycket jobb med det. Dessutom var det hemskt nu på slutet och jag hade inte kvar någon hårfärg så lät ett par kompisar färga det. Vilken mamma egentligen inte tycker om då hon tycker jag ska göra det hos frisör istället men med tanke på hur fort jag tröttnar på en färg så känns detta mer sparsamt för plånboken.
Nu har jag faktiskt gett mig in i en kamp mot blond färg, hur det går får vi se.. I värsta fall får jag väl ta fram rakapparat. Haha, någon som tvekar på att jag skulle våga..? (;
 
Så fort jag hämtat tillbaka min dator så lovar jag att berätta om Berlin resan, en resa jag kommer ha minnen ifrån hela livet. Det kan jag lova! En del negativa men lärorika och en hel drös med fantastiska. Men som sagt, jag kommer ta mer om det när jag har tid och min egna dator. Kvällens plan var att åka in till Kalmar för att äta och se bio, tyvärr blev morgonens jobb lite övertid och allting blev försenat vilket gjorde att jag inte skulle hinna rida mellan jobben. (Varför i hela världen tog jag två jobb, vad tänkte jag med?!?!) Så fick avboka det för att hinna med stallet idag. Så är det när man är ryttare vilket två av tjejerna jag skulle träffa i kväll förstår då de också är tävlingsryttare på samma nivå som jag. Det är banne mig inte det enklaste att planera någonting tillsammans med andra som rider. Hehe, men det är smällar man får ta!
-Ingen bild.-

HEMMA!

2012-06-21 @ 23:40:18
Hemma och otroligt lycklig. Vilken resa och vilka vänner!!
Mer i morgon, nu är jag död och helt slut på energi. Ingenting kan förstöra nu.
LOVE

Hälsningar från Berlin!!!

2012-06-19 @ 21:51:09
Amelia vill att jag hälsar att hon har det BÄST, och tar vara på varenda sekund! Hon har besökt ett koncentrationsläger, ätit jättegod mat, sett flera olika kyrkor, upplevt Berlins nattliv och tydligen haft det jättevarmt. Som varmast har det varit 34 grader i skuggan, galet! Llivet är på topp och hon berättar mer senare! /andrea

Minna gästbloggar pt.2

2012-06-18 @ 19:08:00
Så var jag tillbaka igen! Äntligen tänker ni, eller hur? haha, skojar ;)

Hade tänkt att ta och skriva lite om hur jag lärde känna Amme egentligen.
Hon hamnade i våran klass på Victoria skolan (den bästa så klart..) och jag minns att hon började mitt i terminen. Jag hade börjat som ny samma år fast jag var där första skoldagen i 3:an. Kommer ihåg att hela klassen gick med henne runt på skolgården och frågade ut henne. Ni skulle sett hur blyg hon var, det kan man inte tro nu kanske.
Svårt för varandra hade vi i början men se bara hur bra allting blev till slut.

Många fina minnen har vi tillsamans, både bra och dåliga.
Minns att vi alltid bråkade med varandra i 4:an, och att vi gick till vår dåvarande stackars skolsyster som alltid fick leka psykolog och låtsas att hon brydde sig om hur vi gav varandra onda ögat i korridoren.
Jag och Anders hittade till och med på små kodord för hur vi enklast skulle kunna undvika vissa personer i svåra situationer.
Men ibland så kan någonting dåligt utvecklas till någonting bra.
Tillexempel kommer jag ihåg att vi senare skapade en liten klubb tillsamans. Jag,Amelia,Alice och Andrea.
SFN hette den och gick ut på att vi tog betalt för att laga eller "pimpa" andras trasiga sudd. När jag tänker efter så var det kanske inte den bästa affärsideén. Men roligt hade vi iallafall.


/Minna

Andrea Gästbloggar!

2012-06-18 @ 16:04:57
Hej alla fina!

Jag är Andrea (Andrewa, Anders, Android, Andie osv..) och är en av Amelias vänner. Vi har känt varandra sedan trean ungefär och har gått igenom eld och vatten tillsammans. Vi bodde ända fram till november förra året "grannar" och träffades väldigt mycket tack vare det. Vi säger alltid grannar, men egentligen bodde vi mitt emot varandra. Jag kunde se rakt in i hennes fönster och hon i mina! Jag kan berätta att jag känt Amelia i ett antal år nu, och våran favoritsysselsättning som yngre var att driva med pojkarna på Omegle. Verkligen superkul, tyckte vi! Sen växte vi lite, och nu har vi inte hängt där på år och dar. 

Amelia har nu begett sig till Tyskland och lämnat mig ensam i denna turistby. Hon undrade om jag kunde låna ut en extra väska i lördags (och jag undrade hur mycket hon egentligen skulle ha med sig för ett par dagar), så nu ligger alla utrivna väskor på mitt golv tack vare den tösen. 

Jag skriver här för att hon bad mig skriva några inlägg, och jag bad Minna hjälpa mig då jag kände att jag inte har mycket att skriva om, och som tur var ville hon det. Vi ska alltså hålla bloggen uppdaterad tills torsdag, och jag tror det kommer gå rätt så bra! Kan dock inte hjälpa att vara lite avundsjuk på alla åttor som lever livet i Berlin när jag ska börja jobba och slita i värmen på onsdag och dom strosar runt i Tyskland. Jaja.  

Jag tycker om den här bruden jättemycket och även om vi haft både upp och nedförsbackar så är vi än idag vänner, något jag är väldigt glad över. Vi har upplevt mycket tillsammans och det är helt sjukt hur mycket Amme växt på 1 år! Jättebra på att rida kan jag säga. :) Hittade en del gamla bilder, absolut ska dessa söta bilder få pryda detta inlägg. Liten Amelia! ↓                 Här hittar ni min blogg.

Minna gästbloggar pt.1

2012-06-17 @ 18:00:46
Hej alla Amelias fina och unika läsare! Som ni vet så är Amelia på väg till Berlin, så jag och Andie har fått ansvaret för underhållningen.

Nu undrar ni säkert vem jag är. Jag heter Jasmin men alla kallar mig Minna. Varför verkar alla tycka är väldigt intressant, och om jag ska vara ärlig så vet jag faktiskt inte varför. Det har hängt med sen jag var liten och i stort sett hela min släkt och alla mina nära kallar mig det.
Jag är 15 år om 1 månad och 20 dagar, jag är född på Kalmar bb (heter det så?). Jag gick på dagis i Borgholm men har flyttat runt väldigt mycket med min pappa i både Småland och Bekinge. I mellanstadiet så flyttade jag tillbaka till min vackra barndoms ö och där bodde jag i 2 år tills jag sen flyttade iväg igen. Nu bor jag i Stockholm, långt ifrån både havet och mina barndomsvänner. Men glömmer dom gör jag aldrig. På nästintill alla lov sätter jag mig på bussen eller flyget för att träffa dom och när jag inte gör det så håller vi kontakten genom ansiktsboken, som det så fint kan översättas på svenska. Och saknar dom det gör jag varenda dag.


Mer av mig kommer ni kunna läsa ända fram tills på torsdag. Hej sålänge!

på gång

2012-06-17 @ 08:22:38
Försov mig imorse och vaknade vid det klockslag bussen skulle gå. Men.oroa er inte, sitter på bussen och nu är vi på väg till BERLIN!! Sjukt vad roligt vi ska! L y c k a!! Har ordnat två vänner som har fått ansvar över uppdateringen, hur de sköter det återstår att se. haha. ;) Vi hörs när jag kommit hem. Puss

Tack

2012-06-16 @ 22:04:14
Tack Clara, NU kan jag packa! Haha söt!

JAG VILL INTE LÄNGRE ÅKA

2012-06-16 @ 18:45:49
..Känner precis så här:

I need a superman, where are you?

2012-06-16 @ 15:52:03

Lalala, lördag

2012-06-16 @ 15:40:26
Hej! Igår så mötte jag och Ida, efter att jag publicerat mitt senaste inlägg, Alvin och vi tog tandemcykeln ner till stan. Satt där en stund tillsammans med halva Borgholm. Nä, men bor man här vinterhalvåret känns tjugo kroppar som halva B-holm. Believe me! 
Vet inte riktigt när vi kom hem men Alvin var med här tills jag och Ida var alldeles för trötta. Då begav han sig hem  och Ida somnade väldigt direkt. Jag försökte roa mig på de flesta sätt men slutade med att jag somnade till musik på golvet. Hehe, det är inte första gången jag somnar liggandes på golvet. Jag och Hugo gjorde faktiskt det en gång när vi var tillsammans. Allt på grund av att jag frös men hade varit i stallet så jag kände mig äcklig och ville då inte lägga mig i sängen. Haha, åhgud!

Idag har vi inte gjort någonting vettigt. Åt och cyklade sedan med Ida hem till henne då det, enligt henne, inte går att cykla själv på tandem. Så ligger här nu och tänker på morgondagen. Då är jag nu på väg till Berlin, om vi inte redan är framme..? Så UNDERBART! Med tanke på det.. Jag har inte börjat packa än, åhhhhhh!!! Nu vet jag, och ni, vad jag har att göra. Ha det bra så länge!

gulle

2012-06-15 @ 22:44:54
Blev aldrig till någon hjälp, fastande vid datorn.. Hehe. Hon är duktig min vän! Diskat, städat, plockat in, torkat, dammsugit och gett prins mat! Om alla hade en vän som henne<3 Får dock ljuga för mammsi och säga att det var jag som gjorde det. :) Haha, nejdå. NU ska vi dra, tog längre tid än tänkt.. Jaja! Bye!

Känslan är alltid där

2012-06-15 @ 20:59:57

Hemma efter efter en dunderlång dag! Först vaknade jag vid halv nio, en hel timme försent. Fick det krabbigt med skjuts till stallet eftersom mamma skulle ordna till Antons student men Alexandra var snäll och kom ner hit för att hämta mig. Vi red sommarens första ridtur tillsammans och jag kan lova att det inte var den sista! Gick igenom allt som hänt sedan vi sågs senaste och jag kan berätta att hon blev förvånad när hon såg mitt hår, haha!
Fick även skjuts hem av henne sedan, det tackar man för! Hon erbjöd sig faktiskt att köra mig i sommar och det ska jag ta vara på. Dock var det lite smått läskigt att ha henne som chafför, hon har ju endast haft sitt körkort i två dagar. :)

Sedan var det hem för att duscha snabbt som attan och göra sig iordning för att åka till Kalmar. Hämtade mitt pass och såg min bror springa ut. Åh, blir så himla sugen på att ta studenten så det är helt sjukt!! 
Åkte tillbaka till Borgholm och vid sex så var det dax för studentfirande! Vid halv åtta gick Ida och jag därifrån med fulla magar och har nu landat hemma hos mig efter en runda hos henne. Jag sitter och bloggar medans hon diskar allting mamma använt för att överraska och göra henne glad. Kan säga att vårat kök stavades kaos efter att ha ordnat med mat, efterätter, osvosv till idag. Disk och allt man kan tänka sig överallt. Så nu står Ida här och städar i vårat kök. Söt är min vän! 
Nu ska jag byta om mig och spruta på lite parfym sedan ska jag hjälpa Ida för sedan ska vi iväg igen. Kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar sommarlov. Puss hej! 

Titt vad jag hitt, vilken liten chey! 

 

brors student

2012-06-15 @ 12:11:59
Då var klänningen på igen, nu kör vi!

Studentfirande

2012-06-14 @ 20:24:47
Jag vill också ta studenten, känna mig klar och veta att NU är jag färdig med mina år i skolan. Åh, jag har fyra år kvar... Jaja, har ju överlevt åttan (vilket ska vara det jobbigaste året) och jag har kommit längre än halvvägs så ska väl inte klaga. ;) Plötsligt sitter jag där, arton år och firar min student. Gud, vad det kommer vara stort!! När jag tar studenten så kommer det inte räcka med att det är bra, det ska vara bäst och fullständigt perfekt. Jag menar-man tar bara studenten en gång ju! Jag är rätt extrem när det gäller sådant, haha! Ska klara mig igenom balen samma år. Bäst mamma och pappa börjar spara redan nu! ;)

Blev lite stressigt där ett tag med stallet ode. Men klarade det fint och kom i tid till studenten tillsammans med min familj. Fick reda på att Alexandra kommit hit redan ikväll med sina hästar, vilket jag blir överlycklig för. Är ensam ute i stallet höst-vinter-vår men under sommaren kommer det sommargäster till Äpplerum. Alexandra och jag hade lite tokigheter för oss förra året, haha! Nu har hon precis tagit körkort också, asnice! :D

Men nu har Ida kommit och vi ska dra vidare. Visar vad jag hade på mig under studenfirandet av Evelina, trevlig torsdag på er! :)

Jag undrar hur du skulle reagera om du visste hur jag kände. Att mitt hjärta slår volter när du tittar på mig

2012-06-14 @ 14:01:01
Önskar jag vore sisådär tre år äldre..
Nu åker hörlurarna in i öronen och bilen rullar strax mot stallet. Uteritt, en härlig uteritt väntar såhär första sommarlovs dagen! Sedan blir det studenfirande för en vän till familjen.
Livet leker, och jag detsamma! hehe, det får ni ta hur ni vill. Jag sa inget. ;) Vi hörs! 

Pic from yesterday!


;)

2012-06-14 @ 12:21:33

hejhej

2012-06-14 @ 11:36:17
Kan fortfarande inte förstå att det är sommarlov. Som jag längtat och nu är det här! SJUKT!
Så här såg jag ut igår på avslutningen. Dock hade jag inte fixat klart håret när videon spelades in, men det gör inte så mycket då det förstördes av vinden på väg till skolan..

Skolavslutning 2012

2012-06-14 @ 07:11:35
Först vill jag bara säga- satan vilken rolig kväll! Haha, behövde verkligen en superkväll och det fick jag. Med undantag så tyckte jag knappast jag kunde fått en bättre början på ett sommarlov som kommer bli mitt bästa. Det kommer kräva en hel del jobb och slit, men jag menar, när jag sedan står där med lönen i handen kommer det vara värt det! Utanför det så har jag så otroliga människor kring mig. Det är jag verkligen tacksam och såklart lycklig över. 

Åter till gårdagen.. Vi hade först avslutning med skolan i Borgholms slottsruin. Där bjöds det på fin sång, tal, fotografering och betygsutdeling. Jag har höjt mig med tjugoen, eller om det var sjugosju, poäng! STOLT! Har dock sänkt mig två betyg i fysik, det var jag förvånad och besviken över.. Jaja, får ta igen det nästa termin! Annars hade jag lyckats höja mig i allt jag ville!!
Jag, clara och Ida gick efter avslutningen och tog varsin glass på Borgholms godaste glasscafé (!!). När den var slut gick vi upp en runda på stan, stod och pratade en stund med ett par kompisar vi mötte, gick och köpte present och slutade uppe på mitt rum. Ida åkte hem för att byta om medans jag och Clara gick igenom en hel del jobbiga saker. Ida kom tillbaka och vi bytte om och bara en kort stund senare kom även Matilda. Vi gick då direkt till resturang pappa blå och jag åt en jättegod kycklingpasta! Så att ni vet lixom.. ;)


Efter det mötte vi Sofia och fick vänta ett tag innan vi kunde gå vidare för kvällens trevligheter. Hamnade lite var som under kvällen kändes det som men som sagt-otroligt rolig kväll!
Vad jag gör vaken nu vet jag faktiskt inte. Vaknade av att kaffe gjordes då vi somnat i hans soffa mitt under vårat deeptalk, haha! Ska alldeles strax ta min lilla promenad hem för att fräscha upp mig och sedan lär jag väl dra till stranden i detta vackra väder med ett par vänner. En runda ut till stallet för att rida står på mitt schema idag också, härligt!
Funderar på om jag ska väcka liv i mina sovande vänner eller om jag ska låta de sova. Har en hel del att reda ut idag och lika bra att börja någonstans. 
Kan sumera kvällen med: -Du ser bra ut! Hahahaha, jasså? Ser jag bra ut..? - Ja, det gör du! Skitsnygg faktiskt :D 
HAHAH, gud!


SOMMARLOV

2012-06-13 @ 15:25:38
Nu ska jag ut och äta med mina tre favoriter -Ida, Clara och Matilda. Love

Till er som är gulliga att lägga er tid till att snacka om mig bakom min rygg, denna bild tillägnar jag er:

2012-06-12 @ 21:07:15

Ville ge er någonting tillbaka, så här fick ni fyra sekunder av mitt liv. KYSS :)

HÄRLIGT!

2012-06-12 @ 20:30:38
Skickade in att jag gärna är med och testar en uppdatering av blogg.se och vet ni vad jag får nu? Jo, testa!  Kan säga att jag verkligen tycker om hur dom gjort det. Även fast man blir lite förvirrad. Men så är det väl alltid när man är van vid någonting och det plötsligt ändras? 
Stor HISS i alla fall, och ni som använder blogg esse som bloggplats lär nog inom kort framtid få ta del av uppdateringen av sidan. :) Eller vad man nu ska kalla det. 
Älskar att man kan välja flera kategorier och även tagga inläggen med småsaker. Tex "utväxt", "hårfärg". Ni förstår om ni läser längre ner i inlägget. Men det ska alltså vara små ord som hör till inlägget. Vet inte riktigt men tror även att det nu finns en "svar"spalt på kommentarerna, så nu kan nu fråga hur mycket som helst och ni får svar direkt på kommentaren! Och som en extra kärlek, vi med mac kan nu göra radbyten med luft. :D (Hittade inte ordet för det, hehe)

Potion var mycket bättre idag och med hjälp av min tränare kom vi fram till att det nog endast var en spänning som han gått med ett tag som nu börjat störa. Fick även hjälp med att ta bort den under timmen som det egentligen skulle varit dressyrträning på. Fick även veta vad jag nu ska göra de kommande dagarna och det ska nog bli bra! Kan inte med ord säga hur glad jag är att det var något så pass litet, men tror ni förstår ändå. 
Nu ska JAG få bort mina spänningar också, det är verkligen illa nu. Får migrän-liknande pågrund av att jag spänner ryggen upp mot nacken och det kan jag lova är hemskt. Fyf'n, vilken smärta jag får i min rygg ibland. Det är inte klokt! Vad gammal jag låter, haha!
Men mamma ska boka tid hos en massör nästa vecka. Behöver kolla upp mina knän också.. Åh, kan man inte bara låta allting flyta på? Känner mig som världens problembarn... Men knäna hör nog ihop med fotproblemen jag har haft tidigare, då fick jag special designade fotsulor men, klantig som jag är, har jag lyckats tappa bort dom. Fast, tror det var så att jag gav bort ett par gamla skor till någon och råkade få med dom i skorna.. Jaja, shit happens. :)

Ska nu färga bort min utväxt i håret. Haha, vilken färg tror ni att det blir? :D Man vet ju aldrig med fröken Degerman. Har även hört att folk undrar hur jag skulle göra när utväxten kommer. Fylla i med samma färg, ny färg eller försöka få tillbaka min "vanliga"/mer naturell färg. svaret är - Jag vet inte. Och frågan om hur jag ska göra när jag tröttnat på rosa, svaret där är lika dant. Jag vet verkligen inte, men får ta den dagen när den kommer. Man lever bara en gång!

Håret ser jätteäckligt ut på bilden, men bilden är för att ni ska se vilken vacker utväxt jag fått på så himla kort tid! Sjukt :o

Ännu en gång-kärlek till blogg esse (blogg.se)

Jag ser hur du tittar, varför skäms du? Vi vet båda att vi känner samma sak

2012-06-12 @ 16:48:59
Hej! Idag har vi inte gjort något speciellt i skolan alls, bara slöa runt. Egentligen hade vi lika väl kunnat sluta i Måndags då vi inte gjort någonting vettigt sedan Fredag.
I måndags hade vi bolldag vilket betyder att vi möter de andra klasserna i våran årsskurs i två olika bollsproter och idag har vi slöat, kollar på niorna mot lärarna i brännboll och serverat niorna avslutningstårta. Som tack för det fick även vi tårta, tackar vi för!
Gjorde Matilda sällskap tills bussen kom och gick sedan hem. Satt här en stund, sökte på håruppsättningar till imorgon och åt sedan. (OVANLIGT?!) Nu ska jag strax byta om för att åka ut till Potion. Hoppas det har gått i rätt riktning, annars får vi kolla upp det hos veterinär. Bättre att kolla det även fast det inte är så farligt än att det ska bli värre.
Älskade, finaste, vackraste-bli bra!!
Läste gamla inlägg, åh! Jag var en bättre bloggare förr. Nya bilder nästan hela tiden och bättre texter. Vad hände? Jag blev deprimerad. Haha, nejdå! Ska komma tillbaka, speciellt nu när jag har dubbelt så hög statestik! :D

Gamla minnen

2012-06-11 @ 20:21:38
Sitter just nu och pratar om min vecka nere i Skyrup i sommras tillsammans med Nicoline. Hon är en av fyra som jag delade världens bästa lägervecka med. Hade offrat så mycket för att få spendera en vecka där nere i sommar med samma personer. Jag kände redan från dag ett att jag skulle triva med dessa fyra och fick även två riktigt bra vänner från lägret som var samtidigt fast i en "lägre"nivå. Vi tränade inte tillsammans med det lägret utan gjorde bara allt runtomkring med dom. Som till exempel äta och bada.
Kan inte med ord beskriva hur roligt jag hade och hur mycket jag lärde mig.
.
Detta skrev jag när jag precis kommit hem:
Fy i helvete vad det var svårt att lämna AW!
Har verkligen haft en underbar vecka, grymma tränare, grym ponny (trots motgång idag), trevlig personal & framför allt kanon bra lägerdeltagare. Vi var i Jump camp A endast 5 deltagare (vanligtvis brukar dm vara runt 17 stycken) & vi kom verkligen jätte nära varandra. Vi träffades ju tjugofyra timmar om dygnet i en vecka.
Verkligen en av sommarens topp 5 veckor.
.
Att få träna för Maria Gretzer, träna terräng för Anna Hassö (tävlar fälttävlan på internationell nivå), snacka med Helena Lundbäck, se bröderna Zetterman träna privat. eller springa ute på nätterna & skrämma det andra lägret (dom var samtidigt för att vi var så få men vi tränade inte tillsammans då vi inte alls var på samma nivå), ha päron krig tillsammans med Viktor, Malcolm, Nico & Fanny, bada i badhuset (båten startade inte så vi åkte dit ist),bada med hästarna, handlar i kiosken, träna golf för riktigt golfproffs, Bautajakt som slutade med att 50 % spydde, somnat alldeles för sent, träna yoga (tro mig, det är jobbigt!), gömma sig bakom en vält skottkärra för att slippa göra jobbiga saker, sjunga kör i duscharna,låtsas vara en älg.. Dessutom för att vi var så få fick vi rida varsin storhäst som anna (ägaren till anläggningen) äger. Unghästar nästan allihop, vi kallade oss mongo gruppen, det var sinnessjukt kul! Kändes som man var en nybörjare igen..
Vakna till nybakta scones, vägrar göra det ungdomsledarna bad oss göra, torkat varandras tårar, as garvat, peppat varandra.. Vi var flera stycken som grät vid "hej då".
.
Trivdes/trivs verkligen jätte bra med allt folk där med undantag!
Trots jobbigt avslut med mycket tårar är jag glad att jag valde att åka just vecka 31.
"Fy i helvete vad det var svårt att lämna AW!
Har verkligen haft en underbar vecka, grymma tränare, grym ponny (trots motgång idag), trevlig personal & framför allt kanon bra lägerdeltagare. Vi var i Jump camp A endast 5 deltagare (vanligtvis brukar dm vara runt 17 stycken) & vi kom verkligen jätte nära varandra. Vi träffades ju tjugofyra timmar om dygnet i en vecka.
Verkligen en av sommarens topp 5 veckor.
.
Att få träna för Maria Gretzer, träna terräng för Anna Hassö (tävlar fälttävlan på internationell nivå), snacka med Helena Lundbäck, se bröderna Zetterman träna privat. eller springa ute på nätterna & skrämma det andra lägret (dom var samtidigt för att vi var så få men vi tränade inte tillsammans då vi inte alls var på samma nivå), ha päron krig tillsammans med Viktor, Malcolm, Nico & Fanny, bada i badhuset (båten startade inte så vi åkte dit ist),bada med hästarna, handlar i kiosken, träna golf för riktigt golfproffs, Bautajakt som slutade med att 50 % spydde, somnat alldeles för sent, träna yoga (tro mig, det är jobbigt!), gömma sig bakom en vält skottkärra för att slippa göra jobbiga saker, sjunga kör i duscharna,låtsas vara en älg.. Dessutom för att vi var så få fick vi rida varsin storhäst som anna (ägaren till anläggningen) äger. Unghästar nästan allihop, vi kallade oss mongo gruppen, det var sinnessjukt kul! Kändes som man var en nybörjare igen..
Vakna till nybakta scones, vägrar göra det ungdomsledarna bad oss göra, torkat varandras tårar, as garvat, peppat varandra.. Vi var flera stycken som grät vid "hej då".
.
Trivdes/trivs verkligen jätte bra med allt folk där med undantag!
Trots jobbigt avslut med mycket tårar är jag glad att jag valde att åka just vecka 31."
Bilderna jag lägger upp har jag inte visat här förut utan tog de från Fiddes facebook precis. Men det var så himla många att jag endast valde de som jag var med på, hehe. Bilder som är tagna med min kamera hittar ni här. Tog dock bara två bilder själv under hela veckan, illa!

Fanny kan ni hitta här. Pompay, hennes hingst, hade jag verkligen inte tackat nej till!

<3

2012-06-11 @ 15:07:57
Håller dock inte helt med de tre sista meningarna men svart text.

Things are not the same anymore

2012-06-10 @ 21:39:00
Jag saknar dig mer än någonsin ♥
Haha, ja! Tänk att det där är jag.

Dödar snart

2012-06-10 @ 18:37:53
Blir inget inlägg, ändrade planer. Jag orkar ingenting just nu. Potion markerar tydligt bak och jag orkar verkligen inte. Varför just han?! Allt jag har.
Nu ska jag duscha sedan lär jag väl krypa under täcket. Tänker fan inte vara stark nu.
Nu skiter jag i allt jag säger till alla om att vara stark och kämpa. Ingenting går just nu och jag har ingen ork. Sommarlov snart iallafall, inte en sekund försent. Ska bara se till att överleva tills dess...

Stalltime

2012-06-10 @ 16:34:23
Nu åker jag ut till stallet, världens bästa ställe! Där kan man verkligen andas ut, bara få vara. Precis vad jag behöver!
Ikväll ska jag komma med någonting bra här, det lovar jag! Har varit alldeles för mycket B inlägg nu ett tag men det ska bli ändring. Peace
Titt vad jag hitt! hahaha, Alli, vi är för söta!
Osminkade, trötta me taggade till en dag på Liseberg som skulle komma!

this is me:

2012-06-10 @ 15:16:07
- Jag är inte rolig att vara med när jag är: Hungrig, trött, besviken eller har förlorat.
- Jag lyckas ofta få folk att göra som jag vill och få de att lyssna på mig. Borde nog bli chef!
- Jag kan inte göra något halvhjärtat.
- Jag lever för detta: Ät när du är hungrig och när du inte är hungrig-ät så att du inte blir det.

JAG ÄR HUNGRIG

2012-06-10 @ 14:27:44
ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH, SVINHUNGRIG!!!!!!!!!
GE MIG PIZZA, ÖPPNA, ÖPPNA, ÖPPNA, PIZZA<3333333333333333333

Like old times

2012-06-10 @ 00:17:47
Var nere på Kron en stund tidigare ikväll och nu  väntar film, mys!
Red ut en lång runda på Potion, musik på högsta i öronen och bara få tänka igenom allt. Önskar jag bara kunde berätta, öppna mitt hjärta och rensa alla tankarna. Tyvärr funkar det inte så. Vill skriva ett klockrent Amelia inlägg men jag får inte ner någonting. Tankarna är överallt och ingenstans. ÅHHH, varför kan det inte bara rulla på?! Livet alltså...
Nu ska jag se film och mysa med mina två dunderbra vänner-Ida och Alvin! Kunde ju faktiskt haft det värre♥

sometimes my life sucks more than a pornstar does

2012-06-09 @ 19:33:29
Blir ingen tävling imorgon, jaja. Det kommer fler! Nu har jag precis kommit hem från stallet och ska hoppa direkt in i duschen. Sedan möter jag upp min vän jag inte träffat på fyra timmar. Hinner ju börja sakna henne från denna del av staden. Haha, nä! Skämt åsido.
Vi ska ut i det fina vädret och träffar förhoppningsvis lite folk. Nu måste jag skynda mig men det är ju faktiskt inte av en tillfällighet jag kallas seg. ;) Trevlig lördag på er!

Hej världens sötaste

2012-06-09 @ 13:11:08
Har hittat en hel hög gammla bilder som kommer dyka upp här senare! Min finaste ♥

lördag

2012-06-09 @ 11:41:16
Dagens planer är heldag i stallet då jag måste packa om hela mitt skåp, tvätta schabrak, tvätta hästsvans och rida förstås! Har med mig min fantastiska hästskötare och vän-Ida så där emellan lär det bli fika, fika och... fFika! Ingen beach 2012 här inte ;)
Just nu ligger jag och slöar i min del av sängen. I den andra ligger Ida och kollar håruppsättningar till skolavslutningen. Igår åt vi våran nybakade kladdkaka och kollade på The last song. Vilken film! Så otroligt söt och sorglig. Har sett den tre (?) gånger men låg ändå här och grät medans Ida somnat. Jag är verkligen jätte filmkänslig.  
I sommar ska jag hitta sådan kärlek! Göra massa roliga, galna saker tillsammans. Hade till och med haft lerkrig, åh, så sött! :D

Fredag

2012-06-09 @ 00:47:26
Kom hem tillsammans med Ida vid kvart i tolv, ställde oss då och bakade direkt. Så nu ska det mumsas :D
Potion red jag i paddocken och det gick verkligen inte bra. Valde då att släppa allt och bara låta honom gå och ha försökte bara få honom avslappnad. Något bättre resultat på det. Men nu väntas en varm vit kladdkaka, puss!
Jag är medveten om att jag är i behov av att dra upp min tröja på bilden, ja.

Nedräkning

2012-06-08 @ 20:19:23
- Fem dagar till skolavslutning.
- Nio dagar till Berlin.
- Fjorton dagar till midsommar.
- Tjugoen dagar till Börjescup.
Love life.

You're amazing, just the way you are

2012-06-08 @ 18:35:57

<3

2012-06-08 @ 16:19:18

Fejk eller sanning?

2012-06-08 @ 15:59:15

Just nu

2012-06-07 @ 22:30:46
Haha, vad kladdig burken blev! Så går det när jag äter :D
Lägger upp lite mer bilder från idag imorgon då jag är bajstrött och längtar efter min sömn väldigt mycket. Ska sätta igång en film och soman till den, satsar nog på Rosa the movie! För att jag dels känner igen mig i början och för att det är grymt gulligt hur mycket han kämpar för att ta sig till henne. Eller så blir det Troy och Gabriellas kärlekshistoria jag kollar på. Fast.. Jag är rätt sugen på The notebook också, lätt världens finaste film!
Förövrigt kan ni hitta mitt drömutseende på denna blogg. Det håret-L O V E! Jaja, I'm born this way! Och inte kan jag göra något åt det. :) Det enda ingrepp jag skulle kunna göra för att ändra mitt utseende är nog botox i min överläpp. Då den försvinner helt när jag ler. Nu behöver ni inte se svart på vitt, jag sa inte att jag skulle göra det. Endast att det är vad jag skulle kunna tänka mig att göra, av de alternativ som finns. Bästa sättet är att bara acceptera än som man är, för jag blir ju inte en bättre människa bara för att jag är snyggare, tjockare, smalare eller fulare. Jag är ju fortfarande jag, och du är fortfarande du. Hur man än ser ut! Skulle kunna sitta resten av mitt liv och bara skriva om utseendefixering! Det är rätt sjukt egenligen.. Nu MÅSTE jag avsluta.
"Keep calm
and
love yourself"

Jag ser ingen annan

2012-06-07 @ 21:13:24
Har precis kommit hem efter en runda med Andrea i Slottskogen. Skrek ut lite känslor (hoppas ingen förutom mitt sällskap hörde mig), tog lite fotografier och pratade om det mesta till ingenting. Mysigt!
Nu tänkte jag ta mig lite glass och sedan sätta igång en film. Var vaken lite för länge natten till idag och tar på grund av det tidig ikväll idag. Potion fick vila då han varir seg (?!) nu ett par dagar, får se hur han känns imorgon. Förhoppningsvis bättre eftersom vi ska tävla på Söndag.
Jag HATAR att mitt ena öga ser jätte mycket mindre ut! Jag är nog så lite fotogenisk det bara går att vara.

Love is like sunshine

2012-06-07 @ 16:47:08
Fick ett ryck och ordnade precis alla High school musical filmerna, samtidigt som jag lyssnar på deras låtar på Spotify. Jag är ensam... BUHUHUHU.
Nejdå, väntar på käk och sedan iväg. Idag har varit en dunderbra dag! :D Dock hade vi vårat första gymnasie-snack. Vilket ger mig såhääääääääääär mycket ångest!!!

korvungar

2012-06-07 @ 00:27:38
Medans jag äser runt på bloggar, gamla och nya, flätar Ida sitt hår. Vi har kollat på världens äckligaste skräckfilm och jag trodde seriöst jag skulle dö. Och jag är INTE en sådan som tycker att skräckfilmer är läskiga, utan det krävs mycket för att jag ska bli rädd. Jag blir upprymd, men det är en annan femma. ;)
Jag har just nu totalt femton flätor i mitt hår och känner mig snyggare än Justin. Hoppas, för Idas skull, att det inte blir bajslockigt imorgon!
Nu är Ida strax klar med sina sjutton flätor och då ska vi äta någonting. Sedan kryper vi ner och jag somnar gott brevid min bästa vän!
Godnatt!

stall

2012-06-06 @ 19:09:02
Precis kommit hem från stallet, nu väntas dusch och sedan käk. Efter att jag är klar med det och lite till ska jag ringa min vän så lär vi troligen mötas på Ica! Sedan får vi se vart vi hamnar. Brevid henne kommer jag iallafall somna gott inatt. Puss!

Hehehehe, jag är dödens!

Hatar

2012-06-06 @ 14:58:07
Jag skulle offra MYCKET för att få bo på egen gård. Eller åtminstonde fylla år tidigt så jag hade haft moppe.
Tjugofemte December, DÖ.

solen

2012-06-06 @ 12:52:46
Sitter just nu ute på våran bolkong och låter solen värma min kropp. Lyssnar på musik i mina hörlurar en gammal kompis har halvförstört, haha, och njuter av livet! Det kan dock sluta blåsa. ;)
Vi hörs senare, kom ihåg att du bara lever en gång. Bye!

Vad gjorde vi fel?

2012-06-06 @ 11:56:53
Vi förlorade för att vi brydde oss om något vi älskade. Så här sitter vi i samma jävla dal, men vet ni? Vi är tillsammans, och vi hjälper varandra upp. Steg för steg. På vägen samlar vi kraft och sedan när vi är där igen. Där på toppen som vi hör hemma. Då kommer vi vara starkare än tidigare. Och vi har kvar varandra. För det är så det ska vara och så har det varit ända sedan tjugofjärde Augusti tvåtusentio. Två tjejer med vilja av stål och humör som djävulen. Men vi tar oss alltid dit vi vill, no matter what.
Jag älskar dig. Min fina. ♥

precis hemkommen

2012-06-06 @ 00:26:40
Mötte Kevin och Alex -> gick mot köpingsvik -> mötte Hampus -> Hoppade på Hampes cykel -> Cyklade till Borgholm -> Mötte en halv klass, typ -> Stod och snackade -> kollade skylten släckas vid nollnoll -> gick upp -> åt choklad -> satte mig här.
Haha, tre asgoa killar räddade mig från att stänga in mig själv i alla fall för en kväll! Nu ska jag kämpa för att inte hamna där igen. Jag mår i grund och botten väldigtbra, har dock en svacka så jag stänger gärna in mig när jag blir själv. Men vet ni? Det är skolavslutning om en vecka, det är fan helt sjukt! Tiden har gått apfort nu på slutet!! Aå alldeles strax är det sommarlov och det är jag så värd, och många andra också! Satan vad jag kommer ha roligt :D
Har nog aldrig längtat så mycket efter att träffa nytt folk.
Bara tog en bild i arkivet, jag behöver verkligen ta nya. Speciellt på mig och min fyrbenta.

längtar

2012-06-05 @ 23:29:18

8 timmars stall

2012-06-05 @ 17:44:31
Jag och Ida spenderade idag åtta timmar i stallet, ändå fick vi ingenting vettigt gjort. Solade, spelade kort, skrittade Potion, kollade på två tjejer som hoppade i paddocken, körde diverse tävlingar, åt, fikade och bara va. Helt enkelt kunde vi ha varit vart som helst.
Nu ska jag duscha och sedan laga mat till mig och mina mindre syskon. Har inte hänt något intressant som jag kan berätta här, alltså avslutar jag detta inlägg nu.

Varför vakna just där, när drömmen var som vackrast

2012-06-05 @ 08:29:21
Nu på med ridbrallsen och åka ut till stallet, känns apbra att kunna göra det samtidigt som jag är i skolan! Haha ;) Har inte så mycket mer att säga, kan kaaaanske lova mobiluppdatering medans jag är i stallet. Vi får se, bye!

4 juni

2012-06-05 @ 00:38:44
Först en helt vanlig skoldag, klarade mig igenom den riktigt bra. Sedan åkte jag ut till stallet för att sedan rida bort till träningen då mamma jobbade. Eftersom det är jämn, eller om det nu är ojämn, vecka så var det markarbete på schemat. Gick bra! Nöjd och glad ryttare, dock finns det alltidalltidalltid någonting att jobba på! Orkar inte gå in särskilt mycket mer på passet.
Sedan skritta hem. Vet ni vad jag nästan alltid gör när jag går själv eller är ute och rider? Sitter och underhåller mig själv. Som nu, då var det ju bara "chill" hem. Lät han gå på långa tyglar, släppte stigbyglarna och låtsades spela in mitt egna program. Haha, om någon skulle se mig vid sådana tillfällen hade jag nog hamnat bakom lås och bom. ;)
Eftersom mamma jobbade sent ikväll så var det bara för denna lilla tös att gå hem. Gud vad jag är duktig, haha! Men kom typ två tredjedelar när mama ringde och sa att hon slutat, så då kom hon och hämtade mig där jag var. Hoppade in i dsuchen och blev jättesugen på scones, snäll som hon är bakade hon scones till oss och kvällen blev perfekt. :D
Imorgon har vi allaktivitetsdag och jag passade på att välja ridning. Vilket hålls där jag har Potion och man måste ha egen häst, så vi lär väl få göra som vi vill. Har med mig Ida också, så det blir askalas! Då har jag ju honom klar vilket gör att jag kan göra vad jag vill sedan på kvällen. Vi är ju lediga sedan på Onsdag :D
Och när jag ändå går igenom veckan så kan jag berätta att vi bara har riktig skoldag halva Fredagen. Sedan ska vi gå och kolla på våran nyrenoverade skola och sedan bli bjudna på gass av våra mentorer. Härligt liv!
Randombild! Nu ska jag somna till Hitta nemo i sällskap av min kissemiss! För er som vill veta förtjänar jag en riktig massage! Har så ont i ryggen att jag inte vill leva. Typ. Nästan.

Precis kommit hem nu-> DUSCH

2012-06-04 @ 22:13:07
Jag ska ge dig ett val som du enkelt kan välja bort
Det kommer svida till men jag behöver det
Jag måste ändra historien
jag måste skriva om dom där sista orden

Sen kan vi låtsas att det va du som sa
Jag vill aldrig se dig mer
Låtsas att det va du som sa
Jag vill aldrig se dig mer

Jag hör ditt namn men det känns fortfarande
inte lika tungt och inte lika mycket
Oroa dig inte
oroa dig inte för mig

Jag brukade låtsas att det var jag som utnyttjade dig
Jag brukar låtsas att det var jag som utnyttjade dig

Ingen av oss drömmer inatt
Jag sitter och skriver
du gör annat
Jag vet att du lyssnar
jag vet att du lyssnar på mig
Hon vet ingenting om oss
hon vet inte ens att jag funnits
och hon håller dig om natten
så hårt att du inte kan fly

Jag brukar låtsas att det e du som träffat nån ny
jag brukar låtsas att det e du som träffat nån ny

Jag ska ge dig ett val som du enkelt kan välja bort
Det kommer svida till men jag behöver det
Jag måste ändra historien
jag måste skriva om dom där sista orden

För allt som var på riktigt känns på låtsas nu
ja allt som var på riktigt känns på låtsas nu

För allt som var på riktigt känns på låtsas nu
ja allt som var på riktigt känns på låtsas nu

Men ska jag älska, ska det finnas tid att älska fritt

2012-06-04 @ 17:36:09
Kul att solen ligger på precis på ögonfransen så det ser ut som att hag har svinkorta ögonfransar, haha! Nu ska jag ut till stallet för träning. Love

bajs

2012-06-04 @ 16:06:33
Tio saker; Det där eller det här
1. Kärlek eller pengar? Kärlek.
2. Vin eller öl? Inget av det.
3. Dag eller natt? Måste vara tråkig och säga båda.
4. One night stand eller förhållande? Förhållande.
5. Tv eller internet? Internet.
6. Pepsi eller cola? COLA.
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll? Massa gott, härliga vänner och bra filmer. 
8. Färgfoto eller svartvita? Beror på.
9. Telefonkontakt eller face to face? Face to face.
10. Dayviews eller myspace? Twitter!

Tio "Har du någonsin"
1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - Nej.
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? - Inte på riktigt, nej.
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - Ja, men man lär sig av sina misstag.
4. Har du hoppat bungy jump? - Tyvärr är svaret nej.
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - Ja.
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - Nej. ;) 
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - Haha, ja!!
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - HAHAHAHA, ja... Men fick se den för femte gången gratis så varför inte passa på? (a)
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - Ja.
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? -  Ja, för det gör den!

Tio känslor
1. Saknar du någon just nu? - Ungefär lika mycket som universum är stort.
2. Är du glad? - nja, inte just nu.
3. Är du fundersam? -  För tillfället ja.
4. Är du uttråkad? - Annars hade jag nog inte suttit här oh svarat på dessa frågor..
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - De har aldrig varit gifta. :)
10. Gillar du någon just nu? - Åhja! 

Om dig:
1. Hur mycket är klockan just nu? - 15:58
2. Namn? Amelia.
3. Vart bor du? Hemma.
4. Hur många barn vill du ha? 3. 
5. Vill du gifta dig? Ja, när jag funnit min rätta!
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? Mamma klipper den till mig, hehe. 
7. Har du ätit sushi? Nej.
8. Favoritglass? Åh, typ såhäääääär många olika sorter där jag jobbar! Godast glass någonsin. :D
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? ehm, det orkar jag inte kolla. Fyra kanske?
10. Humör? Vet inte vad den kallas men "va-inte-jobbig-för-då-dödar-jag-dig" symtom.

Fyra grejjor
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? HAHA, ja! Med mamma när hon kört för fort. Hon trodde det var någon som drev (y)
3. Sover du helst själv eller med någon? Med!
4. Tror du på spöken? LIte halvt.

Skulle:
1. Skulle du vilja vara längre? Nej! Låt mig inte bli längre!!!!!!!!!!!!
2. Skulle du vilja ha sex nu? Nej.
3. Skulle du vilja dricka dig full nu? återigen, nej.

Kan:
1. Kan du röra på öronen? Nej :(
2. Kan du slicka dig på näsan? Nej, kan ju inget coolt :((((( buhu.
3. Kan du kolla i kors med ögonen? Det kan jag! Hehe
4. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Jadå! Eller...?!
5. Kan du va på en fest utan att dricka? Ja.
6. Kan dina vänner lita på dig? Det kan dom absolut.
7. Kan du tänka att pierca dig i naveln? Lätt!
8. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Jadå!
Har:
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? Ja, men det händer inte så ofta. 
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Minst en gång om dagen.
3. Har du syskon? Fyra. skam att jag först skrev fyra med u, haha!
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? Ehm, ja det har hänt.
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? HEEEEEEMLIGT.
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? Nope. 
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? Samma svar som på frågan över.
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? Haha, nej. 
12. Har du blivit påkommen när du har haft sex? Nej.
14. Har du ljugit på någon fråga än då? Nej.

Vem:
1. Vem älskar du? Jag älskar flera.
3. Vem vill du bli full med? - HAHAHHA, kan inte säga vem jag först tänkte på.. men varför bli full? Minst lika roligt nyktert :)
4. Vem är den bästa artisten/gruppen? - Beror på vart, när, varför och hur.
5. Vem pratade du senast i telefon med? - Therese.
6. Vem är snällast i världen? - Mamma ♥
8. Vem sov du senast med? - Vet inte, punkt.
10. Vem vet allt om dig? - haha, svaret kommer nog låta forever alone men pollen min! Han får alltid lyssna på mitt tjat om.. ALLT! För där stannar det. 
11. Vem hatar du mest? Hehe. 
12. Vem kramade du senast? Andrea.
Bästa

Jag undrar vad som gick fel när jag föddes

2012-06-04 @ 15:13:20
Just nu känner jag mig mest sugen på att lägga mig under täcket och aldrig gå ut igen. Så kände jag i morse också, missade då första lektionen men kom sedan på att det bara är nio dagar kvar. Alltså måste jag klara av att gå till skolan dessa dagar! Nio dagar till sommarlov, det är fan helt sjukt! Så mycket som har förändrats om man gämnför med denna tiden för ett år sedan. Då var det under dessa datum ölandshoppet och jag hoppade upp till LA! Härligt att man går neråt i klasserna :)...
Nej, men vi är förhoppningsvis där snart igen! Nu ska jag äta något. Like always, hehe.

jag vet vem jag är och jag vet att jag inte är din

2012-06-03 @ 20:09:03
MÅÅÅSTE SKYNDA! Duscha, fixa och åka upp till min bästa. Ska hinna med ett stopp på Ica också och allt detta innan nio. För vet ni vad som är vid nio? Jo, Big brotherfinal! har inte följt det särskilt mycket då jag tycker att de underhållande deltagare åkte ut och det blev bara tråkigare och tråkigare. Men finalen måste ju ses!
Dagen lite fort:
Nationella tävlingar från halv tio till fyra och sedan åka från Lundegård till stallet  och var där till sju. Hästar och vänner hela dagen, då trivs jag!
Seriöst, jag är så jäkla dålig på att bli bra på kort!!! orkar inte

"jag blev allt som jag sa, vad blev ni?"

2012-06-02 @ 23:40:53
Här rullar kingen in.
Såhär ser jag ut när jag tänker på dig. Därför låter jag bli!

-MEN LIGG STILL!
.
Tjabba, detta är jag -Amelia Degerman! En gång blond, valde den mörka vägen. Den blev röd som sedan blev rosa. Låter väl bra? Klicka på kategorin "åsikter/tankar" om ni vill läsa vettiga saker. Dock är det väldigt mycket kärlek i början så jag tipsar er om att skrolla ner lite, det tillhör det förflutna! :)))))))))))))))))))))))
Haha, seriöst. Värsta inlägget jag skrivit på länge men det känns som att det nu kommer bli bättre än någonsin, har världens plan på G och jag hoppas verkligen den går igenom!
Annie, din kommentar gav mig en tår i ögat. Vackra du!♥

Jag vet hur ont det gör när hoppet dör

2012-06-02 @ 18:24:07
Hej! Dagen har varit fullrulle och jag är förvånad över hur mycket klockan är. Har ingen energi alls och vill bara lägga mig i min säng och sova, tyvärr fungerar det inte riktigt så och jag sitter just nu på mitt golv för att inte råka somna. Lyssnar på älskade Melissa blandat med min minst lika mycket älskade Lasse och låter tankarna fladdra iväg tillsammans med mina känslor. <- vacker mening.
Har stått på banan från halv tio till fem. Tagit upp fallande bommar, byggt om banor, frysit som attan och tittat på fantastiska ekipage. En del får man verkligen jättemycket inspiration från! Samma planer för imorgon, har dunderbra sällskap ute på banan också!
Saknade dessutom min lilla snutte när jag stod där och kollade. Längtar typ såhäääääääääääääääääääääär mycket tills nästa tävling vilket troligen blir på Fredag. :D Han och tävla är det bästa jag vet!
Nu ska jag duscha och sedan göra lite mat till mig och mina syskon. Om jag inte träffar någon och tar en pizza istället, haha! Fet<3
Åker nog ut en runda till min fina när mamma kommit hem från sin systers bröllop. :)

frukost på sängen<3<3<3

2012-06-02 @ 08:51:58

bloggaN is big

2012-06-02 @ 01:00:48
Ni behöver inte bli anonyma såfort ni inte håller med mig i någonting. Dessutom så känns det lite sent att kommentera vad du tycker om inlägget nu..
Nu ska dricka te med mamma och prata, en händelserik dag må jag säga! Klockan ringer vid åtta imorgon. Ska hjälpa till under helgen då Ölands ryttarförening anordnar Thoreb Cup som är för storhästar och klasser ända upp till 140. (?)
Härligt! See ya
Jag är faktiskt rätt snäll, och medans du är anonym kommer det inte göra någon verkan. ;)

Svar

2012-06-01 @ 22:42:20
Svar: Det är från Dyon och det kan du hitta lite överallt. Bland annat här för 1199:-, kommer tyvärr inte ihåg vart vi beställde mitt. Tycker det funkar jättebra och kvaliten är verkligen super! Dessutom är det dösnyggt! :3 Jag är verkligen supernöjd. Det ända jag kan klaga på är väl att käkremmen är väldigt lång och att jag inte orkat ta tag i att göra hål, haha!
Jag använder ett vanligt tredelat med fasta ringar och trivs med det. Potion är väldigt känslig i munnen och eftersom det är väldigt milt så fungerar det bra. Hade vanligt tredelat innan men han fick skavsår i mungiporna så testade då ett eggbett och det försvann. Köpte mitt på Cheval i Kalmar men de säljer det inte längre, tyvärr. Har dessutom äkta swarowski stenar i rosa på bettet. Haha, lyx! (;
Är inget bettproffs och inte särskilt insatt i det heller utan tar tips av tränare och kunniga. Men som de flesta säger-testa dig fram! :) kram

:)...

2012-06-01 @ 20:59:41
Förlåt. Klicka här, alla. "This is it." är ändrat.

ÅHHH

2012-06-01 @ 18:05:41
Har inget vettigt att berätta därför lägger jag upp denna video också. Jag har sett videon om och om igen, tröttnar aldrig på hans ord till henne. Och det är äkta, inte från någon film med manus, utan PÅ RIKTIGT!
Amandus, så himla gullig och Camilla så jävla snygg<333333333
Förövrigt tycker jag att Camilla borde ha varit i final istället för Annica.

Grym

2012-06-01 @ 16:16:41
Mirella, så jävla tuff! :D Läs detta inlägg också. Klockrent!

ÄNTLIGEN

2012-06-01 @ 15:42:35
Känner typ såhär:

satan så söt
RSS 2.0