Vår glöd har slocknat, vår kärlek brunnit ut

2013-04-17 @ 17:03:00
 
Hej! I måndags var jag ju i Växjö och besökte en skola. Är inte så sugen på att berätta mer ingående men det luktar faktiskt flyttkartonger! Haha nä men tyckte om skolan jättemycket, ska bara vara säker på att jag gör rätt i att ge upp mitt älskade Kagg <3.
Efteråt träffade jag iallafall Emma, vilket var underbart! Det var så himla länge sedan sist. Vi fikade, gick på stan och jag fick låna utklädningskläder. Vi gjorde upp planer och det kändes nästan som att jag redan bodde i Växjö. Nu när jag tänker på det vill jag så gärna flytta dit direkt men så finns det dagar jag är säker på att jag vill stanna här. Men så kommer jag på det också att jag har ingenting här att stanna för. Det är ett fåtal jag verkligen skulle sakna under veckorna, men det är så många fler jag vill bort från.. Jaja, har fortfarande lite tid på mig att klura! :)
Igår däremot var jag ute på lång promenad med Therese och vi pratade lite grann om flytten. Av dom jag skulle sakna härifrån står hon högt på listan!! Haha åh vad det är roligt, men pinsamt, det är att tänka och prata om händelser vi varit med om tillsammans! Det var en otrolig kväll och förutom att man hade jacka och långbyxor kändes det precis som en sommarkväll. Så idag har det varit underbart väder, kanske vågar man säga att det faktiskt är vår en gång för alla?
Näe nu måste jag ta tag i livet igen, det är så lätt att fastna här och i ens tankar!
Big love Amelia

Ibland när jag läser kan jag känna mig hel

2013-04-14 @ 11:49:28
Väntar just nu på att de amerikanska pannkakorna ska bli klara till mig och Alexander. Gårdagens kväll blev faktiskt jättebra, precis som jag trodde i mitt tidigare inlägg. Ikväll ska jag försöka lägga mig tidigt, om jag lyckas somna trots min nervositet, då jag imorgon har en spännande dag framför mig! MIn skoldag ser nämnligen inte vanlig ut, faktiskt så ska jag inte till skolan alls. Inte min nuvarande skola iallafall men kanske blivande..?
Men får se, har ju redan Kagg varmt om hjärtat. :) 
Tar verkligen gymnasiet jätteseriöst och vill verkligen se mig om för bästa möjlighet och alternativ. Trots att det kan innebära självmordstankar på grund av mycket plugg. Men känner ändå att även fast det kanske är otroligt jävla svin jobbigt just då kommer det vara värt det efteråt.
Är i bildbrist just nu så ni bjuder denna, haha ha det bra! 
 
 

Om du vill ha en idiot lägg din hand i min

2013-04-13 @ 14:13:30

Hej! Hade en kanon kväll igår och förutom att jag fått en lapp om att jag måste betala 1200 kronor till Skatteverket (FUCK IT FICK JU LAPP EFTER JOBBET ATT JAG INTE BEHÖVDE BETALA NÅGON SKATTJÄVEL) så är allting faktiskt bra! Nu försöker jag bara fixa skjuts till ikväll så kommer nog denna kväll också bli minnesvärd. Kan någon förklara för mig varför jag inte tar tag i det där jävla mopedkortet så att jag slipper sådana här problem?
Mjamja, nu ska jag inte berätta mer utan ni får vänta tills slutet av månaden så får ni er en översikt! Jo I have 2 tell u - JAG KOM IN PRELIMINÄRT TILL MITT FÖRSTA VAL!!! Det vill säga Naturvetenskap på Lars Kaggskolan i Kalmar! 

Jag kunde inte andas till slut

2013-04-08 @ 20:24:24
Hej! Jag vet inte alls vilka ni är, men hej! Sitter med läxor upp till taket och kämpar. Melissa sjunger och Charlie ligger vid mina fötter samtidigt som det ryker ur min tekopp, så har det ändå bättre än många andra iallafall. Idag sken solen och jag, som många andra, frös i min skinnjacka. Men vad gör man inte för att få känna att det är vår? Trots de snöhögar som fortfarande finns till.
Om jag är deprimerad? Nej! Långt ifrån. Jag mår för det mesta bra, har mina dagar då jag drar min undan. Väljer att vara ensam men jag bättrar mig. Har så himla mycket att se fram emot nu!! Om fyra dagar (FYRA JÄVLA DAGAR!!!! OMG) får vi preliminärt gymnasiebesked och jag är otroligt nervös. Trots att jag troligen (49%) ändå ska byta skola. Jahaja vad har hon tänkt nu då? Sorry, det är hemligt än så länge. :) 

Nu måste jag tyvärr återgå till mitt fysikarbete. Har inte tillräckligt med tid att ladda upp en ny bild så det får bli en från Instagram. Ha det bra tills vi hörs igen! 
-Amelia Degerman

En gång önskade jag att det var du som drabbats av min olycka

2013-04-07 @ 11:42:00
Jag är så full av saknad att jag vill stänga av. Vill fly och inte känna något. Lämna allting innan det blir för mycket. För det spelar ingen roll vad jag skriver eller hur högt jag skriker, jag hörs aldrig ändå. Berör aldrig. Men varje cell i min kropp saknar hur vi var mot världen tillsammans. Om det fanns någonting jag kunde säga, skulle jag ha sagt det. Du är förlorad nu. Ser dig är överallt men aldrig hos mig.
Vad hände med oss? När blev vi tomma själar och allting vi sa vi aldrig skulle bli. Förlorade vår glans och det som gjorde oss synliga. Och sådär speciella som alla andra sa de ville bli.
Nu är det vi som spelar glada och plågas av långa nätter. Tankar som äter upp oss. Känslor som spränger kroppen och plötsligt gör en tom.
Vi brukade leva. Men vad lever vi nu? Jag vågar inte längre göra allt det där vi gjorde. Det känns farligt och dumt. Precis som livet. Du var det mest ärliga jag hade. Med dig var allt på riktigt och alla känslor jag kände var inte läskiga, det var okej att känna. Men känner jag något skadar det mig, jag skadar mig. Jag behövde dig. Jag behöver den du var.
Men du slutade behöva mig för länge sedan.
 
 

MARS 2013

2013-04-07 @ 09:57:00

(Tyvärr kommer det inte i ordning)
Fick ett B på en uppgift i spanskan och var glad. Jag som tidigare svajat på E-nivå. /Alexia målade den finaste tavlan någonsin, som föreställer mig och Charlie. Stolt stora syster hände upp den på sin vägg. Så var jag också i Hestra, igen. Klarade den röda backen och kände mig som världens bästa skidåkare.

Melodifestivalsfinal med rätt vinnare, blev fångad på bild när jag ble arg för att ha skrivit mitt namn fel på klasströjan, the grudge hade sin återkomst fast som mycket finare och blond


Fick kolla på dans i ca 45 minuter iställer för att ha samhälle (vem klagar??), Therese fann sin kärlek när hon och jag var ensamma på biologilektionen, jag umgicks med mina FINA (!!!) girls


Åt nachos medans jag pluggade, var hos bella på tacomys och vi gick ca hur långt som helst för att köpa godis


Vet inte vad denna bild gör här, jag fastnade för gossip girl och blev kär i Ed Westwick och hans karaktär Chuck Bass 


Bella gjorde apgoda kinderägg, jag blev är i hennes rum att jag tog bild på det (hoppas det e ok) och hittade pengar från sommarjobbet i min madrass. Najs


Skippade en fest för att plugga biologi till nationella, ångestfikade dagen innan nationella, ångestshoppade dagen innan nationella. nu kan det faktiskt få bli sommar, har garderoben redo för det ju :)


Var på Crazy Heaven för att äta tacosbuffe, gammelmormor fyllde 96 år. Helt otroligt


Fortsatte kolla Gossip Girl (ursäkta spoilers? :/) Beställde klänning till "balen"/dansen/supén, hängde med Kalle (haha åh love this pic)


Var påskkärring för att få gratis fika som inte ens gällde. Besvikelse. Men var inte sorgsen länge då jag går i världens bästa klass som tyvärr kommer få diabetes, Bella levererar som vanligt med ärligt talat världens godaste kaka


Firade påsklov i lakerströja och röda läppar, åt på pappa blå, var fett cool när jag satt uppe med mamma och Emma


Fick kärleksfrukost med hjärtplättar, fick kärlek för att dämpa sorgen över Prinz som tyvärr lämnade livet, städade garderoben och fick knappt plats med alla hundra jävla tröjor jag har.


Återigen hade vi tacokväll, myste till skicka vidare, grät till Gossip Girl


Såg klart på Gossip Girl och grät en jävla massa


Myste med min stora kärlek i livet, åt påskmiddag, packade skitful till Sundsvall


Var ute och sprang vid 05.30, gick långpromis med Challeboi, sex and the city 2 gick på TV och jag var lycklig


Otroligt lugn och mysig månad. Hade ne jävla massa plugg och la verkligen tid på det. Märkte vilka som faktiskt är mina vänner och inte, så hade jag en del sorgsna stunder. Men det var faktiskt en bra månad!

RSS 2.0