ska se film med min fina familj, vi hörs imon! puss

2012-01-31 @ 21:14:18
Älskar min knäppis! :*

"De sötaste leendet har dom djupaste hemligheterna. De finaste ögonen har gråtit de flesta tårar & de snällaste hjärtat har kännt den största smärtan"

2012-01-31 @ 20:16:00


ska blogga hääääär såfort jag är hemma och pluggat klart, kyyysss! Tidsinställt och ja, jag älskar alla möjliga olika citat. Därav hamnar de ofta som rubrik om det så har med texten/bilden att göra eller ej.

"Kan du inte acceptera mig när jag är som värst, så förtjänar du mig inte heller när jag är som bäst"

2012-01-31 @ 16:58:48
Pluggar lite nu innan jag ska ut till stallet och gå en runda med ponnyn som troligen kommer vara alldeles för pigg.. Ska även få i mig lite mat och äta tabletterna jag helt har glömt bort!
Skolan rullade på, gjorde übergoda grillspett på hemkunskapen. Borde göra det oftare då jag var kung! ;)
Har verkligen ingenting annat att berätta så avslutar ett värdelöst inlägg med en sötbild! Detta var dock innan andra färgningen, alltså i mellan färgningen alltså i lördags. mörkblondt (?) med fläckar, that's good! Eller..?

se vårt fina vinterland'

2012-01-31 @ 16:18:13

fina 8D

2012-01-31 @ 10:36:00
sitter för tillfället och kollar när en par klasskompisar spelar tennis på rörelsen, har lyssnat på ett par låtar och hpllt poängen. känner mig lite frysen här i tennishallen så väljer att titta och inte spela. Dessutom lär jag bara förlora och det vill jag verkligen inte göra.. ;) För er som undrar så har vi en lektion som kallas rörelse, därför är vi här i Borgholms tennihall och får spela diverse bollar-med-rack sporter! Hade hellre slutat en halvtimme- 40 minuter tidigare än att ha utfyllnader som dea. menmen, happyyyyface ska det vara, right? :) lägger upp en bild på snyggtherese under atten! :* have a nice day prettyfaces!

pluuuuuuugggggg

2012-01-30 @ 20:56:35
har tve prov denna vecka och ett glosförhör & två prov nästa vecka. för att nå dem betygen jag SKA ha i slutet av ednna terminen måste jag plugga! såå... vi höres senare!

Förlåt för kass uppdatering idag

2012-01-29 @ 22:15:17
Hugo sov här natten till idag och dagen har gått åt till allt möjligt. Vi gick upp till Borgholms slottsruin och tog lite kort där och nere vid vattnet i skogen på väg till ruinen. Kan verkligen inte klaga på Ölands natur, det är helt galet mysigt och fint uppe på allvaret med den orörda snön!
Dock klagade han på att jag aldrig blev klar, haha! När jag väl börjat fotografera blir jag aldrig klar, älskar att fixa med ljuset, olika vinklar, avstånd men framförallt ljuset. Dunder roligt, för mörkt-för ljust och tillsist få in det perfekta ljuset i bilden, från rätt håll!
Sedan kom Andrea lite senare och vi färgade mitt hår för andra gången, då det blev väldigt fläckigt första omgången. Blev väldigt bra men kan inte visa er just nu då jag bloggar från ipaden men det finns bild på facebook för er väldigt nyfikna, annars kommer det senast imon! :)
Bilderna nedan är från första färgningen.
Jag älskar min pojk med dundergulliga lockar! :D haha, har krupit ner med hans Hugo luktande tröja och kollar på shrek 1 tillsammans med min kissemiss, hur go film?!
Godnatt! 

möte med andrew!

2012-01-28 @ 21:14:01
ska köpa hårfärg, wooooops! vad ger jag mig nu in på...? ;)

Facebook

2012-01-28 @ 16:01:18
Kära Nellie har tagit upp detta ämne ett par gånger men jag vill också få fram min åsikt, som jag ofta vill. ;) I alla fall så tycker jag, precis som Nellie, att gilla knappen ska bortbortbort! Jag gillade tidigare idén med en "ogilla"knapp men fyfan aldrig att det får skapas en sådan.
Man jagar gillningar, lägger upp rent av patetiska inlägg som "gilla om jag ser bra ut", "gilla så skriver jag vad jag tycker om dig", "gilla om du skulle tända ett ljus om jag dog", osvosvosv.
Man ska gilla varandras foton, där det blir mindre och mindre kläder och man ska gärna stå och posera lite sexigt sådär. Detta tror jag absolut har med det att göra, de känner behovet och uppmärksamheten av många gillningar vilket lättklädda bilder ofta ger. Sjukt och bara, förlåt mig, patetiskt -varför göra så och varför bry sig om hur många som gillar sitt foto?
I nästa profilbild ska jag stå i en biodlings dräkt (googla om ni inte vet hur dem ser ut) och ett stort jävla smile!
.
Tänk då vilket krig det skulle bli om det kom en ogilla knapp.. Man ska börja ogilla varandras "gilla om jag är snygg" statusar, foton och allt vad facebook nu bjuder på. Jag har tidigare sagt att jag inte tar åt mig av vad andra tycker men om 30 personer hade ogillat mitt foto och två personer gillat hade det det gjort ont i även mitt hjärta.
Så, bort med gilla knappen och skapa inte en ogillaknapp!
Update:

Jo, visst är/var även jag beroende av gilla knappen. Men istället så skiter jag i att lägga ut saker. Men nu ska vi köra på- skita i gilla, right? ;) Börjar ikväll Andrew med färg i håret! :D
Väljer en bild på världens finaste lilla katt. Han följer efter mig in i alla rum (ja, toaletten också. Han väntar tills jag duschat klart annars sitter han utanför och klöser på dörren) och sover tillsammans med mig varje ensam natt. Åh, känslan när man kör tävling fram till sängen, haha. :')
GILLA NUUU DÅÅÅÅÅÅ

"Pratar du bakom min rygg betyder det att jag kommit längre fram än dig"

2012-01-28 @ 12:25:00
Ser du något bakom molnen..?

min femåriga lillasyster önskade sig smink i julklapp och nu ber hon en telefon.. omg

2012-01-28 @ 12:17:18
Just nu är jag så jävla sur, dels för att jag läste ett sjukt inlägg på en blogg det första jag gjorde när jag vaknade om en stackars igelkott och märkte sedan att jag hade en speta i min hand..
Jag klarar verkligen inte av spetor, det äckligaste som finns, helt seriöst! Fick ta en nål och sprätta upp där den låg inklämd, usch! Rör inte en min när de ska stoppa in en lång nål i armen på sjukan men små träflisor i handen.. make me cry!
Överdrift..
Ni ser den jäkeln på denna suddiga bild. Dåligt men den syns. Brun fläck på handen, vid tummen typ.
Kunde ju ha ringat in den.

Måste även skryta om det fina plåstret jag fick på sjukan, gulligt av dem ♥♥♥
Jag undrar faktiskt hur gammal de trodde jag var innan jag sagt när jag var född. Kom dit med mitt gulliga osminkade lilla ansikte, inbakad fläta jag gjort själv och sparkdräckt. ;)

kisssemjaaaao :*

Go kväll

2012-01-27 @ 23:46:09
Har haft en grymt rolig kväll som har varit mixtrad med film, snöbollskrig, mys och en himlans massa skratt! Vill ju inte skryta eller så men jag är grym på att rimma! ;) De sa att jag var jätte tråkig men ändå skrattade de, det går inte ihop...? :(
Haha, nä men höll även på att bli av med min älsklings Ipad (♥) men jag tror det löste sig. Värt att sälja..? Grovt jobbigt val!
.
Men måst verkligen sova nu håller på att dö! nej, men är verkligen jätte trött. Dessutom måste jag ta bort sminket som har hamnat under ögonen! Måste vara det jobbigaste med snöbollskrig.
peace and love!

Life is Like a dick, it gets hard for no reason

2012-01-27 @ 14:10:59
Dagen ser i mina ögon ut att bli väldigt bra. Hugo var här på lunchen, mysigt! Han fick se sin flickvän äga ut dem onda på spelet jag tillbringat min förmiddag med.. I'm king! :D
Sedan ska jag duscha och fräscha upp mig för nu är jag trött på att vara instängd och insolerad, ikväll bara måste jag få träffa folk!
Imorgon ska jag till stallet och efteråt få 45 minuters proffs massage! Hur gutt?! Ska verkligen njuta varenda sekund.

Var ute och tog lite snöbilder igår i solen, blev några riktigt bra!

tror inte ni vet att jag...

2012-01-27 @ 13:34:39
... Tar inte åt mig när folk säger något negativt om mig. Förutom från några få som jag kan räkna på min ena hand.
Annars så tänker det bara possetivt att just den personen orkat lägga den energin på mina dåliga saker, fula kläder, osvosv. Jag har väldigt bra självförtroende och det är jag stolt över.
.
... Lovade Andrea att hon fick göra vad hon ville med mitt hår om det sket sig med läkaren igår men det gick ju bra så... -SYND ANDREW :D Haha, nej men troligen kommer jag låta Andrea göra det ändå!
.
... Älskar att läsa gamla inlägg, speciellt från sommaren. Kan verkligen fundera på hur jag tänkte, vad jag gjorde, hur jag kunde tycka det var roligt och sådär. Haha, har verkligen förändrats! Dock saknar jag verkligen varma sommarkvällar. "/
.
...  Är helt imot rökning. Bland det stördaste jag vet-Varför?! Dessutom om man frågar personer så kommer de med värdelösa anledningar... Usch & fy!
.
... Hatar när folk ger sig in i disskutioner och sedan inte kan slutföra dem eller kommer med saker som "du är ful", vad hade det med saken att göra..?
.
... Älskar att disskutera saker med andra. Vad som helst! Livet, framtiden, problem, politik (vuxenpoäng!) - fantasin sätter gränser!
.
... Blir ofta en favorit bland vuxna, haha! SkryyyytarN :D Nä men vuxna tycker ofta om mig för att jag är glad, trevlig och visar respekt. Detta är i alla fall några saker jag fått höra. Det gör mig riktigt glad!



...

2012-01-26 @ 20:50:50
Ta vara på det du har, för en dag är det slut... Så var det för mig idag, eller rättare sagt ikväll, satt med ipaden så plötsligt dök det upp- min spotify tid var slut, nu är premiumen över <\3
Som tur är får jag ny imon!
Hos doktorn gick det jätte bra, är på gång igen redan nästa vecka. :D är så himla glad och lycklig för tillfället! men nu ska jag kolla film, kyss på er!

-Peppad chey! eller?

2012-01-26 @ 15:21:48
När detta inlägg dyker upp på bloggen kommer jag bli undersökt av läkare i Kalmar, gutt!!!!!!
Jag som hatar sjukhus ;(
Aja, har checkat in i min onepiece, tagit på mig raggsockor och hörlurar i öronen-kommer nog överleva trots allt... ;)

Hööks/Cheval/Annas

2012-01-26 @ 15:16:00
Satt precis och kollade igenom Hööks vårkatalog och ju mer jag bläddrade ju snabbare gick det. Såg inget som jag föll för. Något var väl fint men inte mer.
Dock tycker jag ofta det är så.. Många av Hööks produkter känner man igen från större märken och jag verkligen rådissar kopior. Bevis på dålig fantasi! När jag kollar på utrustning eller kläder vill jag känna direkt att "det/den var riktigt snyggt!" Vilket jag inte kände när jag kollade igenom deras vårkatalog men ska kolla igen och se om jag missade någonting smaskigt. Inte för att jag har så stora förhoppningar. Såg däremot att dem fått in lite Lamicell, tyvärr var det inte någon av Lamicells snyggaste produkter.
Gillar färgerna på dessa men då har man förstört det med en tecknad ponny på. Det blåa med rosa kant hade varit jätte snyggt om det inte vore för den. Dessutom tycker jag det är snyggare med stora/större rutor.

Hööks är ett ställe där jag handlar sporrar, bett eller utetäcken. Små saker som behövs eller vid panik. Men förövrigt så handlas träns, ridkläder, schabrak, osvosv på andra ställen.
Jag lägger hellre pengar på ett dyrare schabrak som jag verkligen tycker om än att småköpa för att det är billigt. Hellre få dösnygga än en massa "halvsnygga".
Detta var några vårnyheter av Lamicell, NAMNAM!!! Det gröna hade jag gärna velat ha! o det rosa hade varit skitfint! :D Dessutom tror jag potion hade passat i det blåa.. men samtidigt har jag ju inget orange... Så här kan jag sitta hur länge som helst när jag hittat någonting snyggt!  Dessa hittar ni här.
Såg på cheval's facebook sida att dem har fått hem vårnyheter från Schockemöhle. Längtar tills det hamnar på deras hemsida så jag kan få dregla lite.. Schockemöhle levererar alltid med snygga saker.
.
Favorit hästaffären i Kalmar är helt klart Cheval! Mysig liten affär med trevlig personal.
Annars finns ju Annas hästshop också, Anna är verkligen jätte trevlig och kan sin grej. Snygga produkter och även här med märken som blandannat JW, GG, Hv polo men de förlorar mycker på att det ligger en bit utanför Kalmar. Vi kör inte den vägen så ofta..
Men iallafall, tänk på att detta är mina åsikter. Ni ska såklart gå efter vad ni tycker :)

Älskar mitt JW, dösnyggt!
-Tidsinställt

Mina finaste pojkar ♥

2012-01-26 @ 13:24:55
Försök inte vara biff :*

chocolate cupcakes ♥

2012-01-26 @ 11:57:13

Gymnasieval

2012-01-26 @ 00:51:14
Nu när dem allra flesta nior har valt sina gymnasieval så tänkte jag att jag kunde berätta mina tankar om mitt val, även om det är ett år tills dess.
Visst, troligen så kommer jag att ha ändrat mig många gånger, velat fram-tillbaka och funderat, massvis! Men ändå känner jag i magen att mina slutgiltiga val ändå kommer vara likadant som jag tänkt nu.
.
Först och främst kommer jag inte flytta hemifrån som många andra, det vet jag. Jag tror att jag skulle kunna ha det ansvaret men jag vill bo hemma och dessutom har jag ju min(a) häst(ar) som jag inte alls kommer kunna satsa lika mycket på om jag skulle flytta.
Detta gör att jag blir tvungen att pendla varje skoldag= inte längre ifrån än Kalmar. Mina föräldrar kommer verkligen ha en stor del i det jag väljer och både de och jag är överrens om vilken skola som gäller för mig. Stagnelius/Stagg! Någon annan vill jag verkligen inte gå på, hehe. ;) Det är väldigt många som har delade åsikter om stagg, blandannat att det är en "snobbskola". Då anser jag att jag hellre går i en snobbskola än skitskola!
.
Nästa steg är absolut Samhälle.
Första val:
Samhälle/beteendevetenskap. Detta tror jag skulle passa mig som handen i handsken! Om den inte är för stor förstås ;) Haha, skämt o sido.. Mamma håller helt med att det skulle passa mig och ja, jag är verkligen sugen på att gå det. Dessutom så är jag väldigt intresserad av att jobba med människor och speciellt ungdomar.
Andra val:
Samhälle/Media. Detta för att jag tycker det är fruktansvärt roligt att fota/redigera/osv dessutom så får jag en bredutbildning. Behöver ju inte jobba som fotograf etc bara för att jag går media. ;)
Iallafall tror jag det vore väldigt roligt!
.
Så nu ska jag verkligen plugga,plugga,plugga! Så att jag när jag sedan väljer kommer in på det jag vill. För jag vill inte sitta där sedan och vara på gränsen, jag vill ha med "goda marginal" ;)
När jag väl väljer så kommer jag ha snackat väldigt mycket med mina föräldrar och vill höra deras åsikter men jag kommer framförallt lyssna på vad jag själv vill, då det är jag som får leva med mitt val. Sedan finns det de som säger att gymnasievalet inte är lika viktigt som folk får det att låta men jag vill komma ihåg min gymnasietid som någonting roligt men samtidigt intressant. Så där får jag en väldig chans att välja någonting som intresserar mig men även kommer ha med min framtid att göra.
.
Jag vet att jag inte kommer gå något hästgymnasie då jag vill ha någonting bredare. För jag vill inte sluta på en ridskola och mocka bajs för att jag inte kom längre.
År 2012 ska jag ha bestämt mig, 2013 ska jag välja. Om nu jorden fortfarande finns.. ;)
Vad tror ni..? Skulle mina planer passa mig? ;)

ögongodis i fem minuter!!

2012-01-25 @ 23:59:26
Underbar text och dösnygga musklade killar! :3

'

2012-01-25 @ 20:32:47
"Love is like sunshine.
It brings a golden glow to its beholder's face. And a warm feeling all over their body. it awakens souls and opens eyes. When it's over, it leaves billions of small memories called stars to remind the world, that it still exists."


Älskade fina vänner <3!

2012-01-25 @ 20:04:47
[klicka här]
Lite ljus i allt mörkt. ♥

Försök inte trycka ner mig, jag är redan på botten'

2012-01-25 @ 19:53:56
Det gick jätte bar på ATG idag, Potion skötte sig super! Vi skulle nämnligen slutmäta honom, så det var inget alvarligt så.. Dock var jag jätte nervös över att han skulle bli för hög för det hade verkligen inte slutat bra.. Men det var inget tal på det. Han hade växt en halv centimeter sedan förra gången och det slutade på 137 cm! Perfekt! :D
.
Dock så har min hälsa sjunkit så lågt ner den bara kan, känns det som. Känner mig febrig, huvudvärk, illamående, svartnar för ögonen ett par sekunder när jag reser mig efter att ha legat ner, blir jätte lätt andfådd och har blivit jätte förkyld. Ska in till Kalmars sjukhus imorgon. Det kan sluta så illa att jag inte får träna på flera veckor. 4+
Säger dem det så vet jag inte vad jag gör. Det kommer alltså mena att jag inte får rida, jogga, springa, anstärnga mig på något sätt. Får knappt borsta min älskling för att det kan bli ansträngande.
Jag har knappt någon styrka i kroppen alls.. Allting faller isär. Är så besviken på livet, vad har jag gjort för att förtjäna det här?
Kan inte göra annat än att hoppas på det bästa imorgon.. -Snällasnällasnällasnälla.
Förstår inte att jag måste skriva det här.. Men är det så illa som det kan vara, så blir jag tvungen att hitta en ryttare som kan rida Potion och eftersom det inte finns någon här i närheten jag känner skulle klara av honom, han är inte lätt, så måste han åka iväg... </3

Bild från ATG idag. Prinsen♥

"Life is like a dick, when it's hard- fuck it"

2012-01-25 @ 19:00:49
Ska bara duscha sedan blogga om dagen, var i eftermiddag inne i Kalmar på ATG med potion. Var helvetes nervös! Mer om det senare. :) dock har jag fått sämsta nyheten på jätte länge, ska nog lägga mig under en sten ett tag..
Btw, jag hatar Apples autorättningar...

Finaste <3

2012-01-25 @ 13:26:24
Amy: Tack så jätte mycket sötnos! Dem "små barnen" är mina två minsta syskon. ;) Har berättat lite smått och tänker inte gå in så mycket på det men det tog slut men vi är tillsammans igen, det tog ungefär ett dygn att komma på att det inte funkade. Haha. :)
Mia: <3!
*: tack jag-vet-inte-vem. (:
Detta värmer verkligen! ♥

Äta medicin och vara glad

2012-01-25 @ 11:47:18
Måste pallra mig upp från sängen nu då jag måste ta mina tabletter! Dessutom är jag lite småhungrig.. Det är lite surt att mamma inte är hemma för då hade jag kunnat be henne... ;)
Haha, nä men måste även försöka leta upp portions papper som är helt borta... Vart har jag lagt dem????????????????
Skum bild... Men precis så känner jag mig!
För er som undrar så är jag hemma från skolan idag då jag är trött i hela huvudet, har ont i magen och blir illamående i omgångar. Mitt i allt hade jag jätte svårt att sova inatt, var uppe alldeles för länge och vad jag än gjorde så kunde jag inte somna.
Igår umgicks jag med Alice och Frida, Fanny var också med på något vänster. Haha ;) Goa brudar!
Sedan kom jag hem och stoppade i mig alla tabletter jag glömt under dagen -.- för att sedan deppsnacka med Clara♥ och efter det ut en runda med Philip.  Ja, efter det snackade jag med Hugo och löste väl det mesta. Är dock orolig men jag älskar honom verkligen!
Men nu måste jag verkligen gå upp ur sängen.

Ny dag, nya tag!

2012-01-25 @ 02:22:22
Har bestämt att förra inlägget ska vara det sista deppinlägget på ett tag, ser ju själv hur tråkig bloggen blir men utan dalar finns inga berg.
Har fått ett väldig stöd från familj och vänner och tackar med hela mitt hjärta. Läste lite gamla inlägg och kommer på att vad har jag egentligen att klaga över?
Var ute och gick med en underbar vän idag och då sa han något klokt, eller ja, väldigt mycket men jag tog verkligen in det "få har det bra, vissa har det dåligt och många har det värdelöst"
Eller dylikt. Varför klagar jag för att jag inte får rida på ett par dagar när det finns folk om aldrig får det? Jag har en, rättaresagt två, hästar jag har tillgång att rida när jag vill.
.
Förövigt fick jag frågan vad som hänt mellan mig och Hugo, kommer vänta lite med svaret. Det var slut mellan oss. Men... Ja, kommer svara på frågan när mina tankar är mer samlade. Vilket dem inte är nu vid tjugo över två.
Gutt som faen, nu kör vi på att göra det bästa av det som händer. Har varit less på allt alldeles för många dagar nu!

Deppstuga

2012-01-24 @ 21:57:49
Så vi hörs imon, kanske

Kom ihåg att när du sårar en tjej så finns det alltid någon annan som skulle kunna döda för att få se henne le

2012-01-24 @ 08:04:00

Just nu vet jag inte vad livet vill ha av mig

2012-01-23 @ 23:40:55
På två dagar har allting vänts upp och ner.
Om jag bara kunde skriva ut allting här, få skriva ner alla mina känslor om allting. Berätta om hur det är, att jag inte längre hoppar på små rosa moln som jag gjorde för bara ett litet tag sedan. Visst är det rätt sjukt hur allting kan förändras så fort?
Jag vill bara få vara där ute på tävlingsbanan och känna lyckan när man kommit i mål nolla med en känsla som är obeskrivlig. Lyckan när man går från klarhet till klarhet, går från prisutdelning till prisutdelning. Jag saknar det så mycket att det gör ont överallt.
Jag vill vara där nu, fan, på en gång!
Jag vill vandra runt där i stallet dagen innan. Kolla så att jag har packat allting med en ny duschad och ren ponny i boxen. Stallgången ska vara alldeles full med löst hår från man och svans då man råkade klippa/rycka liiite för mycket. Lulla runt i shorts och linne, nynna till låten på radion och med en smörjsvamp i högsta hugg.
Komma på i sista sekund att man glömde packa det viktigaste.
Jag vill vara frisk. Jag vill kunna vara ute och springa för att känna mig stolt efteråt. Jag vill få göra det jag trivs bäst med-sitta på min finastes rygg. Jag vill åtminstonde leka i snön nu när det äntligen kommit.
Jag vill kunna springa för livet med ett stort jävla flin men livrädd för snöbollen som någon håller i handen tätt bakom. Vill asgarva när man halkat och landat rakt i en snöhög.
Men nej, jag måste ta det lugnt. Får inte springa, får inte ha kul. Jag som är så känd för att vara lugn. Typ, nästan sant, eller?
Jag vill vara sådär lyckligt jävla kär och leva i ett perfekt litet förhållande där det bara är jag och han. Han som jag kan lita på i vårt och torrt som aldrig skulle gå bakom ryggen på mig. Få mig att tro på mig själv och inte tvärtom.
Utan att bli orolig eller känna mig otillräcklig. Inte börja gämnföra mig med andra. När jag faktiskt börjat tycka om mig själv och känna mig nöjd med det jag lyckas göra.
Brb bli lesbisk.

Jag saknar mina störda älskade vänner som bor på andra sidan sverige-Göteborg. Som jag träffade nere på AW i somras. Fick vara med dem 24 timmar om dygnet i en vecka och den var helt underbar. Jag saknar dem så mycket.
Men när livet ger mig 100 anledningar till att gråta, finner jag 1000 anledningar till att le.
Jag har helt fantastiska människor runt omkring mig, som är där vad som än händer och vad jag än gör för misstag. Skulle kunna göra en hel lista, eller rättare sagt en hel bok! Men de som alltid har varit där för mig mer eller mindre ända sedan jag flyttade till Öland. Är dessa två brudar:

Jag vill ge er så mycket kärlek och tacka er för allt. Ni är helt underbara. Make me smile when I cry. ♥ Aldrig någonsin har vi bråkat under längre tid, max ett par dagar? Ni är guldvärda båda två, helt störda!
När livet kämpar imot eller motvinden känns alldeles för stark så är ni där- Tack mina fina tjejer.

Och Ida, som är till vänster om bilden, jag vet inte vilka minnen vi inte delar? Händer att vi inte träffats eller snackat på hur länge som helst så plötsligt sitter vi tillsammans och pratar om allt och ingenting. Liknande åsikter om nästan allting. Så många år av vänskap släpper jag inte i första hand. ♥
Har en drös med vänner som jag älskar med hela mitt hjärta. Men detta är dem som varit där från min första tid här och fortfarande är kvar.
Efterbliven-seriös-heltborta
Oså min familj min underbara älskade familj. Vad hade jag varit utan er?! Antagligen ingenting ;)
Nä, men som ni alltid ställer upp på mig och alla mina drömmar. Även när jag säger att jag vill och kommer förändra världen tror ni på mig och jag vet att ni alltid kommer stötta er alltför galna och fantasifulla dotter och syster.
Jag älskar er och tack för alla möjligheter ni gett mig.
Mamma, pappa, bröder, syster, mormor, mia -som varit med mig hela livet.
-Kommer ihåg dagen som om det vore igår.
börjes 2borjes 4
- It's okay not to be okay.

Säg att det är ett skämt

2012-01-23 @ 22:02:19
Jag orkar inte mer.

så jävla trött på livet

2012-01-22 @ 21:18:18
ska nog gå i idre 100 år, brb! nä men fick som sagt inflammation i musklerna kring hjärtt vilket ger mig full träningsförbud. måste ta det lugnt och äta medicin. vilket gör att jag inte får träna imon eller onsdag, jag får inte heller vara ute och träna/springa. eftersom jag inte får rida denna vecka får jag inte tävla på söndag... ;( förstår ni hur mycket jag har längtat?! ett halvår nu nästan, trodde äntligen att vi var på gång. fitt liv. nu hade det verkligen inte gjort något om någon sköt mig i pannan. dööööööö

inflammation runt hjärtat

2012-01-22 @ 16:37:58
Det var vad de på sjukhuset kom fram till. Fick med mig tabetter som jag ska äta för det, dock är biverkningarna blandannat illamående och magkatarr.
Aja, bara jag blir av med värken. Berättar mer om det sedan. :) Nu ska jag till kyrkan! Pusssss

På väg till sjukhuset!

2012-01-22 @ 13:44:53
Wish me Good luck!

Ny design

2012-01-21 @ 17:10:01
Har suttit nu i x antal timmar totalt och fixat med nya designen. Idag blev den klar och jag har nu flyttat över den hit. Är verkligen jätte nöjd med med tanke på att jag inte hade tillgång till photoshop (miss it very muuuch!)
tryck på F5 om ni inte ser den, förutom om ni som jag har mac, för då funkar det inte med att trycka på F5.
För er som inte vet det är det även därför jag har en punkt när jag försker dela upp texten. Tex:
BLABLABLABKA
.
BLABLABLA

Hiss eller rådiss? ;)

Juice<3

2012-01-21 @ 12:28:32
Blev ingen joggning, var för trött när jag vaknade, haha! Andrew, eftersom vi aldrig kommer till skott för jag planera in med andra också.
Så har precis tagit mig en svampbob toast och dricker juice. Juice är nog det bästa som finns! I alla fall på morgonen. ;) men bloggar på ilades just nu och huvudet står still så det kommer det bara detta osammanhängande inlägg.. Puss!

L <3

2012-01-21 @ 00:32:32
Tiden läker inga sår och det som inte dödar stärker inte heller 
och så länge man landar på sina fötter klarar man sig inte 
och det finns inga kläder som tål det dåliga väder 
du och jag haft så länge nu 
och det känns som om jag har ett litet privat jävla moln över mig 
som följer mig vart jag än går
Och jag älskar dig men fan vad vi håller på 

Satan vad ont det gör, när du sårar mig som bara du kan 
och du känner varje skrymsle, varje vrå av mitt hjärta 
och du missar inte en chans att ta igen för allt 
och dom som säger att tiden läker alla sår dom ljuger 

Vi smyger omkring på tå, livrädda för att störa 
och vi har tappat våra ord och när 
vi väl hittar dom blir dom bara kantiga och fel 
och all skit som kommer ur min mun jag menar det inte 
men jag måste väl ändå mena nåt? 
Och är det nu vi ska bryta upp, gå skilda vägar och sånt? 
Jag vill inte, vill inte! För jag kommer sakna dig så

I'm not fucking perfect

2012-01-20 @ 23:57:42
Bara så nära som det går ;)
Haha, nä men har precis kommit hem och tatt mig en chokladboll. Life's good! Imorgon ringer alarmet (-.-) för att jag ska ut och springa med Philip, hur gutt sådär på morgonen? Så har man kommit igång och är pigg hela dagen. :D
Sedan ska jag ut till stallet för att sedan duscha och hjälpa mamma med ett par saker och sedan umgås med några, antagligen? Ingen planerat för tillfället men det dyker alltid upp någonting.
Söndag ska jag åka ut till stallet någnrlunda tidigt och sedan vara i kyrkan klockan fem, då ska vi ha någonting med konfirmationen. Kan bli mysigt men kan även bli dödstråkigt. Men förhoppningsvis blir det sådär kyrkmysigt.
.
Förövrigt var jag och mamma en runda nere på 'stan'. Köpte bland annat foundation, värmeskydd och sötpiller (minskar sötsuget). Lite lagom fredags shopping sådär! ;)
Kysssss

slänger upp en bild på när jag skulle följa Andrea hem vid halv ett på natten. Hade endast t-shirt, mammas fjällräven och pappas thai(?)sandaler! Kallt som korvspad :(
HAHA

Kära fina tonårstjejer...

2012-01-19 @ 23:43:47
... Sluta spring efter era pojkvännen som om ni vore hundar!
Låt han umgås med sina tjejkompisar lika mycket som han låter dig umgås med dina killkompisar, tro inte att han kommer vara otrogen så fort han är ute en fredag och ge honom snälla lite andrum.
Ingen mår bra av att ha någon som stryper än.
Oroa dig inte för att han har gillat ett foto på FB och fråga inte vad han gör varannan minut. Låt han berätta det han vill och låt han ha ett privatliv.
Bry dig men bli inte för mycket.
Lita på honom lika mycket som du älskar honom. Sedan finns det ibland anledning till att man inte litar fullt på sin pojkvän, då är det väl okej.
Blir bara så himlens trött på dette för det är så typiskt tjejer, klänga och oroa sig i onödan och speciellt överreagera på små saker. OM han skulle vara otrogen betyder det bara att du fått chansen till någon bättre och kom ihåg att alkohol är inte en anledning utan en bortförklaring. Just saying this'
Slänger upp en bild jag tog innan jag skulle ut och springa med Isac, vi var förövnings ute i ca 2,5 timmar och jag var genomfrusen! Isac är go och det var skönt att få snacka om allt och inget.
Tidigare var peggen och Hugo med mig i stallet, världens bästa killar! Nu ska jag ta mig en dusch och sedan krypa ner under täcket!
Ska bara äta något, välja kläder tills imon, borsta tänderna, plugga, Osvosvosv....

Mormor<3

2012-01-19 @ 23:14:23
Grattis på födelsedagen mormor!
Världens bästa mormor, älskar dig <3

outfit 19/1

2012-01-19 @ 16:13:23
tröja med mnk- gina tricot tubsjal- se övre jeans tights- ? lockigt hår och mer eller osminkad, känns bra! (; armband- ? & ja, jag lyssnar alltid på musik!! haha :D

Dagens outfit

2012-01-18 @ 23:14:03
Egobilder@skoltoalett, är det lugnt eller? ;)
Ser helt j'vla forever alone ut..

Lockigt hår
Tröja -lyle & scott. Min brors egentligen men han tänkte slänga den så jag snodde den av han, snygg och skön!
Byxor -Gina tricot
Armband: no idea
Halsband: Thomas sabo, fått av älskling ♥
Ring: Gina tricot
tror det var vad jag hade..?
Big kiss readers'

"The most important thing a father can do for his children is to love their mother"

2012-01-18 @ 22:23:33
Igår kväll tog jag en mys skritt runda på Potion barbacka. Han är så himlans snygg när han är klippt. Jag är nog lite kär, hehehe... Nä men bara för att han skulle få röra på sig efter träningen så hade jag en inplanerad vilo dag idag!
Direkt efter skolan gick jag till kyrkan för att ha två timmars konfirmation sedan direkt bort till folkan för att hjälp till i kiosken innan bio för att sedan tre kvart efter det kolla på bio med systrana Bjelkendal och även deras super goa pappa på det!
Imorgon ska jag försöka åka ut tidigt så att jag hinner rida ut innan det bli mörkt!
Nu när han ärkortklippt igen, äntligen, så kommer jag även fixa med bilder på det jag klipper. Öron, hovar, svans, man, osv. Eftersom ni har önskat det. :) Skulle faktiskt fixa det igår men då hade jag så dåligt batteri på mobilen.. Alltid ska det vara någonting.

Mer fett till folket

2012-01-18 @ 21:48:17
Varför fundera på att sluta äta, gå ner i vikt, osvosv när man kan ta och njuta av livets gobitar? Livet är trotts allt alldeles för kort att fundera på sådant! Ät det du vill och träna hälsosamt istället!
Bättre med lite för mycket än för lite ;)
Varför leva på äcklig bantningsmat när detta finns?

Pappas special glass. Räkna kolorierna i denna du... ;) Glass, bananer, grädde, choklassås och en massa godis. Lätt en favorit i min mage!
Mammas feta cupcakes♥ Bakade det igår och helt sjukt goda blev dem! Fick även till utsidan så plus på det ;)
Så sitter och käkar det just nu, känns väldigt passande! Dricker läsk till det!!!
Nä, lyxade till det med mjölk. Den fetaste röda mjölken.
Det finns en himlans massa mer på min favorit lista men detta var det jag hade bild på för tillfället.
Visst, nu ska jag inte säga att jag aldrig klagar över mig själv men försöker alltid göra det så lite som möjligt för det är bara slöseri på tid och känslor! Dessutom sänker det mitt humör överdrivet mycket.
Jag tränar, som ni vet, men slutar inte äta för det. Jag har alltid varit matglad dessutom fick jag pappas gottemage-kan äta hur mycket onyttigt som helst utan att tröttna! Haha :D
Somsagt, mer fett till folket! Speciellt alla ni tjejer som klagar på er själva tänk på vilka gosaker det finns där ute i världen som bara väntar på att ni ska sätta tänderna i dem! :3

Överlevnads guide

2012-01-18 @ 10:30:00
♥ Istället för att börja klaga på hur mycket du fryser så kan du gör någonting åt det! Är du tillexpempel inne i stallet och du har tillgång till musik-sätt igång den. Gör lite moves medans du hämtar sadeln, rör på rumpan när ud kratsarhovarna eller vad du nu har för ideér. Rör dig bara helt enkelt! Dessutom så blir man, i alla fall jag, glad av musik och har man humöret uppe så blir det bättre av bara det. Det blir vad du gör det till!
.
Ta på dig, även om det du inte fryser! Kanske fryser du aldrig om händerna, ta på dig vantar ändå! Alla små ting ändrar det stora. somsagt, ta på dig vantar även om du inte fryser om händerna för att det gör hela helheten varmare!
.
♥ Underställ! Jag har ett underbart underställ från Everest som jag verkligen älskar! Jag håller värmen mycket bättre än vad jag gör utan. Har du inget underställ gör på bara långkalsingar (det gör jag i skolan!) och har du inte det heller? Nä men släng på någonting tunnare under ridbyxorna, jeansen eller vad du nu har på dig! Även om det bara är ett tunt lager (tex tights) är det bättre än ingenting.
.
KLÄ PÅ ER! Lägg hellre ett par extra kronor på en varm jacka. Kanske inte den snyggaste men vad spelar störst roll- Varm eller snygg?
Min bruna canada goose tillexempel, den är inte alls det snyggaste jag sett men aldrig att jag fryser i den. Helt underbart! Eller termobyxor? Lätt bland det skönaste som finns! Har ett par riktiga ridtermos med skoning dock har dem blivit för korta.. :/ Men värt! Även om det inte är det snyggaste och man ser större ut än vanligtvis.
Men det är ju faktiskt bara vinter och kallt en del av året! Att vara lättklädd har man tid med under sommaren-om man nu tycker om det! ;)
.
Påklädd och varm!
Tidsinställt

Svensk media, för lite ridsport!

2012-01-18 @ 00:00:09
Jag var verkligen inte den enda som igår kollade på idrottsgalan och jag som många andra hade en viss person där som jag ville skulle få pris. Jag ringde, som många av mina hästintresserade vänner, på Rolf-Göran Bengtsson för jag tycker att han är värd det med allt sitt slit och med tanke på hur fruktansvärt duktig han är.
Att det äntligen var någon inom ridsport som faktiskt vann ett pris där svenska folket fick vara med och bestämma förvånar mig och ännu mer med hur mycket procent han vann med. Det är inte ofta vi ryttare får synas i media och verkligen inte i så stora allmänna evengemang (?).
.
Att Roffe fick vinna och ta emot sitt välförtjänta pris gjorde mig väldigtväldigt glad och av det jag såg på facebook var jag inte ensam ;)
Förutom detta så kunde jag läsa många statusar om våran kära Roffe.
Men det gör mig så himlans besviken hur mycket skit man kunde läsa idag, speciellt tidningsartiklar. Hur j*vla rått är det inte?
"Vem är Rolf-Göran Bengtsson?"
Så löd en rubrik på en artikell jag precis blev länkad till. Ja, vem är Rolf? Förutom att han är världsrankad, tävlat dem högsta och största tävlingarna, osvosvosv.. Lätt en av Sveriges framgångsrikaste idrottsmän!
Äsch, han är väl bara en liten random person som råkade få jerringpriset? Eller?
.
Hur kan SVERIGE och media göra en sådan miss? Om nu inte Svenskafolket vem vem Roffe är så borde media skämmas. Zlatan tillexempel, finns det någon svenskmedborgare som inte vet vem det är?
Knappast. Roffe får inte en massa miljoner för varje match han spelar men inte heller bertyder det att han är mindre framgångsrik.
Hade han däremot haft samma resultat fast inom en sport där bollar är inblandade så hade han varit väldigtväldigt känd, antagligen ännu större än Zlatan, nu vill jag inte gämnföra olika sportet. (Det är jäte roligt att ni som tycker om fotbolls får så mycket uppmärksamhet överallt men kanske vill ni ge lite plats till oss som tycker om det vi gör...?) Men gämnför resultaten mellan Zlatan och Roffe. Dessutom hade han varit stenrik.
.
Varför får vi ryttare, som kämpar tillsammans med ett djur, varje dag, varje pass och kan aldrig ta paus från dessa fyrbenta varelser, så lite uppmärksamhet? Det är verkligen inte så att hästarna gör jobbet. Vi jobbar jätte mycket psykiskt och fysiskt även om det inte handlar om att springa fram och tillbaka på en plan.
När en fotbolls spelare går in på planen och han gör fel kan han inte skylla på mer än sig själv däremot när vi, tillsammans med häst, går in på banan så ska båda individerna vara lika taggade och vilja samma sak med samma mål. För vi har inte en chans att tvinga över ett så stort djur om det inte vill eller få dem att gå de rörelser vi vill.
.
Snälla Sverige, se det från vårat håll!
Skäms media, skäms Sverige för att ni inte visste vem Rolf-Göran Bengtsson är.
Den klockrenaste artikeln jag läst hitills, ta er lite tid och läs. Här.

träning sextonde januari

2012-01-17 @ 22:57:52
Som sagt gick det dunder bra! Blev verkligen chockad hur lugn och hur mycket han lyssnade på mig. Dessutom funkade det klockrent med "Bella", var ju faktiskt första träningen för henne. :D
Som sagt, han lyssnade verkligen på mig och trampade under sig galant! Dessutom så lyfte han på sina små hovar trots att det var lågt. Annars brukar han tycka det är "onödigt" och bara slänger sig över utan att lyfta.
SÄMSTA NÅGONSIN!
i alla fall, man skulle rida över bommarna i trav. Göra en volt imellan dem olika bommhållen.  (mot väggen=denna texten) Tänk er ett C som ligger ner med en vårta mitt i. HAHA ;)
Sedan gick vi på serien i trav, för att sedan lägga upp som kryss, nästa steg galopp och lite högre.
Orkar verkligen inte beskriva väl, eller göra flera olika detaljerade skisser. Men nu har ni en överblick i alla fall! Vi hade även såklart uppvärmning innan vi började och snackade även om viktiga saker. Men somsagt, ni har en överblick! Puss :D

Oseriöst

2012-01-16 @ 21:55:18
Föregående inlägg blev väldigt oseriöst, läste lite bloggar och kom in på det ens efter det andra..så slutade med att jag slog ihop ett par stycken och så blev resultatet. Inte för att jag vill klaga på andra men hur kan man skriva att man behöver banta när man vet att man egentligen är helt normal?
Skillnad om man har ätstörningar och ser sig själv på ett helt annat sätt men när man bara gör det för att folk ska säga emot, så tar det stopp för mig. Jag kan inte tänka..
Jag tränar utöver ridningen är det mest för att jag vill få bättre kondis, mer muskler för att orkar mer. Sedan vore det underbart att ha rundare/fastare rumpa och mindre putmage men det är ju bara ytliga saker. Insidan är det man ska gå på, right?
Annars är jag ny duschad och dricker just nu lite te. Helt underbart gick det på dagens träning!! Kan skriva mer om den imorgon eller senare, för just nu är jag på ipaden och tänkte måla upp för er hur vi tränade. Hoppade låga hinder & bommar för att stärka hästarna och få dem uppmärksamma.
Som sagt, höres senare!
Finaste ponnyn! :3

I'm so himlens grym!!!!!!!!!!!!!

2012-01-16 @ 15:55:02
Chacha bitches! Idag tiiiep var dagen jätte grymmish, meeee och tääzz gjorde värsta snyggish högtalarna på trååååkfysiken men den var juuh rolig ändåh!!!hihihihi
Åh, det är så synd om mig!jag får inte äta någonting för jag är så tjock!! Idag behövde jag inte dra upp mina byxor för att dem satt så hårt!!! Alltså jag måste verkligen BANTA!
Så, nu ska jag kolla vad en kompis köpte för byxor igår så jag kan köpa likadana imorgon.
Pöööööözz
Eller?!

kissemisse <3

2012-01-15 @ 18:23:57
massvis har jag gjort idag, eller? Chillin' like a bows, eller som katten på den suddiga bilden. Kanske? eller?
That's not a big deal
Rand0m

christmas 2011

2012-01-15 @ 18:15:00
Yepp, det är sketfult att mitt öra syns!

Grattis på din dag!

2012-01-15 @ 16:51:12
Du är världens bästa!

Helt sjukt vad du ställt upp på mig och mina drömmar, ha ralltid varit där och stöttat. Du är en förebild för mig och även andra. Du har gjort mig till den jag är. Även i dem svåraste stunderna försöker du att hitta någonting bra och du ger aldrig upp. Du hittar en lösning på alla problem. Du får mina "stora problem" att bli små. Framför allt är du Alltid där och älskar mig vad jag än gör. Du är den starkaste person jag känner. Jag vill vara som dig när jag blir stor.
Mamma, jag älskar dig varje dag, alla timmar om dygnet ♥

Jag lever

2012-01-15 @ 10:56:44
Och vi får höras senare! Det lovar jag för idag har jag jätte bra bloggdag känner jag men nu måste jag duscha för snart kommer folk! pusss

HAHAHA, blablabla

2012-01-14 @ 00:14:11
Fulast.nu, just saying! Men detta var igårkväll. (:

dör vilken huvudvärk

2012-01-13 @ 23:47:59
Kom hem för en liten stund sedan, stoppade i mig lite mat  och nu sitter jag här. Men ska alldeles strax fixa av mig och sova. Hoppas ni fått en kanon fredag den 13:onde med lagom otur, haha! Själv har jag inte känt av någonting. :D
Men som sagt så ska jag lägga mig, behöver verkligen sova massvis med timmar!
image description
Some things just make life good'

mamma<3

2012-01-13 @ 00:39:01
yckan som uppstår när man kommer in i sitt rum och märker att mamma har städat<3! Dessutom så är sängen helt nybäddad så kryper ner där nu, kollar lite på tv och gosar med världens mysigaste!!så satsar vi på en grym fredag den 13:onde ? ;) På tal om det, visste ni att mina föräldrar en gång var och kollaLde på ett hus men ville inte köpa det för att huset hade numme13r. Vidskepligt...

I'm... ehehe, have no words-BJUSSANDE INLÄGG

2012-01-12 @ 23:25:57
"Sätter jag byxorna på huvudet när jag "bara ska kolla facebook" så glömmer jag inte bort att jag byta om och träna"
Kul att mamma sedan x antal timmar senare sätter igång och poppar popcorn, "vill du ha?"
Hur ska jag kunna tacka nej..? Lagom stor skål och sked, life's good!!!

I'm sad, hurt, angry, mad and disappointed. But you know what? I'll put on a smile and move on. It will hurt but I will survive.

2012-01-12 @ 22:02:53

fedt soet

'

2012-01-12 @ 19:00:05
If you don't design your own life plan, chances are you'll fall into someone else's plan. And guess what they have planned for you?
Not much.


saker o ting förändras

2012-01-11 @ 22:59:11
Efter att ha tagit upp en väldig massa minnen med Andrea ska jag nu ta och sminka av mig och borsta tänderna! Alarmet ringer tyvärr även imon.. Önskar det inte var sant men man ska vara possetiv, right? ;)
Har suttit med ett stort leende hela kvällen, känner mig så himlans stark just nu. Alla mål jag har satt upp för detta året känns verkligen inte omöjliga och det ända som kan stoppa mig är mig själv!
2012 ska bli oslagbart! Har redan planerat upp sommaren lite smått, haha. :D
Slänger upp en mysbild!
"om du sårar henne så kastrerar jag dig"
Kommer du inte ihåg? Lugnt alltså, det gör knappt jag heller.
Synd att folk ska bli så himlans förändrade... I will always walk on my own way! :)

nybakade scones

2012-01-11 @ 21:53:49
Kvällsmys med familjen, nybakade scones och en stor kopp te, life's good!

Haha, behövde mig ett skratt denna mörka kväll

2012-01-11 @ 19:42:48
Goaste videon på länge! Haha, gud vilken klockren brud! Blev aldrig stallet då vi behövde ha ett "krismöte" i familjen, eller vad man ska säga. Skönt att fått ha fram sanningen nu iallafall. Så vet vi alla det. :)
Dessutom om ni inte har någonting för er så kolla några av hennes andra videor som kommer upp när denna är slut. Kärlek till tjejer som vågar vara-inte-som-alla-andra!
Slänger även upp dagens outfit.
Kass bild! Iallafall får ni en överblick. :)

ibland känns det bara bättre så... med ett leende på läpparna och tindrande ögon

2012-01-11 @ 18:45:56
Even when everything falls apart'

Den bästa livet kunde ge
som ett barn blir jag
i närheten av dig
lycklig och problemlös
men såfort du är borta
kommer verkligheten ikapp
snälla låt någon säga att det inte är sant'

"Happy are those who dream dreams and are ready to pay the price to make them come true"

2012-01-11 @ 16:33:41
Efter att ha snackat om sommaren hela natten tillsammans med min Hugo så var jag tvungen att kolla igenom sommarbilder. Finns det någonting underbarare än sommar, sol, värme och kärlek?
Så saknar jag mitt super blonda hår jätte mycket! Aldrig att jag ska ha i halv mörka slingor igen.. Antingen brunt eller blondt på riktigt! Jag verkligen hatar mitt hår just nu.
.
Förövrigt har dagen varit bra, första skoldagen och allt! Skulle kunna skriva här om hur mycket jag hatar skolan, som alla andra gör, men varför inte istället se det posstivt och vara glad för chansen vi får här i Sverige? I anda länder finns det barn som skulle ge mycket för just din plats i skolan.
Ska ta och byta om för att åka ut i kylan till min egna lilla Potion! Så får vi se vad jag gör med honom. Ridhuset blir det nog iallafall! Kanske drar fram lite bommar beroende på om jag är själv eller inte.. Vi får se helt enkelt! :)
Föresten så kom min födelsedags present igår som mormor & mia vart tvugna att byta då den vart för liten.. hehe. Så snygg! :D

Vindens love potion <3

2012-01-10 @ 21:54:33
Så fula!!HAHAH
Ohja, det ska på en massa muskler på den rumpan!! Ehm.. potions alltså ;)
Denna är verkligen en av mina favorit bilder på oss två!
Goaste bilderna längst ner, HAHA!
.
Bara så ni inte tror att jag har sådan rumpa eller gravid mage så är det faktiskt mjukisbyxorna som får det att se så himlans fluffigt ut. Fuskade lite då det var så kallt.. ;)
Finaste ponny ♥

Dressyrträning, kanon gick det!! Dressyrponny<3

2012-01-10 @ 20:02:05
Haha, läste igenom föregående inlägg som jag skrivitnfrån mobilen och det var katastrof! Hur många fel var det inte?! Fixade iallafall dem jag kunde hitta så nu ser det bättre ut. Alltså Gud... Illa!
Hemma från dressyrträning,mat varit det ett tag och fryser fortfarande. Det är verkligen jätte kallt ute, dessutom hade jag glömt vantar. Ett tag ville jag bara sätta mig på marken och gråta över händerna!
Ska få i mig lite mat, ta en VARM dusch och sedan förhoppningsvis orka slänga upp resten av bilderna på mig och potion när jag har klänning.  Har verkligen haft fullt upp i helgen så har inte hunnit med allting... Dessutom kommer faktiskt inte bloggen i första hand, har lite viktigare saker för mig..
Btw så är jag så jävla sur på en viss person, lågt att snacka skit om mig till ****, jag vet att du läser detta! (:
Puss
image description
Tänkte på skolan när jag såg bilden, galet vilka underbara klasskompisar jag har! Nu kör vi sista terminen i åttan! Imorgon börjar det igen

min mobil almanacka

2012-01-10 @ 17:05:48
Just nu ser min almanacka ut såhär, alla blåa prickar är saker jag ska göra. Nästan alla måndagar och tisdagar är uppbokade för att det är dressyr och hoppträningar. ska snacka med Andrea när vi ska boka in övrig träning även Frida ska jag snacka med angående våra sola-dagar. Nu när skolan börjar ska jag även ha läxdagar & övrig tid (förutom träningar, läxor och övrig ridning) ska tillbringas med vänner och pojkvän!

Alla dagar är inte bra dagar

2012-01-09 @ 18:44:53
Är så fruktansvärt trött idag! Inte så konstigt kanske med tanke på hur mina sovtider ser ut.. Ikväll har jag bestämt mig för att sova tidigt så jag kan komma upp tidigt imon!
Natten till idag sov Ida här. Den var blandad med skräck, skrik, käk och nära till spya. HAHA!!! "the shining" är helt sjuk, alltså fyfan!
Har huvudverk och somsagt är väldigt trött så kan inte säga att bloggen kommer gå i förstahand ikväll men vi får se vad som dyker upp! -iPad uppdatering, därav ingen bild. Går inte att ladda upp det-

gårdagen!

2012-01-08 @ 11:22:48
Jag har haft en kanon lördag och tvekar på att söndagen kommer bli mycket sämre.. Potion blir det tyvärr inte idag men fotbollstittande, bio och filmens ikväll med fin vän så blir det jätte bra! Natten spenderade med Frida även så gårdagens kväll. Vid två träffade jag Therese så vi stöd i toasrkioskebn två timmaroch sålde till snygga fotbolllskillar, haha! :D förlåt Hugo;-) detta blir en snabb mobilblogg förnu måste jag föna håret!! Hörs senare. bild på Frida nere på Borgholm fritidsgård, kron. Haha, smygbilder is theee slit!

Förlåt mig

2012-01-08 @ 00:13:39
Uppdateringen kommer suga  ikväll som den har gjort hela dagen... Men jag lever och har haft det kanon hela denna lördagen, hoppas ni har haft en go dag.
Men ska gråta lite med Frida denna natt, haha, nädå! Puuuuss

Älskade fina <3

2012-01-07 @ 05:38:39
Eftersom jag inte kan sova slänger jag upp en del av bilderna nu.
Nu är det så att min Potion gärna gör sig ful på bild, haha, blundar gärna och har öronen bakåt. Dessutom så går han inte i form men med tanke på att det blåste, var minusgrader och jag red väldigt lätt klädd vilket gjorde att jag spännde mig så jag är kladd att han gick i någorlunda låg fort i alla fall.


Det var dem uppefrån! Sedan har jag en massa från marken ;)
Bilderna ar kanske inte bästa kvalité eller skärpa men det är inte särskilt enkelt att få en kamera i handen som man fotat fåtal gången med och knäppa perfekta foton. Nej, så jag är väldigt nöjd! Alice och Andrea gjorde ett bra jobb ;)

frågor och kommentarer ang inlägg

2012-01-07 @ 01:41:59
När jag tränar utöver ridningen så är jag oftast med Andrea. Våra "träningspass" kan verkligen innerhålla allt möjligt! Jogg, powerwalk, styrkepass (så gott som det går utan gym och sådana redskap) osvosv.. Vi riktar oss gärna på ett område. Tex: Armar, ben, rumpa, mage m.m. Tips: Ni med "smartphone" (mobil med appar, market/ app store) sök upp bra träningsappar! Jag vet en hel del med bra  (;
Mer bilder kommer imorgon eller senare idag, det lovar jag er. Just nu är det så himlans sent och jag måste vända tillbaka på dygnet, somnade vid 08 idag.. Inte okej med tanke på att skolan börjar på onsdag!
Jag hade helt glömt bort det inlägget som jag sagt att jag skulle fixa men ska ta lite bilder någon dag och visa för och efter, då jag tror ni får en bra bild över hur det ska se ut enligt mig. Dessutom är han hårig överallt just nu och det är inte snyggt! Måste fixa på hans man också som även den har blivit alldeles för vildvuxen.
Men jag ska helt klart fixa det någon dag! Tack för att du påminde mig! ;) Ska även filma "sminkvideon". Det blir nog imorgon om jag inte glömmer.. hehe.
Btw, visst blev min nagel nice? ;)

stallet med a&a, smygtitt!!

2012-01-06 @ 18:13:16

kryper nu ner med denna goding, myys!

2012-01-06 @ 07:31:43

Jag förvånar mig själv med att lyssna på Justin Bieber

2012-01-06 @ 03:25:36
Vad händer..? Skyller på att jag är fett trött!! eller på att denna videon är fruktansvärt fin och jag satt med en tår i ögat när jag såg den första gången lite tidigare inatt. Nu har den fått spela x antal gånger.. Åh, bieber♥!
Skrev jag precis det där..?

dagens stalloutfit & klagomål

2012-01-06 @ 01:17:54
Svea jacka
Kingsland ridbyxor
Kingland strumpor
Kawasaki skor
(Kawasaki är grymt mycket skönare och snyggare än converse, bara så ni vet! ;)
Ridpasset idag gick uselt, helt värdelöst! Eller okej, han arbetade helt underbart i skritten och delvis trav. Jobbade under sig, var mjuk i båda sidorna, var arbetsam och jag red å njöt helt enkelt! Kändes så fruktansvärt bra!!! Dock när vi kom till galoppen så bara drog han, flackade med bakbenen (vilket jag verkligen hatar! Stör mig grymt när jag ser bilder på när folk rider, hästen kröker lite på nacken men bakdelen är någon helt annan stans och texten är "kolla vad fint det går!!"Big hate!)
Tog fram några bommar och tänkte att han borde lugna ner sig lite då och bli mer uppmärksam på mig. Resultatet blev helt tvärtom, han drog något bocksprång och var mer eller mindre okontaktbar. Men vet ni? Vi tar nya tag till nästa ridpass! :)
Kan faktiskt inte alltid gå bra.. Även om man ibland önskar det.

Älskling<3

så himla fula<3

2012-01-06 @ 00:19:41
HAHA!

HAHA, SERIÖST, FULASTE BILDERNA PÅ LÄNGE..

mina nyårlöften

2012-01-05 @ 23:13:08
Jag har funderat länge på mina nyårlöften. Har kommit på fem stycken som jag vet att jag kan fixa. Det är inga stora saker men som kommer göra skillnad för mig och troligen folk runt omkring. Tänkte även förklara varför jag valt dessa, hur jag ska lyckas och hur jag tänkt att resultatet kommer bli.
.
Inte använda ordet lagom. Varför ska jag inte det? Säg mig istället-varför ska jag använda det? Jag klarar mig säkerligen jätte bra utan att säga "lagom". Hur irriterande är det inte när man ska fråga någon tex, hur mycket popcorn vill du ha? (tog exemplet för att jag äter det nu, hehe) så svarar dem med lagom. Dessutom så hatar jag lagom.
Resultatet kommer nog sluta med att jag kommer låta mer bestämd. Lite långsökt kanske men om jag alltid svarar med hur jag vill ha det så kommer troligen folk få en annan syn på mig. Försök få en bild av det i hjärnan, om man får svaret lagom eller ett mer exakt svar, hur påverkar det? Dessutom kommer jag förhoppningsvis faktiskt få så mycket som jag vill ha! ;)
.
Inte bli arg för små saker. Detta är verkligen någonting jag vet att jag måste arbeta med. Men hur ska jag göra? Jo, jag läste, som ni vet, boken egoboost och där var det några tips och ett som jag verkligen snappade upp var just om att inte bli sur för små saker. När det uppstår en jobbig situation ska jag "ranka" situationen.
Jag blir väldigt sur om saker inte går som jag vill därav tar jag ett sådant exempel:
Den där j*vla tavlan jag försökt få upp i tjugo minuter trillar fortfarande ner hela tiden, är det verkligen någonting att bli sur över? Då ska jag ranka det på en lista mellan ett och tio. Det är kanske en 2:a? Då är det under fem, alltså ingenting att bli sur över. Är det över fem? Då kan jag få bli lite sur! ;)
Detta kommer framför allt göra skillnad för folk runt omkring mig men även mig själv. Ska inte heller ta mitt dåliga humör över andra.
.
Förbättra mina betyg. Jag vet att jag kan så mycket mer än vad betygen visade, det fick jag även höra av x antal lärare. Jag måste bara förbättra ett par saker så som, mindre mobil, mindra snack och bättre passande av tider. På två veckor hade jag 140 minuter oanmäld frånvaro, illa! Jag vet däremot att jag kommer in på det jag vill med dem betygen jag har nu, som det ser ut förtillfället. Men vill ändå ha högre poäng/betyg så jag vet att när det väl gäller ska jag komma in på det jag vill. Kämpa, kämpa och kämpa!
Gymnasietiden vill jag komma ihåg som någonting roligt och inte vara besviken för att jag inte kom in på det jag ville.
.
Sluta klaga på mig själv. Finns det någon människa, framför allt tjej, som alrdrig har klagat på sitt utseende? Knappast! & finns det någonting tråkigare?! -Knappast! varken jag eller andra i min närvaro mår bra av att höra mig klaga så därav ska jag försöka sluta med detta! Gör det du också.
Istället ska jag göra tvärtom och berömma mig när jag går förbi en spegel. Istället för att lägga en kommentar i huvudet som "fy fan vilken finne!!!!" ska jag ta fram någonting possetivt, det behöver inte vara någonting stort bara det är någonting bra på mig själv. Så som "gud vad bra håret ligger!!!" eller "Jag klär verkligen i denna färgen!!!" Det kommer även påverka folk i min närvaro, mindre klagande och bättre självförtroende. Det säger ju sig självt!
Kan faktiskt säg att detta är en av bilderna jag tycker jag är söt på.
.
Träna! Jag ska verkligen träna massvis detta året. Inte för att jag vill ha någon barbie kropp utan jag vill verkligen orka göra allt det där. Ska absolut få starkare ben, så jag kan hålla om benen på dem där överlata ponnysarna ända in i det sista! Vill dessutom bli starkare i armar, få fastare rumpa och bort med putmage.
Det hjälper även övre nyårslöfte, så ja.. TRÄNA, TRÄNA, TRÄNA!!!! ;)
På tal om träna.. Ska ta din, Therese, kommentar/fråga i ett senare inlägg. Återkommer om det! :)
.
Detta är mina nyårslöften. Så ska vi se hur det går med dessa men förhoppningsvis kommer jag kunna hålla dem. Det märker vi i slutet av 2012! Har ni några nyårlöften så dela gärna med er, skriv en kommentar om dem eller länka ett eget inlägg om dem!

jag verkligen älskar när jag har glömt att borsta håret och låtit det självtorka

2012-01-04 @ 23:55:13

mår illa

2012-01-04 @ 22:01:43
Mår så fruktansvärt dåligt vilket troligen beror på dem senaste nätternas dåliga sömn! Har många timmar att ta igen. Men har man vänt på dygnet så är det svårt att vända tillbaka.
Men jag återkommer när jag mår bättre, förhoppningsvis imon! Puss så länge
Go bild, haha!

jag,jag,jag & jag

2012-01-03 @ 04:51:53
hade ovisade bilder... & jag hatar att ha ovisade bilder!!
btw, så fick jag i helgen försenad julklapp. Detta var vad jag fick:

lila negllack
Svart/glitter nagellack
illrosa nagellack
nagel dekoration.
Underbart!!

Bi?

2012-01-03 @ 02:14:26
"känns pinsamt att fråga men är du bi? XD"
.
Fråga på inlägger inlägget under, antar du undrar med tanke på övre och mellersta bilden? ;)
Anser att varför binda upp sig på att man blir kär i killar för jag vet ju aldrig vem jag faller för. Dessutom går i alla fall inte jag efter könet. Så, varför inte? ;) Men i mitt fjortonåriga liv har jag bara fallit för killar och översta bilden är faktiskt fejk. Slut på historian!

love is always love-no matter what.

2012-01-03 @ 01:32:00


älskling, snälla låt det går bra på onsdag

2012-01-02 @ 22:00:10
Du är det bästa jag har

jag älskar dig -har alltid gjort och kommer alltid göra. Det är vi, det är så det ska vara ♥
Om det finns en gud så ser han till att det går bra.

Baby, det är inte längre samma sak mellan oss

2012-01-02 @ 21:42:04
Börjar inlägget med att säga- JAG VILL SE CAMP ROCK 2!!!! Varför är min data krajj? :( Hade alla filmer där på ju.. Haha!

Kvällens sällskap blir en godis skål & musik, ska även sätta igång tv:n och kolla om någonting roligt visas. Troligen inte en måndag men ja.. Dagen har verkligen gått fort men har ändå hunnit med massa bra grejer! Imorgon ska jag upp tidigt och åka ut till stallet direkt. :) Markarbete med hinder står på schemat.
Blir nog kanonens! Eftersom mamma ska vara med och hjälpa mig så tar jag med kameran, låter inte det jätte bra..?
& så måste jag bara be er kolla hennes blogg, übersöt tjej!
Fick denna kommentaren när jag skrev att jag skulle fortsätta blogga själv, kolla hennes blogg här!

DÖR, HAHA, FY F*N VAD JAG ÄR ROLIG :D lauring

2012-01-01 @ 23:14:42
Go musik i början!

Jag stannar här

2012-01-01 @ 22:36:21
Amelia på ameliadegerman.blogg.se, det är så det ska vara va? ;)
Nu kör vi 2012 och skiter i skitsnack! Haha... kul. 

Har precis varit på bio med Ida och så var mina föräldrar där med -The girl with the dragon tattoo.
Den amerikanska (?) versionen av män som hatar kvinnor och var väldigt bra, tycker jag! :D Har inte så mycket mer att säga. Är inte på bra humör men hur skulle jag kunna vara det just nu..?
Vi hörs senare, puuuss

-

2012-01-01 @ 16:34:56
Tell you my fears, telling you everything
Telling the truth to you gives me wings
Free with my words, free as a bird
I am flying high looking at you
Everything new, you are my life
You bring me hope when I can't breathe
You give me love, you're all I need
Slowly I'm holding you closely
So happy to carry you inside me
I'll feed you, love, and I hope it's enough
To inspire you through suffering, holding you up
I'll feed you, love, and I hope it's enough
To inspire you through suffering, holding you up
-Raderade en söt text, du är inte värd det-

Shoppingen i kalmar

2012-01-01 @ 16:03:33
I torsdags var jag i Klamar för shopping och tänkte visa för er intresserade vad jag köpte! Bland annat nyårsoutfit! I alla fall så var det jätte mysigt att få träffa Therese för det var himlans länge sedan hon och ja gjorde någonting tillsammans! Har tappat kontakten men väldigt många, tyvärr! Blir kanske så när man får kille...? ANDREW, WHERE ARE YOU?!
Fick med mig välbehövliga saker och är inte onöjd över en enda sak.. Gutt! :)
Använde allting på nyår förutom örhängena!
♥ Örhängen, hur söta? :D -JC
♥ Rött nagellack - Depend, Kicks
♥ vässare till kajal penna- H&M
♥ Vit kajalpenna. Hehe, äkta kärlek rostar aldrig? ;)- Isadora, H&M
♥ Rött läppstift- Isadora, H&M
♥ Rött skärp-Gina tricot
♥ Röd bandeau BH- Gina tricot
♥ vit skjorta- Cubus

2012

2012-01-01 @ 14:51:28

Helt sjukt att det nu är tvåtusentolv -
Året jorden går under.
Som många, väldigt många, har sagt och skrivit så kommer detta året bli helt grymt! Många nya mål ska sättas upp och planer för att verkligen nå och lyckas med dessa mål.
2011 ville jag kvala medelsvår men jag lyckades inte. varför? Hade jag för höga mål/förväntningar, hade jag inte planerat upp hur jag ville ta mig dit eller vad var det nu som satte stopp?
Jag vet inte.
Men jag vet att jag la alldeles för lite energi på Potion under sommaren vilken är ett misstag jag inte kommer göra om nästa år. Jag ska inte låta mitt chokladätande för krossat hjärta låta mig ta tiden som jag borde ha lagt på det jag älskar. Så är det, that's it, punkt slut.
Tvåtusentolv kommer förändra mycket, läskigt mycket egentligen. Skolan, hästarna, ridningen, vänner och ja, även er. Jag kommer inte längre blogga på Ameliadegerman.blogg.se Läskigt va? ;)
Här har jag bloggat en väldigt lång tid men jag kommer hoppa över till en annan blogg. Åtminstonde ett tag så får vi se hur det slutar, dock kommer jag inte länka dit än då jag anser attd et finns lite saker att ändra. Dessutom vill jag komma in i det. Men jag hoppas ni läsare som troget följt mig i tårar och skratt kommer följa samma tjej (och en till) på den bloggen. jag lyckades verkligen låta som en storbloggare där! ;)
Kommer inte säga mer än sommar 2011 och visa denna bild, men jag tror många kommer på vem det är jag kommer blogga tillsammans med..? ;)
Update: blir inte så.

Mitt kunde inte sluta bättre och kunde inte fått bättre början på 2012! Jo, visst finns det saker som kunde gått bättre.. Men, helvete vad kul det var!! :D
Färlåt ordvalet men kunde inte förklara bättre. Tack Frida för att du fick mer mig och tack till alla underbara människor som var där. & ta er som inte kan låta andras saker vara och som måste förstöra med onödiga bråk. -.-
innan jag stack och innan jag var färdig fixad, håret skulle fixas och läppstift på!
Jag och Friday aka Frida, pussssss
RSS 2.0