-

2011-02-27 @ 13:44:56
Just nu bara suge allting. Kan inte stå upp, inte sitta, har ont i ryggen, gaaaaaalet ont i halsen, har ingen röst, 40 graders feber, spykänslor då & då... Ja men underbart.mobil uppdatering..

Cpppppcppppp faaaaan!

2011-02-26 @ 18:06:17
Ligger med 40 graders feber och så har jag ingen röst, helt kraftlös därav kommer det ingen uppdarering idag.. FITTA, jag som ville träffa ida!och Komma igång med ridandet! Jag vill verkligen inte vara sjuuuuuk...

Mobil uppdatering vid tvn.

2011-02-25 @ 22:21:29
Mobil uppdatering. Därav den jobbiga texten. Just nu kollar jag på film med mamma och pappa sammtidigt som jag messar med underbara vänner! Fick nyss ett mess från ida att hon var framme nu men ringer imon istället för ikväll, hon var tydligen galet trött men det kan man ju förstå Thailand är ju sex timmar framåt i tiden. Klockan är ju halv 5 för henne. Men vet ni att jag är cp glad att hon är hemma i Sverige?gashhhhh imon måste jag få se min Lill negerflicka! :* då vet ni. ;)

2011-02-25 @ 18:55:00
Utsidan ger insidan en chans, insidan ger utsidan sin glans.

aj, min haaals!

2011-02-25 @ 17:51:15
vaknade vid 6 av ett sms från min saknade chey! Hon är ju på väg hem nu & när jag vaknade ville jag bara skrika, men nej, det gick inte. Min hals tillät inte det.. hehe.
.
Sedan mötte jag therese (den andra. haha.) Vi gick runt lite i affärer & hon köpte... hårspännen? Så gick vi run lite & snackade oså. Sedan gick vi hem till mig, drack te, kollade på tv, snackade & skrattade. As bra tjej det där! ♥
Hihi, någon gång kanske jag ska berätta hur vi träffades..? eller vi hoppar nog över det! Haha. :D
.
Blir inget stall idag, min hals ville inte det. Ja, den sa faktiskt det. Eller...?
S o m m a r b i l d! ♥

2011-02-24 @ 19:31:32
I want someone to love me
For who I am.
I want someone to need me.
Is that so bad?
I want someone to love me
For who I am.

Stay home!

2011-02-24 @ 19:02:43
Hemma & har precis duschat. Tänkte först dra ut med några kompisar, men jag orkar inte så stannar hemma. Haha. Lat chey! Har lite ont i halsen också, bara för att gnälla lite.
Förövrigt lyssnar jag på Jonas & drömmer lite om min prins, Nick. haha. Ja, jag har ett liv. Puss.

Göteborg!

2011-02-24 @ 15:40:50
Åh, jag vill verkligen vara i göteborg nu, götborgs horse show menar jag ju då! Sitter & kollar på live sändning & blir ännu mer sugen! Känns som alla hade skrivit på facebook 'åker mot göteborg.' Nej, jag är inte avis! eller..? ;)
Helst vill jag ju vara där & tävla. Men att titta hade räckt. haha.
Ville bara att ni skulle veta det!
Här kan ni som inte är där kolla på sändningarna!
jagälskardej

Gooooood giiiiiirl!

2011-02-24 @ 15:20:33
Okej, ska göra en kort sammanfattning nu.
.
Igår kom therese till mig runt halv ett, vi åkte direkt till stallet. Hon red julia & jag putte, vi red ut en sväng. Snackade & hade mysigt. Underbart väder!
Sedan hem, duscha, fixa mig & vi käkade. Sedan gick vi till ICA & köpte godis, hem, vända & gå till Isac & Alex. Var där en stund tills jag stack (hehe.) & therese gick efter. Hon ville egentligen inte, menmen. Vi stack hem till mig, snackade, skrattade, åt godis, kollade på film osv. Vid ett gick vi ner & poppade popcorn, vi blev så sugna på det. Haha. Normalt? Yes.
.
Vi käkade våra saltade & smörade popcorn, kollade på film (hahahaha.) & spelade. Coola tjejer.
Jag vet inte vad klockan var men vi hade bestämt att vi skulle 'dygna' två minuter senare somnar jag typ. Haha. Smiidigt.
.
Vaknade runt halv tio (?) & jag hade as ont i halsen. (Det har jag typ alltid efter att ätit godis hela natten typ. Haha. cp?) Vi har tagit det lugnt & therese stack för en stund sedan. Idag blir det stallet & sådära.
Tack vännen för en underbar kväll/natt & morgon! ♥

åhh,ni kan inte gissa vem jag pratar med!

2011-02-23 @ 11:13:26
Har precis pratat med Ida på facebook. Det var sjukt underbart!
.
Det var galet skönt, igår kväll, var första kvällen på väldigt länge som jag inte fick ångest..  Förstår ni vilken känsla? Nu kanske det vänder!
.
Igår drog jag ut med Isac & Alex, vi gjorde väl inte så mycket. Satt mest & snackade, oså. :)
Idag kommer Therese & hon följer nog med till stallet. Hon sover sedan här, vi ska baka pizza & så. Kanon!
Träningen gick som sagt rätt bra, vid vissa tillfällen. Galoppen var hon bara springig i. -.- Men har ju inte gått så ska väl inte ha för höga förväntningar på henne. Mamma gick med putte en runda.
.
Bilen är på lagning, så vi har en ful, vit, gammal gofl just nu. Som vi fick låna av dom som lagar bilen. haha. Det sämsta är radion som man inte kan sänka på. haha. Dessutom finns det bara cp kanaler.
Visste ni att det finns Kanon FM? Nej, det visste inte jag heller. (;

Amelia går ut.**

2011-02-22 @ 20:35:06
Mjukisbyxor & en slarvig knut med blött hår. Såå jag älskar! :D *inlägget ändrat. igen*
Var bara tvungen att ta en B & J paus, mamma köpte ju det till mig på ica! ♥

@ ICAs parkering...

2011-02-22 @ 19:34:29
Sitter utanför Ica och väntar på mamma. ville ju inte gå in i ridkläder.. ;) Är inne på mobilen så kan ju inte göra radbyte. Det suger. Träningen gick rätt bra imellan åt. Tog Julia. Fick nyss ett sms att två kompisar var påväg hem till mig, haha. (y)

inga ord.

2011-02-22 @ 15:03:15
Om fyra dagar kommer Ida hem! Jag har räknat ner varenda dag sedan hon åkte & nu är det bara FYRA dagar kvar! WIHOO. :D :D :D :D :D :D :D :D :D
.
Egentligen bara tre, för idag är ju nästan slut.. :D :D :D :D :D :D :D : D

like the sun, like the moon, like the...

2011-02-22 @ 15:00:17
God morgon..?
Vaknade vid fem över halv 2, av en rät pinsam sak.. Haha. (y) Aja, dressyr träning ikväll, vet inte vilken häst jag ska ta. Julia har ju inte gått, men dressyren brukar inte vara så hård i början av 'terminen..' Samtidigt som putte har skavsår. Åh, jobbigt!
.
Fastnade vid datan igår, så duschen blev inte föräns runt tolv. Seegt! Sedan smsade jag med lite folk, för att ha någonting att göra. Ni vet ju vad som händer om jag inte har det..?
Kunde verkligen inte sova... Amelia goes problembarn.
Jaja, somnade väl efter ett tag, mitt i ett sms från Max, haha. (N)
.
På tal om ingenting. Vet ni vad jag stör mig på? Att jag har två ärr, på samma ställe fast på olika händer. & det ena går vågrätt & det andra lodrätt. Vad har jag gjort då? Haha, det första är sedan jag bakade med michelle, varm ugn. Det andra är sedan träslöjden. Vass metall. Ja, så skicklig är jag!

klar göra.

2011-02-21 @ 21:55:28
Vill bara klar göra att när jag sa att det gick dåligt. Då var det inte för att stannade eller så, för det gjorde han inte en ända gång. Utan det var för att han bara sprang & jag red dåligt. Han var pigg & glad, men ofokucerad. Alltså han stannade INTE eller så, utan han hade bara alldeles för mycket överskotts energi.. Dock vet jag inte vart det kom ifrån.. ;)

godnatt. I miss you crazyy much!

2011-02-21 @ 21:16:32
Det är kvällar som dessa, jag behöver dig extra mycket.
.
Nu ska jag ta en varm, lång dusch med hög musik. God natt.
.
Jag är borta. Helt jävla borta.

Hoppträning, Emma & igår.

2011-02-21 @ 20:48:23
Igår åkte jag till stallet väldigt sent, red putte & så. Gick bättre än lördags. Haha.
Sedan duschade, fixade mig & käkade jag. Så drog jag ut med Isac & Alex. Vi stack hem till Isac & jag drog hem runt tolv, kollade på tv & somnade.
.
Idag kom Emma runt 12, vi gjorde lite allt möjligt. ;)
Dagens 'Fail' var när jag skulle sätta mig på en gung & den drar iväg, ja, marken var hård.
.
Sedan åka till stallet för hoppträning. Först ville bilen inte starta så vi sprang typ runt halva borgholm & puttade på den, för att den skulle komma igång. Anton, jag & mamma, pappa satt i bilen. Haha. Blev väääldigt varm. ;)
Hoppträningen gick inte bra. Idag var en sådan dag då jag kände mig som är dålig, värdelös ryttare som satt på en häst utan broms. Ja, ungefär så.
Men märkte sedan att bettet skaft så han hade sår vid munnen. Alltså var det därför han drog med huvudet åt vänster..

meeed emmmaaa! uppdatering senare

2011-02-21 @ 14:33:30

Jaaaag viiiill täääävla!

2011-02-20 @ 15:35:29
Precis som rubriken säger! Känns som alla är ute & tävlar idag?
Men nej, är sitter lilla amelia övergiven & ensam hemma med sin syster. Ja, det är så synd om mig...!

haha, syyster!

2011-02-20 @ 15:25:36
Ibland kan jag verkligen älska min lilla syster! Så sjukt söt. Haha.
Hon har börjat rita 'kropps/ansikte gubbar' & ja ba 'måla av mig..' på skämt lixom. (;
Hon skrattade men gjorde det. Så sa hon att jag skulle måla av henne, så ja gjorde mitt bästa & gjorde det, vet ni vad hon sa?
Massa skratt & "Ia du målar fuult så ser inte jag ut!" Erkänn lite gulligt? :')

Kommentarer/frågor.

2011-02-20 @ 15:15:09
Postat av: Minna

OMG! Trodde inte någon annan kände så xD haha , nejmen ibland när jag vrider på nacken typ lite för snabbt så känns det som om benen typ 'korsar varann' och sen så bränner det till. Skiit obehaglig känsla asså o: kanske är samma sak ? :P <333333333


Hm, ja det kan nog vara samma sak. Eller i alla fall någonting liknande. Jobbigt är det i alla fall. :'o ♥
Postat av: Minna

Vem menar du ? :P har undrat det ett tag xD *förlåt för dum fråga :$ <3333333333


Haha, ingen fråga är en dum fråga. Jag menar Ida, som är i thailand. ;) ♥

glömde berätta... haha.

2011-02-20 @ 05:05:38
Tycker det bara har varit 'två menings' inlägg. Fy på mig!
Men glömde ju berätta att min häst verkligen gjorde mig rädd idag, IBLAND är jag lite mörkrädd..
Först när vi skulle å ner till rudhuset så stannade han flera gånger & ville inte gå ner. & det är ändå väldigt kort bit.
Tillslut kommer vi ner till dörren & han bara springer in. (CP.) Sedan när jag hoppat upp, skrittat lite, så ställer han sig & verkligen kollar mot ena hörnet (där det även finns en dörr upp mot läktaren.) Han står helt stilla utan att röra en fena (vilket är väldigt olikt honom.) Jag 'puschar' på honom men han vägrar gå upp mot det hörnet.
Jag ringde mamma men hon var redan på väg så typ två minuter senare kommer hon in. Hon kollar inanför dörren & allt, sedan var det som vanligt. Haha, jag blev sjukt rädd att han typ hörde någon sykopatisk mördare som tänkte ta oss. haha. (a)
Sedan i slutet, när jag håller på att skritt av, så börjar denna låten spelas. -You're fuckin' perfect to me!
"Jag är så rädd för att vara ensam, att inte har någonting att göra. För det är då ångesten tar över mig, jag tappar mig själv & faller. Jag vill inte, jag vägrar."

haha, amelia..!

2011-02-20 @ 04:51:02
Klockan är snart fem & jag sitter & kollar flyg. Ja, men normalt! Vill åka utomlands nu! Så sjukt trött på vädret här i sverige. Det snöade lixom idag, wihooo, man vill ju verkligen inte ha sommar. VERKLIGEN INTE! Eller..?
Borjar bli lite trött nu, haha, så ska nog gå upp & lägga mig. Väntar ju en dag imorgon också. (;
I love you so crazy much.

'Galet.'

2011-02-20 @ 02:08:36
Det är galet hur mycket jag tänker på dig. Det är galet hur avis jag blir när jag ser dig med någon annan. Det är galet vad jag drömmer om dig. Det är galet vad fin du är. Det är galet hur du gör mig när jag ser dig. Det är galna reaktioner jag får när du är nära. Det är galet hur mycket jag vill ha dig. Det är galet hur jag blir av dig. Det är galet hur mycket jag vill se dig hela tiden. Det är galet hur mycket jag är inne på din facebook hela tiden.
-Det är galet hur kär jag är i dig. ♥

När man inte har photoshop får man ta vad man hittar. (-.-)

Ont i axeln...

2011-02-20 @ 01:21:23
Jag har en fråga till er, inte för att jag tror någon kommer svara, men i alla fall..
Ibland när jag rider, ganska ofta, får jag en brännande smärta i vänstra axeln. Det käms sm är man tar bedövning hos tandläkaren med spruta typ. haha. Det sticks till på ett viss ställe & sedan känns det som att det brinner typ. Har bara lust att hoppa av, men det går ju inte..
Iallafall, är det någon annan som har det så & kanske som vet vad felet är..?
Det är vid axeln fast mer åt rygg sidan. Nästan vid mitten av bh bandet på ryggen.

lugn lördag.

2011-02-20 @ 01:18:13
Redan när jag vaknade bestämde jag mig för att bara ta det lungt idag & så blev det!
Var nära på att träffa några kompisar men jag orkade inte fixa mig så det blev inte så.. Haha. Åkte till stallet runt halv sju när mamma kommit hem från jobbet & jag kollat klart på ett program. (y)
Red & så, haha, putte drog iväg som satan ett tag.. Pigg busbebis!
Vet ni vad som är sjukt undebart?
Att bara stå & krama om en underbar varelse & gråta i dess päls. & säga om o om igen 'Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig!'
Bild mamma tog idag när jag red! Kul att min bebis alltid ser så glad ut på kort. Eller...?

förlåt...!

2011-02-19 @ 13:18:13
Jag har varit helt sönder riven ett tag. Men jag ska ta mig tillbaka. Det gör jag ju alltid..?
Men jag hade ju lovat mig själv att inte falla så dära igen &  just nu är jag bara på väg djupare & djupare.  Därför ska jag nu, innan jag träffat botten, ta mig upp igen.
Jag lovar er, mig & henne.
Jag kommer tillbaka, i hope..
Nu ska jag ta någonting att äta, kolla på tv & kanske bestämma någonting tills ikväll.. Åker troligen till stallet när mamma kommer hem från jobbet. Hon slutar fem. (-.-)


amelia just nu...

2011-02-19 @ 12:28:49
Ser ut..

Lyssnar på...

Tänker på..
Han.

-All I need is you.

2011-02-19 @ 12:15:51
I miss you. So crazy much. Come home, please?
7 days left.
Beeestfriiiiend, I love you. ♥

hm...?

2011-02-19 @ 11:30:20
Bara för att jag inte rider varje dag, betyder det då att jag inte älskar mina hästar så mycket som alla andra?
NEJ. Verkligen inte. Nu ska jag inte säga att jag älskar dom MEST, mer än alla andra. För jag antar att dom flesta som har häst älskar sina. Men mer än jag älskar dom, kan jag inte göra. DOM ÄR ALLT.
.
Sedan julia skadade sig, för några år sedan.. Då red jag i ur & skur, ridhuset, ridhuset,ridhuset. Ja, det gick ju inte att rida någon annan stans.. Aja, efter det, så blev mamma me r bestämd.
Vi snackade om detta igår..
.
Mamma är mer bestämd nu om att jag inte ska rida när det är -100 grader. Varken hon eller jag vill ha skadade hästar.. Oftast när jag inte har ridit någon dag, så är det mamma som har sagt att jag inte ska åka dit.
.
& det här med julia..
Jag vet att hon inte rids olika mycket som hon borde. Men vet ni känslan när man rider, man får dåligt samvete för att man känner sig så stor. Egentligen är jag inte så jätte stor, det säger alla, men jag känner mig så stor på henne. Det är ingen rolig känsla.. & ibland när mamma jobbar, hon är hemma runt halv sju. Då åker jag ut efter det, är där runt sju & då är jag inte klar med putte föräns runt nio & då kan jag inte rida julia också.. Det går inte.
.
Jag letar lite smått efter någon som kan komma & kanske rida henne några gånger i veckan.. Kanske hyra ut henne, men både jag & mamma tycker det är sjukt jobbigt så ingen annons har kommit än..  Men jag vet att jag inte kan ha det såhär. För när jag bara hinner rida en, då väljer jag putte i första hand för det är ju han jag satsar på & tävlar med.
Så klart älskar jag båda exakt lika mycket.
.
Jag hoppas ni förstår, hästarna kommer alltid i första hand. Dom är mina allt, utan dom, är jag ingenting.

My big love. ♥

-

2011-02-18 @ 23:11:04
Hela tiden vill jag så mycket. Just nu vill jag vara känd, kunna sjunga & allt det dära. Både skådespelare & artist skulle vara grymt kul att vara. Synd att jag inte är bra på någonting av det.
'Man lever bara en gång & här sitter jag. Medans _____ har jätte kul..'
Lixom ta Miley cyrus tex. kan man ha det perfektare?
Alltså, klart jag vill ha hästar oså, men för henne måste det väl kännas underbart?
Jag gämför mig för mycket hela tiden med alla andra, skärpning på det alltså! Men.. Nej, sluta!
-Nu ska jag kolla på film eller någonting. C I A O.

Amelia är lite smått kär..

2011-02-18 @ 21:50:51

AWWWW!↓

Så räknade jag ut (helt själv, förvånande jag vet.) att nick är bara 18, vilket betyder att det bara är 4-5 års skillnad mellan oss. & det är ju egentligen inte så mycket. Vilket betyder att jag & han faktiskt kan gifta oss om några år. Kanon ju! :D
Amelia Degerman Jonas. Nicholas Jonas Degerman. (y)
Ja, det är ju några. orkar inte leta upp fler då jag fastnade framför lite andra klipp.. Hehe.
Men är dom inte sjukt snygga? :'o
Jag vill bli skådespelare, för tänkt så många snygga pojkar (haha.) man får träffa! (;

galet niiice.

2011-02-18 @ 21:19:05
Hade jätte kul nu ikväll. Inte för att kvällen är över eller så, men min är nog det. Om jag inte drar ut med lite folk, men det orkar jag nog inte.
I alla fall så var det lite bowling, snack, skratt & tacos. Vi var på harrys.
Var inte så mycket folk som jag väntat mig, men jag hade kul. (y)
Var väl det? ;)

varför ska man ha rubrik? :)

2011-02-18 @ 16:46:38
dagen var asum. och nu är det S P O R T L O V!! :DDD
Galet skönt! dock kommer det inte bli lika kul utan min flicka. uschaa, saknar henne verkligen! Jag har ingenting bestämt, men har planer med kompisar! Vet i alla fall att jag ska göra mycket kul. & rida, så klart! :D
Nu ska jag iväg på årsmöte med klubben om en timma & måste göra mig i gjordning!

jag börjar bli sjuk. Igen.

2011-02-17 @ 18:40:36
Rubriken säger väl allt? FAN.

familjen flytt.

2011-02-17 @ 18:12:21
Jag har bott i typ tusen olika hus.. Flyttade runt jätte mycket i växjö. Tänkte visa upp där jag trivdes bäst. I växjö alltså. Först skulle jag leta upp alla hus, men vissa kunde man inte få fram & vissa är fula lägenheter som man inte heller kunde få fram så bra. Så jag hittade tre, men råkade radera den ena, haha. Så jag orkade inte leta upp det igen. Därför får det bli såhär!

Ringtrastvägen.
Vi byggde det själva. Eller, inte själva så, utan vi bestämde sjäva hur det skulle se ut. Jag kommer ihåg mitt rum, haha. Jag fick välja tapeter & allt själv, jag var ju väldigt liten då så jag valde en rosa tapet med en massa rosa/lila hjärtan. Fönstret vid bilen är/var 'mitt' fönster.
Så kommer jag ihåg att 'vägen/gatan' brukade ha gatfest. (?) Då träffades alla som bodde på gatan & hade kul. Gatan var som en rondell.
Hihi, alltså, detta huset gillar jag mest! :)

det är dååligt väder.

2011-02-17 @ 16:55:03
Ja, jag lever. Visste väl att ni började undra.. ;)
Igår var jag i stallet med felicia, hon red julia & jag red putte. Gick bra, tycker jag i alla fall.
Inte så mycket om det att säga.
.
Idag så har jag varit i skolan, myycket skratt & så. Fick ju även träffa therese som jag inte sett på en vecka. (y)
Var väl en vanlig dag förutom att vi hade tjejgrupp. Har tystnadsplikt så få inte säga någonting om det. Men det är typ att alla tjejer i klassen får träffas & snacka, oså. Riktigt kul!
Trillade även en gång på gruset utanför vår 'barack.' Haha, galet pinsamt. Det värsta var att jag hatar att blöda..
-U S C H.
.
Förövrigt upprepade sig samma sak förrgår kväll som i  måndags kväll. Dock inte lika illa, men mådde mycket bättre igår kväll. Så länge jag är med folk så hinner jag inte tänka. Men så fort jag blir själv börjar jag tänka för mycket & ångesten tar över. Det är hemskt. Men ska inte gnälla, kunde ju varit värre!
"I miss you best friend, i miss you crazy much!"

Mådde inte alls bra...

2011-02-15 @ 18:15:21
Hej typ.. Hemma från stallet. Det var galet kallt. Var i stallet igår också. Rad bara Putte, han fick vila idag så då red jag Julia idag.. Fick typ en sorts ångest attack igår i stallet, vilket gjorde att jag bara bröt ihop. Satt i julias box ett tag & åkte sedan hem. Snackade lite med mammi & sedan kändes deg bättre. Tog en lååång dusch & hade ingen ork att blogga. Hade ingen ork alls.. Men fick ett värmande sms av Ellen vilket även det fick mig att må bättre. <3 ( förlåt för jobbig text,utan radbyte. Men pappa tog datan med sig när jag åkte till Växjö idag.. Så har bara Iphonen..)jag saknar min ida, galet mycket. Det är henne jav behöver prata med!

@skola!

2011-02-15 @ 09:51:51

Skola just nu. Bloggar hemma sen. (:
Blev ingen bloggning igår, mådde inte så bra. Föklarar sen! Lovar.
Hejdå.

-

2011-02-14 @ 16:35:48
Nu ska jag bl lite nykär i troy bolton/ zac efron. High school musical 2 var tydligen på tv:n & i brist på annat får det vara igång medans jag steker pannkakor. (H)
Sköna & peppande låtar ju.

haha, första..?

2011-02-14 @ 16:31:06
haha, idag fick jag min första 'hat' kommentar på bloggen. Börjar jag bli stor då eller? ;) Aja, jag tar inte åt mig. Jag vet bäst själv vem jag är.
Nej men seriös, jag kommer inte skriva något svar på tal, jag har ju faktiskt ingen 'svar på tal' bild.
haha. Skämt å sido, jag vill publicera denna kommentar för det är ju faktiskt (Vad jag kommer ihåg.) min första 'kränkande' kommentar! Om det var kränkande menat? För vad menar man annars?
Lär dig stava bara. :)
Postat av:

Gumman tro inte du e nånting. ;-)

2011-02-14 @ 15:58:21

Veckans planer!

2011-02-14 @ 16:24:49

Underbar dag!

2011-02-14 @ 15:27:22
Den roligaste alla <3 dag i mitt liv. Eller? Haha. Brukar vara sjukt depp då jag aldrig haft någon kille att fira den med. Men idag var det sjukt kul!
Massa kramar överallt, skratt & sms. Älska! Haha. Dagen gick även jätte fort. eller, galet fort!
Dock saknades en person i klassen, täss! Förlåt för att jag smittade dig... ♥
Vänner är ingenting jag vill mista & alla betyder sjukt mycket för mig. & det vet dom!
-
Haha, visste inte vad jag skulle göra med munnen... (a)
Satfläsk vad apkul! -Hm, den cp:iga meningen, kan den säga någonting om dagen..? Jag kom inte på det själv. ;)

I miss you.

2011-02-14 @ 07:03:07
Tolv jävla dagar kvar. -Har räknat ner från första dagen.
Vet ni hur mycket man kan sakna en vän? Jag kan ju för i helvete inte äns smsa henne!
Åh, jag behöver prata med henne nu. Jag vet att hon lyssnar på mig, förstår mig i alla fall försöker, hon kommer med bra svar. Snälla kom hem. Sportlovet 2011 kommer fan suga. sjukt mycket. Min galna flicka är ju inte hemma.
Ångest, ångest, ångest. Det gick inte äns en dag innan jag hade någonting att berätta. Jag vet ju inte äns om hon lever?
Puss, ville bara att ni skulle få lite gnäll. Vet ju inte vart jag ska ta vägen.
Nu ska jag typ dö eller någonting. Jag saknar min bästa vän. ♥

alla hjärtans dag.

2011-02-14 @ 06:43:13
Idag blir det själv lockigt. Jag känner mig modig, har inte haft själv lockigt i skolan på hela sjuan.. hehe. Grattis? ;)
Glad alla hjärtans dag allihopa! Själv blir det väl inget speciellt. Vanlig måndag för mig..

(L)

2011-02-13 @ 20:50:18
Dagen var sjukt nice!
Först stallet, red putte med louise. Hade sjukt bråttom så hann inte rida julia. tyvärr.
Hem, duscha & fixa mig på en kvart. Möta emma & gå till bion. Kollade på 'Åsa-nisse.' Den var väll helt okej, lite pensionärs humor kanske? ;)
Men lovade att hjälpa till & ja, då så fick det bli så!
Sedan hängde emma med mig hem, vi spelade, kollade på solsidan & snackade. & så klart så skrattade vi, mycket!
Men nu ska jag kolla på film med familjen. Som alla söndagar! ha det bra. :)

gårdagen, lördag!

2011-02-13 @ 11:56:15
Som sagt så åkte jag först till stallet. Red putte med louise, det var ett tag sedan & vi snackade väldigt mycket. Om allt & ingenting typ. Louise bor en bit från stallet så hon går den vägen..
Så när hon skulle gå hem, så gick jag med henne & hade julia med mig. Så hon fick vara ute & gå en runda.
När jag skulle ta in putte så halkar jag & hamnar typ underhonom, så nu har jag ett blåmärke där han trampade mg & hade ont i benet typ hela dagen igår. haha.
.
Sedan hem, duscha, käka & så. Så körde mamma mig till michelle. Vi träffade julia en stund. Sen bakade vi, cupcakes & en kola som blev stenhård. haha. Kolan var god så länge den gick & äta, den stelnade som sagt efter en stund. haha. Cupcakesen (?) var både snygga & goda. (y) Fick ett brännärke på handen också, ugnar är varma!
Vid halv kvart över ett kom pappa & hämtade mig, så då var det bara hem & sova.
.
Nu är jag uppe & ska snart åka till stallet.
Have a nice day!

Söt michelle!

faail!

2011-02-12 @ 21:59:31
*Michelle står & skrattar åt att det blir röda prickar på spisen.*
M-Kolla, vad kul! :OD
A-Hm, stängde du inte av plattan?
*båda kollar på plattan & den står på högsta grad.*
*Michelle står & skrattar åt att det blir röda prickar på spisen.*
M-Kolla, vad kul! :D
A-Hm, stängde du inte av plattan?
*båda kollar på plattan & den står på högsta grad.*
Ingen förvånad..? ;)

home at michelle!

2011-02-12 @ 21:14:09
Jag var i stallet innan, red båda. eller, jag red putte med louise & földe henne sedan hem & då gick jag med julia. ;) Snackade mycket & så.
Sen hem lite fort, duscha,fixa mig & käka, sedan åka direkt till michelle. Ja, henne har ni inte hört om så mycket. Men vi träffades rätt mycket innan & nu har vi fått upp kontakten igen, typ. Kanon ju? :D
Men nu ska vi baka. Puss. :*

Amelia goes smart! 

2011-02-11 @ 23:51:18
Haha, Shit vad smart jag är! Det går ju inte att blogga på blogg.se från iphone. Det går att skriva rubrik, men inte själva inlägget.(cp!) Deg går även att klicka på "Lill menyn" där man väljer bild, osv. Så jag skriver just nu igenom "HTM" knappen. (?) där man klickar för att lägga upp klipp oså. Nu gick hela inlägget upp på att förklara hur jag gjorde, menmen. Kanske hjälpte jag någon söt bloggläsre? Fölåt för ett cp inlägg förut, men nu är inte kvällen så usel. ;) puss.  &  Amelia älskar Putte/Julia & han tog nyckeln till mitt hjärta och förstörde det. ( andra "textbilden" har inget med den andra att göra. Tycker bara iphones gubbar är sååå söta! Synd bara att det inte gick att göra radbyte, men från och med nu kommer ju uppdateringen bli mycket bättre! :D

-fredag.min sög.

2011-02-11 @ 21:41:49
I want you. here. now.
Let's dance är på tv i köket. Jag sitter med ryggen mot. Hör skratt. Har tråkigt. Hoppas ni har det bra. Jag kollar på facebook. Tänker på en person. som betyder. mycket. som jag saknar.
nu byttes det kanal. på tvn. Criminal minds. det blir kanon. jag ska kolla. med sällskap. familj + mormor. och en chips skål. har inget mer att säga.
ha det bra. hoppas ni har det kul. för det har inte jag.
aja. har också kollat på massa gamla hus. på google karta. typ. Tänkte visa er. men bilderna gick inte att spara. & mac har inte en 'print'knapp. det sög. aja. possetiv ska man vara. men det orkar inte jag.
Jag orkar inte skriva mer. som jag redan sagt. ha det bra. & nej, inlägget är inte väl skrivet. & det är meningen att det ska vara massa punkter. ciao! ;*

amelia just nu.

Vad är det för data? :O
-Antons data. Min store bror. Men den funkar inte. Den var igång vid strömavbrott. & ja. resten kan ni ju räkna ut själva. Det var några dagar innan. alltså. innan min dog.
R.I.P degermans datorer.
En död. en död. en stulen. Ja. tur var det. speciellt med tekniska saker. Aja. har inte med saken att göra.

fredags statistik!

2011-02-11 @ 19:22:42
Statistiken går alltid ner på fredag, men jag tar det possetivt, då gör ju dom flesta något roligt.
& det gör verkligen inte jag, förutom att snacka med therese om hur töntiga vi är. haha. Men annars gör ja ingenting. :)
Har bakat & lite så med mamma, cupcakes & muffins med dumle i. Cupcakens var väldigt goda men det var inte dublemuffinsen, bara så att ni vet. (o)intressant inlägg! ;)
& sen när jag ändå är igång att skriva ett blandat inlägg utan någon mening...
Så saknar jag verkligen mina pluttisar, har ju inte träffat dom på tre dagar. åhh, men imon ska det ridas!
Nu ska jag fortsätta att snacka med mig täss & inte göra någonting. Puss.
(Ni vet hon som gästbloggade.)
Bilden är fett med söt.
Fett med söt? aja, det är precis vad den är! ;)

När jag är ledsen.

2011-02-11 @ 12:58:00
-Tidsinställt.-
När jag är ledsen, sur, beviken, what ever.
Brukar jag...
♥ Duscha länge & med hög musik. Då varken hör eller känner jag att jag gråter. (Känns bättre när jag inte märker det.)
♥ Stänga inne mig själv/över reagerar. (tyvärr.) Jag gör minsta lilla sak till jätte stort. Dock kommer jag på mig själv till slut.
♥ Kolla på filmer som jag vet slutar olyckligt. (haha.) Då känner jag mig inte jätte dålig & så har jag en 'bättre' anledning att gråta ifall någon skulle fråga... 
♥ Lägga mig under täcket & lyssna på musik.
.
Brukar jag INTE...
Kolla på filmer som slutar lyckligt & absolut inte kolla på kärleksfilmer..
♥ Läser inte bloggar där bloggaren/-na skriver hur perfekt allting är.
Kom inte på någonting att blogga om & vad gör man inte när man är glad lixom..? ;)

shit vad mycket snö!

2011-02-11 @ 11:16:26
Bilderna säger väl allt, även om man inte ser så bra...

Denna bilden var nog dåligast, men tänk er dom stora snöflingorna som är nere i högra hörnet, så var det ungefär. USCH!
Ida skulle ha åkt igår runt 22  (tror jag.) men sen ringde hon & sa att dom inte kunde flyga, det var massa olika saker. Så dom åker idag runt 12 istället. Dom fick sova på bänkar i arlanda för det fanns inga hotellrum. Stackars tjejen, men nu är hon ju snart på väg till värmen & här sitter jag & ser hur marken blir vit. Åhnej, jag är inte aviiiis! ;)

Therese!

2011-02-10 @ 20:18:49
Jag har ju fått den stora äran att få gästblogga på Amelias blogg
Känns som inlägget kommer bli mil långt men jag får försöka fatta mig 'kort'
Jag heter Therese Augustinsson och kommer från bloggen www.gatess.blogg.se
Jag går i samma klass som Amelia (alltså 13 år) och har faktiskt dykt upp här någon gång på bloggen ^^
Jag har en C-ponny som heter Dahlåkras Gate som jag rider och tävlar på LB nivå just nu men tränar på MSVB nivå och satsar på LA iår.
Min blogg handlar om mitt liv, alltså blir det en hel del hästar men jag kallar det inte hästblogg då jag skriver om mycket annat också.
Så den är öppen för alla.
Ja, min största passion i livet är då såklart hästar, det är på Gates rygg som jag känner mig riktigt trygg och verkligen kan vara mig själv lixom.
Förutom hästar så försöker jag umgås med mina kompisar så ofta som möjligt.
Även musik är ett stort intresse hos mig, ofta när man ser mig har jag ett par hörlurar i öronen.
Jag älskar all slags musik.
Själv skulle jag nog beskriva mig som en tjej som har väldigt lätt för att skratta, ENVIS rätt snäll men om man säger fel saker till mig eller nån som är mig nära kan en riktig bitch komma fram ^^
Jag är väldigt väldigt flummig och kanske smått trög också (enligt mina klasskompisar iallafall xd )
Jag och Amelia hade inte träffats särskilt mycket innan vi började 7an i höstas.
Eftersom att vi rider för samma klubb hade vi träffats någon gång och pratat lite men inte mer lixom.
Dock hade vi väldigt väldigt lätt för att hitta varandra.
Redan första dagen satt jag, Ellen och Amelia vid samma bord och skrattade tillsammans för något så dåligt som att säga guld med stängd mun
Hmm?
Ja vi är kallade blondin 1, 2 och 3
Vi har helt galna idéer tillsammans, t.ex. att vi fick för oss att göra stopp i handfatet men det slutade med att vi fick panik och det blev typ översvämning på toaletten
Det går inte en dag utan att vi skrattar ALDRIG
Jag älskar dig tjejen <3
Det var nog allt för mig, för den här gången för jag kanske tittar in fler gånger (((;
Glöm inte att titta in på min blogg
www.gatess.blogg.se
(bilderna blev små, ingen aning om varför...)

just så känner jag...

2011-02-10 @ 18:51:12

bättre!

2011-02-10 @ 18:42:06
Just nu mår jag mycket bättre, fast jag har ju alvedon i kroppen... Men i alla fall, har 38,4 i temp, kan knappt stå upp, mår illa & har ont överallt. Fast mitt öga har slutat cp:a.
Har legat under mitt täcke hela eftermiddagen, uppe i mitt ner släckta rum. Så hade jag tv:n på väldigt lågt bara för att det inte skulle vara läskigt tyst. Låg typ & plågade mig själv.
Hjälpte att kolla på lite flummvideor på mobilen.
Andrea känn dig träffad!
Inatt drömde jag en mardröm, som jag drömt förut, ussch!
Min lilla syster har varit så duktig idag, hon har varit hos tandläkaren & gapat jätte stort! Hon ville att jag skulle berätta det ;)
jaja, skit samma. Dagen har sugigt. Hatar att bara ligga hemma.. & så saknar jag redan min ida så att det gör ont. Visst, vi möts inte varje dag men att veta att jag inte får höra hennes röst på två veckor, uschha! Seriöst, hur ska jag överleva...?

mörkt rum & film.

2011-02-10 @ 11:51:30
-

ta ingen skit!

2011-02-10 @ 11:29:02
Det är helt sjukt vad mycket folk ibland tar åt sig. Någon häftig (!!!!!) tjej (för det mesta) tror att hon äger hela världen kommer med en patetisk kommentar för att sänka någon annan. (Kränkande blickar räknas.) Varför?
Nu ska jag inte säga att jag är någon liten ängel som aldrig gör någonting dumt, för det är klart att alla gör fel ibland. Men jag säger aldrig till någon 'Fan vad ful du är!' för att vara taskig. Jag är mer tvärtom, tillexempel om jag vet att någon har varit ledsen pga. att någon dött, då är jag väldigt noga med att inte skämta om död. typ.
Jag kan också råka dra ett taskigt skämt & då får jag grymt dåligt samvete.
Men det var inte det jag skulle skriva, utan jag tycker att folk tar åt sig allt för mycket. Inte alla, verkligen inte, men vissa.
Jag blir lätt osäker när jag tex. ska gå förbi någon. Men jag är jag & det kan ingen ändra på. jag är verkligen INTE som alla andra. Det gillar jag, för jag är hellre omtalad som någonting dåligt än att ingen vet vem jag är. Mina vänner vet ju ändå hur det egentligen är!
Det finns många som verkligen ogillar mig, till och med hatar, men varför ska jag bry mig om dom när jag vet att jag har folk runt mig som gillar mig.
Det jag vill komma till är att stå på dig, va den du är. Det blir mycket bättre så. & ta ingen skit!

Hur många äter nötter med sked för att slippa bli kladdig om fingrarna?
(Jag tar dom ändå bara en & en!)

Jag tror jag dör.

2011-02-10 @ 10:07:55
1. Jag är sjuk, hemma, ingen ridning & ja, det suger.
2. det snöar, för i helvete det SNÖAR! Jag sitter ju lixom & planerar sommaren.
3. Min bästa vän är på väg till thailand just nu, hon ska vara där i två veckor & jag saknar henne redan.
4. Behövs det äns någon fyra?
FYY F******N, nä, nu ska jag suta vara negativ, men säg något bra just nu!
tack.

Bara för att få lite ordning.

2011-02-09 @ 16:21:38
För att få lite ordning på bloggen, så kommer lite skit inlägg, bland annat detta. ;)
Om några år kommer det ju vara kul att kunna kolla på mig själv & se hur patetisk jag var, så där av jag lägger upp domma nu. I kategorin Videobloggar.

'
Till för att skratta åt & ja, jag mumlar...

Skola, dålig idé.

2011-02-09 @ 16:10:14
uschaa, skulle aldrig gått till skolan idag. Trodde jag mådde bra, men nä jag varit där ett tag så bara... Nej, det gick inte. Men jag var kvar hela dagen.
Tvingade mig själv att gå också, Ida åker till thailand & ska vara där i två veckor, ett sista hej då var ju bara tvunget! Nu ska jag bara försöka överleva dessa dagar!
Idaaaaabiiiild! -Ja, jag har typ inga bilder på henne, tvingar ju henne inte att vara med? ;)
.
Som sagt, dagen sög, kände mig sjukt ful hela dagen! Hehe, men hade ju samtidigt riktigt kul!
Only so you know. Förövrigt tänkte jag bara berätta att jag behöver plugga till ett prov tills imon & att jag suger på spanska. Varför ska man kunna tre språk? -CP!
Det var allt jag ville säga. Puss. :)

Dressyr träning nummer 2

2011-02-08 @ 22:19:59
Haha, min andra dressyträning med putte.
Tänkte få lite ordning på bloggen & ha alla träningar i en egen kategori, blir det nice? Ja.
Träningen gick i alla fall jätte bra. Kanske inte alltid SÅG bra ut, men det är väl min känsla som räknas? Ändå var jag sjuk...
Han var lugn, förstod (det mesta.) försökte (båda två) & det var riktigt bra. Kändes riktigt bra! Ny dressyr ponny? haha, nejdå.
Vi gjorde inget speciellt, mest blandat lixom. har inte så mycket att säga. Men, som sagt, riktigt bra!

Bild från sommras.

bloggen, bloggen bloggen.

2011-02-08 @ 22:09:28
Jag lever, bara så att ni vet! Dock är det inte såå bra..
Ingen skola idag & troligen inte imon heller. & vill ni veta, jag hatar att vara sjuk. Jag hatar att missa skolan & jag hatar att bara ligga hemma.
Har mått så dåligt att jag inte kunnat vara inne på datan. Då är det illa. & just nu sitter jag med solglasögon då mina ögon tydligen inte klarar av ljus, men det hjälper inte ett skit!
Red igår, då gick det så satans bar att jag skulle kunna lipa. Jag ville aldrig sluta.
Julia skrittades, eller först så släppte jag henne i ridhuset för att se hur hon gick. Sedan hoppade jag upp för att känna på henne lite bara. & hon var jätte bra.
& idag bet jag ihop & tränade. Det gick också satans bra, red putte då. fast kan sägaatt det inte är lika bra med mig nu efteråt...
Aja, puss.

Sjuk...?

2011-02-07 @ 14:31:35
Faaaan, jag är nog sjuk. Har jätte ont i halsen, ögonen bara rinner & även näsan.
Är även jätte trött, orkar inte någonting just nu. Men klarade hela dagen. Bye!

klockan 7...

2011-02-07 @ 07:20:33
God morgon. Nu är jag sminkad & klar. Kollar lite på TV & käkar frukost. Vet ni hur skönt det är att ha lång tid på sig? & inte behöva stressa.
Vet inte vad jag ska skriva, haha. Slut på fantasi. Men blev lite pinsamt på kommen igår. hehe.
Aja, have a nice day!

Inlägg 7-ett lyckligt minne.

2011-02-06 @ 13:36:00
&
Ett lyckligt minne från detta året? Äsch, jag väljer ett från förra. För det var det jag tänkte på först.
Egentligen har jag en miljon lyckliga minnen, men jag tar det jag först tänkte på. Det blir väl bra? :)
.
lt;em>Börjes cup 2010. Kval 2, lördagen, LB. Shit, vår första dubbel nolla. Åh, jag grät när jag kom ut därifrån. Putte var sjukt glad, över lycklig. & jag, jag var lycklig. Jag kan inte beskriva känslan, jag önskar verkligen att mamma hade filmat. Jag kan inte beskriva känslan.
Finns inga ord. Vår första dubbel noll & vi placerar oss som nummer 11 av 93 starter.
darlinghjärtatawwwiejagälskardejbörjessborjes 1börjes 2börjes 3 börjes 3börjes cupfinastborjes 4borjes 5
Inlägget därifrån:

kval 2...!

Lika pigg idag om inte piggare? Iallafall, liite sprallig på framridningen. Kunde inte äns dricka för han skulle hålla på? Hihi, buusponni. Framhoppningen gick som susen & både han å jag var i toppfprm idag! Gick nog minst i 190 km/h ;) Sista hindret i grunden & jag blir nolla. Jag släppte han som satan i omhoppningen & svängde. Nolla även där! Min första dubbel nolla med putte! Satan så bra har vi aldrig gått tsm! Gaash, vår bästa runda hitills! Putte FLÖG öven & tyckte det var minst lika roligt som jag! 
Vi blev till & med placerade ! Vi kom på plats 11 av 24 placerade å 93 starter! Inte illa. Älskade ponny!

mina egna ord om bloggen.

2011-02-06 @ 13:01:02
Jag tycker själv att bloggen suger just nu, inga bilder, dålig uppdatering. osvosv.
Men så fort jag & mamma kommer iväg till kalmar ska vi köpa en ny data & då ska jag få bloggen till en ny nivå! jag lovar..
Men vad vill ni att jag ska göra ? Har ni några tips hur jag ska få bloggen så bra som möjligt.
Har bara tillgång till:
Cambilder.
Begränsad tid varje dag.
Haha, det var väl det. Men kom med så mycket tips ni kan, ska föröka göra det så bra som möjligt! :)
Galen bild från inatt.. hehe.
(Ida med en stooor kon på huvudet!)

lördag, löördaaaaG!

2011-02-06 @ 12:54:26
Hm, vet inte hur mycket jag ska berätta... Men lite kan jag ju ta upp i alla fall. hehe. ;)
.
Mötte ida runt 7, tror jag... Handlade lite & så. Gick hem till mig, lyssnade på musik, snackade & ***.
Kom på hur sjukt sjörda vi är. Satte igång melodifestivalen men tyckte att det sög så vi stängde av igen. haha. Gick ut & mötte joel. Jag gick iväg & typ pratade i telefon.. -Privat.
vi gick & mötte marcus, alex & isac. Fast innan det så skämde jag & Ida ut oss. hehe.
haha, sen så la jag & I oss i en snöhög för att räkna stjärnor (WTF?) men den var tydligen jätte skitig så hela min vita jacka blev svart. hehe...
.
Pratade lite till i telefon & sen så kom det en hund springande mot oss & vi fick typ panik. haha. Så hände en massa andra saker.
Någon tid gick vi hem igen, kollade lite på tv. Fast då var det bara jag, ida & joel. Joel stack & jag & ida somnade. Vaknade vid 2 igen & var jätte pigg. haha.
Så det var väl vår kväll. & jag har nte berättat allt. Men jag vet inte vilka som läser min blogg oså, så vissa saker lämnas utanför. Okej? :)
.
Har några bilder på mobilen, även en film. Men som ni vet så behöver jag min egna data då. & ja, den funkar ju inte..
Förövrigt så gick det jätte bra när jag red igår. 

"förlåt vännen.♥"

Inte går det en ända buss.

2011-02-06 @ 12:33:05
Kommer inte till stallet förens nio, kul. & inte går det en ända buss. kul.
Inte.
Kommer ett detaljerat inlägg om igår snart. Skulle bara säga att jag lever, så att ni vet. & det är jag förvånad över. haha, nejdå.
Kommer snart! ;)

lördag!

2011-02-05 @ 13:20:51
Ska snart till stallet. Julia ska inte ridas, inte ännu. Men ska rida putte, ska rida lite på ängen. All snö är ju nästan borta nu! Om det inte är för halt förstås.
Sedan ikväll har jag & ida en galen plan på gång. Eller, det har vi väl alltid..? ;)
-Hoppas ni får en sjukt bra lördag, för det ska jag verkligen försöka ha! :D :D :D

Gammel bild jag hittade i arkivet. Jag är sjukt trött på cambilder, är inte ni det?
-Ny data, nu nununu! snälla.

Fredaaag.

2011-02-05 @ 13:10:16
Åkte ju till blå, med fincha, linnea & emma. Började sjukt bra, men blev sämre & sämre. -Ingen kommentar.
Men vet ni ? I still love them.
Åkte hem tidigare än planerat, väldigt besviken.
.
Käkade & så var jompan, ludde & alexander på väg ner till borgholm så jag träffade dom. Satt uppe på mitt rum ett tag & gick sedan ut. Haha, tog typ dubbelt så lång tid till oscar än vanligt. Skulle smälla massa smällare & skit. Höll på att brinna upp! *oseriöst.*
.
Hämtade oscar & sedan alvin. Så var vi på väg mot någon annan, men kom aldrig så långt. Träffade alice & andrea, då stack typ alvin & oscar. Så gick vi hem till jompan. Så träffade vi även michelle (Bor typ brevid varandra.). Sen stack andrea & alice hem.
Runt 12 kom mamma & hämtade mig. Åkte hem, kollade på film & gick & la mig.
.
Slutade sjukt bra, haha, shit asså! & så fick jag träffa min galet saknade michelle! ♥
Jag vill ha sommar, sjukt mycket. Kom hit nu!!!

Me todayy!

2011-02-04 @ 15:40:00
Nu är jag antagligen på väg till blå.
-Tidsinställt.-

fredaaag!

2011-02-04 @ 07:19:33
Äntligen fredag, har längtat såå!
Sitter & lyssnar på lite musik medan jag väntar på att HM ska börja, barnslig som jag är. ;)
Idag blir det först skolan, som valigt. Men sedan tar jag, linnea & fincha (?) skolbussen till rälla. Då drar Fincha till sin pojkvän medans jag & linnea går till Blå (gården.) Där tror jag det ska vara lite folk (som jag inte känner,  hehe.) & bland annat emma!
Det ka bli kanoon. Sedan hem ikväll & sådära.
Imon ska jag först till stallet & sedan träffa ida, vad vi har för planer, det är inte bestämt än. Men sjukt nice helg ska det bli!
puss.
+

+

=


Grymt roligt!

2011-02-03 @ 20:30:10
Hade grymt roligt ikväll, fattar ni? -Grymt, grymt. hahaha!
vad gjorde vi då? -Men vad gjorde vi inte? hahaah! :D
Nämen, egentligen gjorde vi inget speciellt, skrattade mycket. Lyssnade på musik, kollade bloggar, snackade, osvosv.
Skulle berätta en skräckhistoria men det slutade med att andrea blev så rädd att hon hoppade till & jag fick hennes finger i ögat. hahaha,gjorde satans ont men fy fan vad kul det var! hahaha. :D
Sitter i turban, i köket, väntar på att kakan i ugnen ska bli klar, kollar på 'sveriges värsta bilförare' & bloggar. Jag kan göra mer än en sak i taget, känn på den! HAHA. :D

Hur mår jag?

2011-02-03 @ 20:16:18
En fråga, hur mår jag egentligen?
Just nu, mår jag sjukt bra. Visst, blir ju lite depp när julia mår som hon gör.. Men det kommer ju snart bli bättre!
Men allt flyter lixom på, jag mår bra av att gå till skolan. Jag tycker det är (för det mesta) roligt att gå till skolan. Fast hade ju hellre varit ledig, men ni fattar?
Alla i familjen mår bra.
.
Putte hoppar som en stjärna. Julia, henne har jag ju knapparna på, så julia, hon är Julia! ;)
Bråkar inte med någon, har sjukt underbara vänner, både nya & gamla.
Har sjukt bra planer för helgen, sommaren & ja, hela året helt enkelt!
.
Mitt liv rullar på helt enkelt, allt känns så sjukt bra! Inget är perfekt eller? & jag säger inte heller att mitt är det.
Men fick en fråga om hur jag mådde & jag svarade. :)
Så mitt svar: Jag mår bra, riktigt bra! :)

Sur bild? haha.

jag hatar svamplukt, lalalala.

2011-02-03 @ 16:33:44
Skolan var grymt kul & vet ni att jag suger på tennis? haha. Nu vet ni iallafall.
Putte får vila idag, julia med såklart. Han var så trött igår, i huvudet & julia, ja, hon är ju skadad.
Ska snart träffa andrea, lär ju bli mycket skratt. haha. Har förövrigt klarat mitt godis förbud i tre dagar, men jag är sjukt sugen. Speciellt när alla typ köper det & jag köper tugummi. haha. Aja, ikväll kommer ett bombinlägg. Vi hörs då? :*
Tjocka kinder?

chacha bloggeeen!

2011-02-02 @ 20:34:54
Sitter just nu & käkar kakaa! Ska inte äta godis på hela februari, då får jag pengaar! & jag  har faktiskt klarat två hela dagar, nytt rekord för iår. haha.
Skolan var, ja, meningen kan ni ju avsluta själva. precis som jag brukar skriva. ;) Får ta & hända någonting snart tycker jag! Skratt, skratt& mera skratt, det består mina skoldagar av. :D
Eller, massa snack & sjung också! haha. Åh, jag älskar min klass!
Sen åkte jag till stallet & skrittade putte, julia var riktigt svullen idag. Det har hon inte varit innan, om det inte gått ner imon så får vi ringa veterinär! Ni kanske undrar varför vi inte gjort det tidigare..? Men det är så att dom som äger stallet har väldigt bra koll på sånt & ja, ni fattar? Dom vet lixom när det är illa & mindre illa.
Julia, stuumpan!
Putte var väldigt trött, så jag & mamma pratade om att han kanske skulle få vila imon med. Men vet inte, får kolla imon helt enkelt. ;)
& ja, jag ä medveten om att mitt hår står ut & så var det inte riktigt irl, hehe. & så dom som står rakt upp, det är alltid så i början. Omöjligt att få bort, men det går ner efter en stund! :)

skynda, skyndaa!

2011-02-02 @ 07:34:27
Stressigt...
Ska gå om en kvart & jag var bara tvungen att logga in.
Dagen får jag hoppas bli som vanligt. Fast det har dom ju varit hela veckan & förra, & förr förra... ;)
Idag blir det att skritta putte & fixa lite med julia.
Måndag: Träning.
tisdag: Träning.
Onsdag: Skritta.
Torsdag: Inget bestämt, eget ridpass.
Fredag: Vila.
Lördag: Inget bestämt.
Söndag: Inget bestämt.
På fredag blir det andra planer. ;)

bara läs.

2011-02-01 @ 21:21:58
Bara läs inlägget. Så jävla rätt, jag vet precis hur det är. Eller, just nu är det verkligen inte så, men när jag var yngre. Ja, då var det jobbigt när man 'svek' sina vänner.
Nu accepterar mina vänner mitt val. Det betyder sjukt mycket.
Men jag tycker alla ska läsa detta inlägg.
Igår kollade jag på sista shrek filmen ett ord, u n d e r b a r! Som ni vet älskar jag tecknat, disney, barnprogram, liknande & jag står för det.
Disney blir man aldrig för gammal för!
Så, nu ska jag sätta på en film. Puss.
-Blunder.
"Inte för några pengar i världen, skulle jag välja någonting före er. Ni är det bästa jag har, och kommer alltid att vara. jag älskar er. Nu, då & föralltid. "

amelia slutar blogga..

2011-02-01 @ 21:02:55
haha, nej, verkligen inte!
Det är ju sjukt kul att logga in & se att ni kommenterat, kolla statistiken, skriva inlägg & veta att någon läser om mitt lilla liv, osv osv.
Men nu är det så att jag har gästbloggat hos en kompis blogg. Den hittar ni häär. Visst är jag cool? Amen, alltid! ;)
Snart, snart mååste jag få en ny data. Jag har sååå mycket bilder & videor att visa er. Ni fattar inte hur mycket. Så.. bättre bilder kommer komma då. När det nu blir...
Jag hatar kissie. Hennes fel ju. Faaan, fan, varför kollade jag hennes blogg? -.-
Aja, gjort är gjort.
(inte från idag.)
Om therese kunde få upp dom där bilderna snart också så jag kan sno dom & lägga upp här. Du är seg gumman!

trääning.

2011-02-01 @ 20:35:53
Som sagt så var det ju dressyrträning idag & det är ju julles lilla grej.. Men hon är ju skadad, så fick bli putte.
Det gick bra, stundvis. Det såg verkligen inte snyggt ut men han försökte, det kände jag & han fattade inte alls ibland. Han är ju inte så van vid att gå dressyr för tränare, inte med mig i alla fall. Så jag tycker han kämpade på. & det är väl huvudsaken? Att han försöker menar jag. Hade ju inga större krav innan jag började.
Julia, du får ta & bli bra. Jag hatar att se dig bara stå där!

Bild för typ.. några veckor sedan & vad kort hår jag hade. ;o
-Idag blev jag riktigt, riiktigt bitch blickad & granskad. Haha, fy fan vad kul! :D

-Kort sammanfattning.

2011-02-01 @ 16:00:11
Hej dagen var bra. Jag är trött, mår illa. Orkar inte blogga. Vill bara sova. Men ska till stallet för dressyrträning snart. Skulle ju varit med julia men blir putte, hon är ju skadad.
För sov mig i morse, vaknade 6 istället för 5. Tvångstankar at gå upp vid 5 när jag bor 5 minuter från skolan. Men hann i alla fall inte blogga. Hoppas ni har det bra.
hej då.
RSS 2.0