Trist

2014-02-20 @ 14:15:54
Hej! En glad melan som skriver idag. Just nu är livet så himla underbart, vackert och ljust. Jag känner mig varm och färgfylld. Samt förkyld, om sanningen ska fram. Så allting är väl egentligen inte så superbra. (eller jo, för inte ens en äcklig förkylning kan förstöra mitt humör just nu)
London var fantastiskt. Där kan man väl börja. London var en stad fylld med lycka, och det fyllde mig med lycka. Shoppingen, staden, butikerna, folket, nattklubbarna, resturangerna, pubbarna, osvosv.. Listan kan hålla på förevigt för det finns så mycket med London som jag älskar.Och jag ska helt klart tillbaka dit någongång. Fast då ska jag inte dra på mig en böter på 1000 kronor, det var illa. Förjävla illa och inte minst lika kasst.
Tanken var att jag skulle skriva ett aslångt, vackert inlägg om livet, london, sjukhuset igår och allt annat som hänt. Men greps av sån jävla magvärk precis så jag fortsätter en annan dag. Ha det bra och ta hand om er. Samt de runt er. xoxo
 

Tar sönder honom

2014-02-14 @ 18:19:32
Hejsan bloggisar, just nu sitter jag på jobbet och håller på att ordna inför imorgon. Ja, haha, jag sköter ju mitt jobb också. Men som kvinna har jag ju en förmåga att göra flera saker samtidigt, det är väl toppen..? ;-) Nu har jag något as till vän som kommer tänka "melan, du kan inte alls göra flera saker samtidigt". 
Just nu rullar livet på, idag är en bra dag. Speciellt jämfört med gårdagen. Den var kass, sög och varje sekund kändes som en sekund nämre ett sammanbrott. Men jag tog mig igenom dagen ändå. Slog mitt Flappy rekord, hade ubersnälla kunder under tiden jag jobbade (tackar för det) och tröståt en massa. Haha. Fick även två alla hjärtansdag rosor i skolan. Gav även bort flera stycken och vem mår inte bra utav att sprida lite glädje och kärlek? 
Men för att återkomma till denna dag, som inte bara är en Fredag utan även en lovdag för sen klockan 13.55 har jag haft sportlov!!! WIIII, längtat så himla mycket! Det är dessutom dagen innan London och inte minst alla hjärtans dag. Haft en så pass bra dag att jag till och med satte matteprovet säkert och det var längesedan jag gick ifrån provsalen med en bra känsla. Behövde även avsluta, samt påbörja lovet, med en bra känsla för skolan. Speciellt efter hur jag misslyckades på kemin.
Nu ska jag återgå till att sköta mitt arbete, det vill säga äta gelehjärtan och vika tvätt. Hehe. Ha det superbra godingar så hörs vi! Och förresten, glad alla hjärtans dag <3
With love /en gladare Melan
 

Sättet du rör dig på

2014-02-12 @ 19:28:06
Hejsan, mycket har varit ledsamt på senaste tiden men så är livet. Just nu leder Sverige matchen mot Tjeckien med 4-2 (hänger här i periodpausen) och jag njuter utav "lite" choklad så i skrivande stund är jag inte allt för sugen på att klaga. Psst, tur tänker ni..? ;)
Idag har jag chillat järnet i skolan (med tanke på att min skoldag = en timmes idrott + två timmars svenska) var dock bara med på halva svenskan för drig sedan på ansiktsbehandling. På vägen hem från idrotten cyklade jag och B in på Grand för att köpa hårfärg på Bellbox, så har numera ny hårfärg också. Skulle dock haft samma som senast, men köpte fel och är numera orangehårig. Inte så himla jag, men inget att gråta över.
Igår hände jag i stallet och blev sedan hämtad av Emma, drog med hem till henne och då bokade vi resa till London. Resan var planerad till Prag, men efter mycket skit hit och dit med PragueWeek blev det ombokat så på lördag drar ner tre nätter till London istället. Hur najs på en skala? Tänkte satsa på en Taken 3, hehe ;-) 
Annars då? I helgen tog jag det chill! Jobbade,tränade, sov hos en kompis, kollade melodifestivalen, badade jacuzzi, jobbade, stallhängde och bara njöt av livet. Kvallehelg helt enkel och det var behövligt!
Jaja ska återgå till någonting vettigt (mmh säkert) så får ni en bild från dagens idrottslektion, ha det gött för det ska jag! Puss
 
 
 
 

När man inte är värd att älskas

2014-02-07 @ 22:39:55
Ibland tänker jag på honom. Tänker på hans skratt och leende, hur han retas och hur han får mig att må bra. Men då väljer jag att sluta tänka. För att tänka så om honom kommer bara sluta med att alla mina nerver skriker av smärta.
Ibland känner jag mer för honom än vad han gör för mig. Jag känner mitt hjärta slå snabbare och hur min kropp bli varm. Men då väljer jag att sluta känna. För att känna så om honom kommer krossa mig. 
Och jag väljer att inte tro på hans ord för skulle jag tro och de visar sig vara lögn, blir jag aldrig mig själv igen. För jag är hellre ensam och hel än trasig med någon annan.
 

dina ord ekar fortfarande i mitt huvud

2014-02-05 @ 09:54:57
Hejsan. Idag är jag lite ledsen, men varför jag är det vet jag faktiskt inte. Kanske för att jag går så länge utan att låta mig själv vara ledsen eller för att hela min kropp värker på grund utav bodypump passet jag var på igår. Men ska jag vara helt ärlig så är det nog ingen av de två alternativen. Eller en blandning kanske. Det kan stämma, sedan gårdagens lakersförlust på det. Ajdå, då får det göra lite ont i hjärtat.
Jag behöver min mamma så himla mycket just nu. Jag behöver prata, fika, gråta och kramas med henne. För jag har gjort något dumt och bara hon kan förstå mig. För hon väcker mina slockande stjärnor och hjälper mig se lösnigar när jag inte hittar några alls på egen hand. 
Nu ska jag käka frulle, torka min rinniga näsa och sedan cykla till idrotten. Ha det bra så hörs vi en gladare dag! Love melan
 

känslor

2014-02-02 @ 23:04:00
Ibland undrar jag om det finns någonting vackert eller om allting bara är en verklig illustration. 
Jag förstör det mesta, förstör det med min oförmåga att sänka garden och riskera min stolthet. Förstör någonting som hade kunnat bli vackert, eller åtminstone en verklig illustration. Men eftersom min enda förmåga är att förstöra vackra saker, allt från blodpumpande hjärtan till Hellström-tavlor, så förstör jag även det vackra som växer mellan oss. Eller ja, växte.
Men vi kommer läka du och jag. Vi kommer läka såren och hålen kommer snart inte synas mer. Ärren som lämnas kvar kommer tillslut även de försvinna helt. För det är helt okej för oss att gå vilse när jag vet att vi hittar ut ur mörkret. Och om inte så har vi varandra, fula och trasiga har vi varandra i mörkret. 
 
RSS 2.0