JANUARI 2013

2013-02-02 @ 13:07:00
(NYÅR, men det känner ni ju redan till)
Efter ett par lugna kvällar med bra vänner, godis och en hel del kortspelande tog vi en spontanis till Växjö bara över dagen. 
Jag, Alice och Ida. Hängde hos mormor-Var på stan-köpte sallad att ha på tåget hem. Men tossiga som vi är åker vi inte hela vägen hem utan stannar till i Nybro. Kollar fotboll och blir runt visade i Nybro med bil. Inte visste jag att Nybro var mer än en rondell tidigare. ;)
Dagen efter var det dax för Paifcup i Borgholms sporthall! Ungefär hela Borghom trängde nog ihop sig där inne för att få se vilket ölandslag som blir paifvinnare. Jag och Ida höll såklart på både Matilda och Alice, men ingen vann tyvärr. Tänk er att jag satt och kollade fotboll hela fyra dagar i rad och faktiskt gillade det! Imponerande.
Den helgen avslutades med Tacomys tillsammans med tjejerna, som vanligt. Fick reda på att min tassliga dator inte var helt utan chans och fick hem den fungerande igen, U N D E R B A R T! Det var en lång tid utan den <3


Så åkte vi till Ullared också. Jag, Alice och Ida. Shoppade, åt, skrattade och klippte av mig håret. Kort som satan blev det och ännu kortare kändes det. Men jag är faktiskt lite stolt att jag gick in där, beställde en tid och bara såg hur hon tog tag håret i en hästsvans sa "hundraårs sparande" och klippte av det. Så ja, hundra år var det och hundra år kommer det ta att få det någorlunda långt igen. Men vem gråter?? Ingen! 
Sista dagen på jullovet åkte vi in och spelade lasergame! Det var allt för länge sedan vi hade gjort det och dessutom så ville vi ju träffas iallafall en gång under lovet, "fredagsgänget" alltså. De två andra bilderna är från första och andra skoldagen.

Tacoskvällarna fortsatte- Charlie(s öron) bara växer och växer- jag lärde mig spela trummor på musiken och gör det jävligt bra! En upptäckt talang må jag säga! Haha.
 

Så åkte vi till Hestra, allihopa denna gång. Matilda, Ida, Alice och jag. Min första gång på skidor och gjorde det med stil!!! Haha näe verkligen inte. Är glad att jag har så tålmodiga vänner som hjälpte mig upp gång på gång. Det är verkligen inte lätt att åka men otroligt jävla as roligt!!! 
Åkte skridskor på idrotten och kom på vilket otroligt fin klass jag har. ÅHÅHÅH FAN VAD JAG KOMMER SAKNA DEN <3<3<3<3 
Blev vän med gamla vänner igen och åkte till Torsås med dom. Var där i fyrtiofem minuter tills vi fick besök och fick åka hemmåt igen. Men hade roligt ändå, hahaa! Speciellt på vägen hem. :)
Detta var några ögonblick jag lyckats få med på bild och avslutar med denna: INGA SURA MINER! Januari har varit underbart!!
 
 
 
 
RSS 2.0