bilder sedan jag var med Therese, ni vet nummer två

2011-07-29 @ 19:13:53
Guldvärd är du. <3

jag kanske är ful kanske söt, spelar ingen roll ingenting kan stoppa mig nu

2011-07-29 @ 18:17:15

åhhhh, mammmmmaa jag tror jag dör

2011-07-26 @ 02:20:17
Har precis kommit in i värmen igen efter att ha legat ute på balkongen och kollat skräckfilm med Ida. Fett mysigt, men tro mig 100 gånger så läskigt!
Sov även hos henne igår och natten innan det sov Therese (nummer 2) här, vi ska bjuda på en riktigt skumm video med natthumor gånger tusen!
Men orkar inte gå in på någonting nu, ni vet att jag lever oså.. Nu väntas en vecka med världens bästa jobb (hjälpa till på ett ridläger, gå med "ny börjare" oså, hos två jätte mysiga människor) & även hjälpa mamma & pappa på deras resurang då dom tydligen redan har massa bokningar, packa, rida & träffa goa människor!
Sedan på söndag åker jag, tiiihoooo (eller någonting)
.
Nä, vet ni? Nu ska jag återgå till att vara social! Puss.
Btw, underbart med en uppdatering från min dunder saknade vän! ♥

vännen

2011-07-25 @ 16:24:05
Hej hjärtat, nu är jag lite ful och loggar in utan att du vet om de :)
Jag har de bra här i Spanien, trött och het .. Men de ''duger'' väl ?
Skämt å sido, jag har de skit bra och ser fram emot 9 dagar till här innan vi tar bilen mot Frankrike & Provence igen !
Saknar dig enormt mycket och jobbar på videon :D
Du är bäst Amelia, stora svettiga äckel kramar från din tess
(bilden är 2 timmar färsk! )

JAG HATAR MITT LIV OCH ÄR FETT PATETISK, CIAO!

2011-07-24 @ 04:03:15
btw, prinsen jag la upp bild på häromdagen låg död idag i skogen.. FML.

Hjärta

2011-07-23 @ 23:08:00
Jag lovar att vara världens bästa, jag lovar att alltid stå på din sida. Jag lovar dig att jag aldrig ska svika dig och att jag alltid mot dig kommer vara trogen.
Jag lovar att jag alltid ska älska dig för den du är, aldrig be dig ändra dig. Jag lovar att jag kommer acceptera dina svagheter, hjälpa dig att bli bättre på det du är sämre i.
Jag lovar att jag alltid kommer finnas där och jag kommer alltid acceptera att du vill vara med dem.
Jag lovar att älska dig även när du minst förtjänar det, jag lovar att förlåta och ge dig en andra chans om du gör någonting fel.
Jag lovar att komma så fort du behöver, jag kommer alltid försöka ge dig styrka när du är svag och jag lovar att stå som en mur när du behöver stöd.
Jag lovar att alltid försöka visa att du är allt, jag lovar att alltid trösta, jag lovar att även när vi bråkar så kommer jag älska dig.
Jag vet att vi kommer bråka men det är det som gör oss starkare. Jag lovar att alltid ha en sovplats när du inte vill sova hemma, jag lovar att alltid svara när du ringer. Jag lovar att alltid vara ärlig när jag säger att jag älskar dig, jag lovar att jag inte sliter på dem orden i onödan, att jag aldrig ljuger när jag säger det. Jag lovar att aldrig lämna dig när du behöver mig som mest, jag lovar att för dig vara som en ängel.
Jag lovar dig att det jag säger är sant.
Ge mig bara en chans att visa det. ♥

bilderna ni aldrig fick se @börjes cup

2011-07-22 @ 21:51:00
Så helvetes snygg!
Ja, men varför inte bocka lite, stegra och hoppa över saker som inte finns..?
Så här kan man ju också göra.. Nya stigbyglar? Ja tack!
Så här hängde jag i typ en halv minut, som tur var stod han stilla annars hade jag antagligen hängt efter i luften efter om jag med andra foten inte nådde ner till marken. 
Ingen kan någonsin ta din plats i mitt liv.
- - -
Mer bilder någon annan dag! :)

Kort sammanfattning av dagen

2011-07-22 @ 20:57:03
Hejsan, eller vad man nu ska säga? Dagen har ägnats åt Therese då vi var tvungna att prata om det allra sista IRL efter som hon nu åker till Spanien 16 dagar. Visst, hon har datorn med sig så vi kan snacka på facebook oså men det är inte alls samma sak.
Imorgon ska jag ställa alarm efter som jag inte har någon Therese som ringer och väcker mig. ;)
Ska rida, sedan förhoppningsvis kommer Therese (nummer 2) till mig, ska även kanske träffa arvid och vara barnvakt. Gutt!
Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Dessutom har jag ju utegångsförbud efter klockan 22.00 ända fram till lägret.. Får se om det blir någon bloggning senare, det märker vi.
BJUSSAR STARKT!

idioter finns det gott om

2011-07-22 @ 18:54:56

det är inte lätt när det är svårt

2011-07-22 @ 15:33:00
tidsinställt

orden jag försöker få fram är enklare att skriva

2011-07-22 @ 03:37:24
Tänkte uppdatera men när jag väl sitter med sidan framme så kommer jag inte på någonting att skriva. Vad ska jag berätta?
Att jag älskar att han kollar på mig och ler, eller att det går bra med ridningen? Kanske att Therese åker iväg 16 dagar till Spanien och att jag kommer sakna henne enormt då hon hela sommaren varit vid min sida eller så kanske jag ska berätta att klockan är tjuo över tre på natten och jag är hungrig & *raderad text*. Att jag gör bort mig hela tiden, klantar till saker och är allmänt osmidig på livets långa väg?
Att jag älskar att lyssna på svenska texter, att jag gillar newkid jätte mycket och hans texter är jätte bra. Att jag saknar att blogga men som jag tidigare sa så vet jag inte vad jag ska skriva.
Att jag blir jätte förvånad att mitt i allt skickar någon någonting i chatten på Facebook men att jag inte blir lika förvånad när jag ser att det är Hugo? (facebook nörden 1 & jag är 2, men frågar ni honom är jag troligen ettan, hehe) Att jag bara vill sova, men verkligen inte kan. Att jag inatt har kollat på två filmer, nördat datorn, byggt korthus och deppat för att jag inatt inte fick träffa ett par underbara människor för att jag har utegångsförbud, mer eller mindre ett tag (natte tid alltså)
Att jag längtar till hösten för att då får jag stugan och det kommer bli fett gutt att jag kan pumpa musik på högsta utan att någon klagar.
Att jag mår lite smått dåligt över att det är så kort tid kvar på sommarlovet. Att denna sommaren har varit den bästa på väldigt länge, så många nya människor jag lärt känna. Både bra och dåliga, hur jag fick känna mig som den ändå på jorden och bara en dag senare som "en i högen" och båda känslorna tack vare en enda person. Jag har gråtit timmtal utan stopp, somnat gråtandes med "hans" låt i öronen, jag har skrattat som aldrig förr och varit jordens mest lyckliga. Midsommar -gud, midsommar!
Jobbat, tjänat små pengar. Tagit en djävla massa kort, shoppat.
Fick förvåna alla sista klassen i Börjes när alla börjat tappa tron så kom vi och blev placerade, för mig var det vinst. Fått kasta mig runt halsen på min bästa vän och känna att han är anledningen till att jag är den jag är idag, för vart fan hade jag varit annars?
Varit med alla möjliga. Hatat-Älskat-Ångrat-Varit stolt över-velat döda..
Att jag tillsammans med Therese träffat världens svin, två vi trodde vi kände.. För att sedan få träffa världens snällaste grabbar, inga känslor som förstört någonting utan bara två underbara kompisar som tyvärr nu åkt hem. Så många fler jag ska lära känna innan sommaren är slut, så många jag ska göra bort mig för, så många som kommer hata och gilla mig för den jag är. För någon annan kommer jag inte att vara.
Så många minnen tillsammans med alla. Folk som djur, *raderad text*- fy fan vad kul jag har!
Så mycket jag gjort under denna sommaren-det är fan inte klokt. & den är inte ens över än.
SOMMAR 2011.

om cirka 15 timmar åker du långt åt helvete

2011-07-22 @ 03:13:19
och jag kommer sakna dig. ♥

åker bort en vecka med min bebis

2011-07-22 @ 01:03:03
Om en vecka och 3 dagar åker jag till Skåne med Potion.
Vi ska på ett ridläger, eller nä vill mer kalla det träningsläger. Det är för ryttare på LA/medelsvår nivå (dock måste dom ha ändrat för när jag "anmälde" mig så stod det LB/LA men skit samma) kopierade det som stod på deras hemsida det förklarar bättre än vad jag kommer göra om jag försöker med det. ;)
.
"För etablerad lätt A/medelsvår ryttare med ambitioner att
avancera. Ni kommer att tränas målstyrt av elitryttare/tränare.
Passen varvas med teori för tävlingsryttare med allt från foderlära,
banbyggarteori, mental träning mm.  Jump Camp A tar endast emot ryttare med egna hästar.
Rekommenderad ålder från 13 år. Under Camp A har vi glädjen att få ekipage både från SM-2010 och GP-ponnyfinalister 2011 som camp-deltagare! "
.
Visst låter det kanon? ;)
Dock kan jag säga att jag är nervös- riktigt jävla nervös. Visst, jag har alltid åkt på läger med Julia. Var borta 10 dagar för några år sedan med henne helt själv. Men detta känns annorlunda, där var det blandat med alla nivåer. Nu kommer det vara med ryttare som tävlar på samma nivå, ryttare jag skulle kunna möta på tävlingar. (ja, detta var ju så klart anledningen till att vi valde detta läger, men ni förstår hur jag menar)
Rädd att bli "ut klassad" och att jag hela tiden ska jämnföra mig med dom andra.
Men antagligen kommer jag att ha så jävla roligt och lära mig sjukt mycket tillsammans med Potion. Jag kommer lära mig en massa, han kommer lära sig en massa och framför allt vi två tillsammans som ett ekipage.
Men jag är ändå nervös.
.
Där kommer det även att vara olika gästtränare, bland annat Maria Gretzer. Hur coolt lixom?! :D Läs mer under.
Även här kopierar jag och klistrar in.
.
"Maria Gretzer, gästtränare Jump Camp A 2011.Vår fd förbundskapten har bla varit sexa i  OS och var vår första svenska ryttare som vann en världscuptävling. Maria är en suverän tränare som inspirerar till stordåd på ett realistiskt sätt, boka Jump Camp A och få chans att ta del av hennes kunskap och erfarenhet."
.
"Stefan Sjögren, gästtränare Camp A,B & C.Vi välkomnar populära tränaren/elitryttaren Stefan som bla har ett SM-guld individuellt och flera lag guld som merit.Han är en mästare på att få eleverna självsäkra och trygga. Boka Camps 2011!"
.
"Anna Hassö, gästtränare & föreläsare, terrängbanan Camp A,B & C. Anna är B-tränare i fälttävlan och grundutbildad ridinstruktör.Hon har erfarenhet från internationell fälttävlan, svår hoppning och St George dressyr. Hon har ridit 7 år i fälttävlandslandslaget och har vunnit flera SM guld. Anna kommer att erbjuda både A,B och C nivå en säker och rolig heldag i terrängen, med tillhörande teoripass. Även hopphästar bör kunna hoppa alla typer av hinder!:)"
.
Detta var dom jag kunde hitta på hemsidan, vem vet vi kanske blir överraskade? ;)
Visst låter det kanonens? :D Är verkligen jätte taggad, även om jag är väldigt nervös. Men det kommer väl gå bra, vi åker ju dit för att utvecklas och bli bättre, inte för att vara bäst från början.
Ifall någon vill ha mer information kan ni läsa på deras hemsida -AW sport horses.

allt jag någonsin önskat, allt jag vill ha. ♥

"no boy, can make me feel like you"

2011-07-21 @ 23:39:49

hemma hos Therese, som vanligt^^

2011-07-19 @ 19:11:20
Väntar på att hon ska bli klar med allting, tror hon sover at my place tonight. ;)
Tänker inte gå in på vad jag gjort sedan jag berättade det senast, då jag iså fall måste berätta en himlans massa saker och om sanningen ska fram orkar jag inte det.
Men kan berätta att jag var på Harry potter förra onsdagen till sammans med... Therese! ;)
Den var väldigt, väldigt bra! Såg alltså den sista del 2, dessutom fick vi se den gratis både jag och therese då vi hjälpte till innan bion började,  rätt gutt faktiskt! + så har Borgholms lilla bio fått 3D, så vi blev lite förvånade när vi märkte att den var i det också.
Idag vaknde jag upp brevid Ida och sedan kom Therese (höhö, jävla tjat om den där Therese) i alla fall så har vi chillat satan på staden, varit med i sms sm (fråga inte äns varför..), kollat killar och allmänt levt sommar! Dessutom ska vi träffa två grabbs vi träffade igår, sjukt trevliga! :)
Potion får vila idag red långt och ganska hårt igår, inatt blir det bus och imorgon åker vi nog ut och rider. Bjuder nog allt Therese på en runda på min toker, om hon vågar förstås. ;)
Puss.
Vå båda har våran egna lilla bebis, dock är det lite storleks skilland, hehe.

if I kiss you, will you be mine prince?

2011-07-18 @ 02:14:07

I will never let you go alone

2011-07-18 @ 00:39:52

tävling

2011-07-18 @ 00:35:47
Hej, jag lever! ;)
Idag tävlade jag två ponnysar, orkar inte gå in på vilka det är men i alla fall så hoppade jag en LC var.
Dubbelnolla med båda, sjukt kul! Dock trodde jag att jag skulle dö när jag hoppat Collin då han är satans seg, benen var spaghetti!
För Bonnie var det hennes tävlings debut och tredje gången jag rider henne, alltså är jag väldigt nöjd att vi kom runt! Dock så blev hon väldigt trött då hon inte alls har bra kondis, så kunde inte riktigt få den galoppen jag ville ha i omhoppningen. Men det ska alltid finnas någonting att jobba på, annars är det ju inte roligt. ;)
hihi, söt bild på mig och collin för tre år sedan! :)

fråga

2011-07-18 @ 00:26:19
"varför var inte du med på Dm:et?"
Hehe, dm:et har inte varit än. Du kanske menar Öm:et (ölands mästerskapen) jag hoppade två hästar som jag bara tävlar och tränar, alltså inte mina. Och ingen av dom är klara för LB, anledningen till att jag inte var med på Potion är att jag vill inte hoppa sönder honom och åka på en lokal LB när vi annars tävlar regional LA känns inte bra.
Tycker själv det är dålig stil när någon som hoppar dom klasserna åker på en liten tävling när det där finns små ryttare som inte hoppat så många tävlingar innan.
Därav var jag inte med i ÖM klassen. :)

<3

2011-07-16 @ 12:37:00
Utan dig vore jag som jorden utan solen-meningslös och tom på liv.

efter en trevlig kväll med härligt folk säger jag god natt!

2011-07-16 @ 05:56:36
Ska upp om 2 timmar, rida två/tre hästar och sedan kanske ut på en båtrunda, livet är fan gutt!

Bara för det får ni en väldigt gó bild, eller vad säger ni? ;)
+ gjort något tidsinställt under dagen, inget långt men med en fin bild!
Ska även tacka min underbart fina älskade vän, therese för dom fina orden. Någon mer än jag som fick en tår i ögat? <3

therese,

2011-07-16 @ 02:18:51
Hej på er , så där klockan 01.36 en fredags natt/lördags morgon !
Fick frågan -eller så snackade vi bara om de- men på något vänster gästbloggar jag här hos Amelia !
Jag heter då Therese Kässlin, är 14 år och bor i samma lilla stad som Amelia -borgholm- & som Amelia är jag inte född här utan flyttade hit från stockholm när jag var 6 år . Har en mamma,pappa,bror & kanin, underbar är min familj :) Spelar/spelade fotboll & rider självklart ! Kan dock inte spela fotboll längre då jag bröt benet i februari så ska komma igång med träning osv nu i slutet av sommaren .
Jag & Amelia går tyvärr inte i samma klass, utan jag ska nu börja nian :o .. Hoppade upp en klass när jag bodde i Södvik så vi umgås inte så mycket i skolan eller utanför när det är skola då vi inte hinner och inte har samma schema osv. Ska faktiskt bli skit läskigt att börja nian .. Men jag älskar verkligen min klass så de kanske inte blir så jobbigt ?
De här va lite om mig, the basic lixom :)
Jag & Amelia fick kontakt första gången 2008 genom min fd kille.
Den historian är komplicerad och lite jobbig faktiskt .. Men vi tyckte inte alls om varandra, vi hatade nog varandra ganska mycket. Men på något sätt så började vi bara snacka en natt på msn & det var som att jag har känt denna brud i flera år !
Vi fick en liten kontakt och jag började hyra en häst i samma stall som Amelia har ''Putte'' & Julia så vi fick mer kontakt och till slut umgicks vi. En lång resa som jag verkligen inte ångrar! Med den här tjejen har jag delat väldigt mycket och vi har kännt varandra BRA i bara något år .
Jag har delat skratt,glädje,tårar och sorg under den lilla tiden.. Hon stod som en pelare när jag hade brutit benet och hon kom till mig dagen efter med godis, när jag och min kille gjorde slut drog hon med mig ut när jag var ledsen, hon fick mig att lee & nu är hon en av mina närmaste vänner !

Jag har under den senaste tiden åkt med på tävling och hjälpt till . Var även med på börjes och höll reda på både henne & putte ! Några riktigt roliga dagar var det :) 
Jag har själv inte häst & har ingen möjlighet till att ha de men jag rider på Aledals ridcenter.
Amelia fixar ut mig i stallet, jag åker med på tävlingar osv & jag trivs bra med det då jag satsar ganska stort på fotbollen med. Jag behöver ha båda delar, fotbollen för att ta ut energi och lagspelet & hästarna för att bli lugn och rensa huvudet osv + båda sakerna är otroligt roliga !
Nu under sommarlovet har vi träffats nästan varje dag & jag kommer inte ens ihåg hur många gånger jag har sovit hos henne :o
Men alla gånger har varit helt underbara & inget jag ångrar . Vi har gjort allt från att träffa folk till att bara sitta inne och se på film hela kvällen/natten.

Den här låten betyder just nu väääääldigt mycket för både mig & Amelia. Dock kan jag inte säga varför, men den påminner oss om 3 helt sjukt underbara dagar! Om 2 underbara människor.. Om jag säger så här, kärlek är inte de som står högst upp på våra ''topp bästa'' just nu :(
Men som sagt, de va underbara dagar så de ångrar ingen av oss !

_______________________________________________________________________

Amelia är inte alltid bara så där jätte bra .. Hon kan vara lite jobbig med, som att sno täcket när man sover, har ett litet morgon humör.. & när hon är hungrig med .. Hon är även ganska slarvig och lat!
Annars kan jag inte komma på så mycket negativt .

Nu är klockan 02.18 och min hjärna börjar bli lite trött, så jag kan inte få ut något vettigt . De här är iallafall lite om mig & lite om min & Amelias relation :)

OBSERVERA

2011-07-15 @ 01:38:28
Jag kan inte svara på sms, ni måste ringa om ni vill någonting. Lagg med mobilen, vet inte vad det är. I alla fall så vet ni nu varför jag inte svarar! :) Tyckte det var viktigt att informera om då jag nästan alltid svarar. Har lite små panik att jag inte kan, åh...
Varje gång jag fäller en tanke åt dig
vilket är flera gånger dagligen
gör det ont, överallt gör det ont
vill bara få ha dig nära en natt till,
få viska i ditt öra att jag tycker om dig så mycket mer
än vad du tror

shopping @ börjes/tingsryd

2011-07-15 @ 01:31:30
När man väl är i Tingsryd kan man väl inte låta bli att handla inne på Börjes hästaffär?
Kingsland ridbyxor. Valde mellan dessa och ett par röda, men dom röda satt jätte konstigt. +kom fram till att dessa var snyggare. ;) Dock gör bilderna som vanligt inte färgerna rättvisa, men som sagt så är det ju nästan alltid.
1299:-
Kingsland strumpor. Dock har jag använt dom en gång på bilden + även här är färgerna orättvisa. I alla fall galet snygga men hade dock jätte svårt för att bestämma färg. Tror både mamma och Therese blev lite irriterande på mig.. ;) Dock är storlekarna jätte skumma 36-41, så var något stora men men..
119:-
Denna bilden är bäst isf, om man tänker på färgerna.
Något klänning liknande. Mamma tyckte den var söt men visste inte om hon skulle använda den så mycket, så jag kom med förslaget att vi köper den tillsammans (har samma storlek), dock så hamnade den i min garderob direkt ändå!
209:-
Sedan köpte vi lite smågojjs så som ansiktstvätt, trosor (idioten hade glömt packa det av allting-.-) oså.
.
På söndagen sedan var det inte alls tänkt att vi skulle åka till börjes, men efter som jag blev placerad och fick ett presentkort med värdet 150:- så åkte vi dit.
"tävlingspolo", kingston. Efter som det alltid är bra att ha flera stycken av + den var ruskigt billig tyckte mamma att vi skulle köpa den. Den är luftig och skön, perfekt att ha under tröjan!
59:-
Kingsland kept, satans äckligt snygg! Kunde inte låta bli att köpa den för mitt presentkort och det som fattades la mamma till. Namnam, har velat ha en keps rätt länge-inte för att ha vanligtvis men i stallet/tävlingar oså kan det vara riktigt skönt!
299:-
Dock ska jag knyta bättre nästa gång, men det var bara för att visa hur den ska sitta. ;)
Tror detta var allt..? :)
Riktigt nöjd!

ny smak av cola-check

2011-07-15 @ 00:29:10
När jag och Therese (umgås väldigt mycket med henne, ja) var på Ica för några veckor sedan valde vi att testa den "nya" cola smaken. Nu tänkte jag då dela med mig av vad jag och Therese tyckte om den. Alltså vi tyckte ungefär samma sak.

Utseénde mässigt-helt min stil. Var väl därför vi valde att köpa den från början? Snygga färger och snygg textstil (haha). Förutom utsidan är det ju en hel insida.
Ett ord-skum smak.. Okej, nu var det två med i alla fall.
vet inte riktigt vad jag ska säga, smakade äckligt men ändå gott lixom. + så smakade den väldigt mycket godis. Jag och therese satt typ hela kvällen och försökte identifiera vart vi känt smaken innan men kunde tyvärr inte komma på vart det var.
Jag tycker åtminstonde ni som inte har smakat den borde göra det!
Ingenting man vill missa, även om det är någonting jag inte kommer köpa igen. haha. :)


hur kommer man igång från ingenting?

2011-07-14 @ 09:37:35
Vill så gärna starta bloggen igen, men vet hur det kommer bli. Taggar satan 1 max 2 dagar, sedan tar tiden slut.
Speciellt nu efter som dom små stunderna jag blir själv, delvis tid till bloggen är jag på dåligt humör. Jag hatar att vara själv när jag mår såhär. Därav försöker jag alltid att ha någonting att göra och ha någon i närheten.
Nu tänker ni då, "vadå mår såhär?"
Jo, det är en lång historia. Med flera olika bitar it. Typ som när man försöker baka någonting. Så råkar man ta fel sak, när man sedan vill ta bort det vill tydligen smeten ha den kvar. Men den vill inte vara kvar, så den lämnar smeten (som redan tidigare blivit förstörd).
typ.
.
Annars då?
Tackar som frågar. Jo, men jag lever livet precis som man ska göra på sommaren. Rider så mycket jag kan & hinner (dock inte förtillfället då han har lite små vila.) men rider även en annan häst nu lite då & då som jag sedan även ska tävla lite smått. Första blir nu på söndag.
Riktigt roligt, blev tillfrågad och man tackar väl inte nej till att lära sig mer, testa nya ponnysar & helt enkelt få rida ännu mer överhuvudtaget!
.
Just nu, vad gör du då?
Jag sitter här vid halv nio. Jag och min vän Therese har haft girl night. Vi var hemma hela kvällen och natten (!!), vilket dels var rätt länge sedan jag var och det var verkligen behövligt då vi båda har samma känslo problem, så att säga.
Men jag tror på att allt har en mening och det skulle väl helt enkelt bli så. Att jag skulle träffa honom för att glömma (låt oss kalla honom "h").
Dessutom är det mycket bättre att dela allting med någon-vilket har blivit Therese och även lite Arvid, men även om han är en av mina absolut närmsta vänner så är han kille = vissa saker är inte till för dom.
För hur i helvete hade jag orkat detta om jag inte hade haft fantastiska vänner vid min sida? (nu snackar jag inte bara kill problem, men kan inte berätta allting.) Även om jag inte berättar allting gör endast vetskapen att man altid kan ringa/messa/snacka allting så mycket bättre och lättare.
And I will always be there for you- I mean you all.
.
Ett jävla tjat om det men ja. Jag är 99% säker att det endast är dom som läser denna lilla blogg. Om inte, känner du som läser detta nu att vi inte är det. Så säg det, så kan vi säkert fixa det med. ;)
Om det inte är så att du läser min blogg för att jag är den mest patetiska, störiga, fula, kaxiga unge du någonsin sett så hoppar vi över det.
.
Min häst?
Så klart gör även han livet lite bättre. Men jag orkar själv inte att läsa bloggar där varenda inlägg handlar om att "min häst är bäst, min häst är bäst, MIN HÄST ÄR BÄST<333333333333333"
Förlåt-men helvete var irriterande. Så klart har jag samma band med honom som dom som känner att dom har tid för det. och det är väl klart jag älska han med hela mitt hjärta, men var tjänar jag på att skriva det här?
Jag vet att jag gör det, han vet att jag gör det och han kommer ändå inte läsa det så varför skulle jag skriva det här hela tiden.
Ibland helt enkelt passar det så ruskigt bra till någon bild men i varenda litet inlägg? Nej tack, det finns dom som gör det så bra själva och jag är helt enkelt inte en sådan som gör det.
Då tycker jag det är finare att skriva det till någon jag vet läser detta. (dock ibland behöver man skriva av sig och efter som jag inte kan skriva dagbok får det bli här.)
.
Så mycket jag har att berätta om vad jag gjort senaste tiden-men det kan jag tyvärr inte. Vissa saker är inte ämnade för bloggen och tänk om kompisars mammor/pappor läser-då kan jag ju säga hej då till dom vännerna.. :/
HAHAHA, nejdå. Var tvungen att skrämma upp den stackarns föräldrar.. Måste även säga att jag tycker det är fel. Om det nu är så att någon gör det. Visst, den är öppen för alla. Men ändå. Det känns fel.
Sedan har alla föräldrar deras egna regler. Det någon får-får inte den andra. Medans den ena säger "mamma/pappa skulle mörda mig om den fick reda på att jag har testar på att röka" säger den andra "det är mamma/pappa som köpt åt mig". Vilket är egentligen bäst av det?
Min mamma/ pappa bryr sig så klart om mig. Jag skulle aldrig röka och dricka. Men jag får vara ute på kvällen/natten så länge dom vet vart jag är och att jag sköter mig. Dom vet att skulle någonting hända så ringer jag och dom vet att jag inte skulle vara ute helt själv. För ska jag hem sent då följer dom mig (om det inte är så att det är ett kvarter bort) för att det är sådana vänner jag har och jag kan alltid, alltid,alltid ringa mina föräldrar om jag behöver hämtning. (förutom nu ett tag, när mamma gått på medicin men har ju en pappa också.)
Dom skulle aldrig låta mig gå iväg någonstans helt själv, där jag inte känner någon. (Nu menar jag då dom jag umgås med, men såklart inte mina föräldrar heller. Men svårt för dom att stoppa mig om jag inte är hemma lixom)
.
Alla har vi våra egna gränser, det gäller bara att hitta dom och vill man inte gå utanför- gör man inte det. Vill man vidga gränserna-do it.
Det är bara du som bestämmer. Men jag kör på uttrycket "Man måste vara ung och dum för att bli gammal och efaren." och "Efarenhet är summan av sina misstag."
Inte fan tänker jag bli gammal och ångra att jag inte gjorde någonting när jag var ung.
Jag är satans stolt över det jag gör- för det är sådan jag är. Jag gör det jag tycker är kul och om man aldrig testar det, hur ska man vara säker på att det inte är ens grej och att man inte tycker det är kul?
Men lever ju bara en gång och det ska jag ta vara på. "Testa det mesta, festa med dom flesta?" OHJA.
Jag är bara Amelia Degerman jag tvingar aldrig någon att göra någonting den inte vill och aldrig, aldrig någonsin kommer jag låta någon säga åt mig vad jag ska göra. Testa att trampa på mig och jag kommer sparka ner dig. (haha, nejdå. Jag är inte så farlig som jag låter)
Puss. Mitt från ingenstans kom ett mil lång inlägg- men så är det ibland.
Jag har saknat det, här fick ni lite av allt. :)

Amadeus, Jag, Alexia, Bella (biffen)

Varför ska det vara så svårt?

2011-07-13 @ 02:42:29
Vill bara kunna få somna, utan att behöva vara rädd att jagas av drömmarna.

Varför sova när jag kan ligga och kolla på dina bilder hela natten?

2011-07-12 @ 04:28:17

You were born to be the best, number one and nothing less

2011-07-12 @ 03:00:32
You make me smile like a little kid.

för bra för att vara sann

2011-07-11 @ 12:08:08

Jag är nog kär, på riktigt

2011-07-11 @ 04:11:00
Har ni någon gång känt att den där killen, får dig att känna dig så speciell? Att du är den ända tjejen på hela jorden och dom minuterna han rör dig, får jorden att stanna. Kan inte säga att jag älskar dig för det hade varit att överdriva men känslan vid din beröring, att leka med dina fingrar och känna dig mot mig, du är den ända som fått mig att känna så här. Jag skämtar inte när jag säger att jag saknar dig varje sekund du inte är nära, jag skämtar inte när jag säger att du gör mig lycklig & jag skämtar inte när jag säger att du är det bästa "killesväg" jag varit med om. Kan inte sova, du är allt i mina tankar.

:D

2011-07-06 @ 19:14:27
Jag älskar livet och den där killen har gjort mig så lycklig, underbart är allt! (tänkte informera er om att jag lever och så, men efter som jag mer eller mindre hela tiden sitter med ett stort leende och kan inte tänka på någonting annat så fick det bli så. Äntligen var det min tur! + en något sliten då jag endast sov en timma inatt men det är bara att ta nya tag för äventyren ikväll!) Puss!

resultat börjes cup

2011-07-05 @ 04:37:45
Vet inte vad det var för fel på honom/mig/oss dom första dagarna, men någonting var det. Det vet jag + det sa alla som såg oss. Tyvärr kan dessa underbara djur inte säga till oss vad som är fel, så den frågar förblir obesvarad.
Ialla fall.
Fredag:
Lb- Utesluten, var emot på framhoppningen och ja, vet inte vad jag ska säga...
.
Lördag:
Lb- På framhoppningen trillade jag av, haha. Första gången på 2 år jag trillar av så det var väl på tiden. ;) Det ända jag tänkte var "upp fort så du inte skiter ner dom vita ridbyxorna", är man gó eller? HAHA.
Inne på banan så blir vi utesluten igen, dock på andra stoppet på något sätt hamnar jag på sidan och försöker komma upp igen. Dock märker jag att det inte går så tänkte ge upp och hoppa av.
Dock märkte jag då att jag satt fast med ena foten i stigbygeln (alltså den som var på andra sidan av sadeln) så där hänger jag med en tanke "kom loss så fort som möjligt, han kan ju få panik när som helst" nådde lixom inte nerr till marken med den andra foten heller, så hade han dragit iväg hade jag flugit där i luften som en vante.
Efter som alla tror jag bara försöker komma upp igen gör ingen någonting. Försöker komma loss men lyckas inte föräns någon minut senare när domaren säger "Kan någon hjälpa henne, hon sitter fast."
Det var bara att leda ut min snälla ponny som jag tackar väldigt mycket för att han stod still!
.
La-Ute även här, paniken började sprida sig att han mådde dåligt. Min bästa vän kunde ju inte må bra för såhär vet jag att han inte gör. Han älskar att hoppa och visst har vi våra missförstånd ibland men så här? Ohnej.
.
Söndag.
Skulle vi verkligen starta? Något var ju fel.. Men bestämde att vi inte hade någonting att förlora, varför inte hoppa sista klassen också?
Lb- På framhoppningen hade han tillbaka sitt "potion flyt" vilket kändes så skönt!
Inne på banan hoppar vi grunden-Helt felfritt! Lyckan jag kände när vi kom i mål var obeskrivlig. Fan vad gutt, helt enkelt! Detta gjorde att vi kom alldeles för rakt på nian så det blev en omväg till tian.. Sedan glömde jag att tänka så jag svängde snäft som satan till elvan och tolvan, slog i någon bom men alla låg kvar. Tretton & i mål.
Gick upp i ledning men slutade sedan som placerad på plats 14 av 14 placerade! Lycka, lycka, ,lycka. Det var/är inget fel på min vän. (dock tappade han en sko)
Känslan när mina kompisars mammor gråter för att dom är så glada att det gick så bra för mig, när mamma gråter av lycka, när potion strålar av stolthet, när jag slänger mig runt halsen på han när vi är dubbelnolla med en kanon tid efter dom föregående resultaten.. Ja mina vänner, det slår mycket!
Nu ska jag sova-god natt!

angående mitt "rosa hår"

2011-07-05 @ 03:11:22
Nej, ingen färgning. Märkte du väl själv? fegade helt enkelt ut + så tyckte jag det hade blivit fult under hjälmen. hehe. dessutom Lovar ett inlägg någon gång med resultaten under helgen men förtillfället är jag endast inne på mobilen. höres någon gång. puss
RSS 2.0