Stallet(L

2010-05-31 @ 15:10:14
Snart drar jag iväg till stallet med Tove & Ida! Jag vet inte riktigt vad dom ska göra med edras hästar men själv måste jag skritta Putte en tur, med Jullan hänger jag nog med dom!Just nu är det ju inte alls fint väder, regnar det så ska jag nog träna lite lydnads övningar över bommar, det skulle värkligen behövas! Men vi får se hur det blir! Blir det finare så blir det nog att rida ut en sväng, efter som jag inte direkt tävlar jullan eller så, har jag inte direkt något tränings schema! Det blir mest bus ridning!(; Även det behövs! Jag skriver senare hur det blev, haha! :)

Lovisa

2010-05-31 @ 14:50:47
Juni tävlingsbeilde

Jag är med i Juni tävlingen hos Lovisa ! Va med du oxå http://lovicious.blogg.se/ !

besöksrekord!

2010-05-30 @ 23:00:13
Jag har faktiskt nytt besöksrekord! Det var någon dag i veckan som jag hade 10 besökare! :'D Det kanske inte är så mycket för dej men för mej är det mycket! Jag blir gladbara jag har en besökare! Tank då bara att det har varit inne 10 personer! :D Riktigt glad faktiskt! Men nu måste jag sova! bye

ursäkta!

2010-05-30 @ 22:52:52
Ber värkligen om ursäkt för att jag inte orkade förklara hur det gick på tävlingen, men iallafall! Jag vågar inte riktigt släppa honom och det behöver han! så när jag håller i han så kan han inte riktigt sträcka ut och inte få upp benen riktigt vilken bedför att vi river! Jag vet att han inte stannar, men jag har haft en ponny i 4 år snart, i över 2 år har hon hållt på att stanna och så...Det sitter fortfarande kvar i mej och jag måste få tillbaka mitt självförtrående och värkligen lita på Putte! Men jaa, övning ger färdighet! Så nu har jag ju nästan förklarat, iaf det mesta ! Så nu kanske ni fattar lite bättre,men jag är inte så bra på att förklara! (; Men Putte kan, jag måste bara våga lita på han! Hoppas ni förstår hur jag menar, lixom det är inte så att jag inte har något förtrående för min häst men jag är fortfarande lite osäker... Men det har blivit mycket bättre sista tiden, så det blir nog bra så småningom, även jag ska lyckas! Men nu ska jag nog sova! God natt

Tävling!(:

2010-05-30 @ 22:36:53
Tävlingsbild


Bilden förklarar! Jag är med och tävlar om ett tävlingsset hos Lovisa, http://lovicious.blogg.se/ va med du oxå!

Nybro Ridklubb

2010-05-30 @ 20:21:44
Som ni kanske vet var jag på tävling idag! Debuterade ju Avdelning.A, jag var sjukt nervös!
LC:
Två pet i grunden, jag red faktiskt sjukt dåligt idag... usch, Orkar inte förklara mer!

Sen blev det ingen LB, inget snack om det !

till salu!

2010-05-29 @ 23:17:25
Kolla min #underblogg" där jag har mycket saker till salu! 4 schabrak! Bara att mejla om ni har något till salu så fixar jag det där! Läs mer på bloggen www.ameliadegerman.blogg.se/tillsalu !
Nu ska jag iaf sova och imon ska jag vinna på nybro! haha, neej jag ska satsa på nolla nu när jag debuterar avd.a med putte! (L)

ridning!

2010-05-29 @ 20:14:24
Nu har jag då kommit hem! Har precis ätit o nu sitter jag här! ;) Iallafall, Idag var jag ju i stallet! Jag red, packade, smörjde, tvättade, hängde upp tvätten & hittade lite gammla schabrak som jag vill sälja! Kommer lägga upp bilder och bestämma pris och så! Dom är använda men inte alls så slitna!

Ett är ett Rosa Allround-schabrak St.P
Ett är Vit hopp-schabrak som det Står " Ölands RF" på St.P
Ett är ett blått allround-schabrak som det står " Ölands RF" på St.P
Det sista är ljusblått St.P

Så kolla lite senare ikväll eller imorgon för då kommer det nog upp ett inlägg om dom! (:

mamma red

2010-05-29 @ 15:19:40
Haha, igår skulle vi ju iväg till böda (därför inget bloggande) Och min häst behövdes rida så mamma åkte ut och skulle rida när jag var i skolan! Haha, men jag tror inte putte gillar mamma, han försökte slänga av henne! Han bockade, vägrade gå jag tror till och med att han ställde sej! Men min häst är lite busig och saknade nog mej ;) Men nu hinner jag inte skriva mer för jag ska till stallet! Jag har ju inte bloggat på några dagar därför får det bli ett längre inlägg ikväll, Sjävklart en liten Hiss & Diss! det gick inte att blogga på Iphone, jag får fixa det på ngt sätt! Nu blire det att fixa till imorron!

Ölandshoppet!

2010-05-26 @ 22:16:29
Jag är kär i bilden ! :D Tack Johanna (johannagrant.blogg.se) för bilden! :D
Från ölandshoppet förrförra helgen! Älskar dej fina ponni!

En jätte fin bild på mej och putte! Tagen av johannagrant.blogg.se

Vaccination

2010-05-26 @ 21:30:15
Idag vaccinerades putte o jullan, så blev ingen ridning! Dom ska ju ha vila den dagen man vaccinerar sen imon blir det typ skritta en runda! Trorjag blir ensam imon, men jag vt nt. Ibland kan oxå det vara mysigt! (:

Sista inlägget idag!

2010-05-25 @ 22:53:44
Ska tävla i helgen i Nybro! Då ska debutera min första Avdelning A ! Det ska bli så roligt! Då ska jag hoppa LC+5 Och LB ! :D Då undrar jag om någon ska dit och ta kort? Säg gärna till isåfall, för då kanske någon skulle vilja lägga någon minut på att ta något kort på oss? (A) För det är så roligt om man har lite bra bilder! Självklart får ni skriva namn på så får ni lite reklam oxå! Nu måste jag sova, god natt!

Hiss&Diss

2010-05-25 @ 22:36:06
Idag blir det bara En hiss och En diss!


Amelias Hiss bild

http://Johannagrant.blogg.se , En välskriven och jätte fin häst blogg! Själv är jag ett stort fan och jag är inne och läser varje dag nästan! Fina bilder på hon och hennes fina ponny! Jag gillar värkligen att läsa om hennes ridning, Kolla på hennes fina bilder Och att kolla på hennes fina matchningar (stavning) !


Amelia Dissar bild xD

Skvallerbloggar som inte skriver sanna saker! Ibland kan det vara roligt att läsa skvallerbloggar men absolut inte om dom inte skriver sanna saker... Nej, det gillar inte jag! Så det fick bli dagens Diss!




Värkligen jätte dålig fantasi idag! Men det blev iallafall något! (: Nu ska jag sova, god natt!


Ridning idag!

2010-05-25 @ 21:15:53
Idag red jag med Ida & Tove! Det var myys! Först Skrittade o Travade vi P:et, skulle ta det lungt med putte idag eftersom jag har ridigt ganska hårt senaste dagarna! Sen földe jag med Tove ner till Ängen och galopperade av jullan! Jassie och Jullan var jätte pigga, det var roligt att dom va! Julia är värkligen jätte fin nu om man jämnför hur hon var i vintras! Då ville hon inte göra så mycket och var jätte slö, nu är hon jätte pigg och vill bara ut o rida hela tiden! Det känns mycker roligare om hon oxå tycker att det är roligt! "Putte" är oxå jätte fin, men han har ju varit det hela tiden! Julia har jag ju haft lite mer problem med! Nu ska jag göra läxan! Ha det bra!

Hästblogg

2010-05-25 @ 21:03:13
Som ni kanske ser har jag nu skapat en blogg här på blogg.se! Jag tar inte bort min andra blogg än men om det känns bra så tar jag bort den! För det känns så oseriöst att ha flera bilder! Iallafall detta blir nog bara min alldeles egna Hästblogg för jag gör inte så mkt mer skojjigt än att vara i stallet (; Jag får se hur det blir med det här bloggandet ! Men ni får ha det bra! :)

Välkommen till min nya blogg!

2010-05-25 @ 20:58:29

RSS 2.0