beautiful stranger

2014-01-24 @ 18:32:44
Hejsan loppisar! Har jag en hel del åsikter kring det här med att Justin Bieber har åkt fast för både det ena och andra, som jag vill föra fram och eftersom det just nu är jättelugnt på mitt jobb passar jag på att dela med mig utav dom. Okej jag är ingen såkallad Belieber men tycker ändå jag har rätt att yttra min åsikt. Speciellt här på min blogg.
Han har spårat ganska rejält, men allvarligt vem hade inte gjort det med tanke på all press han ständigt har? Jag har en del dagar då jag känner för att helt bryta ihop på grund utav pressen från skolan, samhället och främst mig själv.  Ibland vill jag bryta ihop på ett sådant sätt att jag bara vill äta choklad och gråta mig genom natten, och ibland på sådant sätt att jag funderar på att slå sönder varenda bil på gatan och dra till ett annat land, gå barskola, tatuera hela kroppen, raka skallen och vara tvärtom den ansvarsfulla tjej jag försöker vara. Kan inte ens tänka mig hur det måste kännas att känna press från en hel värld?
Jag försvarar inte hans brott på något som helst vis, för det han har gjort är inte bara farligt för andra utan även sig själv, försvarar bara honom som person för hur som helst är det inte rätt att attackera Justin som offentlig person. Vad jag menar är att han inte förtjänar skit som exempelvis dålig artist, för hur lite jag än lyssnar på honom eller tycker hans musik inte tilltalar mig kommer han aldrig vara en dålig artist. Men att köra påverkad kommer aldrig vara OK, inte ens om man hjälpt någon tackvare ens musik eller skänkt miljoner kronor till behövande. Nu hade han tur och ingenting hände, men det hade det likaväl kunnat göra och för de anhöriga till offret hade det inte spelat någon roll om det varit Justin Bieber eller grannens hund som kört bilen. 
Tycker nästan man kan jämföra hans situation med Miley Cyrus. Jag har full förståelse att man vill fly från verkligheten när man ständigt har en hel värld som håller koll på vad man gör. Inte för att det är en anledning till att bete sig som ett respektlöst svin och bryta lagar, men det gör honom inte heller värd smutskastning eller personangrepp på något vis. 
Men mest av allt är det himla synd och tråkigt att det gick såhär, trodde ändå Justin om någon skulle hålla sig på banan. Åtminstone ett par år till. Men tror absolut han tar sig igenom denna period, what doesn't kill you makes you stronger :-)
 

For the first time in forever

2014-01-21 @ 22:39:29
Hej godingar! Har faktiskt tänk att jag ska försöka ta tag i det här med bloggandet.. Dock lär det inte bli så mycket "idag har jag.." utan mest känslor och svammel, för jag älskar att prata om allt och ingenting här. Precis som jag gör när man träffar mig, haha! 
Har insett att jag troligen är Växjös (och Ölands) minst gulliga/romantiska tjej. Dels för att jag är sämst på att ta komplimanger, dels för att jag oftast inte är intresserad alls av någonting seriöst och dels för att jag starkt ogillar fjäsk. Haha, men ärligt, om jag nu ska ta en komplimang bra vill jag att den ska vara ärlig. Inte någon vidarebefodrad snapchat. 
Aha, annars då? Ehm jo jag är kass i skolan. Helt ärligt, ingenting går som jag vill just nu. Gaaah blir så sur! Vill bara att det ska funka men det gör ju inte det. Fast å andra sidan visste jag att natur-linjen skulle bli fett tuff. I vilket fall har jag inte ändrat uppfattning om att det är värt det trots att jag en hel del dagar är 99% sugen på att byta linje. Speciellt nu när vi har tappat två krigare från klassen. ;( Sorligt!
Nu ska jag återgå till Paradise Hotel, hare gött kaninskött! Nu får ni en lagom charmig bild som jag råkade knäppa efter träningen idag, haha, så snögg men det var precis såhär jag kände mig. (Åkte btw på pass ensam idag då min kära träningskamrat Bejan kom på att hon jobbade?? Var åtminstone fett stolt att jag tog tag i det själv, men blev jätteglad när jag såg att Matilda var där. Så hade sällskap ändå, nöjd melan!!)
 

Life 2.0 in music

2014-01-21 @ 00:14:00
 
 
 
Och denna självklart. För det är två av Sveriges finaste människor i en och samma video. 3.27 minuters ren njutning. Jag är så lycklig att jag har de här två människor i mitt liv, även fast jag inte ingår i någon av deras. Men dom hjälper mig genom vardagen, speciellt Håkan. Världens mest fantastiska Håkan. Så himla omedveten om vilken skillnad han gör för mig och så många andra. Jag undrar hur jag någonsin ska kunna bli kär i en annan mänsklig varelse när Hellström finns. Han har redan fångat mitt hjärta och inte kommer någon någonsin komma upp till hans nivå. (eller för att vara ärlig finns det faktiskt en. Erik Rapp, men han attraheras tyvärr ej av mitt kön. Vill inte säga tyvärr eftersom han är med och krossar heteronormen men eftersom jag är djupt kär i honom känner jag behov av att använda det lilla ordet) Jag hoppas det en dag kommer vandra in en människa i mitt liv som gör mig lika varm i kroppen som Håkan och Erik. Tills den dagen kommer klarar jag mig med youtube och kommer aldrig dagen så finns det ju faktiskt choklad. Mmh, choklad. Nu måste jag sluta svamla och sova, för jag har fysikprov imorgon. I do really love when verkligheten slår mig i ansiktet. :-)
Ta hand om er, love / melan
 


Gick in efter att jag publicerat inlägget för kände så stort behov av att ha med Erik, snälla bli min

läser ens någon sånt här

2014-01-14 @ 17:29:04
 Ditt fullständiga namn? Amelia Filippa Degerman
Hur Lång är du? 164 cm
Ögonfärg? Gröna, ibland något blåa
Spelar du något instrument? lol... kan spela en låt på trummor :-)
Vart befinner du dig just nu? I en brun soffa
Biter du på naglarna? Haha tyvärr
 

Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna? Röda och svart
Har du några husdjur? nej ;/ första gången på flera år som jag inte har ett enda
Är du singel? Ja!
Vem är snyggast?  Miley Cyrus
 

Vem vet mest om dig? mamms, även om det inte blir att vi pratar så överdrivet ofta längre..
Vad vill du ha just nu? otäppt näsa
Rädd för? Känslor och myror, lol haha
Din första riktiga kärlek? J
McDonalds eller Burgerking? Donken
Sjunger du? jämt  
Vad har du för skostorlek? 38 typ
Vill du gifta dig? Jodå
Kommer du överens med dina föräldrar? Lever i en ganska konstig situation just nu, men älskar dom båda för att dom gör så gott dom kan
din hårfärg? Är just nu fejk brownie
Vad ska du göra i morgon? Ha en timmes idrott och sedan träffa en kompis:-)
Skor du hade på dig idag? Nike Air 90
 

Vad sover du i? t-shirt och trosisar
Snygg färg? Rosa, svart och brunt
Favoritårstid? ojdå, sommar och vinter. 
Favoritmat och dryck? Tacos typ, ehm, cola
Vad är du sugen på nu? Choklad
Hur svarar du i mobilen? "Ah vad är det?" eller "Hej det är Amelia" beroende på vem som ringe
Sov du ensam inatt? Yes
Vad gjorde du kl 08 imorse? Gick upp typ
Vad var det senaste någon sa till dig? "ses sen!"
Druckit idag? Vatten
Vad är det för väder hos dig nu? darkness bro, darkness
 

Godaste glassmaken? Lyxchoklad på ölandsglass, lätt!!
Drömmer du mardrömmar? yes sir
Favoritklädsel? Något chillo
Favorit godis? Choklad
Hur många kuddar sover du med? eh, har man koll på sånt
Längtar du mest efter just nu? Lakers på lördag
 

Vad luktar det nu om du sniffar lite?känne inget pga täppt nästa lol
Saknar du någon just nu? Ja. Ständigt.
Vill du ha barn? Det tror jag väl, när den dagen kommer
Längtar du till din nästa födelsedag? Jodå, men det är långt kvar och mycket ska hända fram tills dess!! 
Är du blyg? Det beror helt på hur jag känner och vart det gäller
Vad gör du just nu? Drar ut på tiden för att slippa plugga hahah
 
Tycker du att du har fin dialekt? hahah nej, har typ ingen dialekt :/ 
Tycker du om snö? JA
Vad gör du om 10 minuter? Ska åka en sväng
Hur mår du nu? Lite förkyld men dumt att klaga annars
Vad är din önskan just nu? hitta motivation att träna
Har du något speciellt citat? oj, älskar "Do you have enemies? - yes 
- good that means u stood up for something sometime in your life. "

Vad lever du på? Kokain
Vad gör du om 5 år? Pluggar antagligen, lol
Någon/något som du alltid kommer komma ihåg? Midsommar, gymnasiet tror jag kan bli tre riktigt feta och minnesvärda år samt Charlie. Alltid C.
 

DUDES

2014-01-11 @ 00:52:50
Fattar inte ens att folk fortfarande kikar in här, men tydligen gör ni det och det tycker jag är jättekul!! Ni är ju självklart hjärtligt välkomna till denna lilla fristad där det är helt ok att känna vad fan man vill, för känslor har inga gränser och tro mig: det är något jag berättar efter egna efarenheter! Även fast jag är überkass på att uppdatera.. Jaja, är det någon som vill något så är det alltid, ALLTID, mer än okej att skriva till mig privat. Är helt ok snäll faktisk (mm aa it's true)  Annars finns jag på Twitter och även Instagram!! LOL. kan verkligen inte skriva bra längre... haha inläggen spårar alltid ;/
Men min poäng är att det finns så många där ute som ibland, ofta eller alltid känner att dom inte har någon. Ingen att skratta med, ingen att gråta med eller ingen att prata med. Jag är jättegärna den personen oavsett vad det handlar om. Behöver du bara någon att skrika på för att allt annat i livet är fel, så kan jag vara den att skrika på. För jag vet hur stort behov man ibland får att skrika på någon. 
Aa men hare gött nu, för det ska jag ha när jag firar att Lakers vunnit 2/2 matcher detta året, att jag sett båda matcherna, att Lassila levererar som fan och att det är Lakers imon igen!! Mmmh, så pepp! Älskar ishockey och älskar grabbarna i VLH. Sånt gäng, sådan känsla och sådant engagemang för sina fans. Önskar ni alla kunde få känns denna kärlek. Hahah nu babblar jag på.. Låter helt hög?? Lovar att det enda jag är hög på är livet, öh.. och en stänk Lakers-love ;-)
With love /melan

 
RSS 2.0