EMPORIA

2013-10-31 @ 22:46:00
Alarmet ringde vid fem imorse och halvlevande tog jag, Bella och Ebba oss upp. Vid kvart i sex satt vi på bussen där även Therese var och vid sju rullade tåget från Kalmar mot skåne. (Har alltså varit på Öland i veckan om jag inte berättat det haha?) Dagen var toppen! Mycket shopping, god mat, annat gott att äta samt en himla massa prat och skratt. Dessa tre tjejer är sådana som får en att må bra och hjälper en att bygga upp sig själv.
Mmh vad jag har fina människor i mitt liv. Kärlek kärlek kärlek 





Det blir aldrig enklare

2013-10-31 @ 22:36:11
Ibland måste man ta ett steg bakåt och se hela bilden. Blir så ledsen när jag inser att livet inte vill samma sak som mig. Så just nu står jag inför ett val som kommer förändra mitt liv otroligt mycket nu men även tre år framöver. Jag som trivs så bra, aja är för van vid pissiga nyheter att jag inte ens orkar bryta ihop.

Ingen ser mig som jag brukade ses

2013-10-30 @ 01:39:25
Allting snurrar och jag kan inte hitta ut. Varför måste det vara såhär? Varför i helvete kan jag inte nöja mig som det är? 
Inatt är en dålig natt. Inatt lyser inga stjärnor.

LÖRDAG

2013-10-27 @ 14:22:29
Min lördag var rätt så fantastisk. Först var jag som sagt och lunchade med Nathalie. Vi pratade dels om allting som hänt sedan sist och sedan planerade vi en hel del. Nyår och sommaren 2014 var ett par ämnen som kom upp. Om allting går som det ska lär min sommar bli otroligt jävla fantastisk. Längtar redan, men ja, allting måste gå som det ska isåfall. Och jag tycker nog faktiskt det är på tiden att någonting rullar på i mitt liv.
-Tog naturligtvis inga bilder under tiden jag träffade Nathalie. Måste verkligen bli bättre på att ta bilder, gaaah suger på det tyvärr.-


Köpte en bok när vi var på stan också. Fifty shades of Grey, har tänkt jättelänge på att jag vill läsa den så kunde inte låta bli att köpa den. Är dessutom jättedålig på Engelska, så haha, jag köpte den på engelska. Win-Win.

Taggade till Hockeyn med god kvällsmat. Mmmmh, planka <3 

Så var timmen slagen. Dax att ta tre poäng och vinna över Leksand. Vilket vi gjorde också. Rekordpublik på ~5700 personer, vinst och en jävla massa lycka. Där och då, ja, då är det inte så mycket annat man tänker på. Bilden är tagen från mitten, så det är väl ungefär entredjedel av ståklacken som kom med. Love.
Älskar er vad ni spelade bra igår.
  
Måste bara skryta över hur bra mitt horoskop var i morse, haha. Ha en toppen söndag nu! Ta hand om er. Love.

Vill lite för mycket

2013-10-26 @ 10:54:02
Godmorgon! Hoppas allting funkar med er. Jag har precis ätit frukost och ska alldeles strax hoppa in i duschen. Omkring klockan 12-1 ska jag ner till stan och luncha (haha hur vuxet låter det inte??) med Nathalie. Sedan ikväll ska jag på hockey. 
På tvn i bakgrunden talar en kvinna om hur hon blev av med oskulden genomatt hon på en fest vaknade av att två av hennes klasskompisar har sex med henne. Hon. Vaknade. Av. Det. 
Jag orkar inte vad världen är vidrig. Jag orkar verkligen inte hur sjukt det är att hon kände att det skulle vara ovärt att anmäla gärningsmännen då hon visste att det skulle "vara hennes fel eftersom hon var full", MEN NEJ FÖRIHELVETE DET ÄR ALDRIG OFFRETS FEL. 
Med det avrundar vi detta inlägg. Trevligt helg! Bjussar på en oldie också, haha bye
 

han är en trasig själ

2013-10-25 @ 12:17:42
Hejsan! Sitter just nu på jobbet (maaaj gaaad spaken nu när jag bloggar på jobbet??://) och jobbar här hela dagen, eftersom jag har LOOOOV! Najs som faen ska ni veta!
Tänkte berätta lite om olika bilder jag klickat under veckan som gått. Eller ja,det kanske inte är så värst intressant när jag tänker efter men har ingenting annat att berätta just nu. Det är alldeles för tidigt för att känsligt inlägg men jag vill ändå uppdatera min lilla bloggis. :-) Så here we go
 
Jag var ju hemma under helgen och ungefär såhär såg det ut. Så himla coozy, blir varm i hjärtat när jag tänker på vilka fina tjejer jag har i mitt liv. Det är dock otroligt fult att andra bilden är printad från Maddes Instagram men jag brydde mig inte tillräckligt för att klippa.Sorry
Jag är lite osäker på när den här är tagen och varför den ens är tagen. Men jag tycker om tjejen längst fram så himla mycket att jag ville ha med den ändå. 
 
Fria hade i Onsdags temadag och naturarna hamnade på Linnéuniversitetet för att laborera. Är så jävla pajas på den här bilden att jag inte vet vad, haha, men aja.
 
Så hängde vi lite ien butik och testade mössor. Haha,sötisar. Lina var med också,men hon hämtade säkert en ännu finare än våra att testa när bilden knäpptes. Tyvärr hehe. Sedan var vi på hockey och det är nu jag önskar jag kunde skriva att vi gick därifrån med vinst, men jag vet att man inte får ljuga. Så.. aa. Jag skriver inte det. Men vi tar tre poäng på lördag istället! :-) Sedan hängde vi lite på internatet och "kollade" på tv. 

Ja det var väl bara dom bilderna som är ok att visa allmänheten, haha fyfan vad gräsliga bilder jag har alltså... En dag kanske jag delar med mig av dem. ;-)
Livet är inte alltid det lättaste men vafan, man tar sig igenom det! Nu har jag mitt första lov som naturelev och det känns så jävla fett. GAAAH, tagg tagg taaaaaaggggg
 
 

'

2013-10-19 @ 14:07:14
Ibland blundar man så hårt för verkligheten att när man väl öppnar den gör det ondare än vad man väntat. Ungefär som när man öppnar dörren till ens hem och det är tyst. När man inser att din kärlek inte möter dig vid dörren. 

Vi överlever

2013-10-19 @ 12:37:59
Hejsan! Sitter just nu på tåget mot *trumvirvel* Öland! Eller rättare sagt, Kalmar. För att sedan åka med mamma hem, har inte varit hemma på otroligt länge så kände att det var dax! Dessutom är det enda helgen på evigheter som jag kommer kunna åka hem. 
Igår jobbade jag på eftermiddagen. Sedan kom Lina med pizza och vi började planera kvällen. Vi kom inte fram till något speciellt, men det slutade iallafall på internatet. Hockeyspelarna på Fria som kommer från andra städer har nämligen en våning där. Kring ett cyklade vi hemåt. 
Idag ringde alarmet alldeles för tidig och jag ville ca dö där ett tag. Men vid halv tio var vi utanför Fria för att hjälpa till på öppet hus. Dock är naturarna så jävla ambitiösa så jag och Lina behövdes knappast så vi stack vid 11, hälsade på hos Bella som jobbade/åt på subway och jag hann med ett tidigare tåg. Om en halvtimma är jag i Kalmar, då ska jag mysa med min mamma och ikväll kommer mina gurlz från Öland/Kalmar på middag. Cooozy!! Nu får ni ha det bäst, kärlek från mig



Se mig när jag lyser svagast

2013-10-18 @ 02:00:19
Jag kräver inte mycket. Jag kräver inte att vårat förhållande ska vara perfekt. Jag vill att vi ska bråka och att du ibland ska skrika att du hatar mig. Jag vill inte att du ska säga att du älskar mig förens du verkligen är säker på att du gör det, och när du är säker måste du förstå vikten i orden. För annars kommer det bara skrämma mig och då sticker jag. Men när du förstått betydelsen i att älska någon så vill jag vara personen du älskar. 
Jag vill inte att du ska känna dig tvungen att bjuda mig på saker, för jag kan ta hand om mig själv. Men jag älskar att gå på bio och om du vill får du gärna bjuda med mig på bio någon gång. För jag kan bjuda dig på bio nästa gång.
Jag vill inte att du alltid ska ta mig i första hand. Jag kan acceptera att du har vänner och jag kan acceptera att du har någonting du satsar på. För jag brukade vara en sådan person som hade någonting att satsa på. Jag vill inte hiindra dig från att göra någonting men jag är gärna en del av det som jag delar dig med. För jag har inte längre någonting jag satsar på, så jag satsar gärna med dig. 
Jag vill inte vara personen som stänger dina dörrar utan jag vill vara personen som inspirerar dig att öppna nya. Men om jag är personen du vill ha vid din sida när du öppnar dörrarna, så kommer jag vara där. För jag hatar stända dörrar.
Jag vill att vi ska kunna skrika, hata och säga att vi inte vill vara med varandra. Så att vi båda blir påminda om hur starka våra känslor är. Att vi är starkare än metallbindningar, och det är när jag säger sådant som du ska skratta, knuffa till mig och säga att jag är en jävla naturare. Så ska du kyssa mig sådär ömt och kärleksfullt. För jag vill vara en jävla naturare. Jag vill vara din jävla naturare.
Du behöver inte alltid hantera mig när jag kan vara en såndär jävla pain-in-the-ass och när jag skyller alla mina problem på dig behöver du inte alltid hantera situationen rätt, för oftast vet jag inte själv vad jag vill ska hända. Bara du kan förstå att det är sådan jag är och hur svår jag än är att överleva just då vill jag att du ska överleva mig. Så att jag efteråt kan få göra dig lycklig och påminna dig om varför du blev kär i mig från början. För jag vet att jag har sidor som är svåra att vara kär i.
När jag är dålig på att höra av mig så ska du inte tro att det är dig det är fel på och snälla bli inte arg på mig. Det är bara en dålig vana jag har. Ungefär lika dålig som min egenskap att vara kass på att visa känslor. Men snälla, ge inte upp på mig. Men jag vill inte ändra på mig själv för dig, så fortsätt vara kär i min sämsta version av mig så ska jag försöka vara min bästa.
Bara se min när jag lyser som svagast så kommer jag återfå min glans.

<3

2013-10-14 @ 22:56:04
Om jag ens med ord kunde förklara hur mycket det smärtar mig att jag aldrig någonsin igen kommer få kyssa den pälsen. Att jag aldrig mer kommer få möta hans lycka i hallen när jag kommer hem. Jag hade planerat många år med honom, jag hade styrt upp mitt liv för honom och han skulle få vara en av de största delarna i mitt liv så många fler år än vad han blev.
Men jag ler när jag tänker på den lyckan han faktiskt gav mig, även fast jag inte fick behålla den särskilt länge.
 
"Jag, Amelia Degerman, skrev på papprena, JAG står som ägare till världens sötaste lilla troll. Jag är lycklig, jag har allt jag vill ha. Potion, Prins och Charlie (Lite elakt nu när jag tänker på det, borde han inte också heta något på P..? Haha) Detta är ett köp jag lagt en stor del av mina sommarpengar på. Men jag ångrar det inte för han kommer ge mig så mycket mer lycka och kärlek än en Animo kavaj och Sabo klocka. 
Jag är stolt och full av kärlek, han är fan MINMINMIN!" 

Det var en väldigt lycklig Amelia som skrev det där inlägget för 1 år och 2 månader sedan.

'

2013-10-14 @ 19:24:17
Jag vill se dig le igen, för jag ser gråten i din själ som väntar på att brista ut

knyter min hand i fickan och går

2013-10-11 @ 00:15:21
Hejsan bloggisen! Hoppas allting är toppen med er och om inte,så är det okej att känna så. För det kan faktiskt inte alltid vara bra, fråga en som vet. (tips: mig)
Men idag är en bra kväll. Har tillbringat min kväll på Vida Arena iförd Växjö Lakers tröja. Lakers mot AIK, och självklart vann Lakers. Det är en speciell lycka när man står där och matchens första mål görs av en av sina egna, sedan är det en annan lycka när målet som tar tillbaka ledningen görs sisådär ett par minuter innan sista perioden är slut. Såndär lycka som gör att man råkar krama personen brevid. 
Det är även en annan lycka att tillbringa de där spända minuterna under matchens gång med personer som man tycker om sådär brutalt mycket. Personen man bara känt i 51 dagar, men som ändå lyckas känna dig som om ni vore barndomsvänner. Personer som tänker som en själv och som förstår vem man menar när man skriker Zlatan medans det egentligen handlar om en helt annan Zlatan än den som alla känner till. Och det är så fantastisk att finna dom där personerna man kan komma på alla dessa smeknamn tillsammans med för att ingen annan ska förstå, och det är dom man kramar när ens lag tar ledning för att just där och då krockar all denna jävla lycka som uppkommer vid alla olika tidpunkter.
 
Så kommer man hem och funderar på varför Gud tog ifrån sig ens kärlek och man börjar ställa sig frågor som "vad är meningen med det här?" Men jag vet nu att det är okej att skrika och gråta, det är okej att hata alla andra för att Gud inte tar ifrån dom någonting, åtminstone för en liten stund. Jag vet att det är okej att känna så för jag vet även att den känslan  även går över. 
 
Men nu är klockan faktiskt 00.00 och jag ska runt sjön med Isabella imorgon bitti, vilket kräver en stunds sömn. Dessutom så väntar det, efter mina två timmar i skolan och sex timmar på jobbet, en himla rolig kväll imorgon. För jag har en nyfunnen vän som precis fyllt 17 år och det mina vänner, det är fan inte illa!
 
Jag gillar Växjö och jag gillar livet här, jag har lixon fått börja om. Bland det bästa här är nog att om du gör någonting dumt som du vet hade spridit sig som pesten på Öland, är svaret du får här "Lillan, va inte orolig. Minst hälften av oss har råkat göra samma sak :-)" så plötsligt känner man sig inte lika smutsig längre, för det är okej att spåra och göra fel: man är ju ändå inte så gammal och klok. Än.
Kanske kanske kanske var det därför Gud tog ifrån mig min skatt. Jag menar, detta är ju som en nystart för mig och han kanske ansåg att C tillörde för mycket av mitt förflutna.. Näe, vet ni vad? Jag tror inte det är bra att luska för mycket i det där. 
C kommer alltid vara någonting speciellt för mig och jag älskar honom, men någonstans måste man acceptera att han inte längre finns. Även fast jag försöker övertyga mig själv om att han är hemma och väntar på mig. Så nej, jag kommer tyvärr inte komma hem på ett tag. Verkligheten får vänta, för ikväll har jag en bra kväll. 
Godnatt och här får ni världens mest jävla värmande kram 
/ Amelia

Espresso house

2013-10-06 @ 16:21:37


Goselos

2013-10-05 @ 12:27:32
Hejsan läsare, jag ser allt att ni blir fler! Vill bara berätta att jag inte alltid är deprimerad, hahah. Just nu sitter jag utanför provrummen på VeroModa medans Therese provar ett par byxor jag är super sugen på men måste dock tänka på min ekonomi.. Hehe! Måste ha lite kvar när jag får lägis ;-) 
Nu är hon dock färdig så vi höra sen puss 


Hårdare än asfalt

2013-10-04 @ 09:23:00
Den vanligaste frågan jag får är "Hur mår du?", ibland värvas den med "vad besvärar dig Amelia?" 
Jag brukar le och svara att det är bra, för det är svaret alla vill höra och det är svaret som är enklast att ge. Jag mår bra. 
Men så kommer det nätter då jag känner mig tom. De nätterna skrämmer mig, det är nätter det händer som besvärar mig. När jag känner mig tom blir jag rädd för mig själv. Försöker så hemskt mycket stänga ute alla sorgsna känslor och när jag blir tom vill jag bara dö. För jag hatar att vara tom, kall och hård. Jag vill vara full av liv och sprudla av värme, men livet har dragit all den där värmen ur mig. Och jag har ingen aning om vart jag hittar den igen. Jag vill inte dö och ännu mindre vara död innuti, men jag kan inte finna livet. Jag kan inte finna det fina och varma i livet. 
Ångesten påminner mig, ångesten skrattar å mig. Hela livet skrattar åt mig. Jag är livets lilla myra, så spräcklig och lätt att förstöra och just nu känns det som att jag ständig måste springa för att inte bli trampad på. OCH JAG VILL INTE VARA NÅGON JÄVLA MYRA. 
Jag mår bra. En del genomskådar mig och ber mig prata med någon. Men jag är intresserad av att prata med någon som egentligen inte bryr sig ett skit. Att prata med någon som pratar med mig enbart för att det är hens arbete. Nej, jag behöver inte fler människor, jag behöver inte prata med någon som kommer dömma mig för mina känslor. Någon som sedan kommer använda mina ord emot mig, någon som kommer säga "detta är bäst för dig" som om jag är någon undersökning för att se om jag kanske mår bättre om man gör så eller si. Jag är inte intresserad alls av människor som försöker hjälpa mig för att jag är trasig. Jag behöver människor som var med mig när jag var full av liv, människor som stannar hos mig när jag är tom och människor som kommer vara kvar när jag fått tillbaka livet. Människor som faktiskt bryr sig om mig, och jag vet precis vilka det är. Så nej, jag behöver inte prata med någon som pratar med alla.
 

Horoskop

2013-10-03 @ 22:30:45
Hur kan det ens stämma såhär bra?

RSS 2.0