Gosar lite

2012-10-28 @ 20:30:03

Igår sov Alice och Ida här. Vi gjorde tacos och var barn/hundvakter. Idag har jag varit på luciaövning och lagat lövbiff med Clara och Matilda. Matilda åkte för en stund sedan och Clara nattade precis mina småsyskon, två lugna goskvällar med människor jag mår bra av. Imorgon tar jag och Clara tåget till Växjö, tillbaka hemma på torsdag! Men åker från Växjö på onsdag.
Trevlig söndag på er, utan söndagsångest!!! Puss

jag har tänkt på dig ofta och det stör mig att vi aldrig sagt ett ord

2012-10-25 @ 18:47:07
 
Bra bild lovar

Mina stjärnor<3

2012-10-22 @ 17:06:24
Idag när jag kom hem hade Charlie (eventuellt råttan också, men troligen obetydligt lite) röjt i hela huset. Dragit ner tre krukor med blommor, dragit runt vitklök och jag vet inte vad i hela lägenheten. Det fanns inte ett rent rum förutom mitt (tur det!!) och vet ni vad? Alice och Ida kommer som hjälp då mamma jobbar tills imorgon. Jag kan verkligen inte förklara hur mycket det betydde. Städade, gick ut med hundarna, diskade osv.. Kanske borde nämna att den lilla hunden kallar jag råttan, för er som inte visste det redan. Så har ingen vanlig råtta.
Lägger så mycket tid på allt negativt här på bloggen, speciellt senaste tiden, så här kommer ett inlägg fullt med kärlek! Kan inte med ord beskriva. Bästaste ni jag ÄLSKAR ER!!
Vilka pinglor jag har, all love to you ♥ Tusentusen tack återigen, ni är värda guld!!
 

Mysis

2012-10-21 @ 21:08:00

Har precis duschat och smörjt in hela mig, varit ute en sväng med Charlie också. Mumsade på kakan mamma bakade tidigare idag och gjort te. Beck blir det om en kvart. Perfekt söndagskväll. Perfekt avslut på en perfekt helg. Åh, det har varit så mysigt hela helgen. Är sådär gosigt trött, inte slitet trött utan ja, gostrött!!
I fredags var jag på ungdomsgården där vi hade spökkväll. Borgholm är inte så stort utan brukar vara runt ungefär tio personer där en vanlig kväll. I fredags var vi över hela 60 (!!) personer där. Så himla roligt!! Spökhistorier, runda i skogen och avslutade med skräckfilm.
I lördags kom Clara redan vid nio på morgonen. Sov lite, kollade film, åt Scones och vid halv sex (?) åkte vi mot runsten... I duett!! Åh, jag älskar att åka epa♥

Kom fram till nylagad tacos och det väntade en otroligt rolig kväll. Länge sedan jag skrattade och mådde så bra. Alla fem sov hos matilda och åkte idag hem vid ett.
Vid halv fyra var jag och Clara påväg mot e-foto skrattandes. På en kvart fixade jag mig då det bestämdes att jag skulle vara en kandidat till Ölands lucia. De hade fått återbud vilket betydde att de saknade en och plötsligt satt jag där framför en kamera iklädd lucialinne. Hade innan idag inte haft en tanke på att vara med, men tycker nu att detta ska bli jätteroligt!!
Jag mår bra just nu, även fast jag har en otroligt stor saknad av P och hela ridandet.. Känns som att jag aldrig kommer acceptera att han inte är min på grund av all denna skit men jag börjar sakta förstå och leva med det. Jag förstod vad jag hade, men önskar så att jag tagit vara på det bättre ❤
Här kommer iallafall lite bilder från helgen, puss

Hello world

2012-10-19 @ 12:11:36

Har kemi just nu.. Mitt sämsta ämne måste jag nog tyvärr säga.
Ikväll ska jag umgås med vänner jag mår bra med och bara ta det lugnt, det behöver jag efter allt som har varit. Imorgon ska jag och fyra vänner ha tjejkväll. Är så glad att vi är alla fem igen ❤
Dax för mig att återgå till arbetet, nu har jag iallafall visat att jag lever!

Hey Anonyma Haters

2012-10-14 @ 19:46:00
Jag vet inte vad som är roligast. Att ni faktiskt gör som jag tänker eller att jag alltid har så otroligt rätt? Jag la en gång upp en bild på en killkompis under rubriken "En av motsatt kön som är snygg" för jag visste att det skulle ge mig besökare. BAM, så var ni en tredjedel så många bara för att ryckten gått om oss två.  Inlägget jag skrev igår var, av min mening, menat som provocerande för en del. För jag vet att jag gjorde misstag under fredagen, för jag vet att folk på grund av det skulle läsa min blogg igår och då visste jag att jag skulle tjäna på att skriva så.  Jag är snäll men jag tycker just nu detta är otroligt roligt. Och just nu så tycker jag bara att det är otroligt roligt att hålla på och driva med dom som inte tycker om mig, då bunten blivit stor. 
Jag kommer aldrig sörja över dessa kommentarer. När jag förlorade Potion lärde jag mig verkligen vad som är värt att lägga energi, känslor och tid på. Just nu lägger jag tid på detta, men varken särskilt mycket energi eller känslor. Dessutom har en vän till mig fått mig förstå meningen med Yolo, och hon stärker mig. Varje dag. Det är egentligen inte mycket till liv att skriva inlägg för att tända eld på en gnista (hehe, hoppas ni fattade den??) men det är banne mig värre att kommentera anonymt för att försöka få mig nertryckt.
Kör en bild och ett citat på det. "If someone hates you for no reason, give that motherfucker a reason"

Sjuk jävla fredag

2012-10-14 @ 01:17:45
Hahahah, hahaha, hahaha och hahhahaha... Det där var den bästa förklaringen på min fredag. Så jävla roligt, haha herregud. Ska inte säga mer men det är sjukt vilken makt jag har. Idag har varit en lugn dag. Gymnasiemässa, sova och sedan umgås med fina vänner. Det är otroligt vad killar är enklare att umgås med än tjejer. Kanske för att jag bara har ett fåtal tjejer jag lyckats hålla mig sams med? ;) Haha, shit... Har iallafall nästan bestämt mig för vilken skola, OM det inte är så att jag flyttar. Får spinna vidare på det. Annars är det Stagnelius som gäller. Dock vet jag inte om jag ska gå samhälle eller ekonomi. Om svaret är samhälle ska jag då gå media eller beteende? Aja det löser sig.
Puss godnatt! Alarmet ringer klockan sex imorgon... Eller ja, senare idag. -.- Här har ni två bilder, mer lär komma. Godnatt, just nu är jag STARK. Just sayin'

Godnatt!

2012-10-12 @ 00:27:00

Sjuk

2012-10-11 @ 09:58:22

Uppdateringen blev låg ett tag och det var enbart för att jag inte hade någon tid. Ingen tid alls faktiskt.
Igår var det skola från fem över åtta till tjugo över tre. Vid fyra tog jag bussen till Kalmar. Tio i fem var jag i Kalmar. Vid fem började min moppekurs. Tre timmar och tio minuter senare satt jag på bussen hem. Efter en timme sovandes på bussen hoppade jag av utanför mitt hus, gick in, försökte äta men mådde så otroligt dåligt att jag inte kunde så somnade istället. Idag mår jag nästan helt bra men känner fortfarande av huvudvärk.. Detta är nog smällen jag får ta av att jag sovit dåligt hela veckan men ändå hållit på med saker hela tiden.
Nu ligger jag här, försöker piggna till och måste tyvärr plugga. Nu vet ni iallafall, hörs senare!

Idag är en sådan kväll...

2012-10-09 @ 18:52:40
... Jag vill lägga mig under täcket och gråta. Sakna.
... Jag inte känner någon mening med någonting.
... Jag vill tillbringa i stallet. Rida ett pass i ridhuset som jag ofta gjorde sådana här kvällar. Inga krav, inget speciellt bara rida. Rida med musik, älska och tänka. Jag vill ingenting annat än ha min häst tillbaka. Jag försöker och försöker göra allt för att bli lite lyckligare. Det går ju inte, spelar ingen roll vad jag gör eller har. Jag vill bara ha han tillbaka.
Motgång eller framgång, tävling eller inte, jag bry mig inte. Jag vill bara ha dig. Dig, dig, dig. Förlåt för alla gånger jag tvivlade på oss, alla gången jag satte oss i skiten, alla gånger jag tvekade på våran kunskap och kapacitet och förlåt för alla gånger jag satte stopp för våran framgång. Jag har aldrig varit så förstörd som under denna tid utan dig. När du åkte tog du med dig en del av mig och hela min mening med livet. Om du bara kunde förstå hur jag mår utan dig, om jag kunde förstått då att våra dagar räknades ner. Hur kunde dom göra så mot oss? Jag lovar på mitt liv att det inte går en dag utan att jag tänker och saknar dig. En dag när allting ordnat upp sig så ska jag få ihop oss igen. För du är lycka och vi är kärlek. Vi hör ihop och är menade för varandra. Det vet jag. Jag älskar min prins. 

 


 

Nana

2012-10-08 @ 23:57:48
Idag när jag var i Kalmar köpte jag mig en alldeles egen liten vit älskling. Har dock nu lyckats klippa sönder mitt simkort när jag skulle klippa det till ett microsim, som man behöver i iPhone 4 och nyare. Så himla jobbigt. Alla kontakter och mitt nummer, puts väck. Är alltså helt okontaktbar på mitt nummer.. 
Nu ska jag lägga mig med min kärlek och leka lite med den, samtidigt som jag sätter på en film. Förresten så gick moppekursen jättebra! 
En bild på mig och min tvåbenta kärlek får pryda inlägget. Katten Clara och vackra jag ♥ Så jävla lökig bild, hahaha orkar inte

Mopedkort

2012-10-08 @ 15:35:12
Idag är första dagen för min moppekurs, är så himla sugen på körkort nunuNU! Tycker verkligen det är otroligt roligt, dessutom användbart när man ska till stallet/vänner/skolan (lat??) eller bara vill köra iväg någonstans. Dessutom ska jag verkligen se till att få det så fort som möjligt efter att jag fyllt då jag inte vill bli sittandes med kortet och aldrig lyckas med proven, uppkörningen eller vad som kan visa sig vara svårt. 
Åh, så himla härligt med moppe nästa sommar. Moped<3333
Hahahha, jag dör av denna bilden!! Osminkade och körandes i sommras. Då vi tog Idas farfars moppe och körde till stranden eller bara ut och åka. Ska bli en riktigt moppegirl, haha, åhgud vad jag snackar :)

 
 
 

godnatt

2012-10-07 @ 23:24:00
Inte gjort någonting nämnbart alls idag. Nu säger jag godnatt med en allmänt söt bild jag hittade på denna mobilen. Har bytt tillbaka från min lånetelefon och har min Samsung igen. Både bra och dåligt!:)
Godnatt!
Förresten, såhär blev resultatet! Så himla mycket snyggare, fin bakgrundsbild fick det bli också! Fast dock ser otroligt rörigt ut med den så lär byta. ;)
 

Dax att rensa

2012-10-07 @ 16:01:00
Skärmavbilder på hela baksidan och alldeles för mycket på menyn där nere som ni ser. Haha, dax att ta tag i det där! Ser fett fult ut.. Har döljt en del då det kan ha varit privat och en del undrar jag varför jag har, haha! Lär hitta en massa roligt. Nu vet ni vad jag kommer göra den närmsta timmen. :)
Fick för mig att man kunde tyda en del grejer gjorde om bilden suddig istället, haha! Paranoid...

Bilder

2012-10-07 @ 00:22:00
 
1a bilden: En bild på dig själv (hade svårt att välja så tog en ny, precis nu. Otroligt vacker -Haha)

2a bilden: En bild på ditt husdjur

3e bilden: En bild på din förebild
4e bilden: En bild på ett ställe du vill åka till

5e bilden: En gammal bild på dig själv.
 
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

8e bilden: En Två person som du saknar.

9e bilden: Någon i din släkt.

10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.

11e bilden: En person du kan berätta allt för.

12e bilden: En bild på din vardag

13e bilden: En bild på någon klasskompis.

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.


15e bilden: En person som du vill vara med.
 
 
16e bilden: En bild på dig själv.

17e bilden: En ovanlig bild. Wtf?
18e bilden: En bild på din fritid.
 
 
20e bilden: En bild på mina systrar.

21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig. (mamma)

22e bilden: En bild på en tid du saknar.

23e bilden: En bild från i somras.

24e bilden: En bild som gör dig glad.

25e bilden: En person som alltid gör dig glad.

26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.

27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv. Se första bilden (y
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om. 

Idag har jag

2012-10-06 @ 22:50:23
Skickat mejl till våran SYV om gymnasiet.
Lämnat Clara vid bussen.
Varit i skogen på långpromenad med Charlie.
Fått svar av SYV om gymnasiet.
Läst om AM kortet jag börjar kursen till på måndag.
Duschat.
Lagat mat.
Umgåtts på ungdomsgården.
Ätit fruktsallad.
Gått hem.
Städat.
Och skrivit ett otroligt fult, rätt meningslöst inlägg på min blogg.
Lagt upp en fin bild från skördefesten till det.

Bra dag

2012-10-06 @ 02:18:06
Idag har ändå varit en bra dag måste jag påstå! Bio, mys på ungdomsgården, vandrande i ösregn, film och sedan somna på Joels soffa. Men nu är jag hemma och delar säng med Clara. Låt morgondagen också bli bra! Hoppas dock på bättre väder. :)
Godnatt kära vänner

Lite av allt

2012-10-05 @ 12:54:34

Har idag klurat ut tillsammans med Ellen att en av de som kommenterade som anonym hår på skolan. Haha åh har ju mina aningar men det är okej.
En fredag planeras med Clara när vi slutat tjugo över tre, Inte bara det utan hon kommer troligen vara med hela helgen! Lägger upp en bild på mig och min kärlek när jag avslutar inlägget.
Måste få säga vilken bra skola jag har!! Bra lärare, trevliga elever (haha komiskt med tanke på vad jag skrev lite högre upp i inlägget) och så är vi väldigt moderna. Äskar att vi har periodscheman!

Tårarna försvinner bakom all regn

2012-10-04 @ 22:35:00
Jag vet inte riktigt vad jag ska berätta. Vill inte dela med mig så mycket av mitt liv här på bloggen för tillfället då jag tidigare gjort det så himla mycket och nu är lite rädd för det. Dessutom är mitt liv just nu så himla upp och ner, ingenting är som det tidigare varit och jag gör ingenting vettigt. Eller jo, jag umgås med vänner, min lilla familj och försöker att vara glad så mycket som det går. Men sedan när jag kommer hem sätter jag mig med min choklad och låter min kropp förstöras. Tänk att jag en gång i tiden var vältränad.. Mår illa av tanken. Mår illa av mig själv. Hur kan jag låta mig själv bli såhär? 
Haft en mysig dag iallafall med fina vänner. Kan aldrig någonsin förstå att jag har så bra vänner. Trots att jag förlorat så otroligt många detta året så skulle jag aldrig nu byta mitt umgänge. Har aldrig varit med folk som bryr sig så mycket och tycker om mig så mycket för den jag är tidigare. De står vid min sida, speciellt nu när jag är skör och bräcklig som glas. 
Vill bara nämna det också nu när jag fått haters på bloggen igen att det tar knappt på mig då lite kommentarer från anonyma inte når in på mig. Om det är såra ni försöker med får ni gå djupare eller skriva namn med någon som betyder någonting för mig. Fast hade jag varit ni hade jag sagt det face-2-face som jag brukar göra om det är någonting jag vill ha svar på. Hehe, äh peace på er! Jag mår dåligt och saknar min fyrbenta själsfrände så himla mycket, men jag är fortfarande jag och har aldrig brytt mig särskilt mycket om vad folk tänker om mig. Speciellt inte när man antagligen är feg och inte kan ta det med mig, eller åtminstonde stå för vad den säger.
Godnatt!

Gymnasiet

2012-10-04 @ 00:18:26
Okej, det blev ingen sömn för mig.. Istället hamnade jag här framför datorn och kollade olika gymnasier, program och inriktningar. Jag har sådan sjuk ångest att inte komma in på det jag vill. Jag skulle kunna bryta ihop av bara tanken och veta att man inte kan göra någonting åt det och att det är försent för förändring. Haha åh!!! :(
Just nu sitter jag med tanken att jag imorgon ska gå och prata med skolans SYV, studie och yrkesvägledare, om att boka tid för att kolla på en skola en bit bort. Då det ligger utanför Kalmarlän så behöver jag prata med henne så kommer hon ordna det till mig. Hur det blir vet jag inte, kommer få tänka så himla mycket. Men känner ändå att just nu har jag inte så mycket att flytta ifrån då jag som ni vet inte har Potion. Alltså skulle nu inte en flytt vara helt omöjligt för mig. Men är ändå otroligt osäker men ett besök kan inte skada. Lär göra ett hundratals fler besök innan jag kan bestämma mig. Gud vilken ångest jag får av tanken på gymnasieval, jag som var så hima säker på vad jag skulle välja..
Jag måste bli nöjd. Jag måste klara det. Det måste bli bra. Tänk om jag misslyckas? Tänk om jag ångrar mig? Tänk om jag inte klarar det?
Äh, fuck it. Det löser sig. Väl..

Min Charlie, Amstaff, 3 månader

2012-10-03 @ 23:14:42
Visst är han fin? Så himla söt att jag tror jag vill dö på denna bild. 
Visst har vi haft våra stunder men nu är vi faktiskt oftast sams. Världens gosigaste lilla gris, vad jag är glad att jag har honom. Speciellt kvällar när man känner sig övergiven och ensam. Enda pälsen jag har kvar att gråta i och det känns åt helvete. Helt klart bättre än mycket annat men hästlukten saknas. Kan nog fan inte vara lycklig utan det.
Hade en bra dag iallafall, och en jättemysig kväll. Finns mycket att klaga på men inte mina vänner! Det kan jag säga. Dax för sängen, godnatt!

Gårdagens kaloribomb

2012-10-03 @ 15:13:44
Förtjänade jag efter att ha haft 5 kilometer orientering idag. Men det va betydligt mer än fem kilometer med tanke på att vi sprang vilse för många gånger och att det sessutom var i skog =Upp-ner-upp-ner. Himla trött nu. Ska duscha och sådär, sedan åker jag in till Kalmar för lite bio och mat med mina vänner. Var på bio i Söndags och ska troligen se Taken 2 på Fredag. Hihi, bio in my <3

Hm

2012-10-01 @ 22:56:32

1. Fullständigt namn- Amelia Filippa Degerman

2. Ålder? - 14
3. Vart bor du?
 Borgholm på Öland
4. Bor tillsammans med?
 Mamma, mina bröder, syster, Charlie och Prinz.
5. Färg på ditt hus? Orange tegel? Fulaste
6. Hus eller lägenhet? - Lägenhet för tillfället
7. När är du född?
 25 December 1997
8. Klass? -
 9D
9. Vilket år tar du studenten? - 2016 
10. Något jobb? - Ölandsglass, sommartid
11. När gick du upp i morse? – Halv åtta.
12. När ska du sova? - När jag blivit tillräckligt trött så jag somnar fort.
13. Duschat idag? Ja.
14. Kramat någon idag?- ja

15. Pussat någon idag? -
 Nope
16. Vad har du ätit idag? - Haha, den informationen hålelr jag för mig själv.
17. Dagens klädsel? – svarta byxor, vit lurvig tröja.
18. Dagens smink? - Det vanliga.
19. Dagens sötnos? - Hunden jag tig hand om.

20. Dagens roligaste? - Vet inte.
21. Har du många vänner? - Ja
22. Hur många har du kysst?- Ehm, har inte räknat..
23. Vem kramade du senast? -  Frida.
25. Hur många har varit otrogen mot dig? har inte gett så många chansen ;)
27. Har du pojk-/flickvän? -
 Nej
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Frida.
29. Vem fick du senast sms ifrån? - Clara
31. Film? - Ligg med mig, I think? Om vi snackar om senaste..?

32. Låt? -
 Trying to recall, om det fortfarande handlar om senaste?
33. Mat? - Köttfärsås jag gjorde själv med pasta.
34. Dryck? - Saft.
35. Färg? - Jaha.. favorit kanske? Åh, förvirrande!!! :( Ljusblå

37. Stad? -
 Göteborg
38. Land? - Thailand<3
39. Ämne i skolan? - Svenska tror jag!
40. Människa? - Mamma

senaste:


41. Personen du tänkte på? -
Edvin för att jag precis svarade på honom :)
43. Gången du spydde? – Lördags.
44. Gången du grät? - Någon timma sedan, gråter rätt ofta nu förtiden. 
45. Pizzan du åt? - Lördags.
46. Gången du var i Göteborg? - Halvår sedan?
47. Gången du var i Stockholm? - Oj, det var ett tag sedan.
48. Gången du var full? - Alltid full på livet.
49. Gången du var hög? Alltid hög på livet.

50. Gången du var kåt? -
 Haha, ojdå

antingen eller:

51. Svart eller vitt? - beror på.
52. Hund eller katt? - Åh så gosiga båda två.
53. Ut och festa eller hemma och mysa? -Se svar på 51.
54. Tvspel eller datorspel? – Tv.
55. Singel eller upptagen?  Just nu -singel.
56. Hångla eller ha sex? - hångla
58. Ragga eller bli uppraggad? - bli uppraggad oftast, men kan vara rätt kul att ragga
59. Big Brother eller Paradise hotel? - Paradise hotel
60. Blont eller svart hår? - blont
61. Har du blåa ögon eller bruna? - blåa/gröna
62. Choklad eller lakrits? – choklad
63. Göteborg eller Stockholm? – Göteborg
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - höger 
65. Coca cola eller fanta? - coca cola
66. Pizza eller kebab? - Pizza
67. Randigt eller prickigt? - Svårt att säga!
68. Älska eller älskas? - BÅDA!!
69. Leva eller dö? - Leva

antal:

70. Personer du älskar? - åh dom vet så väl själva ♥
71. Personer du hatar? - 2
72. Gånger du varit full? - Haha
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? 3 av motsatt kön, hehehhehe, låt mig dö
74. Glassar du ätit på en dag? - Ojdå
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? Vet inte.
76. Gånger du haft minnesluckor? - Det man inte minns har inte hänt ;)
77. Gånger du varit hög? -Ett seriöst svar- aldrig :) vilka rykten som än går
78. Personer du saknar just nu? –
 1
79. Gånger ditt hjärta brustit? - Ett fåtal

vem:

80. Vill du kyssa nu? - Pass. Men hade ju inte tvekat på någon av dessa


81. Ska du träffa imorgon? - Ska till skolan så lär bli en hel del.
82. Sjöng du senast för? - Mig och Charlie
83. Hade du senast en msn-konversation med?
 haha, det var ett tag sedan!
84. Spelade du tvspel med senast? -
 hm..
85. Vill du ta med på resa nu? - Clara
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Ett fåtal.

87. Förtjänar att dö? - Ingen.
88. Är söt? - 


89. Vill du sova jämsides med i natt? - Nu tänker ni att jag ska skriva någonting som gör er nyfikna but no, det finns faktiskt ingen kille jag skulle vilja sova jämsides med inatt.


vad:

90. Gör dig glad? - mina vänner, min familj, bra betyg, god mat, bra musik, fina bilder, vackra texter... mycket helt enkelt :)
91. Gör dig ledsen? -
 Mycket.
92. Vill du helst göra nu? - Ta en resa bak i tiden.
93. Önskar du att du slapp göra? - Gå upp tidigt imorgon.
94. Vill du ha nu? - Min livsglädje tillbaka.
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? -
  En miljon på kontot.
96. Längtar du till? - Helgen efter den kommande, jul, födelsedag, nyår.
97. Tycker du om dina betyg? - Kan bättre, men borde inte klaga.
98. Ångrar du i ditt liv? -
 Varje gång jag klagat på smågrejer. Varje gång jag lagt min dyrbara tid på människor som inte förtjänat den. Varje gång jag älskat i onödan. Men varför ångra? Det handlar om att lära. 
99. Är det bästa som hänt dig? Har hänt så mycket vackert. Men dagen jag fick hem Potion slår det mesta. 

Samma dag..

 

Skaffat mig en ny kompis

2012-10-01 @ 21:55:26

Skördefestens tre bruttor

2012-10-01 @ 17:56:00
Här hade jag tjurat ihop totalt. Tänkte stanna hemma och bara vara arg hela kvällen.
Asså tänk att dessa två är mina vänner?? Så jävla fina.
Detta är en såndär bild jag vill ha hängandes på väggen. Blir glad av den, tänker på Clara när hon gör så. Haha åh.

Oj, zoom??

Denna är sååå ful, hahha åh

Blev väldigt fel med ljuset i kameran.

Vet att det är få rosetter som hänger men resten har trillat ner och ligger bakom sängen. Har inte orkat ta tag i det än. :)

HAHHAA, vet inte hur många såhär fula bilder vi har. När jag sitter roch vinkar i bakgrunden.
Det var allt, fan vad dåligt att vi fick så få bilder på alla tre. Inte för att någon dör för det men hade varit roligt. 
Haft en så bra helg. Både Frida och Clara får mig att må bra. Med dom vet jag att jag kan vara mig själv och trivs så jäkla bra i deras sällskap. Har inte så många tjejkompisar kvar men dom står kvar, otroligt glad för det. ♥ 
RSS 2.0