amelia är väldigt sur, men låter inte det förstöra dagen

2011-04-30 @ 14:36:59
Dagen kommer bli fett nice! Jag skämtar inte.
Vid ungefär fyra åker jag en snabbis till stallet, rider & så. Sedan hem, duscha, fixa sig & allt som hör till det. För att sedan åka upp till Ida & grilla. Vet inte riktigt vilka vi blir men tydligen hur många som helst. Haha.
Vet inte när jag kommer hem, eller någonting. Men satan vad kul jag kommer ha!
Kommer nog inte bli så mycket mer uppdatering ikväll, eller idag överhuvudtaget. I så fall blir det innan fyra. Kommer jag på någonting att blogga om kommer jag även göra ett tidsinställt.
.
Är det valborg så är det!
Du vet vem du är & du öppnar fan inte din käft igen & berättar för mig hur mina hästar ser ut.
-Idiot.

jag lever på natten

2011-04-30 @ 00:06:15
Efter maten stack jag till stallet & både Julia och Potion fick ut en runda!
Gick bra, lugnt oså. Inte så mycket mer å säga, hehe.
.
Sedan åkte jag hem igen, duschade oså. Gick ut en liten sväng & träffade lite folk för att sedan gå hem igen. Just nu sitter jag här & kanske får besök senare, men bara kanske.. ;)
.
imon taggar vi valborg allihopa! :DD

mat från grannen

2011-04-29 @ 17:40:50
Haha, vi bor typ precis brevid borgholms godaste resturan, pappa blå!
Bara för det kom maten preciiis nu! Men ska kanske till stallet efter maten, det märker vi! Potion mår inte dåligt av att ta det lugnt. Tvärtom faktiskt, han blir väldigt trött i huvudet om han går alldeles för hårda pass alldeles för mycket. Som lena min dressyrtränare sa:
-Han har väldigt god fysik men blir trött i huvudet.
Mormor är här & jag fick min påskpresent av henne, ett halsband med ett stort A.
.
Minna, linnet är från H&M. :) Puss!
Halsbandet. Vet ni hur ovant det känns med så kort hår? Haha, men jag är faktiskt nöjd! :)

Jag älskar henne.

2011-04-29 @ 14:11:44

Nytt hår?

2011-04-29 @ 13:15:52
Känns verkligen som att jag fått nytt hår. Kan inte sluta ta på håret, hehe..
Okej, jag bjuder stort på båda bilderna då jag är osminkad & bara ser allmänt cpppppp ut!
Skillnad ohjaaaa. Hiss/Diss?
.
Fick även en fråga:
Felicia om Det jag fick idag då:
varför ska du oppereras??

Svar: Jag ska operera munnen, eller ska ta bort en tand som inte har kommit upp än då den är i vägen. Alltså ska om öppna upp tandköttet, ta bort tanden & sedan sy igen. Som tur är kommer jag sova hela tiden!

Klipp dax!

2011-04-29 @ 10:20:37
Idag ska jag äntligen bli av med min alldeles för långa utväxt! Ska nämnligen om en kvart vara hos frisören där hon ska slinga & klippa mitt hår. Vill egentligen inte klippa något särskilt men bort med det slitna i alla fall.
Dock tycker jag det är lite läskigt att gå till frisör. Lixom bara se håret falla av & man har ingen aning om vad den som klipper tänker. Tänk om jag får en idiot till frisör som rakar bort allt (!!!) Inte för att jag tror det men man vet ju aldrig..
Nämen måste börja gå!
Dagens outfit:
Allt från igår utom underkläderna..

Klipp dax!

2011-04-29 @ 10:20:37
Idag ska jag äntligen bli av med min alldeles för långa utväxt! Ska nämnligen om en kvart vara hos frisören där hon ska slinga & klippa mitt hår. Vill egentligen inte klippa något särskilt men bort med det slitna i alla fall.
Dock tycker jag det är lite läskigt att gå till frisör. Lixom bara se håret falla av & man har ingen aning om vad den som klipper tänker. Tänk om jag får en idiot till frisör som rakar bort allt (!!!) Inte för att jag tror det men man vet ju aldrig..
Nämen måste börja gå!
Dagens outfit:
Allt från igår utom underkläderna..

Fri som en fågel

2011-04-29 @ 00:49:53
Ofta när jag är ute med kameran så blir det tusentals bilder & då har jag ändå rensat väldigt mycket!
När jag, Andrea & mina små syskon var i parken för någon vecka sedan så var det ett tillfälle när min kamera knäppte väldigt mycket. Jag undrade lite hur jag skulle dela upp bilderna men bestämde mig sedan för att dela upp dom i olika "teman". Alltså nu blir det fåglar, vilket jag tycker är väldigt fina djur. Vem vill inte kunna sväva uppe bland molnen?
Ja, bilderna är tyvärr förminskade..
Tyvärr blev vingarna suddiga..
Visst har vi en fin liten park mitt i Borgholm? Den kallas ankdammen då det är som en damm mitt i där det mer eller mindre alltid finns ankor.

Det jag fick idag då

2011-04-29 @ 00:14:17
Dock glömde jag att visa ett linne men orkade verkligen inte göra om allt. Hade lixom tagit ner datorn & lagt in kläderna i gaderoben. Aja, det var ett vanligt otajt (kommer inte ihåg vad motsatsen till tajt var, hehe.) linne med tryck. ;)

Tack mamma

2011-04-28 @ 19:17:51
Har fått massa saker av mamma det kommer komma upp i ett videoinlägg senare. Håller på att ladda upp det nu.
Ville bara säga att jag lever oså. Haha, men det kommer upp inom tjugo minuter! ;)
potion får nog vila idag, är väldigt trött. Behöver verkligen sova,men ringer/messar någon så drar jag nog ut. Hehe..
Men det märks ju! Puss.
Tycker bilden har sin charm!

Kalmar

2011-04-28 @ 11:41:02
Idag som sagt ska jag och mammi åka till kalmar.
Vi ska in till staden & även till Annas hästshop. Har vi tur kanske vi hoppar in på cheval också, men det är inget vi har snackat om. Vi brukar inte komma iväg så ofta då mamma jobbar väldigt mycket & när hon inte jobbar har hon rätt mycket annat för sig, så därför dom gånger vi kommer iväg brukar vi göra allt möjligt!
Blir inte förvånad om det blir någon fika också, hehe. ;)
.
Men jag kanske uppdaterar med mobilen senare, antingen ett mess eller med mammas. Så kanske jag även kan bjuda på videoblogg sedan med vad jag köpte! Det märker vi. Ciaao!
.
Igår så drog jag ut någon gång runt halv ett, träffade samuel, hugo & felix. Sedan drog samuel & sedan så gick vi hem till mig. Var här några timmar & sedan skulle dom dra hem. hehe, egentligen hade jag tänkt lägga mig tidigt igår men det blev om det blev. Är det påsklov så är det!

05.07

2011-04-28 @ 05:12:14
Just nu är klockan 05.07. Felix & Hugo stack nyss & lilla amelia ska hoppa i säng för att sova. Imorgon blir det kalmar med mamma. Lär ju komma hem med stora kassar. Haha. ;)
vad det blir märker vi ju imon. hihi, nä nu ska jag sova!

Vem är Bella?

2011-04-27 @ 23:07:12
Någon som inte har synts så mycket på bloggen men som jag ändå pussar lite på varje dag är familjens "lilla" hund..
Eller lilla & lilla. Hon går upp till höften på mig ungefär, en doberman vid namn Bella. Hon fyllde åtta något datum nu i april. Hon är världens keligaste & helst av allt vill hon ligga i knäet, men ni kan ju förstå hur det slutar.. I alla fall så tänkte jag bjuda på några bilder på världens snällaste Bella!
Dock ser hur drogad ut på andra bilden & blundar på tredje. Men tyvärr är hon ingen som brukar hamna framför kameran. Men ville bara visa vem hon är & hur hon ser ut. bara så att ni vet, hehe. ;)

Tävlingen Nybro 21 mars-bilder (del 4)

2011-04-27 @ 22:30:19
Som jag tidigare sagt så försämras kvalitén galet mycket när man förminskar bilderna men hoppas ni uppskattar det ändå!
Haha, blunder! Ni vet nog inte hur många bilder jag har på honom när han blundar.. 
Hela tävlings familjen.. ♥

Jag älskar dig, tusen gånger om.

uppdateringen låg, varför?

2011-04-27 @ 21:04:54
Jag vet att jag inte uppdaterat sedan igår, enkelt svar.. Jag har varken orkat eller haft tid.
Igår var jag först ute med Andrea i fyra timmar, vi joggade, solade, badade benet mm. Riktigt mysigt!
Sedan åkte jag ut till stallet med mamma & hon gick med Julia samtidigt som jag red Potion. Vi gick/red till backen där jag klättrade med Potion.
Det gick jätte bra & han bråkade ingenting. Antingen var det för att mamma gick med eller var det för att han helt enkelt märkt att det inte ger honom någonting.
.
sedan gick jag till Samuel vid halv ett & kom hem runt halv 3. Kollade på film men han, Alex, Peggen & Anton.
Idag hade jag ingen ork att sitta vid datan, eller egentligen ingen ork till någonting. Hade varken ork eller lust till att ens gå upp från sängen.
-Varför? Jo, för mitt hjärta åker kanske i maj. Eller det är rätt säkert att Julia åker i maj. Till en liten familj som vill ha henne på foder för eventuellt köp.
.
Tog i alla fall mina sista krafter & åkte till stallet med Tezz. Hon fotade när jag red potion & så. Skulle varit på promenad med Julia också men allt tog längre tid än tänkt då vi hade massa & snacka om. Kom hem vid halv nio, käkade lite & ja, nu sitter jag här.
.
Som ni kanske kan förstå mår jag inte så bra, har ju faktiskt haft henne i 6 år & ja, att lämna henne kommer vara sinnersjukt svårt.
Men kommer ha en riktigt bra vän vid min sida så jag kommer väl överleva..
.
Fick även en fråga om vad jag & Potion hade för problem..
Har ju skrivit om det många gånger men han är i alla fall en ponny med väldigt mycket humör & är dessutom inne i en trotsperiod. Han bråkar alltså när jag är ute & rider och vägrara helt enkelt å gå då gör han bland annat stegrar, gör luftsprång, bockar, kickar & ja, gör allt för att jag ska bli rädd. Nej, han lyckas inte. ;)

träningsrunda!

2011-04-26 @ 12:10:54
Drar ut på en träningsrund i skogen nu med andrea. :D
Har bestämt med mamma att vi åker ut till Potion ikväll så hinner hon vara med, ska rida ut. Mamma försöker ju hjälpa mig med mitt & Potion lilla problem..
Men som sagt, nu drar jag ut i fina vädret!
"träningsoutfiten.."
Hihi, i brist på annat..

god morgon

2011-04-26 @ 10:46:23
Idag vaknade jag faktiskt ovanligt tidigt. Runt nio & det var riktigt skönt!
Var inte borta så länge, någon timma kanske? Sedan skulle dom fortsätta sitt lanande, hur kul kan det vara att spela CS/WOW e hel natt/ flera nätter? Haha, nej ingenting för mig. ;)
Sedan somnade jag väl runt halv 2. Kan ju inte somna tidigt?!
.
Idag vet jag inte vad som står på schemat alls. Men Potion ska i alla fall gå & kanske Julia får sig en promenad. Men det märker vi senare & det beror ju så klart på hur sent jag kommer ut oså.
Idag fyller världens bästa Ida år, grattis! ♥

Bigsmile!

Sover på dagen & vaken på natten

2011-04-25 @ 22:49:56
Nu drar jag ut en sväng, får se när jag kommer tbx. Puss.

tävlingen Nybro 21 mars-bilder (del 3)

2011-04-25 @ 22:42:59
Buhuhu, har varit tvungen att förminska storleken/ 'radera' runt om. Så kvalitén har försämrats dubbelt!
Aja, ni får se dom i alla fall...
Världens bästa.
Nu kommer det komma väldigt dåliga bilder, hehe. Men alla bilder har väl ändå sin egna lilla charm...? ;)
Hihi, blev några på therese också.. ;)
Nu behöver ni inte kommentera mina brister då jag vet klart & tydligt både vad jag & Potion har problem med. :)

Måndag

2011-04-25 @ 21:30:03
Vaknade ju som sagt hos Ida men kom hem runt 12, glömde min mobil där. Det var lite mindre kul, hehe.
Låg & stekte i solen i några timmar när jag senare träffade Alice & Andrea. Vi cyklade ner till stranden men blev inget bad då jag kan säga att det var sjukt kallt! (Badar typ aldrig förutom när jag inte har alla sinnena i fulla bruk, ta det som ni vill!)
.
Sedan köpte vi glass & cyklade till parken för at sedan cykla hem till Alice. Så cyklade vi sedan tillbaka hem. Käkade & kollade på Peter pan & nu sitter jag här.
Så har jag äntligen fått tillbaka min mobil! ♥
Hehe, aja, försöker ladda upp resten av bilderna sedan nybro men det går inte. Är så sjukt segt!

Lugn ida kväll

2011-04-25 @ 15:35:17
Igår kväll drog jag till Ida där även Tove var. Stack ut en stund för att lura några att Ida hade en epa, vilket hon verkligen inte har. Dom gick på det, haha, efter det stack Tove.
Så gjorde vi egentligen inget speciellt under kvällen, somnade runt halv tre sedan.
Kom hem sedan runt tolv idag & har bara legat ute i solen & stekt. Underbart! Tror till och med jag fått lite färg, fet tummen upp på det. Dock är min underarm kritvit, hehe, får bättra på det också! Annars ska jag nog träffa Alice & Andre om en stund.
Mamma jobbar till halv åtta & hon har alltså bilen. På något cp sätt sålde vi våran andra bil för att köpa en sju sitsig, vart tog den vägen?!
Kan alltså inte komma ut till stallet. -.-
Har väl inte så mycket mer å säga, puss.

Not from today..

haha, världens gulligaste

2011-04-24 @ 16:42:29
Vet ni att jag i svenskan för typ 2 veckor sedan fick lära mig att på rubriker har man aldrig punkt. Så sedan dess har jag försökt att inte använda punkt där. Som ni vet är jag ju mycket för att använda punkt, jag använder nästan alltid det. Hehe, har fått X antal kommentarer om det när jag smsar med någon.. Bland det värsta om finns är att få ett långt sms utan en ändå punkt, utropstäcken, frågetecken, kolon, så man helt enkelt måste gissa själv när nästa mening börjar. Nej, fet diss på det!
.
I alla fall, det rubriken handlar om är när mina två små syskon en 3 åring & en 4 åring har en disskution tillsammans.
Hehe, bara för det kommer jag inte ihåg vad dom sa.. Men det var i alla fall riktigt gullig! Var någonting om peter pan.
Nä, nu belv inlägget helt omeningslöst. Men aja, ska ut i solen igen. Puss.
Hihi, bild på fölis i stallet, som i sommar blir ett år! Ser bara allmänt cp ut på bilden men är men är egentligen mycket sötare..

Vakna klockan 3

2011-04-24 @ 15:48:01
Jag hatar att vakna sent för då har man ju lixom sovit bort hela dagen & idag vaknade jag vid tre! Sov i 13 timmar, så är väldigt utvilad nu, haha! Nämen jag har väl helt enkelt behövt det, vet inte när jag sov tillräckligt många timmar senast..
Dagens planer är lika med noll, ska väl till stallet i alla fall. Annars får jag helt enkelt se hur det blir!
Igårdagens påskägg:
Godis. (så klart.)
En shoppingdag med mamma i kalmar. (skulle egentligen fått present men i brist på tid att hinna fixa det, så ska vi åka in en dag till kalmar tillsammans & köpa bland annat skor, jacka, byta dom trasiga stövlarna, bestämma sadel provning & kolla på saker inne i Annas hästshop. Vi köper alltid någonting när vi är där! hehe, stort påskägg!)
Så ska jag även få påskpresent av mormor nästa helg. ♥
.
Det var väl det, ska ut & lägga mig i solen nu. Ciiaaao!

Tävlingen Nybro 21 mars-bilder (del 2)

2011-04-24 @ 01:29:08
Jag älskar bilden! Svart/vit↓
Färg↓
Då det tar sjukligt lång tid att ladda upp bilderna helt enkelt får ni klara er med detta så länge.. Fattar inte vad det är men har antagligen med storleken på bilderna å göra. Får försöka fixa det på något sätt!
Aja, nu ska jag sova. Godnatt. :*

underbar ponny

2011-04-23 @ 21:06:29
Idag kändes det för j'vla bra alltså! Var ute & red på Potion och vet ni? HAN BRÅKADE INGENTING!
ingenting.
satt med ett stort leende & var bara allmänt lycklig, känns verkligen som livet leker! Hoppas nu verkligen att detta underbara väder stannar också.
.
Just nu håller jag på att dö av trötthet, seriöst, kan inte hålla ögonen öppna & klockan är bara tio nio* tack Therese... Kanske ska ta lite av min brors energi dricka han skulle ha ikväll men som han glömde.. Hehe, han lär ju inte bli arg. eller jo, det lär han visst! ;)
.
Förövrigt var jag även ute med lillprinsessan idag, det var mysigt! ♥

Hihi, lill prinsessan & Tove förra sommaren!

-

2011-04-23 @ 19:41:00
PÅSKÄGGS JAKT! HAHA. :D

Dagen/natten/morgonen

2011-04-23 @ 16:01:10
Igår efter att jag ridit Potion hämtade vi Fincha sedan åkte vi hem till mig, jag duschade vi käkade & träffade sedan Andrea & Minna. På vägen till Ica träffade vi även Julia. Slutade med att vi grillade allihopa, Andrea, Minna, Julia, jag & Fincha.
.
Vi gick hem, kollade på the ring stack sedan ut igen. Gick in & ut ännu en gång. Då gick vi sedan hem igen runt 5. Somnade runt halv sex kanske. Dock var vi då bara Fincha, jag & Julia. Eller alltså Minna & andrea stack efter filmen runt 1.
.
Fincha åkte hem vid halv 12 & Julia vid 2 kanske? Nu ska jag snart till stallet & senare träffa Ida.
& GLAD PÅSK ALLIHOPA!
Tycker Potion är riktigt fin i kroppen, hehe, bara för att få skryta lite..

blir ingen

2011-04-23 @ 14:47:49
Blir ingen tävling imon. Bloggar när jag har lust & ork. Bye.

Ute i solen

2011-04-22 @ 11:59:04
I skrivande stund ligger jag ute på terassen & solar med datorn i knäet. Hur underbart är det inte när det är över 20°C i skuggan?!  + Det är påskhelg & vår lilla stad är fylld med folk! Kan bara beskriva mina känslor med ett ord just nu, sommarkänslor!
Det saknas bara en sak och det är sommarlov, men får väl helt enkelt nöja mig med påsklov. Som Linnea sa, efter påsklovet är det bara 42 dagar kvar till sommarlov.
.
På tal om ingenting så sitter jag i bara bh & byxor, men det brjar bli riktigt varmt så kanske dax att få lite sol på benen också? Ja, så får det bli! Dock så kommer jag få linjer vid datan, om nu solen tar så pass mycket.
Men jag brukar vara rätt känslig vid solen.
Var väl vad jag hade å säga just nu. Vi hörs senare, puss i värmen!

Dagen då

2011-04-22 @ 11:39:04
Tänkte gå igenom dagen, det är ju faktiskt lördag & allt!
Antingen får jag gå dom 6 kilometerna till stallet eller vänta tills fem då mamma kommer hem.. Aja, till stallet ska jag i alla fall! Är så satans ridsugen så det är inte sant! Ska försöka få in så ja kan rida båda.
Sedan ikväll, kanske kanske kanske jag ska iväg & grilla igen! haha, en gammal kompis som flyttade från öland är på besök i helgen & då ska vi grilla vid stranden & ha riktigt mysigt! Men det är helt beroende på när jag kommer hem från stallet, vissa dagar behöver jag helt enkelt min tid & idag är en sådan dag.
.
Ska snart ut med Bella på en lång promenad, det älskar hon och jag!
Kanske har en kär granne som vill med också? Får höra med henne!
.
Update: det är inte alls lördag, det är fredag + mamma slutar fyra. -haha, fail av mig..

Helt klart en favorit!

Tävlingen Nybro 21 mars-bilder (del 1)

2011-04-22 @ 00:30:08
Lite sent ute men som ni vet har jag inte kunnat lägga in bilderna förens nu.
Tycker att bilden är nere verkligen visar lycka, både Potion & jag ser riktigt glada ut.<3
Då jag måste tvätta bort smink, borsta tänderna, skriva dagbok oså så får ni resen av bilderna imon eller något. Therese tog en hel del bilder & då har jag ändå rensat ut massa..
You're my dream, my prince.
Without you I'm nothing, with you I'm everything. ♥

Min kväll

2011-04-21 @ 23:35:35
Efter att suttit hemma & deppad över att inte kunna åka till stallet då jag
1. Verkligen taggade hoppträning. 2. Var så sjukt ridsugen!
Så drog jag i alla fal ut på en timmes promenad/jogg med Andrea för att sedan gå hem & baka sockerkaka. När vi bakat tog vi med oss lite fika & satte oss ute.
Vi träffade sedan några kompisar vilket ledde till att vi blev ute längre än tänkt. Kom i alla fall hem igen runt 10, precis i tid till big brother. ;)
.
Ska nog snart gå och lägga mig då jag är trött som satan & har varit det i flera dagar. Hehe, både i onsdags & idag så försov jag mig.. Vaknade 20 minuter innan jag skulle gå men hellre att jag kommer lite sent men fixad än att jag kommer i tid o fixad. Hehe, hann i alla fall! Eller hade ju idrott i morse & då är det både nämre & vi börjar senare & i onsdags så hade vi ju elevens val & det hade blivit miss förstånd så typ dom flesta vart lite sena..
Snacka om tur.. ;)

-

2011-04-21 @ 17:03:16
Fan vad opepp jag blev på allting nu!

påsklov, men ingenting jag kan vara glad för..

2011-04-21 @ 15:50:39
Påsklovet började sjukt dåligt, ÅHH!
Kom hem & då hade tydligen mamma fått åka in till kalmars sjukhus med Alexander (lillebror).. Var inne där i förrgår natt men nu hade det tydligen blivit värre så dom måste stanna där. Alltså blir det ingen hoppträning idag..
Jag som hade taggat till det hela dagen. Fy fan vad besviken jag är just nu, helvete!
Aja, får vara glad att det är påsklov nu & att det kommer bjuda på massa trevligheter, hoppas jag i alla fall..
Bild från tiden då ingen utväxt fanns..

Nämen hallå!

2011-04-21 @ 12:48:03
Sitter just nu på biblioteket med Therese & Ellen. Har ungefär 2 timmars lång rast då vi först hade lunch & sedan håltimma då våran ena lärare vart sjuk & dom inte hann fixa någon ny.
Har köpt godis (jag som ska gå ner i vikt & allt..) & nu sitter vi som sagt här. Alla tre har uppdaterat sina bloggar, visst är vi duktiga..? ;)

Igår var jag ute i en timma & fyrtio minuter med Andrea. Vi hade träningspass i skogen. Haha. Potion fick vila igår, ska ju tävla i helgen & så har jag träning idag + i Tisdags, så en vilodag igår passade in bra.
Ikväll blir det då hoppträning & dret ska bli riktgti kul. Sedan taggar jag förstås tillhelgen. Men mer om det senare när jag kommer hem.
Puss.

Hello, ännu en elevens val dag

2011-04-20 @ 16:56:05
Fast idag hade jag på förmiddagen franska & eftermiddagen racketsporter. Franskan var kul, men inte mer än så. På racketsportena så spelade vi tennis i tre timmar, ja sen blev väldigt långtråkigt. Vi brukar ju göra det på rörelserna (4 gånger i veckan.) men det är i mycket, mycket kortare tid & då är det rätt kul. Men 3 timmar, fyyfan!
.
Jag är rätt negativ & skriver ofta att det gått dåligt & min att potion bråkat. Vilket gett mig lite dåligt samvete. Potion är en ponny med väldigt, väldigt mycket vilja & humör. Han är dessutom inne i en väldig trotsig period. Men han är fortfarande min ponny, mitt allt & jag älskar honom lika mycket för det.
Men jag vill inte vara en sådan bloggare som skriver att det gick jätte bra när det inte gjorde det. Jag vill verkligen skriva hur det faktiskt var & vara helt ärlig. Gick det inte bra skriver jag att det inte gick bra, gick det bra så skriver jag att det gick bra!
Men efter som vi har det som vi har det, så vill jag inte skriva så detaljerat om hur/vad/vart jag red. Hoppas ni förstår?
Men kan ju passa på att skryta lite om att Lena (dressyrtränaren) tycker att Potion är riktigt fin & säger att han har väldigt bra 'naturlig hoppteknik'. Det kunde hon säga utan att sett honom hoppa utan det såg det på bakbenen. eller vet inte riktigt hur hon såg det. Hehe, hon förklarade men det var något knepigt. Heheh.. ;)
.
För övrigt så har vi kanske hittat en intresserad av Julia på riktigt. Har haft några vi bara snackat med men som det inte blivit någonting med.. Men om 4 veckor kanske, kanske det kommer några & kollar på henne. (dom skulle först på semester.)
Både glad & ledsen. Den dagen jag lämnar henne på sitt nya ställe med sin nya lilla ryttare, kommer vara den jobbigaste dagen på sjukt, sjukt länge! Julia<3

bilder grillningen -15 april

2011-04-19 @ 21:18:52
Inga jätte bra bilder, men bättre än inget. eller vad säger ni?

Hehe, resten av bilderna lämnar jag utanför, det finns enklare sätt om man vill dö.. ;)

Dressyr träning 19 aril

2011-04-19 @ 20:30:50
Dressyr träning idag då med Potion.
Det gick galet bra, senaste dagarna har det bara varit 55 lixom men idag var det sådan härlig känsla! Visst, det såg kanske inte bäst ut men kan inte beskriva känslan. Han var hos mig hela tiden, jobbade med mig & ja, allting bara satt. Vi var även ute i paddocken & där brukar han vara ännu mer ofokuserad. Satt & njöt & ville aldrig hoppa av. ÅHHH, nu ska jag snart in i duschen med denna härliga känsla!

Elevens val

2011-04-19 @ 17:08:30
Idag var det eleven val i skolan, jag fick hjärnarbete & fåfängans kemi. Varför valde jag då sådana tråkiga ämnen om det nu var elevens val..?
Jo, kan säga att det mer eller mindre bara fanns sådana här altenativ, men det var faktiskt helt okej ändå!
I hjärnarbete arbetade vi först med uppställning, vilket var väldigt väldigt enkelt & sedan fick vi spela spel eller lösa kuber & sådant. Detta var alltså vad vi gjorde hela förmiddagen.
.
Efter det lunch & sedan fåfängans kemi. Jag tror jag vet vad ni tänker, jag tänkte ungefär samma sak när jag hörde det först- vad f'n är det?!
Jo, vi skulle göra smink bort tagning/ handkräm/glidmedel.. Eller det skulle vara smink bort tagning men det är inget jag skulle vilja sätta i mitt ansikte, hehe, så vi gjorde helt enkelt om det glidmedel. HAHAHA! Sedan skulle vi även göra badbomber, men som smink bort tagningen så skulle jag aldrig bada med dom.. Vi gav istället bort våran 'deg'.
Nu vet ni det också, viktigt information, eller..?
Som ni kanske förstod efter att jag berättade om vårat så kallade 'glidmedel' så jobbade jag med Therese & Ellen. HAHA, galet!
:D

Not a picture from today..

Tycker ni ska besöka

2011-04-18 @ 22:09:20
Linneas lilla blogg, startad idag! Hon var ju bland annat med mig i stallet idag.
I alla fall, som sagt är den startad idag så än så länge har hon bara ett inlägg. Men det är ändå värt ett besök!
-Här.♥

Because I love you.

2011-04-18 @ 21:13:31
You maybe not perfect but you all I want.
'Mumms, fötter.."

-Nej han går inte i form på någon av bilderna men jag hade inte bett honom heller. ;)
Långt ifrån alla bilder men det är vad ni får. Tycker det räcker så!

picture in the dator!!!

2011-04-18 @ 20:49:55
Nu har jag äntligen, äntligen, äntligen lagt in alla bilder från kameran till datan!
Kan säga med ett ord att det är massa massa bilder ni ska få se. Nu kanske bloggen blir lite roligare också? ;)
Idag har jag i alla fall varit med Linnéa, tog bussen med henne hem. Efter några timmar cyklade vi sedan till stallet. Red & så. Nu ska jag snart hoppa i duschen.

eyy, videoblogg

2011-04-18 @ 07:25:11
Bild från ritten igår, mer om det i videon. ;)

mitt hjärta gör ont

2011-04-17 @ 22:48:14

Just nu orkar jag inte blogga. Jag orkar ingenting faktiskt. Vill bara gräva ner mig. Nu vet ni. Ska nog lägga mig & ta nya tag tills imorgon.

Ja, det ska jag göra! Puss eller något..

Allt för dig andreeew :D

2011-04-17 @ 18:36:10
Nu sätter jag mig & skriver ett inlägg, även om jag snart ska iväg & egentligen inte har någon ork att skriva. Hihi, But I do it... Why? För min kära vän ville det..
Dagen idag har varit sjukt nice! Vid tolv gick jag, Andrea, Alexia & Amadeus till enpark här på lilla bygden HAHA, Eller staden.. Vi fikade lite & så.
Sedan kom Anton & vi gick till slotten & käkade glass.
.
Sedan gick vi hem hela vägen men med stopp, lilla amelia var ju tvungen att knäppa kort på fina saker hon såg under färden. ;)
.
När vi kommit tillbaka ville varken jag eller andrea in i våra små hus, så vi gick en runda på stan också. Om man nu kan kalla Borgholm för stad...
Hoppade in på Netto vilket slutade (efter typ hundra år då vi var tvugna att gå igenom alla hyllor det det bland annat fanns läsglasögon med lampor. Jaa, tro mig det var lampor på sidorna.) med en påse nappar!
.
Sedan var det bara att gå hem & somna en halvtimma. Hade nog fått för mycket sol & för lite dricka i mig under dagen!
Nu ska bara alexia & amadeus hoppa i säng sedan följer mamma med mig till stallet för att gå med mig en runda när jag rider. Hon ska få se våra problem som har blivit mycket, mycket värre än vad det brukar. Bella (hunden) får också följa med..
.
Jag har en väldigt god nyhet också..
JAG SKA FÅ LÄGGA IN ALLA MINA BILDER PÅ DENNA DATA DÅ DET VERKAR TA LÄNGRE TID ATT KÖPA EN NY ÄN CAD DET VAR TÄNKT. SJUKT GLAD, HAR SÅÅÅÅÅ MYCKET ATT VISA ER!

osminkad från igår. (;

Ute i det sjukt bra vädret med andrea och ...

2011-04-17 @ 13:54:33

Ute i det sjukt bra vädret med andrea och mina små syskon. Just nu äter vi glass uppe på slottet. Sitter i bara t-shirt och första glassen ute & det känns verkligen som sommar!:D När mamma och pappa kommer hem från sina jobb så åker jag till stallet. Suger att jag inte kan mmsa menmen. Puss, hörs senare!

Sommar planer 2011

2011-04-17 @ 10:52:36

Tänkte berätta om lite planer jag har till sommaren. Hehe, det mesta är med Potion..

Egentligen är jag ingen planerar, eller jo lite kanske. Alltså, har jag bestämmt mig för att göra något en tid innan då planerar jag verkligen in till 110% & blir ofta sjukt besviken om det inte blivit som jag tänkt. Annars är jag mer än sådan som tar saker som det kommer. Bestämer tio minuter innan vi ska träffas att vi ska göra de & de.. Förstår ni? Mne är verkligen inte sådan när det gäller tävling & träning. Nejnej.

Sommaren planer då: (eller jag vet inte riktigt när sommaren börjar men tar från juni-September.)
2-3 Juni Kanske hjälpa till som funktionär Ölandshoppet storhäst.
.
4-6 Juni Tävla ölandshoppet ponny. (Tycker verkligen ni ska åka dit! Den näst bästa tävlingen jag varit på!) Vet inte om det blir alla dagar, det får vi se!
.
? Juni Skolavslutning, lär väl bli något mysigt med klassen senare på kvällen?
.
? Juni Troligen denna Månaden, åka upp till Böda & bo med några kompisar i en stuga..
.
2-4 Juni (tror jag.) Börjes cup tingsrud. Där hoppar jag alla dagarna.
.
En vecka i Juli Åker upp med familjen till böda & bor där en vecka.KANSKE.
.
?? Juli Träningsläger en vecka i skåne.

Sedan ska jag göra massa saker som inte har något bestämt datum. Kommer ju folk hit till sommaren jag inte träffat på evigheter, ska vara med kompisar, rida & ha galet kul!

På sommaren kan allting hända!

Vet inte vad jag tänkte

2011-04-16 @ 22:41:07
Efter en mysig tur i stallet, fast med en mindre mysig ridtur så sitter ag här.
Ja, jag ska berätta...
okej, dum som jag är så rider jag iväg på Potion, barbcka. I början gick det väl bra men sedan börjar han. & vet ni vad han bestämde sig för?
Jo, Han skulle få av mig! Haha, men han lyckades faktiskt inte. *Stolt.*
Nej men han hade verkligen bestämt sig, jag skulle av & han gjorde allt för att försöka lyckas. Stegrade, bockade, gjorde båda på samma gång, luftsprång, drar iväg, ja, allting! ka ju säg att jag hängde riktigt löst några gånger.
Men satt mest & skrattade åt hans lilla cricus....;)

dan duschade jag även lill fian, det tyckte hon var riktigt skönt! hihi, min lilla prinsessa<3

SÅ skulle jag egentligen iväg på fest idag, men efter mycket krångel hit & dit, tjafs, utbrott så blev det hemmakväll! Lika bra det, tror ändå det hade slutat i kaos. Hehe.. Men nu ska jag kolla på film. eller alltså, kolla klart på filmen. Hihi. ;)
PUSS!

Illamående, uschaaa

2011-04-16 @ 15:00:47
Igår var vi ju som sagt & grillade. Jag och några riktigt underbart roliga kompisar! Vi grillade marchsmellows & drack cider. Efter att vi varit på stranden ett tag så stack vi till en 'lekpark' där satt vi i en snurr sak & snackade, skrattade & allt som hör till det.
Dock efter ett tag så mådde jag (&flera andra) så satans illa. Om jag inte berättade det så snurrade den runt, runt, runt & runt. Hehe.
Sedan var vi väl hemma igen runt 11. Killarna skulle upp vid 6 imorse då dom hade match, därav den tidiga hemfärden.. ;)
Dessutom har jag ett hack mitt i knäet, när vi skulle sätta igång engångsgrillen får jag in en matallbit i benet. Det gjorde inte ett dugg ont men det blev väldigt djupt. HAHA, fy satans vad klantig jag är!
Det gäller att bjuda på sig själv! Osminkad & allt...

hallådärbloggen. Typ?

2011-04-15 @ 15:24:02
Humöret har idag verkligen varit på topp! Kan kanske vara för att det är fredag eller kanske för vädret..? ;)
22°C grader, skinande sol & nästan ingen blåst alls. Kärlek på det!
Dagens planer är att först åka till stallet, rida & allt som hör till. Sedan hem, duscha, äta & sedan fixa sig för att åka iväg till några kompisar.
Vi ska troligen grilla marschmellows(Stavning?) & ha riktigt kul! Även om jag inte kan lägga in bilderna ska nog kameran vara med. Ni får ju antagligen se sedan när jag kan lägga in dom igen oså..
.
Igår hann jag inte blogga när jag kom hem. Var hemma runt nio & ja, då var det bara att hoppa in i duschen & sedan kolla på Big brother.
Men det gick i alla fall jätte bra, dock så drog han ner huvudet & drog i väg med mig x antal gånger, haha, bjöd även på några bocksprång. Bus pojke! Aja, vill inte gå så detaljerat in på mina ridpass. ;)
Puss!
Bara för att vi är så satans söta & jag saknar emma som jag inte sett på evigheter!

anmäld √

2011-04-14 @ 18:03:09

-Du är värd den tid det tar

2011-04-14 @ 16:30:49
Idag har dagen varit riktigt, riktigt chill! Har bara haft två 'riktiga' lektioner & en av dom var spanskan som inte heller var så jobbigt. Inte som den brukar i alla fall.
Ikväll blir det stallet, ska ta det väldigt lugnt idag. Får se vart jag hamnar, men blir nog bra i vilket fall! :)
Har väl inte så mycket mer att säga just nu.
hugs&kisses.

eyy, glömde ju tisdag

2011-04-13 @ 18:05:13
Hih, kom på att jag glömde berätta om igår & varför uppdatering steg till noll under kvällen.
Jag stack till Sheyla & var där några timmar. Vi kollade lite klänningar, snackade & hade grymt mysigt. Sedan när jag kom hem hoppade jag in i duschen & bakade sedan chokladbollar.
Hihi.
Just so you know.. ;)
Klänningar jag kollat på till skolavslutningen:

Dock skulle jag inte ha skärpet till någon av klänningarna, dom är nämnligen avtagbara. & jag vill verkligen ha en vit & inte så lång klänning!

4 bloggtips

2011-04-13 @ 17:54:09
Nu tänker jag inte tipsa om dom som redan har tvåtusenfemhundrasextiotre besökare, får jag antar att ni redan läser dom bloggarna. Nej, nu ska jag tipsa om 'små'bloggar som jag läser, hehe, ja jag känner dom flesta. ;)
Ingen speciell ordning..
Wilma & Emma. (Dock känner jag här bara Wilma..)
Therese (En av mina absolut bästa vänner!)
Ellen. (Samma här, en av mina absolut bästa vänner!)
Emma & Matilda. (wonderful people from väääxjö!)
-



Fin tjej! -MYT!

2011-04-13 @ 16:48:18

vart tog sommaren vägen?

2011-04-13 @ 16:12:27
Just nu är det 5°C & blåser som satan. Fy fan säger jag bara!
.
Förutom det dåliga vädret har dagen varit bra! Fick ju faktiskt inga duschar.. ;)
Nej men idag blir det nog pluggdag! Vädret suger, jag håller på att bli förkyld & har dessutom groteskt ont i magen mellanåt. Kan slå vad om att jag också har lite höjd temp, men vill inte ta den i fall att jag har feber.. Hehe.
Måste ändå plugga. 32 spanska glosor, kunna huvudstäderna i någon världsdel, SO prov, översätta några meningar på spanska. Allt till imorgon.
Skolan kommer seriöst bli min död!
Ska spela in en videoblogg nu, visa upp det jag köpte i helgen. Blir väl kanon? ;)

Dusch i killdeo

2011-04-12 @ 16:48:46
Igår var jag ute & gick med både Julia & Potion. Potion & jag var ute i ungefär en timma & tio minuter medans jag var ute med julia i ungefär 45 minuter. Det var sjukt underbart väder, + 22°C & skinande sol!
Idag blir det inget stall. Så vet inte riktigt vad som händer.
-
Skolan var väl normal, dock blev jag, Ellen & Therese helt nerdränkta i 'spray deo' av en kille i klassen. Ska inte prata illa med någon men kan ju säga att han är en av dom mindre omtyckta av mig..
Nu ska jag kanske träffa någon eller baka.. Hehe, vet inte riktigt. Luktar ju sjukt mycket kille & dessutom har jag ont i halsen.
Cupcakes! ♥

Min söndag.

2011-04-11 @ 15:48:11
Okej, ni kommer aldrig förstå vilken sjukt jobbig men underbar dag samtidigt jag har haft. Ska försöka berätta...
.
Först började det riktigt bra, åkte ut till stallet, borstade & allt sånt. Så skulle vi börja lasta, han bråkade lite så i början. Men vi tänkte inte på det, han brukar lixom hålla på lite.
Så efter cirka 40 minuter får vi även hjälp men nej, det går inte. Han ställer sig rakt upp, drar iväg, sparkar & ja, försöker få oss att bli rädda.
Efter ca 2 timmar tänkte vi testa med träns. Potion brukar alltid öppna munnen själv så vi tog grimman över halsen & tränsar, men mitt i allt så drar han iväg & sliter sönder hela tränset & där bröt jag ihop.
Satte mig ner på marken skrek/grät så att tårarna bara flög åt alla håll.. Försöker ringa en vän, men hon svarade inte.
.
Efter sedan en halvtimma, ungefär så går han på. Alltså har vi försökt i mer än 2,5 timmar, men vägrade ge upp & låta honom vinna.
Vi fick låna ett träns av ägarna i stallet vi hade Potion i & det var även dom som hjälpte oss. <3
Kom så klart sent till tävlingen, vi fick flytta bak min start till sist & ändå hann jag bara att hoppa räcket två gånger & en på oxern. Men då blir det ett missförstånd så vi hade typ rivit hela hindret.
Missade även bangången så jag hade bara gått igenom banan från läktaren samtidigt som jag satt & grät.
Martingalet vi köpt dagen innan var helt värdelös & ena remmen åkte upp så den tappade sn funktion. Dessutom gick stövlarna sönder helt.
.
Ingen fram hoppning, ingen martingal, söndriga sövlar, lånat träns.. Ni kan ju förstå hur jag mådde. Ville bara åka hem & stryka mig. Vi hade en tanke på det men nej, jag ville på något sätt inte heller bara åka hem.
På väg till tävlingsbanan grät jag lite till.. Mamma & jag pratade om att känns det inte bra inne på banan, jag glömmer banan eller något så ska jag utgå.
Går in på banan med inga förutsättningar alls, bara lixom komma ihåg banan. & allt passade, vi blev nollade!
Grät ännu mer för att vi blivit just det, NOLLA! Jag startade sist & för även sedan hör att jag vunnit!
Kan ni gissa vad ja gjorde då? Jo, jag grät! Förstå känslan efter den morgonen & sedan vinna!
.
Fick en blå gul rosett, ett täcke & en sjukt underbar känsla! <3
.
Sedan andra klassen blir jag utsluten, men han slog i ena bakbenet i det andra så benskyddet & allt bara flög. CPCPCP, menmen, jag bryr mig bara om första klassen. Det var höjdpunkten av dagen.
.
Tack alla som hjälpt mig & ni som kom idag för att kolla på mig, det betyder guld!

Prinsen.
Ja det är min nosgrimma & bettet, men det var det enda som var helt..
-
Nu ska vi verkligen ta tag i våra problem, såsom lastningen..

Jag vet inte hur jag ska förklara hur jag ...

2011-04-10 @ 13:25:01

Jag vet inte hur jag ska förklara hur jag känner, dagen har varit så sjukt blandad. Ett tag satt jag bara och grät/skrek medans jag en timme senare sitter på potion med världens lyckligaste känsla, en gul/blå rosett i handen och ett nytt täcke i famnen. Ja, jag förklarar senare och jag har en data.. Puss.

tjenare mannen!

2011-04-09 @ 23:11:31

Idag har jag gjort massa bra saker, vill ni veta? Klart ni vill! ;)
Vi åkte från borgholm runt 11 & var framme runt 12. lastade ur vid ett jätte gulligt stall & potion fick komma ut i hagen, först var han jätte lugn men blev väldigt olycklig när vi skulle åka där i från..
Åkte hem till Mia & fikade, sedan stack Mia & jag ut på stan medans mamma & Magnus ( Mias sambo.) gick till parken med dom små. (K typ?!)

Jag köpte tröja, linne, shorts, örhängen x2 & en till tröja. Hehe, visar när jag kommer hem. Antingen på söndag beroende på när jag kommer hem eller måndag.
Sedan åkte vi tillbaka till stallet & tog in potion, han fick mat, blev avborstad, mystäcke på & allt sånt. Sedan fixade vi kvällsmaten & åkte senare hem igen. Eller alltså till Mia.

När vi kommit hem fräschade jag upp mig, käkade & gick ner till Emma (en av mina närmsta vänner sedan jag bodde här & som dessutom bor i på undervåningen av huset där Mia bor.) Senare kom även Matilda & Malin till henne. Även dom bor här i lilla växjö.

Stack upp hit när dom sedan skulle iväg på äventyrHar börjat planera upp till nästa helg, haha, underbara planer!
Nu taggar jag & ska fixa lite till imorgon! Ska bara köra på känsla & låta honom gå som tåget. Hade en galet nice dag idag & då kan det väl inte gå mer än bra..?
Fick ju träffa mer än en saknad person & vet i alla fall två till jag kommer få träffa innan jag åker imon, fy fan vad gutt!

Ville bara säga att nu är jag i växjö<3 Un...

2011-04-09 @ 12:00:06

Ville bara säga att nu är jag i växjö<3 Underbart väder och resan har gått bra! Dock hade vi den värsta lastningen på väldigt länge, berättar senare.

good bye öland, hello fastlandet!

2011-04-09 @ 09:07:02
Nu ska vi snart åka upp till stallet för att sedan åka iväg med Potion i släp till växjö! Han ska få bo i ett litet stall där & vi ska sedan sova hos Mia, som för er som inte vet är min moster. I alla fall den närmsta moster jag kommer få.
Tillbaka till saken, Potion kommer nog få vila idag, beroende på hur det ser ut & så när vi kommer fram. Känner dom ju inte så vill inte bara klampa in. Hehe..
Men nu måste vi åka! Ha det så sjukt bra idag, kommer nog inte komma något toppuppdatering. Kan bara lova något inlägg mellan idag & imorgon. Kanske något mobil blogg...
Aja, Önska mig lycka till! :*

gamla bilder är alltid lika gulligt!

godnatt.

2011-04-09 @ 00:32:46
Nu ska jag sova, tror jag.. Hehe, puss.

fanfanfanfan.

2011-04-08 @ 22:31:16
satan, åhh, nu är jag bara sur! Kom precis på varför headerna inte syns..
Jag har lixom sparat headern & allt det sånt på testbloggens arkiv & så tog jag bort den bloggen igår (fråga inte varför.) så nu är ju headern & det raderat. Satan, den finns inte kvar.
& som ni vet är min data sönder, vilket leder till att jag inte har den någonstans! BAJS, jag kommer vara header lös i flera veckor nu. buhuhuhu. ;(
-Ursäkta för många svärord i samma inlägg men jag är så satans sur!

fredag kväll

2011-04-08 @ 21:04:22
Eftermiddagen/kvällen spenderades i stallet tillsammans med min käre vän Ida. Red till till backen & klättrade där vi även träffade Alex & Max.
Ridningen gick väl som den gick då Potion var helt galen. Verkligen gaaalen!
haha, annars så gick det väl bra. Haha.
.
Ikväll ska jag bara vara hemma, är helt slutkörd. Vet inte varför, menmen, vissa dagar är det bara så! Har väl inte så mycket mer å säga, imon åker jag till en väldigt saknad stad & stannar där över natten för att sedan tävla där på söndag. Snackar så klart om växjö!
Ska även få träffa i alla fall en saknad vän, sedan får vi se hur det blir.
ÄR DET NÅGON SOM HA PROBLEM MED ATT SE DESIGNEN/HEADERN?

welovethesun!

2011-04-08 @ 15:34:21
Då har mer än halva fredagen gått & shit vad fort det har gått. Har verkligen haft sjukt kul hela dagen! :'D
Nu närmar sig dessutom sommaren & vet ni? -Livet är underbart!
Jag har haft min jobbiga period & jag vet att några som mår dåligt just nu, men det blir bättre! Tro mig, jag vet.
-Efter regn kommer solsken!
Visst, jag är inte perfekt,  mitt liv är inte perfekt men jag har lärt mig att acceptera det. Ingenting är perfekt, allting & alla har en 'dålig' sida. Det gäller att finna den för att sedan acceptera det!
.
Kanske, kanske, kanske ska rida till en kompis som bor ca 40 minuter från stallet. I så fall ska han & alex baka så ska vi fika. Haha. (y)
Galet bra kompisar jag har alltså!

god morgon

2011-04-08 @ 07:39:49
God morgon allihopa! Hoppas ni har sovit gott, för det har jag.
Haha, idag står skolan först på schemat, precis som vanligt.. Sedan blir det väl stallet, vet inte o det blir själv eller med någon. Ingenting planerat.
Ska nog rida till backen & klättra lite, men vet inte. Hehe.
.
Annars har jag ingenting på schemat, kanske ut med Andrea? Men ska i alla fall fixa allting till imon, åker ju till växjö. Ska även kolla lite tider också..
Ha en bra fredag alla! :D

-älskar att ha saker å göra hela tiden!

2011-04-07 @ 21:50:37
Som rubriken lyder så är jag verkligen i behov av att alltid göra saker. (med undantag.) Som idag, har jag ingenting att göra då går jag & tröst äter istället, eheh, inte okej!
i alla fall, kom hem runt halv åtta från stallet. Red båda, skritt på Julia med Louise & Sunday, sedan av galoppering på potion. Haha, satan vad pigg han var! Buspojke. Sprang verkligen på & jag lät honom göra det.
Bra att han får bli av med överskottsenergi till tävlingen!
.
Sedan in en snabbis i duschen för att sedan tio i åtta möta Andrea. Vi var ute & så där. Underbart! :*
In, läsa lite & så.. Men nu kom mamma & pappa hem, vi ska käka lite chips & kolla på film eller big brother. Underbart x2! ;)

hallåååå där!

2011-04-07 @ 15:59:59
Bara för att komma med ointressant men rolig fakta så tänkte jag berätta att hela denna veckan har gått riktigt fort! Imon är det ju fredag & dessutom har jag varit riktigt, riktigt glad!
Idag blir det stallet vid fem med louise, ska käka & lite så innan.
Ska nog vara där ett tag då jag ändå inte har någonting planerat att göra efteråt & det är både fint. Är dessutom på att-göra-mycket humöret. Haha, cpcpcp!
.
Behöver verkligen städa, smörja, tvätta & sådant små fix också, vilket passar bra idag! Eller, smörja ska jag ju göra på antingen fredag eller lördag. Tävlar ju sedan på söndag. Till det är jag riktigt taggad, ska verkligen bli kul!
Ronja, troligen hoppar jag runt elva på söndag, men är inte helt säker. Skriver även när jag är säkrare, men i alla fall runt elva.
Kram!

Hellu, testar nu bara att mobil blogga frå...

2011-04-06 @ 21:59:13

Hellu, testar nu bara att mobil blogga från min mobil, eller egentligen från ellens då min är inne på lagning.. Tänkte smart som jag är att jag faktiskt kan mms blogga men nej, då var det tydligen något fel mellan mobilen och mitt sim-kort vilket gjorde att det inte gick att mmsa, lite segt faktiskt..menmen,Väntar just nu på att big brother ska börja, har duschat och allt sånt är klart! Blev klar väldigt tidigt idag, det var riktigt skönt att ha allt klart! Skulle ha pluggat också men glömde min spanskabok i skolan.. Hehe. Aja, ni får ha det så bra, blir ingen mer bloggning idag.. Så god natt! :-*

hej älskling, du är allt jag vill ha!

2011-04-06 @ 18:13:09
Förlåt för kladdigt inlägg det förrförra, men var ju i skolan & läraren kom precis & vi fick egentligen inte vara i klassrumet osv. Blev alltså lite stressigt!
.
efter som jag ska tävla i helgen & det var träning både måndag & tisdag så får Potion vila idag. Var i ställe ute en runda med Andrea, vi joggade ungefär totalt halva & gick halva. Hehe. Vi har ju lite träning vecka, satsar på plattmage nu till sommaren!
Annars har jag väl inte så mycket å säga, varit väldigt chilledill dag i skolan. Faktiskt nu när jag tänker efter så har vi inte gjort någonting jätte jobbigt. Det älskar vi!
.
Imon ska jag rida med Louise, vet inte riktigt hur/var men det blir som det blir.
-Har ni någon gång gillat något så mycket att varje gång ni ser han/hon känns det som att man ska spricka? Så är det för mig, just nu.

Fick en fråga.

2011-04-06 @ 16:22:45
Fick en fråga vem det var vi skojade om att vi "följt" efter, haha, det var en kompis vi skojade med. Det var Alltså innan vi åkte till stallet. Hm, saga? Ursäkta min dåliga koll men är det hon son rider phillipa? I vilket fall, absolut inte! :)

HALLÅ DÄÄR!^^

2011-04-06 @ 09:33:13
TJENARE MITTBENARE! :D
Haha, nejdå jag var inte seriös.. Men lyssnar på lite musik (läs hög musik..) & bloggar, men det märker ni ju. har rast just nu & ska sedan ha spanksa, tro mig det suger. hehe, eller jag suger.. ;)
Känner att detta inlägg aldrig kommer sluta bra, då jag är helt oseriös, men uppdaterar ju i alla fall..
- Behappy!
Efter skolan ska jag troligen rida med Louise, skulle egentligen till Kalmar mn blev dissad

promenix & träning.

2011-04-05 @ 21:56:15
Träningen gick riktigt bra faktiskt. Känslan när det går bra är verkligen underbar! Idag var det då dressyrträning om jag glömt det, vanligtvis brukar det vara Julias träning men då hon inte gått så mycket & lite andra saker, så blev det putte.
Vi tränade i alla fall mycket bak/dels vändningar, både i skritt trav & galopp. Eller alltså i traven & galoppen var det mer voltliknande vändningar. Svårt att förklara, menmen. Det gick som sagt jätte bra. 
.
Kom hem & duschade (dock bara kroppen då jag inte ville ha blött hår när jag gick ut.) & gick sedan ut med Andrea. Mysigt!
Vi har även bestämt att dom dagar vi kan / har tid, ska vi börja ut & jogga. Hihi, det ska bli riktigt bra.
Det blir ju extra kul & så när man kan puffa varandra!
Underbart med en supergranne! ♥

Dagens outfit, gullig eller hur? Jag hade till det en rosa tröja. Kanske inte den snyggaste någonsin, lite emr b-ponny outfit..? Men tycker putte är riktigt söt i rosa & har även fått på sig rosa&grå grimma. hehe. Men han gillar det. ;)

tidsinställt inlägg.

2011-04-05 @ 18:15:00
Hur började det:
1. På vilken klubb började du rida?: Växjöortens fältritt klubb.
2. Vem gjorde dig till den ryttare du är idag?: Alla som alltid varit vid min sida & trott på mig.
3. Vilken häst har lärt dig mest?: Julia.
4. När började du tävla högre än klubbtävlingar?: Hah, det var länge sedan!
5. Vilken häst har du mest placeringar med?: Julia
Dressyr:
1. Vem är den mest utbildade häst du ridit?: Gabatcho. var väldigt länge sedan & kommer inte igår just nu hur han stavas..
2. Vilken häst har du din högsta dressyr placering med?: Julia.
3. Vad är det svåraste program du ridit?: LB:1 (tror jag.)
4. Vad tävlar du för klasser?: LC/LB.
5. Vad har du tagit för placeringar i år?: -
Hoppning:
1. Vilken häst har du hoppat högsta enkelhindret med, vilken höjd?: Vindens love potion, 115 cm.
2. Vilken häst har du hoppat högsta banan med, vilken höjd?: Julia 110 cm.
3. Vad tävlar du för klasser?: 80-90
4. Vad har du tagit för placeringar i år?: -
5. Vilken klubb föredra du att tävla hos?: Finns många bra.
Antingen eller:
Häst - Ponny
Dressyr - Hoppning (beror på..)
Utomhustävling - Inomhustävling
Satsa för seger - Fisrida
Vitt schabrak - Personlig färg
Ridstövlar - Chaps
Spilta - Box
Spån - Halm
Räcke - Oxer
Kompisar i hagen - Ensam

sen träning igår!

2011-04-05 @ 16:03:53
Kom hem runt kvart över tio, klockan var runt 11 när jag hade duschat & allt det.
Så då orkade jag inte sätta mig & blogga.. hehe.
Träningen gick jätte bra, verkligen!
Vi hade mycket markarbete med bommar/lågt hinder & sedan hoppade vi serie. Känslan var fantastisk. I serier/kombinationer blir Potion ofta väldigt lång & lixom drar iväg imellan vilket ofta leder till att alla hovar inte kommer upp riktigt. Men så var det inte alls idag, han verkligen lyfte på alla hovar.
Visst, det kanske inte gick jätte lugnt menmen. Det kändes så satans bra! :D
Idag blir det dressyr träning. Hoppas det går bra.
.
Ni undrar säker över Julia, hon lever & är riktigt glad. Men jag vill lämna henne lite utanför bloggen då det är börjar närma sig slutet för oss. Det är väldigt, väldigt jobbigt att veta.. ♥

Not from today..

SHOOOHOO!

2011-04-04 @ 17:29:16
Idag fick jag se det gulligaste på väldigt, väldigt länge.
-
skola idag då, som vanligt var det riktigt kul. Men man kan nog inte ha någonting annat i min klass.. ;)
Annars har jag hälsat på tezz som brutit benet, eller rättare sagt fått en spricka i benet & sitter nu i rullstol. Folk som säger att rida är farligt, fotboll då..? hihi.
Det var riktigt trevligt!
.
Ikväll blir det hoppträning, ska bli jätte kul. Dessutom har jag en känsla det kommer gå bra. Nu när nästan alla våra andra problem släppt.
Dock har jag ingenaning om vad jag ska ha för outfit. Försöker komma ihåg vad jag har för schabrak.
Hm, det får jag klura vidare på..
Ni får ha det så bra, nu ska jag ut en stund i älskadesolen. :*

Big brother

2011-04-03 @ 22:12:22
Helt klart ett underbart program! Haha, kollar typ varje vardag & söndag.
Min humor till hundra procent, kan inte riktigt sätta fingret på vad det roliga är.. Dessutom är jag lite smått kär i Martin, hehe. Men har lite så kallad förkärlek till skånska..

all I think about.

2011-04-03 @ 19:37:37
-Raderat.-
Publicerade men gör om inlägget. Känns helt enkelt bättre så! Ibland, eller ganska ofta, skriver jag någonting men ångrar det senare. Jag tror det är så för ganska många..
I brist på annat så kör vi nummer fyra, thereses val av nummer.. ;)
.
4 saker ni inte visste om mig: (eller som jag tror att ni inte vet.)
• Jag kollar mig i speglar olagligt ofta..
• Jag jämför mig med alla andra, vilket inte är bra... 
• Jag har prestationsångest när det gäller skolan, ibland under prov vill jag bara gå ut & gråta. Alltså om det går dåligt.
• Jag kan stå & kolla mig i spegeln & säga "fan vad ful du är." & sedan säga med annan röst "fan vad fin du är." Fråga inte varför, jag bara gör det.. 
.
4 saker jag vill just nu:
Ha sommar! (Vem vill inte det..?)
• Ha pojkvän, inte bara ha en 'pojkvän' utan en som verkligen älskar mig. Playa runt? OHNEJ, hatar det.
• Att det ska gå riktigt bra nästa helg, en nolla hade verkligen suttit rätt!
• Gå ner i vikt, få tillbaka plattmagen. 
.
4 personer som betyder:
-åh, har så många som betyder att jag inte bara vill skriva fyra..-

Tack.

2011-04-03 @ 15:27:50
anonym: okej, om jag nu tror det, låt mig göra det. Heller att jag tror att jag är bäst än att jag sitter & tycker att jag är sämst, eller? ;)
.
Täss: Underbar låt, helt klart! :') <3
.
Mikaela: Tack så jätte,jätte mycket! Dina ord har verkligen gjort min dag, det är verkligen sådant som gör mig glad! Kram.
.
Tess med z: HAHA, var bara tvungen.. (a) Underbart att någon är avundsjuk..-NAAAW. Puss. :*
- - -
Nu ska jag snart ut med andrea, vi var ute även igår.. Sjukt underbart att bara vara ute & prata. Dessutom bor vi nära en riktigt mysig skog! Mysig skog, underbar vän & skönt väder. Lovely!
/Amelia Degerman- cool, rolig, bäst & allt det dära. ;)

helloeverybody!

2011-04-03 @ 15:08:16
Vaknade halv 1 idag. hehe. Kvällen igår vart galet lyckad, faktiskt! Hehe, vet att jag var lite skeptisk innan men det slutade ju bra.. ;)
Kom hem runt två inatt & somnade någon gång efter det. Vet faktiskt inte riktigt när.. hehe.
Idag blir det nog inget stall, men det passar bra då det är träning imon & han var inte alls lika het igår som han brukar, så som sagt en liten vila passar bra.
Dessutom har jag ingen skjuss föräns halv nio & då är det lite sent.
.
Igår skrittade jag han en runda, var ute i ungefär 50 minuter & det gick satans bra. Han bråkade ingenting det är sådana små saker som gör mig glad!
.
& vet ni hur det känns att alla gånger jag har suttit & gråtit, alla gånger jag bara velat ge upp & alla timmar jag lagt på att försöka få han att gå framåt när vi är ute, äntligen gett resultat! Har aldrig låtit honom vinna, aldrig vänt för att han velat det. & äntligen så går det framåt. Underbart!
.
Ronja, så fort startlistorna kommit ut så lovar jag att skriva när jag ungefär börjar! Kul att ni vill se när jag tävlar! Kram.

Nobody perfect, we all have a bad side. But for me, I can't find something better. ♥

Tack..

2011-04-03 @ 02:29:52
Tack söta underbara bloggläsare/vänner för kommentarerna efter den anonyma, det var verkligen värmande. Puss.

-

2011-04-02 @ 15:19:38
Have you ever done something you can't change,
something you can never rearrange
I have
have you ever been so sad you can hardly stand,
lying on the ground head in your hands?
I have
I can feel it all down deep inside
but oh, I want to let these feelings rise
but I don't want cry
I know it will be fine
Have you ever tried to smile
and hide you pain,
even though you're not really okey?
I have
You try to be proud of who you are
but still you got to let those teardrops fall
but I don't want cry
I know it will be fine

kollade igenom alla filmer på videofy..

2011-04-02 @ 12:23:31
Denna har haft mest tittare, därav tänkte jag att ni som missat den bara måste få se! HAHA, galet ful jag var.. & detta var i Januari. Bara jag som tycker jag har förändrats?
Filmen är i alla fall galet kul, haha. Saknar mina tjejer som jag inte varit med på 100 år..
Ni som inte sett filmen bara måååste se, speciellt det fula slutet.. hahahhahahah!

sVaMpToAsT sKa DeT vArA! :D

2011-04-02 @ 10:30:54
Muuuuums! Nu ska jag kolla på skönheten & odjuret, den bästa filmen jag skådat. Underbart!

Uppe halv nio..?

2011-04-02 @ 10:08:20
Vet verkligen inte vad jag gör uppe halv nio, menmen, nu är klockan närmare tio. Pappa & Mamma har åkt till jobbet, första gången på hur länge som helst båda jobbar samtidigt vilket har gjort att alla syskonen är hemma själva. Men vi har lovat att ta hand om dom två små..
Har målat naglar på både Amadeus (3 år.) & Alexia (4 år). Alexia fick även små blommor på sina små naglar, hehe.
Hon ska nämnligen sova hos en kompis idag, så hon ville vara lite extra fin.
Ibland kan jag vara snäll..
Ska även ut en runda med Bella sedan, vår hund alltså. Kanske tar med mig någon av dom små, men vet inte. Ska även fråga Andrea om hon vill gå ut en sväng, typ prata också.
Det kan vara riktigt mysigt att bara vara ute!
.
Dagens planer är väl ungefär så att jag åker till stallet när mamma slutar vid tre, sedan hem & fixa mig. Kanske, kanske, kanske ska jag iväg på lite galna trevligheter ikväll, men vet inte om jag pallar vissa människor som ska dit. Annars har jag lite andra planer.. ;)
Puss.
Jag önskar verkligen jag kunde visa er alla bilder jag har, ÅHHH!

stallet dårå..

2011-04-01 @ 22:27:48
Åkte till stallet vid fyra med Ida & kom hem vid åtta typ.. haft underbart kul, verkligen! Ridit Putte tillsammans med Ida nere på ängen & gick sedan ner med Casper & Julia till ridhuset.
Vi hoppade även över e upp & nervänd båt & 'vedhög.'
medans Casper sprang efter Julia i ridhuset hade jag & Ida arbets pass typ. haha.
Båda vill gå ner i vikt så vi hoppade över ett hinder, sprang flera varv runt inne i ridhuset, situpps, armhävningar, osv.. Haha.
Så följde vi efter en liten tjej också, som vanligt. Hehe, stackarn. Men satan vad kul det var!
Ja, så här är vi på öland..
Cpungar! :**

Skulle egentligen till sporthallen inatt då skolan har natti natti cup. Men tror ni jag orkade? Nej.
Det är typ olika lag som ska spela hela natten. Orkade seriöst inte men hoppas dom som är där har kul! ;)
Själv ska jag bara ta det lugnt ikväll..!

if you will be my friend, be nice.

2011-04-01 @ 21:39:33
Förstår inte hur du tänkte, men jag klarar mig utan dig.
Du la dig i någonting du egentligen inte hade att göra med & dömde mig efter det.
Är det så du vill ha det, kör på det.
Var väl helt enkelt meningen att det skulle bli så..
Som du sa, jag trodde inte du var sådan.
Om du läser, fråga inte om det är du, för det vet vi båda.
Men vill att du ska veta, jag älskar dig.
Har gjort det hela 'våran' tid & kommer alltid att älska dig för tiden vi hade & kanske kommer få igen.
Du har betytt för mycket för mig för att jag ska kunna ogilla dig.


SKÄMT.

2011-04-01 @ 18:52:00
APRIL,APRIl. Jag är INTE gravid.
Just nu är jag nog i stallet, hihi. ;*

-Sanningen.

2011-04-01 @ 15:34:47
På sista tiden har ju uppdateringen varit som den var..
Sanningen är att jag förra veckan fick reda på att jag... är gravid.
Kan inte riktigt förstå det.. Vet inte om jag ska behålla det eller inte, kan inte förstå någonting. shit. Det är helt kaos. Fan.
Aja, ska snart till stallet. Mer om denna.. vad ska man kalla det? Upptäckt berättar jag om senare. eller någon gång jag orkar. Puss.

Kiss me, hold my hand,hug me, help me.
RSS 2.0