Tips-Film.

2010-10-30 @ 15:50:12
Okej, här kommer några film tips. I alla filmer är kärlek inblandade & i alla filmerna är det oxå snygga skådespelare. Haha. För är det inte snygga skådespelare, då gillar jag inte filmen. Förutom vissa undantag...
Haha. Så kan det va. ;)

Dear John. Handlar om en soldat som träffar en tjej. Som han såklart blir kär i. Dom blir ett par & allt är underbart. Men sen ska han tillbaka & jobba som soldat i ett år & hon ska studera. Så dom är ifrån varanda i ett år. Dom håller kontakten, men sen händer någonting. Vad får ni veta om ni ser filmen. ;) Iallafall en underbar film & jag gråter i den. Absolut en film som är värd att ses, dock något seg i början.



3/5 stjärnor. Hade fått en stjärna till om den vart bättre i början... Bra blir den i mitten.


The last song. Ronnie & hennes bror ska spendera sommaren hos sin pappa, som dom inte har träffat på flera år. I början ger Ronnie honom ingen chans, men träffar en kille som får henne att börja leva igen. Men så får hon veta saker som han har dölt för henne. Dom... & hon blir riktigt, nere. På detta blir hennes pappa.... (får ju inte avslöja för mycket.) Kommer allt någonsin bli bra för henne...? En helt underbar film som jag sett 3 gånger. Gråter som attan. Måste ses. Fastnar i den redan från början.


5/5 stjärnor.


Camp rock. haha, barnfilm? kanske det. Men jag gillar den! (kan bero på att jag älskar musiken & det är snygga skådisar...) ;) Mitchie (stavning...) ska åka på musikt läger (camp rock) där hon inte känner att hon passar in. Så hon ljuger om att sin mamma är jätte känd & har ett stort tv program. Dock kommer ju såklart sanningen fram & sammtidigt börjar kärleken. Se filmen! Joe Jonas.♥

4/5. För att musiken är bra & Joe Jonas är gal1 snygg & gör så att hela filmen blir bra. (;


Camp rock 2-the final jam. Mitchie ska på Camp rock året efter också. Hon har bestämmt att det ska bli den bästa sommaren någonsing, dock har ett annat läger skapats på andra sindan sjön, Camp star. är handlar allt om att vinna & att vara bäst, medans Camp rock bara vill få fram kärleken i musik. Camp rock förlorar massa personal & även "elever". Måste lägret stängas eller klarar dom sig...? Se filmen & få reda på det.

4/5. Bra musik & fortfarande sjukt snygga skådisar!!! Även en film som har en mening.


Nu har ni lite & kolla på. & ja, jag kanske är barnslig. Men låt mig vara det då.
Kommentarer

Kommentera inlägget:

Namn:
Kommer du tillbaka?

Email: (Publiceras ej)

Egen blogg/hemsida/liknande?:

Skriv vad du vill, tänk på att stå för vad du skriver:

Trackback
RSS 2.0