Kvällspromenad <3

2011-12-16 @ 23:42:20
Finns det någonting mysigare än att vara ute och gå på kvällen, när det småduggar lite,  man fryser inte men det är inte heller varmt & bara få tänka på allt och ingenting. Jag älskar att kolla in i fönster när dem har pyntat, det ger en sådan himlans julkänsla! Gick först i kvarteren med Borgholms finaste hus för att seda gå upp i dem mer "all dagliga" och det var då jag började tänka på hur ja vill bo och ha det.
När jag blir stor ska jag verkligen spara och jobba, jag vill bli rik och kunna bo i ett stort, fint hus/gård, vara gift med min stora kärlek, ha tre barn, en hund & så klart hästar. Kunna köpa det jag vill, unna mig lite extra och skämma bort mina ungar. ;) Perfekt!!
.
Slänger upp bilder från promenaden när jag ändrat storlek på dem. Just nu ska jag sätta igång New moon, såg ju twilight igår.
Bland dem största mardrömmarna måste ju vara att bli lämnad så som Bella blev, hur man planerat upp sin framtid tillsammans med sin pojk så blir det så. Eller att bli "dissad" så som Jacob, han hade ju henne nästan..
Men inget är nog värre än Bellas smärta.. Usch!!
.
Blir en himlans massa ändande nu med bloggen, ni får se hur det blir med det. Men jag tror det kommer bli kalas! :D
Håller det hemligt så länge ;)
Världens finaste prinz ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Namn:
Kommer du tillbaka?

Email: (Publiceras ej)

Egen blogg/hemsida/liknande?:

Skriv vad du vill, tänk på att stå för vad du skriver:

Trackback
RSS 2.0