en bra dag är en dag med dig

2011-06-12 @ 20:39:04
Efter ett tag sittandes vid datorn tog jag tag i mitt liv och mötte min lilla Therese. Vi köpte glass, eller jag köpte glass och hon höll mig sällskap. Sedan cyklade vi till Alex. Där kollade vi på shrek den tredje och madagaskar 2. Ja, vi satt inne och kollade på film i detta fina väder. Men jag hade väldigt trevligt ändå!
Dock tror jag inte vi två är välkomna igen tyvärr då vi var sugna på både klubbor och kakor. HEHE. Jo men han vill säkert bjuda hem oss igen...
.
Åkte sedan ut till min fyrbenta vän, han blev väldigt glad av att se mig och jag av att se honom. När jag kom dit påminde han mig direkt om varför han betyder allt för mig genom att lägga hans huvud i min famn medans jag kliar honom i pannan.
Skrittade ut honom barbacka, vilket gick bra. Det var endast en gång han vände om, fattade galopp & gjorde några bocksprång. Men sedan gick han pigg & glad framåt. Som vanligt alltså.
Efteråt fick han sig en dusch, då han var så himlans dammig. + så ska han alltid fjanta sig i början så om vi gör det ofta så kommer han förhoppningsvis lära sig att stå helt stilla. Som på bilden nedan.

Nu ska jag ta mig en dusch jag med. Ska se om det finns någon hår inpackning i badrums skåpet också, det hade verkligen behövts! Dessutom ska jag börja använda silverschampot igen också. Håret har sådan tråkig färg just nu. efteråt ska jag fixa lite till på mina naglar som just nu är blåa. Kanske inte så jätte vackra, men fina ska dom bli när jag är klar med dom!
Förövrigt så stör jag mig på min klädesätande hund som ligger vid mina fötter på en kudde & fiser. Tro mig, det finns inget som luktar så illa som en hundfis!
Aja, jag överlever förhoppningsvis det också.
Tycker det ha blivit så lite med egopic just nu men bloggen börjar sakta men säkert bli mer och mer om bara hästar. eller vad säger ni?
Bara för det för ni en lagom charmig bild på mig, tydligen precis när jag hörde någonting jag tyckte var roligt.
lagom söt, lagom charmig, lagom nöjd med att ni inte hörde mitt skratt. Ciao.
Kommentarer

Kommentera inlägget:

Namn:
Kommer du tillbaka?

Email: (Publiceras ej)

Egen blogg/hemsida/liknande?:

Skriv vad du vill, tänk på att stå för vad du skriver:

Trackback
RSS 2.0