Hoppträning med Potion

2011-05-05 @ 21:08:53
Det gick bra, i alla fall sista rundan!
I början hade vi lydnad över travbommar & även galoppbommar som sedan blev låga hinder. Gick väldigt bra. Han lyssnade & så. Dock hade han inte formen jag ville att han skulle ha, utan kollade mest på allt annat men det kan ju bero på att min martingal råkade bli kvar lämnad i stallet. (dessutom vet jag inte om jag ville ha den, glappar ju som satan) men vi ska köpa ny troligen på lördag!
Tillbaka till träningen, sedan började vi hoppa bana vilket flöt på första gången, då med avsaktningar och sådant för att få dom lydiga. När det gått bra så byggde vi på banan och utan avsaktningar.
Blev inte som jag ville riktigt inte takt & så, men körde om & då gick det väl rätt bra. Så sista rundan gick det satans bra! Allt flöt på, känslan var kanon & det kändes enkelt!
.
Dock så skulle min häst först ha rullat sig & tydligen haft kul i hagen.Var sjukt smutsig & hade bitsår + märken över kroppen. Dessutom skulle han inte gå på transporten. -.- Men mamma ska ringa till en imorgon som förhoppningsvis ska hjälpa oss! Det hade varit kanon.
Men nu ska jag äta ost & kex + se criminal minds med hela familjen! Mysigt på högnivå. Ska inte heller tänka ett skit på vad jag stoppar i mig, det är gott helt enkelt!
Kommentarer

Kommentera inlägget:

Namn:
Kommer du tillbaka?

Email: (Publiceras ej)

Egen blogg/hemsida/liknande?:

Skriv vad du vill, tänk på att stå för vad du skriver:

Trackback
RSS 2.0