snabb blogg, sängen väntar ju

2011-05-12 @ 23:17:17
Åkte ut till stallet runt sex-halv sju, red potion & allt som hör där till. Först skrittade jag en runda. Han stannade endast en gång & då gjorde han allt han kunde komma på men när han sedan märkte att det inte gjorde någon skillnad gav han upp & gick faktiskt hela rundan runt! Ibland blir man lite extra stolt över sina fyrbenta djur!
Sedan borstade jag lite på Julia & bestämde mig för att ta en promenad med henne. vi var väl ute i 35 minuter eller något, mysigt i kvällsvärmen!
.
Sedan kom jag hem runt nio,precis rätt tid till criminal minds kollade på det & gick sedan ut med Bella. För er som inte vet vem det är så är hon familjens stora hund. Hehe. Som inte alltid kanske är som man hoppats men sjukt mysig att vara ute & gå med. Dessutom behöver man inte vara rädd, vem attackerar en liten tjej men en dobermann i handen? ;)
Kom hem, duschade & sådär. Nu ska jag bara borsta tänderna & sedan hoppa i min lilla sköna säng! Godnatt & vi hörs imon, kanske i morgon bitti om jag inte för sover mig, som jag gjort m senaste dagarna. Hehe.
Kommentarer

Kommentera inlägget:

Namn:
Kommer du tillbaka?

Email: (Publiceras ej)

Egen blogg/hemsida/liknande?:

Skriv vad du vill, tänk på att stå för vad du skriver:

Trackback
RSS 2.0