underbara människor ♥

2012-02-28 @ 18:39:14
Åh, jag älskar verkligen människor i min omgivning som idag allihop öst på mig med possetiva kommentarer! Blev väldigt ledsen ett tag under dagen så fick jag kommentarer som verkligen gjorde mig glad.
Fick en kram från vänster, en kommentar från höger som löd "Någon med turkosa byxor kan inte vara ledsen! Se bara på dig själv så blir du glad" eller dylikt, hur kan man vara ledsen när man får höra att man mer eller mindre sprider glädje? Eller "Du har verkligen din egna stil!" Glädje ♥
Vill jag ha mina gummistövlar så tar jag dem, vill jag ha turkosa byxor så har jag det, vill jag ha mina byxor nerstoppade i strumporna så har jag det eller om jag vill ha klänning i februar, då har jag det! För att jag är sådan. :) Accept or leave, that's it.
Dagens outfit!
Philip följde med ut till stallet och han fick skritta en runda barbacka medans jag gick med. Det gick kalas bra! Förutom att han höll på att trilla av en gång, HAHA! Åhgud, det roligaste jag sett på länge. Han är en fatanstiskt bra vän som man alltid kan snacka med, dem ska man ta vara på.
Nu ska jag få i mig lite mat. :)
Kommentarer
Postat av: Bella

stolt att ha dig som en kompis amelia :')

2012-02-28 @ 21:11:53
URL: http://isabellasims.blogg.se/

Kommentera inlägget:

Namn:
Kommer du tillbaka?

Email: (Publiceras ej)

Egen blogg/hemsida/liknande?:

Skriv vad du vill, tänk på att stå för vad du skriver:

Trackback
RSS 2.0