Facebook

2012-01-28 @ 16:01:18
Kära Nellie har tagit upp detta ämne ett par gånger men jag vill också få fram min åsikt, som jag ofta vill. ;) I alla fall så tycker jag, precis som Nellie, att gilla knappen ska bortbortbort! Jag gillade tidigare idén med en "ogilla"knapp men fyfan aldrig att det får skapas en sådan.
Man jagar gillningar, lägger upp rent av patetiska inlägg som "gilla om jag ser bra ut", "gilla så skriver jag vad jag tycker om dig", "gilla om du skulle tända ett ljus om jag dog", osvosvosv.
Man ska gilla varandras foton, där det blir mindre och mindre kläder och man ska gärna stå och posera lite sexigt sådär. Detta tror jag absolut har med det att göra, de känner behovet och uppmärksamheten av många gillningar vilket lättklädda bilder ofta ger. Sjukt och bara, förlåt mig, patetiskt -varför göra så och varför bry sig om hur många som gillar sitt foto?
I nästa profilbild ska jag stå i en biodlings dräkt (googla om ni inte vet hur dem ser ut) och ett stort jävla smile!
.
Tänk då vilket krig det skulle bli om det kom en ogilla knapp.. Man ska börja ogilla varandras "gilla om jag är snygg" statusar, foton och allt vad facebook nu bjuder på. Jag har tidigare sagt att jag inte tar åt mig av vad andra tycker men om 30 personer hade ogillat mitt foto och två personer gillat hade det det gjort ont i även mitt hjärta.
Så, bort med gilla knappen och skapa inte en ogillaknapp!
Update:

Jo, visst är/var även jag beroende av gilla knappen. Men istället så skiter jag i att lägga ut saker. Men nu ska vi köra på- skita i gilla, right? ;) Börjar ikväll Andrew med färg i håret! :D
Väljer en bild på världens finaste lilla katt. Han följer efter mig in i alla rum (ja, toaletten också. Han väntar tills jag duschat klart annars sitter han utanför och klöser på dörren) och sover tillsammans med mig varje ensam natt. Åh, känslan när man kör tävling fram till sängen, haha. :')
GILLA NUUU DÅÅÅÅÅÅ
Kommentarer
Postat av: andreaaaa

...har inte du sagt att du tar bort inlägg/bild om det inte får men än x antal gillningar? O.o

2012-01-28 @ 16:14:33

Kommentera inlägget:

Namn:
Kommer du tillbaka?

Email: (Publiceras ej)

Egen blogg/hemsida/liknande?:

Skriv vad du vill, tänk på att stå för vad du skriver:

Trackback
RSS 2.0