Just nu vet jag inte vad livet vill ha av mig

2012-01-23 @ 23:40:55
På två dagar har allting vänts upp och ner.
Om jag bara kunde skriva ut allting här, få skriva ner alla mina känslor om allting. Berätta om hur det är, att jag inte längre hoppar på små rosa moln som jag gjorde för bara ett litet tag sedan. Visst är det rätt sjukt hur allting kan förändras så fort?
Jag vill bara få vara där ute på tävlingsbanan och känna lyckan när man kommit i mål nolla med en känsla som är obeskrivlig. Lyckan när man går från klarhet till klarhet, går från prisutdelning till prisutdelning. Jag saknar det så mycket att det gör ont överallt.
Jag vill vara där nu, fan, på en gång!
Jag vill vandra runt där i stallet dagen innan. Kolla så att jag har packat allting med en ny duschad och ren ponny i boxen. Stallgången ska vara alldeles full med löst hår från man och svans då man råkade klippa/rycka liiite för mycket. Lulla runt i shorts och linne, nynna till låten på radion och med en smörjsvamp i högsta hugg.
Komma på i sista sekund att man glömde packa det viktigaste.
Jag vill vara frisk. Jag vill kunna vara ute och springa för att känna mig stolt efteråt. Jag vill få göra det jag trivs bäst med-sitta på min finastes rygg. Jag vill åtminstonde leka i snön nu när det äntligen kommit.
Jag vill kunna springa för livet med ett stort jävla flin men livrädd för snöbollen som någon håller i handen tätt bakom. Vill asgarva när man halkat och landat rakt i en snöhög.
Men nej, jag måste ta det lugnt. Får inte springa, får inte ha kul. Jag som är så känd för att vara lugn. Typ, nästan sant, eller?
Jag vill vara sådär lyckligt jävla kär och leva i ett perfekt litet förhållande där det bara är jag och han. Han som jag kan lita på i vårt och torrt som aldrig skulle gå bakom ryggen på mig. Få mig att tro på mig själv och inte tvärtom.
Utan att bli orolig eller känna mig otillräcklig. Inte börja gämnföra mig med andra. När jag faktiskt börjat tycka om mig själv och känna mig nöjd med det jag lyckas göra.
Brb bli lesbisk.

Jag saknar mina störda älskade vänner som bor på andra sidan sverige-Göteborg. Som jag träffade nere på AW i somras. Fick vara med dem 24 timmar om dygnet i en vecka och den var helt underbar. Jag saknar dem så mycket.
Men när livet ger mig 100 anledningar till att gråta, finner jag 1000 anledningar till att le.
Jag har helt fantastiska människor runt omkring mig, som är där vad som än händer och vad jag än gör för misstag. Skulle kunna göra en hel lista, eller rättare sagt en hel bok! Men de som alltid har varit där för mig mer eller mindre ända sedan jag flyttade till Öland. Är dessa två brudar:

Jag vill ge er så mycket kärlek och tacka er för allt. Ni är helt underbara. Make me smile when I cry. ♥ Aldrig någonsin har vi bråkat under längre tid, max ett par dagar? Ni är guldvärda båda två, helt störda!
När livet kämpar imot eller motvinden känns alldeles för stark så är ni där- Tack mina fina tjejer.

Och Ida, som är till vänster om bilden, jag vet inte vilka minnen vi inte delar? Händer att vi inte träffats eller snackat på hur länge som helst så plötsligt sitter vi tillsammans och pratar om allt och ingenting. Liknande åsikter om nästan allting. Så många år av vänskap släpper jag inte i första hand. ♥
Har en drös med vänner som jag älskar med hela mitt hjärta. Men detta är dem som varit där från min första tid här och fortfarande är kvar.
Efterbliven-seriös-heltborta
Oså min familj min underbara älskade familj. Vad hade jag varit utan er?! Antagligen ingenting ;)
Nä, men som ni alltid ställer upp på mig och alla mina drömmar. Även när jag säger att jag vill och kommer förändra världen tror ni på mig och jag vet att ni alltid kommer stötta er alltför galna och fantasifulla dotter och syster.
Jag älskar er och tack för alla möjligheter ni gett mig.
Mamma, pappa, bröder, syster, mormor, mia -som varit med mig hela livet.
-Kommer ihåg dagen som om det vore igår.
börjes 2borjes 4
- It's okay not to be okay.

Kommentarer
Postat av: Amy

Va äre som hänt mellan dig o Hugo ? ;/



Alla bilder är väligt fina men bild nummer 3, o den med dig o två till små barn, är väääldigt fina!



Tro på dig själv, o följ ditt hjärta! Finns alltid Amelia!



Kram, Amy

2012-01-24 @ 16:59:23
Postat av: Mia

Du vet att jag alltid finns där för dig... Snart är du på banan igen. Puss och kram <3

2012-01-24 @ 19:21:16
Postat av: Anonym

Du fixxar det gumms <3

2012-01-25 @ 12:55:55
Postat av: BALICE

Åh gumman!

Du är sååå stark så både du och jag vet att du klarar det här!

Så himla fina ord, blir ju tårögd!

Du finns Alltid för mig när jag behöver prata. Så därför finns jag här för dig med, pluttan ♥

2012-01-25 @ 18:22:21

Kommentera inlägget:

Namn:
Kommer du tillbaka?

Email: (Publiceras ej)

Egen blogg/hemsida/liknande?:

Skriv vad du vill, tänk på att stå för vad du skriver:

Trackback
RSS 2.0