Oseriöst

2012-01-16 @ 21:55:18
Föregående inlägg blev väldigt oseriöst, läste lite bloggar och kom in på det ens efter det andra..så slutade med att jag slog ihop ett par stycken och så blev resultatet. Inte för att jag vill klaga på andra men hur kan man skriva att man behöver banta när man vet att man egentligen är helt normal?
Skillnad om man har ätstörningar och ser sig själv på ett helt annat sätt men när man bara gör det för att folk ska säga emot, så tar det stopp för mig. Jag kan inte tänka..
Jag tränar utöver ridningen är det mest för att jag vill få bättre kondis, mer muskler för att orkar mer. Sedan vore det underbart att ha rundare/fastare rumpa och mindre putmage men det är ju bara ytliga saker. Insidan är det man ska gå på, right?
Annars är jag ny duschad och dricker just nu lite te. Helt underbart gick det på dagens träning!! Kan skriva mer om den imorgon eller senare, för just nu är jag på ipaden och tänkte måla upp för er hur vi tränade. Hoppade låga hinder & bommar för att stärka hästarna och få dem uppmärksamma.
Som sagt, höres senare!
Finaste ponnyn! :3
Kommentarer

Kommentera inlägget:

Namn:
Kommer du tillbaka?

Email: (Publiceras ej)

Egen blogg/hemsida/liknande?:

Skriv vad du vill, tänk på att stå för vad du skriver:

Trackback
RSS 2.0