Ännu en mysig filmkväll

2012-03-18 @ 13:38:41
Tillsammans med Alvin och Ida gick jag ner till kron en stund för att märka att det där var väldigt dött. Valde att gå hem igen då vi kände att det var rätt onödigt att vara kvar. Satte igång filmen vi alla tre somnat till kvällen innan och jovisst den var väldigt bra faktiskt! Dock lyckades Alvin somna även idag. Stackarn hade kommit hem vid fyra härifrån och väckts vid åtta, haha! Han vaknade sedan till liv och efter x antal försök att förklara för honom vem mördaren fick vi fram saningen. En jädra massa skratt innehöll den kvällen ska jag säga er!
Han gick även idag hem vid fyra. Skillnaden från igår var att både jag och Ida var vakna när han gick. Dock somnade vi bara en kort stund efter att han gått.
.
Har en hel del olika planer för ikväll, det lutar mest åt en hemmakväll själv tillsammans med en del plugg. Vi är nämnligen lediga imorgon då lärarna ska på en kurs om Ipadsen de fått till skolan. För det får vi ta smällen och har en läxa från varje lektion vi har den dagen. Eller det var tanken men har inte för exakt alla lektioner men alladeles för många... ;)
.
Känner mig glad just nu. Visst, jag hade såhäääääääääääääääääääär (och väldigt mycker mer) velat sitta i Nybros ridhus just nu... Hade kunnat ge mycket för det, hade kunnat offra min lilltå för det. Så mycket jag har längtat till den tävlingen. Nu fan (förlåt för ordvalet) är vi på gång!! Jag hade kunnat ge nästan lika mycket för att få mötas av Bella när jag stiger in genom vår ytterdörr. Men.. Jag lever fortfarande, Potion är hel och skolan börjar faktiskt gå bra! Måste bara komma i tid nu också.
Dessutom ska jag till Göteborg på påsklovet med min moster för shopping!!! :D Kommer förhoppninsgvis också hinna ta en fika med mina kära vänner där, Fanny och Nico! Det är lätt att se det negativa och glömma bort det bra. Har en hel del roliga saker att se längta till nu!
Nu ska vi se framåt och vara positiva!!
Kommentarer

Kommentera inlägget:

Namn:
Kommer du tillbaka?

Email: (Publiceras ej)

Egen blogg/hemsida/liknande?:

Skriv vad du vill, tänk på att stå för vad du skriver:

Trackback
RSS 2.0