Tar sönder honom

2014-02-14 @ 18:19:32
Hejsan bloggisar, just nu sitter jag på jobbet och håller på att ordna inför imorgon. Ja, haha, jag sköter ju mitt jobb också. Men som kvinna har jag ju en förmåga att göra flera saker samtidigt, det är väl toppen..? ;-) Nu har jag något as till vän som kommer tänka "melan, du kan inte alls göra flera saker samtidigt". 
Just nu rullar livet på, idag är en bra dag. Speciellt jämfört med gårdagen. Den var kass, sög och varje sekund kändes som en sekund nämre ett sammanbrott. Men jag tog mig igenom dagen ändå. Slog mitt Flappy rekord, hade ubersnälla kunder under tiden jag jobbade (tackar för det) och tröståt en massa. Haha. Fick även två alla hjärtansdag rosor i skolan. Gav även bort flera stycken och vem mår inte bra utav att sprida lite glädje och kärlek? 
Men för att återkomma till denna dag, som inte bara är en Fredag utan även en lovdag för sen klockan 13.55 har jag haft sportlov!!! WIIII, längtat så himla mycket! Det är dessutom dagen innan London och inte minst alla hjärtans dag. Haft en så pass bra dag att jag till och med satte matteprovet säkert och det var längesedan jag gick ifrån provsalen med en bra känsla. Behövde även avsluta, samt påbörja lovet, med en bra känsla för skolan. Speciellt efter hur jag misslyckades på kemin.
Nu ska jag återgå till att sköta mitt arbete, det vill säga äta gelehjärtan och vika tvätt. Hehe. Ha det superbra godingar så hörs vi! Och förresten, glad alla hjärtans dag <3
With love /en gladare Melan
 
Kommentarer

Kommentera inlägget:

Namn:
Kommer du tillbaka?

Email: (Publiceras ej)

Egen blogg/hemsida/liknande?:

Skriv vad du vill, tänk på att stå för vad du skriver:

Trackback
RSS 2.0